Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umarım güzel haberinizi alırsınız :) Bende temmuz da regli olunca sürece başlayacağım. reglinin 2.günü ve sonrasında 3 kere daha kontrole gittiniz doğru mu?

Benim de naturel transfer olacak . Aklıma takılan bir sürü şey var . İlk kez böyle bir yöntem uygulanıyor . Umarım her şey yolunda gider.

Merhaba kızlar dün 6. Gunumdu erken gebelik testi yaptım kocaman negatif çıktı. 5. Gün embriyosu idi çok üzgünüm fulya hoca kanı da bekleyelim dedi ama ben çok umutsuzum olsa silik de olsa çıkmaz miydi
Bence çok erken yapmışsın. Erken gebelik testi de olsa beta hcg nin yükselme değeri her kişide aynı olmuyor. Bence en güzeli kan tahlili zamanında yapılması. Canını sıkma. Negatif düşünme. İnşallah kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunuyor şimdi. Geç yerleşme oluyor. İdrar testleri her zaman doğru olmuyor. Topikte bir arkadaş da pozitif sonucu görmüştü ama kan sonucu negatifti. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu sana kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canm güzel dileklerin için ama maalesef kan testim de negatif bugün

ameliyattan sonraki adet döneminde mi transfer yapıldı size şu an ne durumdasınız peki inşallah başarılı olmuştur rahime çizik atılması tutunma oranını arttırıyormuş

Merhaba kızlar ben bu ay dondurulmuş transfer oldum malesef negatif oldu. Öncesinde 350 lira verip korona testi ve akciğer grafitisi çektirdim şimdi yine baştan başlamak istiyorum yine aynı şeyi istiyorlar opudan sonra bir ay rahim dinlendirme olduktan sonra transfer yapacaklar sonra bir daha isteyecekler biz sürekli buraya test parası mi vereceğiz ya anlamadım ve de her ay akciğer grafitisi çektirmek sakıncalı değil mi devlette yaptırabilirsiniz diyorlar da ben devlet Hastanesi'ne gitmek de istemiyorum şu süreçte çok canım sıkıldı

yani su dönemde bi duyarlilik gostermeleri iyi olur yurt disi hastasiyim tek imza icin sagolun cevapladiginiz icin.hayirli olsun tedaviniz
sizin imzalarda atılmadıysa kesin isterler eşinizi, isterseniz bir hastaneyi arayıp görüşün durumu anlatırsanız belki yardımcı olurlar. çok teşekkür iyi dilekleriniz için sizinde hayırlı olsun. en kısa sürede sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah

öncelikle adınıza çok üzüldüm.umarım en kısa sürede sağlıla bebeğinizi alırsnız kucağınızabu süreçte hastaneye o kadar kızdım ki. en başta ben yaptırdım.sonra adetim geçikti bu sefer adet oldum randevu için aradım. yok 14 gün geçti bu sefer eşiniz yaptırmanız gerekli kişi 350 tl dediler. dedim ki ne zaman çıktı 10 gün önce alındı yeni karar burada benim suçum 10 gün önce adet olmamak mı bu ne saçma iş dedim.isterseniz devlet hastanesinde yaptırın diyor.adet olmuşum ikici gününe randevu almam lazım devlet hastanesinde ne yaptıracağım. eşşek gibi gelip orada yaptırmam gerektiğini ikimizde biliyoruz. boşuna bana seçenek sunuyormuş gibi davranmayın. yani kısacası baya tartıştık hemşire ile bizim müdahele edebileceğimiz bir süreç değil hastane yönetimi ile ilgili falan dedi.sonra ben muhasebe ile görüşecektim. eşim tam transfer üzeri 700 tl için böyle negatif şeylerle uğraşma dedi. bende uzatmadım. ama sizin yerinizde olsam muhasebe ile görüşürüm. bu ne böyle sonuçta bir paket satın aldık en azından tüp bebek hastalarına ücretsiz yapmaları ücretsiz olmasa bile sembolik bir ücret olması gerekiyor.

Ben geçen sefer sağlık bakanlığına şikayet ettim bir yanıt gelmedi henüz o ayrı

bende arayacaktım faturayı istedim. çok uyanıklar paket ücreti yazıyor .eşim engel oldu yapacağım şikayetlerin hepsine
Süresi 14 gün diyor dedim ki ben geçen sefer testten sonra transfere kadar kaç gün geçti o sürede korona olmadığım ne malum dedim kadın kaldı telefonda bişey diyemedi
Madem prosedür madem formalite o zaman siz karşılayın fiyatı dedim. Kesinlikle formalite değil dedi. Memorialin böyle küçük hesaplar peşinde koştuğunu tahmin etmezdim dedim

Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum benimde embiryolarım donduruldu tedavi başlangıcında hem eşime hem bana covid testi yaptırdık 700 TL ödedik. Bugün aradılar tranfer geldiğinizde tekrar covid testi yaptırmak zorundasınız isterseniz devlet Hastanesi'ne gidebilirsiniz diyorlar. Özel ya da devlet hastanesinde sürüntü testi bedavaya yapılır ama paket fiyat diye akciğer grafisini o yüzden ekliyorlar 350 TL alabilmek için bir ay içinde neden iki kere radyosan alacağım anlamadım. Biz hastanenin hastalarıyız bir sürü para ödüyoruz işimizi kolaylaştırmak için sadece sürüntü testi önlem amaçlı yapılabilir ama amaç burada hastadan bı 350 daha alabilmek

Valla öyle canm saçmalık gerçekten ben bir kez aldım şimdi bı dshs radyasyon sonra transferde bı dahs hiç kusura bakmasınlar valla yaptırmam

Valla öyle canm saçmalık gerçekten ben bir kez aldım şimdi bı dshs radyasyon sonra transferde bı dahs hiç kusura bakmasınlar valla yaptırmam
Evet işte olurda hastalar şikayet ederler diye akciğer grafisini o yüzden ekliyorlar akciğer grafisi işin bahanesi sadece sürüntü testi yapsalar çünkü 350 TL alamazlar o yüzden paket fiyat diye para almaya çalışıyorlar. Öksürmüyorum herhangi bi belirttim yok boşuna niye radyosona mahruz kalacağız. Valla eşimde aynı diyor sırf şundan sebep bile gidilmez o hastaneye valla gerçekten bı covid yüzünden hastaları kaybediyorlar, bide transfer zamanı sadece ben yaptıracakmışım hadi bugün negatif çıktı Allah korusun diyelim bir hafta sonra pozitif çıksa ne olacak çok saçma bir kere negatif gördüler mi ikinciye bence gerek olmamalı

bende arayacaktım faturayı istedim. çok uyanıklar paket ücreti yazıyor .eşim engel oldu yapacağım şikayetlerin hepsine
Aslında şikayet edilse toplu bı şekilde akciğer grafisini şikayetimiz olmamasına rağmen her defasında istiyorlar paket fiyat diye ücret alıyorlar sırf amaç bir 350 TL daha alabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…