- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Bir şey aklıma takıldı iki düşüğünüz normal yolla gebelikmiydi? Eğer öyleyse neden tesa oldu onu merak ettim. Bizde erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek yaptırıyoruz.Erkek infertiliyesi. İleri derece sayı şekil ve morfoloji bozukluğu. Direk tüp yaptılar bahçeci de birkaç kez tutmadı. Varikosel ameliyatı sonrası altı ay tedavi ile memorialde yeniden başladık. Öncesinde iki düşüğüm var ayrıca. Tesa,co culture,embiryoskop uygulandı çok şükür 25toplanan yumurtadan 11tanesi beşinci gün aa kalitesine geldi. Pazartesi transfer. İnşallah rabbim dualarımı kabul eder
Mesajınızı tesadüfen gördüm benim ilk tüp bebekten kızım var 5.gün embiryosu. Kardeş için tekrar denedik 3.gün embiryosu oldu ikinci kalite. Sperm kaynaklı olabilir denildi varikosel var eşimde ameliyat oldu dna hasarına baktık yüzde 12 çıktı siz dna hasarına baktırdınız mı yani kalitesiz embiryo sperm kaynaklı mı
Umarım güzel sonuçlar alırsın.Merhaba kızlar
Bende şubatta embiryolarımı dondurmuştum. Haziran adetiyle dondurulmuş embiryo transferi için hazırlanmaya başladm. Çok şükür pazartesi günü transfer olacağım inşallah. Daha önce uygulamadığım bir yöntem uyguladılar bu ay bana. Dün akşam çatlatma iğnesi yapmamı istediler. Bu ay ki yumurtayı çatlatıp altı gün sonra koyacaklar. Bakalm inşallah işe yarar. Corona sebebiyle çok bekledik. Umarım güzel sonuçlar alırız
Aynen canım çok zor süreç gerçekten. Bugün embiryoların Üçüncü günüydü hastaneden aradılar 8 tane döllenen embiryolarımız 7 tanesi bugün gelişimini durdurmuş bir tane embiryo a kalite olarak devam ediyormuş tek umudum bir embiryo kaldı bakalım gelişimini devam ettirecek. Heyecanla beklerken bugün bianda 7 embiryonuz gelişimi durdu denince moralim sıfırlandı tek umudum var inşaallah dua ediyorum gelişimi durmasın Diye. İnşaallah sana Umut olabilirim. Gelişmeleri yazarım. Seninde gelişme olursa yazarsın banaSonuçlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Gerçekten yaşadıklarımız aynı şeyler ve ne kadar zor olduğunu biz biliriz.Eğer sen memorialden sonuç alırsan benim için de bir umut olacaksın
hayırlı olsun tedaviniz.merhaba bende dondurulmus embriyo transferi olucam..ilacsiz,dogal bir yontem uygulaniyor.cok tedirginim.bu yontemde yumurta ölçümü 16 18 mm olunca ovitrella vurulacaz.fakat benim yumurtalarim gelismiyor.iptal mi olur tedavim,pek anlayamadim.bu yontemle dondurulmus embriyo tranaferini yapan var mi?sureci anlatabilir mi?
Canım ben şişlide tedavi görmüştüm , sistemleri falan profesyonel çalışıyorlar hani ücreti yüksek geliyor diğer hastenelere göre ancak sonunda insan helali hoş olsun diyor, benim pcos ‘tan ötürü ohss olma riskim yüksekti nasıl bir süreç işletiyorlarsa artık sıfır sorunla tamamladım , yumurta büyütme olsun , transfer olsun. Ben çok memnun kaldım açıkçası
Aynen canım çok zor süreç gerçekten. Bugün embiryoların Üçüncü günüydü hastaneden aradılar 8 tane döllenen embiryolarımız 7 tanesi bugün gelişimini durdurmuş bir tane embiryo a kalite olarak devam ediyormuş tek umudum bir embiryo kaldı bakalım gelişimini devam ettirecek. Heyecanla beklerken bugün bianda 7 embiryonuz gelişimi durdu denince moralim sıfırlandı tek umudum var inşaallah dua ediyorum gelişimi durmasın Diye. İnşaallah sana Umut olabilirim. Gelişmeleri yazarım. Seninde gelişme olursa yazarsın bana
heryerde iştenmiyormuş memoral titiz ve güvenli davranıyor bencetüp bebek için corona testi her hastahanede isteniliyor mu yoksa şişli memorialde mi sadece?
bence en az birkaç yere sorun en uygun olan yerden alın herşey çok pahalı zatenİlaçları hastaneden değil eczaneden mi Temin ettiniz hiç bilmediğim için soruyorum. İlaç ücretleri 3500-4500₺ arası yazıyor verdikleri kağıtta eğer dışarıdan alırsak daha uyguna geliyor mu siz daha önceleri nasıl bir yol izlediniz
ay inanamadım uçmuş resmen biz geçen yıl 300 almıştık şok oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsunarkadaşlar memorial ana giriş kapısının karşısında perpa eczanesi var ben ordan alıyorum tüm ilaçlar bulunuyor. hastane ilaç satışı yapmıyor. ilaç alımları tamamen bizlere ait. gonal-f 490 tlye aldık.
bol şanslar hayırlı olsun transferiniz inşallahMaşallah ne güzel Allahım bizlere de kısmet eder inşallah benim de yarın transferim var memorial de sizin ki donmuş mu transfer edildi yoksa tazemiydi
Allah razı olsun sağolun bugün 5.günüm inşallahbol şanslar hayırlı olsun transferiniz inşallah
amin inşallah hepimizMerhaba kızlar
Bende şubatta embiryolarımı dondurmuştum. Haziran adetiyle dondurulmuş embiryo transferi için hazırlanmaya başladm. Çok şükür pazartesi günü transfer olacağım inşallah. Daha önce uygulamadığım bir yöntem uyguladılar bu ay bana. Dün akşam çatlatma iğnesi yapmamı istediler. Bu ay ki yumurtayı çatlatıp altı gün sonra koyacaklar. Bakalm inşallah işe yarar. Corona sebebiyle çok bekledik. Umarım güzel sonuçlar alırız
Hastane yakınlarında ateş eczanesi var orda gonal f 450₺ cetrotite 150₺ yanındaki İdil eczanesinde ovitrele 100₺ en uygunları buralarbence en az birkaç yere sorun en uygun olan yerden alın herşey çok pahalı zaten
Okmeydanı Deniz hastanesi en uygunuydu.Hastane yakınlarında ateş eczanesi var orda gonal f 450₺ cetrotite 150₺ yanındaki İdil eczanesinde ovitrele 100₺ en uygunları buralar
Eczanesi demek istedimOkmeydanı Deniz hastanesi en uygunuydu.
Deniz eczanesinde ovitrille yi 80 TL ye aldım. Alacak olan arkadaşların bilgisi olsun. İdil ve ateş eczanesi 100 TL ye veriyor aynı ilacı.Hastane yakınlarında ateş eczanesi var orda gonal f 450₺ cetrotite 150₺ yanındaki İdil eczanesinde ovitrele 100₺ en uygunları buralar
Merhaba dondurulmus embriyo transferinde esinde olmasi gerekli mi?merhaba bende dondurulmus embriyo transferi olucam..ilacsiz,dogal bir yontem uygulaniyor.cok tedirginim.bu yontemde yumurta ölçümü 16 18 mm olunca ovitrella vurulacaz.fakat benim yumurtalarim gelismiyor.iptal mi olur tedavim,pek anlayamadim.bu yontemle dondurulmus embriyo tranaferini yapan var mi?sureci anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?