Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sıfırdan basladigin zaman 10.500 + ilaçlar başka masraf çıkıyor mu
Ben Memoriade sıfırdan bu ay başladım sana özel tedavi planı yapıyorlar paket fiyat ve ilaçlar dışında gerekli gördükleri tedaviye ilave ücret çıkıyor. Mesela yücel bey bize embiryoskop ve Co cültür önerdi ayrı ücret ödedik onlara.

donmuş transfer benimki..zaten taze yapiliyor mu memorail de.yucel bey taze pek yapmiyoruz demisti.
Bazen taze transfer olunması gerektiği durumlar oluyor aslında benim taze tranfer olacaktı ama E2 değerim yüksek çıktığı için embiryolar donduruldu. Normalde taze tranfer olacaktı benim

Mrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
merhaba,
eğer bir aksilik olmazsa benim cuma günü transferim var

Bence böyle şeyleri dr kontrolünde kullanmak gerekiyor. Yinede siz bilirsiniz. Ben kendi tecrübemi paylaşayım sizinle.
Fsh ın çok değişken olduğu söylenir genelde. Ben daha önce peryodumun 3.günü yaptırmıştım değerim 19 du. Normal değerin 8*10 arası olaması gerektiğini forumlarda okudum ve bazı doktorlardan dinledim. Ayrıca bazı arkadaşlarda değerleri normal değerlere getirmeden kendi doktorlarının tüp tedavisine başlamadığını söylediler. Ben 19 ile 2 başarısız denemeden sonra testere dişli aslan pençesini 10*15 gün kadar günde bir defa kullandım. Bu kez değerim 1*2 arası bir değere düştü. Bu değerle bitkiyi öneren kişinin bayisine gittim. Fsh ın bu kez de çok düştüğünü belirttim ve sonucumu gösterdim. Bende miyom ve endometriozis te olduğu için çoban çantası bitkisi ile birlikte en az 2 ay kullanmam gerektiğini ısrarla söylediler. Fsh ın ancak bu şekilde dengeye oturacağını söylediler. Ben bir 8*10 gün kadar daha içtim. İçerken baktım adet zamanım geldi fakat adet olmuyorum. Birkaç defa test yaptım. Sonuç negatif. Adetimin üzerinden 1 ay geçti hala gelen giden yok. Koronadan korkuma kalkıp doktorada gidemedim. Artık önümüzdeki hafta sorun ne imiş bunu öğrenmek için mecburen doktora gideceğim. Umarım menapoz değildir.
Sonuç olarak söylemek istediğim herkesin bünyesi farklı ve kontrollü kullanılmalı. Bende başta bilseydim 3*5 gün kullanır test yapar normal değere gelmediyse ona göre bir yol çizerdim.
Allah hepimize daha fazla bekletmeden kucağımıza almayı nasip etsin.

2 yada 3 kere gidiliyor.Benim ki dış takipti..bu surecte istanbula gidemedigim icin,memleketimde oldum tum kontrolleri.transfer gununden 1 gun once giderek,suruntu testimi filan hallettim.birgun sonra da transferim gerceklesti.

Mrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
Merhaba,

Benim pazartesi günü oldu transferim, sonuç için 1 Temmuz'u beliyoruz :) Bu benim 2. denemem ilki dış gebelikle sonuçlandı, umarım bu sefer herşey yolunda gider.

Bir çok kişi naturel tedaviyi sormuş herkese cevap olsun. Hayır iğnesiz değil herkeste olduğu gibi iğnelerle yumurtalar büyütülüp toplanıyor. Biz ngs yaptıracağımız için zaten şubatta dondurulmuştu. Naturel transferde herhangi bir hormon ilacı kullanmıyorsunuz. Vücudun o ayki yumurtasını takip edip çatlatıp vücut kendi döllese ne zaman yerleşme olacaksa o gün embiryonuzu yerleştiriyorlar. Benim diğer tedavilerimde 4estrofem corasprin ve progestan iğne kullanırdım. Hamile kalmadan hamile gibi hassasiyet olurdu çok şükür şimdi çok rahatım. Ve bnce naturel takip çok güzel çünkü herkesin yumurtlama günü adet döngüsü farklı kim ne zaman yumurtluyorsa ona göre transfer yapıyorlar. Umarım işe yarar. Pazartesi de bayağı transfer vardı tahta doluydu. İnşallah güzel haberleri 1 temmuzda vermek nasip olur kızlar

Embiryom 4AA blast embiryoydu. Genelde naturel öneriyoruz dedi doktorum. Bnm memorialde ilk denemem bu şekilde ilk kez trasfer oldum umarım işe yarar

Cevabınız için çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. Ben de bir hafta aslan pençesi kullanıp test yaptırayım o zaman.Bu kadar kisa zamanda etki edecegi aklima bile gelmezdi.Benim en son fsh 31 idi..Bakalim benim de dusecekmi deger..Rabbim size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. hepimize inşallah

ti..bu surecte istanbula gidemedigim icin,memleketimde oldum tum kontrolleri.transfer gununden 1 gun once giderek,suru
2 yada 3 kere gidiliyor.Benim ki dış takipti..bu surecte istanbula gidemedigim icin,memleketimde oldum tum kontrolleri.transfer gununden 1 gun once giderek,suruntu testimi filan hallettim.birgun sonra da transferim gerceklesti.
Teşekkür ederim, hayırlı haberler alırsınız inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Sizin de naturel transfer miydi ?

Medipolde hangi doktora gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…