Evde kayınvalidem kayınpederim kaynım görümcem var onlardan da istiyor musunuz deBen transferde kendim verdim sadece her gün yeni bişey çıkartıyor bunlar ya gerçekten şaka gibiler !!!!
Gözünüz aydın Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Zaten her aşaması stresli bu sürecin rabbim yardım etsin cümlemizeHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Sizin de naturel transfer miydi ?
Bnde ara ara gaz ve adet sancısı karışık sancı çekiyorum hemen geçiyor gidiyor. Gögüslerim felan hiç şişmedi henüz üçüncü gündeyim. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacağı varsa her şekilde olur zaten. Sürekli yatmak zaten banada mantıksız geliyor.Çok sağol canım başda biraz dikkat ettim ev işi falan yapmadım badem ananas yedim ama adet olacak gibi kasık sancısı yaşayınca saldım tutmadı sandım.buarada yatarak dinlenme nerdeyse olmadı bence olacağı varsa oluyor dinlenmeyle alakası yok.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlerede
Gerçekten şaka gibi resmen biz iki üç kere yaptırılmasına ve pakete dahil olmamasına karşıyken bunlar iyice abartmaya başladı. Şikayetler karşılık bulmuyor belli ki elim mahkûm yoksa burda tekrar tedavi olacak olsam on kere düşünürümBen transferde kendim verdim sadece her gün yeni bişey çıkartıyor bunlar ya gerçekten şaka gibiler !!!!
Diyecemm aynen bakalım ne diyeceklerEvde kayınvalidem kayınpederim kaynım görümcem var onlardan da istiyor musunuz dehatta kaynım nişanlı nişanlısı da getirsin mi hatta nişanlısının anne babası
Bende dün hastaneden arandım hatta eşimde arandı covid ile ilgili şikayetlerimizi dile getirdik. Bugünde alo 184 sağlık bakanlığını arayıp şikayette bulunduk herkes bu şekilde şikayette bulunursa kayıtsız kalmazlar umarımarkadaşlar selamlar. hastan ebu covid olayında gerçekten saçmaladı artık.koskoca hastane bizim vereceğimiz 350 tlye muhtaç heralde. ben çağrı merkezinden arandım aldığımız hizmet memnuniyeti için covidle ilgili şikayetlerimi bildirdim. lütfen herkes şikayet etsin. daha evvel hastanede tüp bebeğin müşteri hizmetleri ile görüşcektik eşimle ancak yoktu. resmen 350 tl vermeye mecbur tutuyorlar insanları çok yazık zaten bir ton paralar harcanıyor bu süreçte.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallah çok aratmadan evlatlarımıza kavuştursun bizleri.. peki ne sıklıkta içmiştin ve kaç ay kullanıp tekrar test yaptin. Ne önerirsin bana.ben şu an günde bir bardak içiyorum.ne zaman tekrar test yaptırayım.bir de fsh reglinin kaçıncı günü bakılıyordu.cok soru sordum hakkını helal et.Canim rabbim sifani versin. Ben kullandim aslan pencesi kuru. Fsh 19 du bendede. Ilk kullandim cok faydasi oldu. Yumurta sayisini artirdi hormonlari dengeye getirdi. 5,6 ay sonra ikinci kez denedim fsh i dusurdu ama kist ve polip olustu. Polip ameliyati olmak zorunda kaldim. Tekrar denedim bu sefer sogan kuru yaptim kist icin kistim buyudu. Sonra hicbirsey yapmamaya karar verdim. Hala kistim var e2 degerimde kistten dolayi 300 lere cikmis. Ugrasip duruyorum. Simdi yasmin kullaniyorum kist icin. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin.
Ayy canimmm cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimize sifa versin.Allah sana şifa versin canım. Çok uğraştın sen de. Çok sabırlı kadınsın. Seni takdir ediyorumAllah işini rast getirsin
Canimm cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimize sifa versin. Hepimiz kucagimiza saglikli olarak ve hayirli evlatlar alalim insallah.Allah sana şifa versin canım. Çok uğraştın sen de. Çok sabırlı kadınsın. Seni takdir ediyorumAllah işini rast getirsin
Amin canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Ben gunde iki defa icmistim. Belki gunde bir defada yeterli olabilir onu bilemiyorum. Fsh adetin 2. Yada 3. Gunu yapiliyor. Ben 20,25 gun arasi kullanmistim. Ama ben derimki bir kere dene sonra hormonlarini olctur derim. Zaten etkisi 2,3 ay sürüyor. Rabbim hastaliklarimiza sifa versin. Cok zor bir surec.Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallah çok aratmadan evlatlarımıza kavuştursun bizleri.. peki ne sıklıkta içmiştin ve kaç ay kullanıp tekrar test yaptin. Ne önerirsin bana.ben şu an günde bir bardak içiyorum.ne zaman tekrar test yaptırayım.bir de fsh reglinin kaçıncı günü bakılıyordu.cok soru sordum hakkını helal et.
350 idi 400 mü olmuş şimdideMerhaba bende 6 temmuza şişli memoriale randevu aldım görüşmek için fakat covit testi yaptırın öyle gelin denildi bizim burada 400 tlye yapılıyor dendi. Ben bu testi yaptırmadan gitsem muayeneye almazlar mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Gerçekten mi allahım ne kadar yıldırıcı benim bir sürü testim var hangi birine para yetiştireyim350 idi 400 mü olmuş şimdideEşten de istiyorlar bilginize negatif sonucu gelmeden başlamıyorlar tedaviye
Ön görüşme için mi aldınız randevuyu?Merhaba bende 6 temmuza şişli memoriale randevu aldım görüşmek için fakat covit testi yaptırın öyle gelin denildi bizim burada 400 tlye yapılıyor dendi. Ben bu testi yaptırmadan gitsem muayeneye almazlar mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben ilk tüp bebek tedavisine başladığımda tecrübesizdim Bir de bir an önce olsun yeter ki düşüncesiyle ilk gittiğim merkezin istediği tüm testleri özel laboratuvarlarda yaptırdım bir sürü para harcadık sonrasında tecrübe edindikçe devlette yaptırmaya başladım . Şimdi de rutin testleri sağlık ocağında filan yaptırıyorum . Gerçekten Maddi manevi zor Allah yardımcımız olsunGerçekten mi allahım ne kadar yıldırıcı benim bir sürü testim var hangi birine para yetiştireyim
Evet ön görüşme içinÖn görüşme için mi aldınız randevuyu?
Amin Allah razı olsun. Bu covit testini tüp bebek merkezinden istiyorlar desek devlette yaparlar mı acabaBen ilk tüp bebek tedavisine başladığımda tecrübesizdim Bir de bir an önce olsun yeter ki düşüncesiyle ilk gittiğim merkezin istediği tüm testleri özel laboratuvarlarda yaptırdım bir sürü para harcadık sonrasında tecrübe edindikçe devlette yaptırmaya başladım . Şimdi de rutin testleri sağlık ocağında filan yaptırıyorum . Gerçekten Maddi manevi zor Allah yardımcımız olsun
Siz ön görüşme olduğunu belirttiniz mi ? Bizim tedaviye başlamak için istiyorlar çünkü . Ben devlette korktum yaptırmadım testi merkezde yaptırdım ama değişik merkezlerde yaptıran arkadaşlar olmuş okuyun isterseniz geçmiş sayfalarıAmin Allah razı olsun. Bu covit testini tüp bebek merkezinden istiyorlar desek devlette yaparlar mı acaba
Evet belirttim ama bir daha mı arayıp sorsam acaba. Bi de size bişey sormak istiyorum ben hiç aşılama yaptırmadım bu zmana kadar bize bir tanı koyulmadı sebebsiz infertilite. Tüp bebek merkezine gidiyorum diye hemen tüp bebek mi yaparlar söylesek aşılama yapmazlar mı acabaSiz ön görüşme olduğunu belirttiniz mi ? Bizim tedaviye başlamak için istiyorlar çünkü . Ben devlette korktum yaptırmadım testi merkezde yaptırdım ama değişik merkezlerde yaptıran arkadaşlar olmuş okuyun isterseniz geçmiş sayfaları
Bu konuda bir fikrim yok ama şu Covit olayı harici benim memorialle ilgili fikrim gereksiz hiç bir işlem yapmadıkları . Büyük ihtimalle sizin durumu da değerlendirip ona göre Size bir yol çizerler .Evet belirttim ama bir daha mı arayıp sorsam acaba. Bi de size bişey sormak istiyorum ben hiç aşılama yaptırmadım bu zmana kadar bize bir tanı koyulmadı sebebsiz infertilite. Tüp bebek merkezine gidiyorum diye hemen tüp bebek mi yaparlar söylesek aşılama yapmazlar mı acaba
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede alırsınız evladınızı kucağınıza. Testlerinizi o hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz Covid testini bile devlet hastanesinden kabul ettiği hastalar oldu tekrardan konuşmanızı öneririm. Ayrıca aşılama ile ilgili hastane aşılama yapıyor ama başarı oranı çok düşük olduğu için önermiyorlar. Ama ben aşılama yaptırmak istiyorum derseniz o doğrultuda yardımcı olacaklardır.Evet belirttim ama bir daha mı arayıp sorsam acaba. Bi de size bişey sormak istiyorum ben hiç aşılama yaptırmadım bu zmana kadar bize bir tanı koyulmadı sebebsiz infertilite. Tüp bebek merkezine gidiyorum diye hemen tüp bebek mi yaparlar söylesek aşılama yapmazlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?