Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Burda zorla yaptır demiyor evet ama biz ordan oraya gezmek zorunda mıyız acaba gezmek istesek devlete gideriz tedaviye
Evet zaten maddi manevi zor bir süreçten geçiyoruz tedavi stresi içindeyken bide ekstradan covid testi için devlet hastanesine gidip sanki herşey devlet Hastanesi'nde tıkır tıkır işliyor Gibi ayrı stresin içine sokuyorlar pandemi Hastanesi'ne gidip acaba bı yerden mikrop kapar mıyım endişesi içine mi girecez ee tedaviye başlarken hadi stres olmasın diye bir kere mahsus 700 TL ödedik,tedavi ortasında tekrar covid testi yine tabii el mahkum mecbur yaptırıcaz sonra zorla burda yaptırın demiyoruz oluyor.

Benim annemde kanser tedavisi aliyor. Kemoterapi alırken hastanın size bir zarari yokki kucuk cocuklara dahi yok. Ozellikle sorduk doktorlara sadece pet cekilince kucuk cocuklar icin uzak durulsun diyorlar. Gereksiz evham yapmayın zor bir surec Allah sifalar versin hastaniza

Mrb arkadaşlar bende dün ignemi yaptım alah nasip ederse cumartesi günü transfer olacak bende ilk geldiğimde devlette test ve akciğer filmi çektim CD getirdim olmaz dediler başta söyleseydiniz dedim hem zaten test negatif akciğer filmi de temiz dedim sorun etmediler

Sagolun

hayirlisiyla tutunsun insallahidrara sikisik olma durumu ne kadar su ictiniz mesela?
insallah..o anlamda cok rahattim.cok sıkışik olmaya gerek yok.hemsire sık sık kontrol ediyorzaten transfere girmeden.cok fazla su icip son noktaya gelmeyin sakın.biraz sıkisik olmak bile yetiyor.

Ben hastahaneye geçen ay gittim bende sizler gibi başta sıkıntı çektim ilk gün eşimle gittiğimizde eşime sürüntü benden de sürüntü ve akciğer grafiği istendi 350 TL verdik sadece opu zamanı geldi eşimin ameliyat olma durumu vardı doktor eşimden akciğer grafiği istedi eğer o süre içinde covid e yakalanmış mı diyerekten biz o gün de verdik 350 ikimizin 700 oldu diğer gün aradılar eee hastahaneye gelip bir daha sürüntü vermeniz gerekir dediler ürolaji bölümündeki sekreter eğer grafik çektirdiyseniz sürüntü ye 950 milyon dedi paket halinde girersem 350 dedi illa bizden para alacak yine eşime bunun bişe den haberi yok gel biz tüp bebek tarafına geçelim oradan hallederler dedim eşimle o gün hem grafik hem sürüntü tekrardan yaptırdık ama bu kez para vermedik hiç birine biraz sorun çıkarmazsanız kimse takmıyor sizleri iş yine sekreter de bitiyor hani şikayet edelim diyor arkadaşlar kime şikayet edecekler ki zaten hastane devletten bağımsız çalışıyor

Aynen canım doğru diyorsun illa sesimizi çıkaralım istiyorlar, ses çıkarmıyorsam tedavi esnasında hastaneden sogurum, gerilirim diye strese daha fazla girmemek adına kendimi zor tutuyorum ama tabii ki bir yere kadar olur, şikayet konusuna gelince evet özel hastane kendi içlerinde şikayet etmek fayda vermiyor. Ama şöyle bişey gereksiz akciğer grafisi testi istiyorlar bir ay içinde iki üç kere istemelerini sağlık bakanlığına şikayet edilse özel hastane diye önemsememezlik yapmazlar hele tüp bebek merkezlerini devlet çok sıkı takip ediyor, kontrol ediliyor. Maksat önlem amaçlı Corona var mı yok mu diye test yapmamızsa sürüntü örneği yapsınlar zaten bedava hadi bir kere ilk başta akciğer grafisini de anlarım ama aradan 14 gün 20 gün geçtikten sonra tekrar akciğer grafisi istemeleri resmen bı 350 TL daha koparmak ve maddi kısmı geçtim akciğer grafisini çektirmemizi gerekecek bı sağlık sorunumuz yokken defalarca istenmesini sağlık bakanlığına şikayet edebilir, böylelikle devlet sürekli gereksiz yere akciğer grafisini istemelerine müdahale ettiğinde bize paket fiyat diye 350 TL sunamazlar en azından sürüntü yaparız bedava zaten olur biter ama tabii şikayetin sıklığı önemli sürekli şikayet alırsa bakanlık el atar duruma

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ikinci sürüntü de tekrardan grafik çektirdik isterseniz çektirmeyin zaten önceden çektirmişsiniz dedi sadece sürüntü yazarsam 950 TL verirsin dediler bizde paket girdirdik ama para vermedik illa grafik çekilecek diye birşey yok onlar işine geleni yapıyorlar canım

Tekrar sürüntüye 950 tl mi verirsin dediler özelde de yapsan devlette sürüntü bedava yapılıyor. Sadece sürüntü yazdığı için para almamışlardır sesinizi çıkardıysanız şikayet edersiniz diye sanırım. Aynen katılıyorum işlerine geldiği davranıyorlar

Evet tek sürüntü girersem 950 TL paket girersem 350 diyor üroloji bölümündeki sekreter

Peki devlet gidip hiç bir şikayetin yokken yapıyor mu bunu canm durduk yere
Durumu anlattım ben tüp bebek tedavisi için diye. Tedavi olacağım merkezde fazla mebla istediler dedim yaptı devletteki doktor ama daha boş bir hastaneye gitseydin daha iyiydi seri buralar tehlikeli.. akciğer grafiğini ve crp yi de mahalledeki tıp merkezinde yaptırdım çook daha uygun bi fiyata

Merhaba kızlar fulya hoca aradı enfeksiyon komitesiyle görüşcem muhtemelen akciğer filmini iptal edicez dedi yeni cektirdiginiz için. Haber vercem dedi .

Kızlar size bir sorum olacak devletten rapor çıkartınca Memorial indirim yapoyoruz dedi peki ilaçlar nasıl uyguna alınıyor. Devletten bir kadın doğum doktoru yazarsa alabilirsiniz gibi bişey dedi bu doğru mu

Kızlar size bir sorum olacak devletten rapor çıkartınca Memorial indirim yapoyoruz dedi peki ilaçlar nasıl uyguna alınıyor. Devletten bir kadın doğum doktoru yazarsa alabilirsiniz gibi bişey dedi bu doğru mu
memorial raporu olan hastanın sadece 1 tedavisinde indirim yapıyor. Sgk anlaşmaları olmadığı için ilaç indiriminden faydalanamıyorsunuz. Ben başka yerden ilaç yazdıramamıştım. Hekimler yazmak istemiyor. Tedaviyi kim uyguluyorsa o yazmalı diyor. Zaten yazan hekimin de sgk anlaşmalı bir tüp bebek merkezinde çakışması gerekiyor

Ne kdr vermistiniz acaba merkeze. Ben ilk defa sıfırdan basliycam burada. Daha önce embriyo taşımıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…