Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Haydaaa bu ne saçmalık ya verdiğimiz paraya mı üzülelim durduk yere aldığımız radyasyona mı bu ne yaa . Mutlaka bir kolaylık sağlamamalılar . Ben fatura aldım özellikle istedim paket fiyat yazıyordu üzerinde . Bu kadar olmaz ama

Bu durumumuzdan faydalanıyorlar hepimiz tedaviye girecegiz canımızı sikmayalim diyoruz ama hepimiz buna ses cikartmaliyiz bence kızlar

Ben akciğer grafitisi çektirmek istemiyorum cektirmiycem kabul etmezlerse de tedavi olmicam orda

Ben akciğer grafitisi çektirmek istemiyorum cektirmiycem kabul etmezlerse de tedavi olmicam orda
Akciğer filmi konusunda ben de hassasım. 6 ay içinde 2 defa çektirdim. Bir daha çektirmek istemiyorum. Covid ve kan testi yeter. Ayın 15 ine kadar böyle 15 inden sonra sistem değişecek demişlerdi en son. Demekki değişen bir şey yok.

Senin yine 6 aymis canm. Ben geçen ay çektirdim şimdi yine istiyor bı dahaki ay yine isticek böyle sacmalkk olmaz

hayır birde şöyle bir saçmalık var. ben çektirdim tamam sonra transfer hazırlıklarına başladık. 20. günde cuma günü transferim olacak bu 20 gün içinde kapmadığımı nasıl garanti ediyorlar. her yanı fiyasko yani valla ben hemşireye söyledim burada ticari bir kaygı olduğunu hepimiz biliyoruz.bir siz kalmıştınız hastasına para gözüyle bakmayan hiç yakışmadı hastanenize bilin dedim. şikayet edelim derseniz ben varım konuşalım neresi ile konuşulması gerekiyorsa.

Aynen kızlar yazdıklarınıza katılıyorum. Bugün negatif çıktığımız halde yarın Allah korusun pozitif çıkmayacagımızın garantisi mi var sanki, madem formalite değilmiş ya o zaman hergun bu testi yenilemeleri gerekiyor bugün negatif çıkan test yarın ne olacağının garantisini sağlamaz bu kadar kısa sürede sürekli aynı testi istemeleri saçmalık. Sağlık bakanlığına şikayet edebiliriz aynı zamanda edersek dikkate alırlar bence

Hasta hakları ile konuşmak gerek sanırım ama ben bir defa ulaşmaya çalıştım oraya. Dış hat aramalarına cevap vermediler. Ben de varım.

Bende destek veriyorum. Girişte starbucks karşısında hasta hakları birimi var. Bu sürüntü olayı meselesinde baya bir problemler ben de yaşadım ücret talep dahi ettiler gittim şikayet ettim ses kayıtlarının dinlenmesini dahi istedim problemimi çözdüler ama baya yıpratıyorlar insanı.

hepimiz hasta hakları ile irtibata geçelim o zaman.

Kızlar hasta hakları Zehra hanım var hani şu Semra hanıma benzeyen belki de kardeşi numarasını bana verdiler ona yazdım Basks bir kadın aradı bir sürü şey zirvaladi.

Hemşire hattından aldım numarasını siz de isteyin olmazsa hepimiz o kadınla görüşelim ben gittiğimde devam etmiyxem böyle olursa dicem bı de bana diyo ki bugün biz sizin için yapıyoruz biz maskemizi gözlüğümzu takar işimize bakarız diyo acaba sizin korona olmadığınız ne belli yani sinir oldm bugün inanın başka merkez arayışına geçtim bile

zaten pcr testi yapıyoruz, crp de baktırıyorlar. Akciğer filmi istemiyoruz.

Hayır direkt suruntu testi bile ise yaramasi lazm zaten. Kolaylık olsun diye şey diyo bide adetin ikinci günü geldiğinizde sadece suruntu yapmış olmanız yeterli eğer tedavi başlarsa akciğer grafitisi sonra getirirsiniz ay sağol dedm . Resmen akciğer grafitisi para almak için bahane hani sağlık bakanlığina şikayet edersek biz suruntu testinden para almadık ki akciğer grafitisinden aldık dicekler

Bilmiyorm ki Zehra hanım şuan meşgul buyrun ben yardımcı olayım dedi ama Zehra hanımın şahsi telefonu var bende kızlar
Paket fiyat yazmaları da çok yanıltıcı. Paket dedikleri oysaki bizim tedaviye başlarken ödediğimiz ücret. Bu şekilde gösterip yarın öbür gün şikayet edilme ihtimaline karşı kendilerini korumaya alıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…