Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başınaMerhaba Arkadaşlar
Ben 11 Haziranda dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum(ilk transfer) çok şükür hamileyim Rabbim sizlerede nasip etsinAma çook korkuyorum her an birşey olacak diye lütfen Dualarınızı esirgemeyin bende sizlere Duacıyım Allah'a emanet olun
aynen çok saçma ama istiyorlar illa bizde kavga dövüş mecbur yaptırdık ikinizinde sonucunu görmeden rabdevu veremeyiz dediler çünküKızlar bişey soracağım tranfer öncesi eşlerinizden de mi covid testi istendi demin hemşire ile görüştüm eşinizle birlikte covid testi akciğer grafisi istiyoruz diyorlar. Eşim ne alaka hadi tedavi başında anladım eşimle birlikte yaptırdık akciğer grafisi ve sürüntü testini transfer zamanıda aynı şekilde hem sizden hem eşinizden istiyoruz dedi. Eşim ne alaka dedim transfer bana yapılacak dedim , hemşire diyor ki aynı evde yaşadığınız için ne alaka belki benim evimde 5 10 kişi ile kalıyorum . İlla zorla bı 700 TL daha sizden alacaz diyorlar resmen
Hadi ya bide randevu vermiyorlar mı valla elimiz mahkum kendileri de biliyor tabii bunu mecbur yaptırıcazaynen çok saçma ama istiyorlar illa bizde kavga dövüş mecbur yaptırdık ikinizinde sonucunu görmeden rabdevu veremeyiz dediler çünkü
Evet valla sürüntü mahvetti beni de. İşte bende onu anlamıyorum garantisi var sanki bugün negatif çıkan kişi yarın öbür gün Allah korusun olmayacağının garantisi mi var sanki valla tedavi stresi ayrı zaten bide üstüne bunun stresi var Allah yardımcımız olsunÇok sinir bozucu gerçekten!!! maddi kısmı ayrı sürüntü olayı ayrı berbat birşeymiş! Bir kez yaptırırsın tamam ayrıca biz bugün yaptırdık opu'ya kadar ne malum olmayacağımız!
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin transferden sonra embriyonun tutunması için özel bişey yaptın nelere dikkat ettin meselaMerhaba Arkadaşlar
Ben 11 Haziranda dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum(ilk transfer) çok şükür hamileyim Rabbim sizlerede nasip etsinAma çook korkuyorum her an birşey olacak diye lütfen Dualarınızı esirgemeyin bende sizlere Duacıyım Allah'a emanet olun
Aynen öyle ben yaptıralı 20 gün oldu yarın transferim var bu arada benim ve eşimin kapmadığı ne malum tamamen saçmalık ama dediğiniz gibi el mahkum yaptırıyoruz.Evet valla sürüntü mahvetti beni de. İşte bende onu anlamıyorum garantisi var sanki bugün negatif çıkan kişi yarın öbür gün Allah korusun olmayacağının garantisi mi var sanki valla tedavi stresi ayrı zaten bide üstüne bunun stresi var Allah yardımcımız olsun
Gökhan yıldırımMedipolde hangi doktora gidiyorsunuz
Çok sinir bozucu gerçekten!!! maddi kısmı ayrı sürüntü olayı ayrı berbat birşeymiş! Bir kez yaptırırsın tamam ayrıca biz bugün yaptırdık opu'ya kadar ne malum olmayacağımız!
[/QUHayırlı olsun yeni tedaviniz inşallah bu kez kucağınıza alırsınız.
Canim rabbim sifani versin. Ben kullandim aslan pencesi kuru. Fsh 19 du bendede. Ilk kullandim cok faydasi oldu. Yumurta sayisini artirdi hormonlari dengeye getirdi. 5,6 ay sonra ikinci kez denedim fsh i dusurdu ama kist ve polip olustu. Polip ameliyati olmak zorunda kaldim. Tekrar denedim bu sefer sogan kuru yaptim kist icin kistim buyudu. Sonra hicbirsey yapmamaya karar verdim. Hala kistim var e2 degerimde kistten dolayi 300 lere cikmis. Ugrasip duruyorum. Simdi yasmin kullaniyorum kist icin. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin.Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.oncelikle Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Aranizda hiç testere dişli aslan pençesi kullanıp fayda gören oldumu. Olduysa faydalarını söyler misiniz. Fsh yüksekliği için ve adet düzensizliği için iyi geliyor diyorlar.hamile kalan da olmuş. Ben de sizlere sormak istedim.
Allah sana şifa versin canım. Çok uğraştın sen de. Çok sabırlı kadınsın. Seni takdir ediyorumCanim rabbim sifani versin. Ben kullandim aslan pencesi kuru. Fsh 19 du bendede. Ilk kullandim cok faydasi oldu. Yumurta sayisini artirdi hormonlari dengeye getirdi. 5,6 ay sonra ikinci kez denedim fsh i dusurdu ama kist ve polip olustu. Polip ameliyati olmak zorunda kaldim. Tekrar denedim bu sefer sogan kuru yaptim kist icin kistim buyudu. Sonra hicbirsey yapmamaya karar verdim. Hala kistim var e2 degerimde kistten dolayi 300 lere cikmis. Ugrasip duruyorum. Simdi yasmin kullaniyorum kist icin. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin.
295 $ dı yanlış hatırlamıyorsam en sonMerhaba
Embriyoyu genetiğe gönderdiklerinde ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi ?
teşekkür ederim, ben aramıştım temmuzda görüşmeye gideceğim 3 başarısız denemem var yaşımda ileri olduğu için embriyoyu genetiğe göndermemiz gerek dediler.295 $ dı yanlış hatırlamıyorsam en son
295 dolar. ben yeni yaptırdım.Merhaba
Embriyoyu genetiğe gönderdiklerinde ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Çok sağol canım başda biraz dikkat ettim ev işi falan yapmadım badem ananas yedim ama adet olacak gibi kasık sancısı yaşayınca saldım tutmadı sandım.buarada yatarak dinlenme nerdeyse olmadı bence olacağı varsa oluyor dinlenmeyle alakası yok.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizleredeHayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin transferden sonra embriyonun tutunması için özel bişey yaptın nelere dikkat ettin mesela
Ben transferde kendim verdim sadece her gün yeni bişey çıkartıyor bunlar ya gerçekten şaka gibiler !!!!Kızlar bişey soracağım tranfer öncesi eşlerinizden de mi covid testi istendi demin hemşire ile görüştüm eşinizle birlikte covid testi akciğer grafisi istiyoruz diyorlar. Eşim ne alaka hadi tedavi başında anladım eşimle birlikte yaptırdık akciğer grafisi ve sürüntü testini transfer zamanıda aynı şekilde hem sizden hem eşinizden istiyoruz dedi. Eşim ne alaka dedim transfer bana yapılacak dedim , hemşire diyor ki aynı evde yaşadığınız için ne alaka belki benim evimde 5 10 kişi ile kalıyorum . İlla zorla bı 700 TL daha sizden alacaz diyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?