Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Bir şey aklıma takıldı iki düşüğünüz normal yolla gebelikmiydi? Eğer öyleyse neden tesa oldu onu merak ettim. Bizde erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek yaptırıyoruz.

Umarım güzel sonuçlar alırsın.

Aynen canım çok zor süreç gerçekten. Bugün embiryoların Üçüncü günüydü hastaneden aradılar 8 tane döllenen embiryolarımız 7 tanesi bugün gelişimini durdurmuş bir tane embiryo a kalite olarak devam ediyormuş tek umudum bir embiryo kaldı bakalım gelişimini devam ettirecek. Heyecanla beklerken bugün bianda 7 embiryonuz gelişimi durdu denince moralim sıfırlandı tek umudum var inşaallah dua ediyorum gelişimi durmasın Diye. İnşaallah sana Umut olabilirim. Gelişmeleri yazarım. Seninde gelişme olursa yazarsın bana

Mart ayında ameliyat oldum virüsten dolayı transfer olmadı normal şartlarda ameliyattan sonraki adette transfer için hazırlık yapılıyor 6 haziranda adet oldum şimdi transfer için İstanbula geldim hazırlık aşamasındayım bu sefer naturel ilaçsız yapacaz 3 gündür kontrole gidiyorum muayene edip kan alıyorlar bugün gittim yine pazar günü çağırdılar bakalım nasıl olacak

hayırlı olsun tedaviniz.
evet benim bu yöntemle yapılmıştı tedavim. hatta memorial'da ilk uygulanan naturel yöntemlerden biri banaydı 3 yıl önce.
ilave ilaç falan kullanmıyorsunuz. gerçi sonradan bir jel verdiklerini okudum ama bana verilmemişti.
transferden 2 yıl falan önce dondurulmuş tek embriyo ile ikiz bebeklerim oldu çok şükür.
çok rahat bir süreç. sadece predictorun kitini kullanıp çatlamanın olduğu günü belirliyorsunuz ve transferiniz yapılıyor.
tabii rahim kalınlığı ölçümü için gidiyorsunuz hastaneye.
ben o süreçte nar suyu ve kabak çekirdeği yemiştim kalınlık arttırıyor diye ki benim şu an hatırlamıyorum ama epey kalınlaşmıştı doktor demişti.

Merhaba kızlar dün 6. Gunumdu erken gebelik testi yaptım kocaman negatif çıktı. 5. Gün embriyosu idi çok üzgünüm fulya hoca kanı da bekleyelim dedi ama ben çok umutsuzum olsa silik de olsa çıkmaz miydi

Eklentiler

• IMG_20200619_185219.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50
bence en az birkaç yere sorun en uygun olan yerden alın herşey çok pahalı zaten

ay inanamadım uçmuş resmen biz geçen yıl 300 almıştık şok oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin inşallah hepimiz

Merhaba estradiol içeren bir ilaç kullanmak gebelik testini yanlış etkiler mi?yalancı pozitif çıkar mı?

Hastane yakınlarında ateş eczanesi var orda gonal f 450₺ cetrotite 150₺ yanındaki İdil eczanesinde ovitrele 100₺ en uygunları buralar
Deniz eczanesinde ovitrille yi 80 TL ye aldım. Alacak olan arkadaşların bilgisi olsun. İdil ve ateş eczanesi 100 TL ye veriyor aynı ilacı.

Merhaba dondurulmus embriyo transferinde esinde olmasi gerekli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…