- 6 Aralık 2019
- 69
- 63
- 18
- 40
Ben Memoriade sıfırdan bu ay başladım sana özel tedavi planı yapıyorlar paket fiyat ve ilaçlar dışında gerekli gördükleri tedaviye ilave ücret çıkıyor. Mesela yücel bey bize embiryoskop ve Co cültür önerdi ayrı ücret ödedik onlara.Kızlar sıfırdan basladigin zaman 10.500 + ilaçlar başka masraf çıkıyor mu
Bazen taze transfer olunması gerektiği durumlar oluyor aslında benim taze tranfer olacaktı ama E2 değerim yüksek çıktığı için embiryolar donduruldu. Normalde taze tranfer olacaktı benimdonmuş transfer benimki..zaten taze yapiliyor mu memorail de.yucel bey taze pek yapmiyoruz demisti.
merhaba,Mrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
Bence böyle şeyleri dr kontrolünde kullanmak gerekiyor. Yinede siz bilirsiniz. Ben kendi tecrübemi paylaşayım sizinle.Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.oncelikle Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Aranizda hiç testere dişli aslan pençesi kullanıp fayda gören oldumu. Olduysa faydalarını söyler misiniz. Fsh yüksekliği için ve adet düzensizliği için iyi geliyor diyorlar.hamile kalan da olmuş. Ben de sizlere sormak istedim.
Merhaba,Mrb arkadaşlar aranızda bu hafta transfer olacak varmı gelismelerden birbirimizi haberdar edelim benim 2 defa ilaçlı denendi olmadı bu sefer naturel olacak pazar günü ignemi yaptım cumartesi transfer olacak
Embiryom 4AA blast embiryoydu. Genelde naturel öneriyoruz dedi doktorum. Bnm memorialde ilk denemem bu şekilde ilk kez trasfer oldum umarım işe yararHayırlı olsun transferiniz inşaallah rabbim pozitifi görmeyi nasip eder. Embiryolarınız kaçıncı gün embiryosu transfer edildi natural transferi ilk defa duydum herkese mı artık bu şekilde uygulanıyor kişiye özel mi
Umarım inşaallah hayırlısı olsunEmbiryom 4AA blast embiryoydu. Genelde naturel öneriyoruz dedi doktorum. Bnm memorialde ilk denemem bu şekilde ilk kez trasfer oldum umarım işe yarar
Ben bir kere test için sonra sonra iki kere kontrol için gittim şimdi üçüncüye transfere gideceğimMerhaba, bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Temmuz ayını bekliyoruz. Bu süreçte kaç kez kontrole gidiyorsunuz? süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevabınız için çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. Ben de bir hafta aslan pençesi kullanıp test yaptırayım o zaman.Bu kadar kisa zamanda etki edecegi aklima bile gelmezdi.Benim en son fsh 31 idi..Bakalim benim de dusecekmi deger..Rabbim size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. hepimize inşallahBence böyle şeyleri dr kontrolünde kullanmak gerekiyor. Yinede siz bilirsiniz. Ben kendi tecrübemi paylaşayım sizinle.
Fsh ın çok değişken olduğu söylenir genelde. Ben daha önce peryodumun 3.günü yaptırmıştım değerim 19 du. Normal değerin 8*10 arası olaması gerektiğini forumlarda okudum ve bazı doktorlardan dinledim. Ayrıca bazı arkadaşlarda değerleri normal değerlere getirmeden kendi doktorlarının tüp tedavisine başlamadığını söylediler. Ben 19 ile 2 başarısız denemeden sonra testere dişli aslan pençesini 10*15 gün kadar günde bir defa kullandım. Bu kez değerim 1*2 arası bir değere düştü. Bu değerle bitkiyi öneren kişinin bayisine gittim. Fsh ın bu kez de çok düştüğünü belirttim ve sonucumu gösterdim. Bende miyom ve endometriozis te olduğu için çoban çantası bitkisi ile birlikte en az 2 ay kullanmam gerektiğini ısrarla söylediler. Fsh ın ancak bu şekilde dengeye oturacağını söylediler. Ben bir 8*10 gün kadar daha içtim. İçerken baktım adet zamanım geldi fakat adet olmuyorum. Birkaç defa test yaptım. Sonuç negatif. Adetimin üzerinden 1 ay geçti hala gelen giden yok. Koronadan korkuma kalkıp doktorada gidemedim. Artık önümüzdeki hafta sorun ne imiş bunu öğrenmek için mecburen doktora gideceğim. Umarım menapoz değildir.
Sonuç olarak söylemek istediğim herkesin bünyesi farklı ve kontrollü kullanılmalı. Bende başta bilseydim 3*5 gün kullanır test yapar normal değere gelmediyse ona göre bir yol çizerdim.
Allah hepimize daha fazla bekletmeden kucağımıza almayı nasip etsin.
ti..bu surecte istanbula gidemedigim icin,memleketimde oldum tum kontrolleri.transfer gununden 1 gun once giderek,suru
Teşekkür ederim, hayırlı haberler alırsınız inşallah.2 yada 3 kere gidiliyor.Benim ki dış takipti..bu surecte istanbula gidemedigim icin,memleketimde oldum tum kontrolleri.transfer gununden 1 gun once giderek,suruntu testimi filan hallettim.birgun sonra da transferim gerceklesti.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Sizin de naturel transfer miydi ?Merhaba Arkadaşlar
Ben 11 Haziranda dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum(ilk transfer) çok şükür hamileyim Rabbim sizlerede nasip etsinAma çook korkuyorum her an birşey olacak diye lütfen Dualarınızı esirgemeyin bende sizlere Duacıyım Allah'a emanet olun
Medipolde hangi doktora gidiyorsunuzTedaviniz hayirli olsun insallah saglikla evladiniza kavuşursunuz Bahceciye hiç gitmedim .Ayaklarım beni görüşmeye memorial götürdü iyikide gitmişim. Çok ince eleyip sık dokuyorlar. Surecim çok umutsuz vaka olmama rağmen hep pozitif geçti bir gün gerilmedim yormadılar beni Ayaklarına taş değmesin hala bazı sorunlarım old telefonda bana çok güzel yardımcı oluyor doktorlarım. Kanamam olduğunda ki artık kalp atışını duymuştuk orayla bağımız bitmişti kontrollere gittim pandeminin en yoğun dönemiydi o kadar ilgilendiler ki .Ben ilk kez bu hastane de para değil de hasta gözüyle bakıldim. Şuan halen orayı arıyorum keske gebelik surecimde de devam edebilseydim diyorum kontroller için medicana ve medipol devam ediyorum ama o hastanenin ve doktorların tırnağı olamaz.Bunlar benim görüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?