Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Buradan herkes görsün bilsin yeni başlayacak olanlar da adetle gitmek için hazırlananlar da herkes. Bir daha kimseden alamasınlar o parayı ben fatura istemeyi akıl edemedim geçen sefer. Peki paket ücreti yazma sebebini sordunuz mu nasıl açıklıyorlar bunu

Kesinlikle öyle. Ben grafi çektirdim tek sürüntü kaldı paket adı altında ücret talep ettiler benden.
Ogr000 lab. İyi diye oraya gidiyoruz. Son zamanlar saçmalmaya başladılar ama bu idari bir hata. Onlar kesin talep ediyorlar. Günseli hanım bana biz de ücret karşılığı yaptırıyoruz dedi. Kendilerini bizimle bir tutuyorlar gerçekten saçmalamaya başladılar.

Kızlar sağlık bakanlığına ya da Cimer e şikayet Etsek daha iyi olmaz mı çözüm için. Çünkü kendi içlerinde kendilerine şikayet talebinde bununca savunmaya geçiyorlar kendilerini

Bugün fulya hanıma yazdım.boyle böyle ben her ay radyasyon alacagim bu sakıncalı değil mi diye bana anında cevap veren kadın cevap vermedi o arayan kadın da fulya hocayla yazişiyorsunuz falan dedi laf arasında . Kadın kesin beni karışmayın dedi herhalde doktor sonuçta sakıncasi olmaz diyemedi yani hiç bişey demedi.bbenm kayinvalidem kanser hastası ben kemo goruncenonun yanına bile gitmiyorum. Ben bu kdr dikkat ederken kendi merkezim ne yapıyor. Soguttular iyice . Bugün telde dedm siz küçük hesaplar peşine düşen bir hastane değildiniz şaşırdım dedm

Kızlar sağlık bakanlığına ya da Cimer e şikayet Etsek daha iyi olmaz mı çözüm için. Çünkü kendi içlerinde kendilerine şikayet talebinde bununca savunmaya geçiyorlar kendilerini
Canm dedigm gibi şikayet edincr biz suruntuden para almadık kan ve akciğer filminden aldık diyecekler. Ki bu durum ozellerde böyle zaten. Bizim tek sıkıntımız pakete dahil edilmemesi ve bize hep aynı filmi çektirmek istemeleri. Buna sağlık bakanlığı karışır mi bilmem

Tedavi olmicam demek en güzeli aslında. Ben ilk görüşmede semra hoca yok diye dönüyordum onzehra hanım beni gördü kapıdan dondurdu semra hanimi buldu getirdi biliyo musun

Valla canım bilmiyorum ama kendi içlerinde şikayet edince sürekli bı açıklama yapıp ikna etme çabasına giriyorlar. Bende bugün arayana dedim 14 gün geçtiği için diyor yaptırmanız gerekiyor ister Burdan ister devlette yaptırın diyorlar tamam zorla burda yaptırın demiyorlar ama yardımcı olmuyorlar bu konuda ona kızıyorum madem bizim sağlığımız içinse sadece sürüntü örneği alırlar zaten bedava akciğer grafisi ne alaka bize bu konuda yardımcı olacaklarına ne koparsak kardır misali küçük hesaplar içine girmişler açıkçası çok saçma

Tedavi olmicam demek en güzeli aslında. Ben ilk görüşmede semra hoca yok diye dönüyordum onzehra hanım beni gördü kapıdan dondurdu semra hanimi buldu getirdi biliyo musun
Şuan benim elim mahkum onlara donmuş iki embiryom var o yüzden o konuda bişey diyemiyorum ama Allah korusun tutmasa tekrar denemeyi düşündüğüm bi hastaneydi ama bu şekilde devam ederlerse bı daha uğramam semtlerine bile yani

Burda zorla yaptır demiyor evet ama biz ordan oraya gezmek zorunda mıyız acaba gezmek istesek devlete gideriz tedaviye

Başka bir Dr bana akciğer grafisindeki radyasyon düşük. Sıkıntı olmaz demişti.

Tedaviye başlamışsın, yumurta toplanmış. işlemlerin çoğu tamam... onlara mecbur olduğumuz belli. kaba bir tabirle herkes yolunu bulma derdinde. Farklı sektörlerini de gördük bu süreçte... sessiz kalarak kabullenmediğinizi bilsinler. belki bugün biz zorunlu olarak yaptırıcaz ama bu kadar şikayet geldiğinde yarın vazgeçecekler.

Burda zorla yaptır demiyor evet ama biz ordan oraya gezmek zorunda mıyız acaba gezmek istesek devlete gideriz tedaviye
Başka yerden yaptırınca da muhakkak bir araz çıkıyor. Akciğer filmi Cd sini verdim. Bunu yorumlatıp öyle getirin dediler. Çok şaşırdım. Cd kabul edilir genelde. Bir de gidip yorumlatmak için uğraştım. O zaman akciğer filmi raporu deyin değil mi? Neden akciğer filmi diyorsunuz? Dışarda yaptırsan da sıkıntı yani.

Şimdi ben temmuz ayında adetimi bekliyorum. regli olmadan önce mi bunları yaptırmamız lazımmış? 2.günü gittiğimizde hepsini istiyorlar mı?

gerçek doktor yorum olmadan yorumlayan değil midir? oda enteresan olmuş...

Şimdi ben temmuz ayında adetimi bekliyorum. regli olmadan önce mi bunları yaptırmamız lazımmış? 2.günü gittiğimizde hepsini istiyorlar mı?
Tedaviye başlayınca istiyorlar. Reglin ilk günü covid testini yaptırmanız lazım. Ya da reglinize yakın. 1 günden önce sonuç çıkmıyor. Merkezde 1 günde çıkıyor.

Tedaviye başlayınca istiyorlar. Reglin ilk günü covid testini yaptırmanız lazım. Ya da reglinize yakın. 1 günden önce sonuç çıkmıyor. Merkezde 1 günde çıkıyor.
Devlette kaç günde çıkıyor kızlar uf ya valla ucuncu tedavim nagatif oldu ona mı yanayım bunlarla uğraştığıma mi

Teşekkür ederim. ben sadece transfer için bekliyorum. toplama işleminden sonra adetim düzensiz oldu. o yüzden tam kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…