Benim raporlu tedavim yaklaşık 2 sene oldu. Menekşe hanıma sorun isterseniz.Ne kdr vermistiniz acaba merkeze. Ben ilk defa sıfırdan basliycam burada. Daha önce embriyo taşımıştım
Bende rapor indiriminden faydalandım tüp bebek paket fiyatı 10.500 TL idi 8.400 TL ücret ödedim. İlaçları raporsuz aldım amaNe kdr vermistiniz acaba merkeze. Ben ilk defa sıfırdan basliycam burada. Daha önce embriyo taşımıştım
16.gun transferim oldu.yumurtalarim kendiliğinden catladi.ovitrella ve jel kullanmadim.bende cok tedirginim.ilacsiz nasil olacak diye dusunuyorum.cok heycanliyim ve cok korkuyorum.zaman gecmiyorbenim de naturel olacak ama daha zamanım var sanırım . Kaçıncı günü transfer oldunuz ? Ya bu naturelde ilaç kullanmıyoruz ya bu beni tedirgin ediyor Doktora çok güveniyorum ama kaygılıyım
Sizin kaçıncı gün olacak transfer ?Ben yumurta çatlama iğnesi yaptım suan folik asit ve crinone jel kullanıyorum inş gebelik olursa 12. Haftaya kadar jeli kullanacam geçen seferlerden tek farkı sadece estrofem diye bi hap vardı kullanıyordum bu sefer o yok çatlama iğnesi oldum
Benim şu an bile zaman geçmiyor bir an önce transfer olsam diyorum ama ondan sonra hiç geçmiyor onu da biliyorum . Doktor naturel tedavi için yeterince bilgilendirdi aslında gereksiz hormon da almayacağız ama korkuyorum işte16.gun transferim oldu.yumurtalarim kendiliğinden catladi.ovitrella ve jel kullanmadim.bende cok tedirginim.ilacsiz nasil olacak diye dusunuyorum.cok heycanliyim ve cok korkuyorum.zaman gecmiyor
meraba ben kullandım hem aslan pençesi hem hayıt otu fsh 13den 19a çıktı hamile felanda kalmadımArkadaşlar hepinize iyi akşamlar.oncelikle Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Aranizda hiç testere dişli aslan pençesi kullanıp fayda gören oldumu. Olduysa faydalarını söyler misiniz. Fsh yüksekliği için ve adet düzensizliği için iyi geliyor diyorlar.hamile kalan da olmuş. Ben de sizlere sormak istedim.
Bende varımMrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
insallah hepimiz pozitif sonucu görürüzBende varımPazartesi günü transferim gerçekleşti. İğnemi 16.günde yaptım 18inde prednol rulid ve jele başladm. 22si transfer oldum. Jel ve folidoce devam. Naturel tedavi görüyorum. İlaç olmadığı için ve önceki tedavilerim gibi hergün acile progestan iğneye gitmediğim için çok rahatım. Hatta çoğu zaman unutuyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Merhaba benimde donmuş transferim olacak ama bu hafta değil ama 15 20 günü bulur. Natural derken yumurtaların ilaçsız mı büyütüldü toplandı taze transfer mi olacaksın ?Mrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
Hayırlı olsun transferiniz inşaallah rabbim pozitifi görmeyi nasip eder. Embiryolarınız kaçıncı gün embiryosu transfer edildi natural transferi ilk defa duydum herkese mı artık bu şekilde uygulanıyor kişiye özel miBende varımPazartesi günü transferim gerçekleşti. İğnemi 16.günde yaptım 18inde prednol rulid ve jele başladm. 22si transfer oldum. Jel ve folidoce devam. Naturel tedavi görüyorum. İlaç olmadığı için ve önceki tedavilerim gibi hergün acile progestan iğneye gitmediğim için çok rahatım. Hatta çoğu zaman unutuyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur ♥
Hayırlı olsun transferiniz inşaallah güzel haberlerinizi alırız.benim Dr da yücel bey o zaman benim transferim de mı acaba natürel olacak merak ettim.taze transfer mi oldunuzben varim.2 gun oldu transferimi olalı.doktorum yucel bey..bende naturel transfer oldum.hic bir ilac kullanmıyorum.sadece folikasit.hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz.
Merhaba benimde donmuş transferim olacak ama bu hafta değil ama 15 20 günü bulur. Natural derken yumurtaların ilaçsız mı büyütüldü toplandı taze transfer mi olacaksın ?
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz ve 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız crinone jel de kullanmıyor musunuz benimde ilaçsız ama dun crinone jel kullanmaya başladımben varim.2 gun oldu transferimi olalı.doktorum yucel bey..bende naturel transfer oldum.hic bir ilac kullanmıyorum.sadece folikasit.hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz.
Anladım canım başınız sağolsunBenim dondurulmuş embriyo transfer olacak benim embriyolara genetik ve kromozom testi yapıldı ben normalde hamile kalabiliyorum ama genetik sorun var bizde ben ve eşim tasiyiciyiz bi kızım oldu normal yolla mukolipidoz 2 hastasiydi 2 buçuk yaşında kaybettim sağlıklı çocuk sahibi olmak için tup bebek yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?