Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bnde ara ara gaz ve adet sancısı karışık sancı çekiyorum hemen geçiyor gidiyor. Gögüslerim felan hiç şişmedi henüz üçüncü gündeyim. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacağı varsa her şekilde olur zaten. Sürekli yatmak zaten banada mantıksız geliyor.

Ben transferde kendim verdim sadece her gün yeni bişey çıkartıyor bunlar ya gerçekten şaka gibiler !!!!
Gerçekten şaka gibi resmen biz iki üç kere yaptırılmasına ve pakete dahil olmamasına karşıyken bunlar iyice abartmaya başladı. Şikayetler karşılık bulmuyor belli ki elim mahkûm yoksa burda tekrar tedavi olacak olsam on kere düşünürüm

Bende dün hastaneden arandım hatta eşimde arandı covid ile ilgili şikayetlerimizi dile getirdik. Bugünde alo 184 sağlık bakanlığını arayıp şikayette bulunduk herkes bu şekilde şikayette bulunursa kayıtsız kalmazlar umarım

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallah çok aratmadan evlatlarımıza kavuştursun bizleri.. peki ne sıklıkta içmiştin ve kaç ay kullanıp tekrar test yaptin. Ne önerirsin bana.ben şu an günde bir bardak içiyorum.ne zaman tekrar test yaptırayım.bir de fsh reglinin kaçıncı günü bakılıyordu.cok soru sordum hakkını helal et.

Allah sana şifa versin canım. Çok uğraştın sen de. Çok sabırlı kadınsın. Seni takdir ediyorum Allah işini rast getirsin
Ayy canimmm cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimize sifa versin.
Allah sana şifa versin canım. Çok uğraştın sen de. Çok sabırlı kadınsın. Seni takdir ediyorum Allah işini rast getirsin
Canimm cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimize sifa versin. Hepimiz kucagimiza saglikli olarak ve hayirli evlatlar alalim insallah.

Amin canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Ben gunde iki defa icmistim. Belki gunde bir defada yeterli olabilir onu bilemiyorum. Fsh adetin 2. Yada 3. Gunu yapiliyor. Ben 20,25 gun arasi kullanmistim. Ama ben derimki bir kere dene sonra hormonlarini olctur derim. Zaten etkisi 2,3 ay sürüyor. Rabbim hastaliklarimiza sifa versin. Cok zor bir surec.

Merhaba bende 6 temmuza şişli memoriale randevu aldım görüşmek için fakat covit testi yaptırın öyle gelin denildi bizim burada 400 tlye yapılıyor dendi. Ben bu testi yaptırmadan gitsem muayeneye almazlar mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

350 idi 400 mü olmuş şimdide Eşten de istiyorlar bilginize negatif sonucu gelmeden başlamıyorlar tedaviye

Ön görüşme için mi aldınız randevuyu?

Gerçekten mi allahım ne kadar yıldırıcı benim bir sürü testim var hangi birine para yetiştireyim
Ben ilk tüp bebek tedavisine başladığımda tecrübesizdim Bir de bir an önce olsun yeter ki düşüncesiyle ilk gittiğim merkezin istediği tüm testleri özel laboratuvarlarda yaptırdım bir sürü para harcadık sonrasında tecrübe edindikçe devlette yaptırmaya başladım . Şimdi de rutin testleri sağlık ocağında filan yaptırıyorum . Gerçekten Maddi manevi zor Allah yardımcımız olsun

Amin Allah razı olsun. Bu covit testini tüp bebek merkezinden istiyorlar desek devlette yaparlar mı acaba

Amin Allah razı olsun. Bu covit testini tüp bebek merkezinden istiyorlar desek devlette yaparlar mı acaba
Siz ön görüşme olduğunu belirttiniz mi ? Bizim tedaviye başlamak için istiyorlar çünkü . Ben devlette korktum yaptırmadım testi merkezde yaptırdım ama değişik merkezlerde yaptıran arkadaşlar olmuş okuyun isterseniz geçmiş sayfaları

Evet belirttim ama bir daha mı arayıp sorsam acaba. Bi de size bişey sormak istiyorum ben hiç aşılama yaptırmadım bu zmana kadar bize bir tanı koyulmadı sebebsiz infertilite. Tüp bebek merkezine gidiyorum diye hemen tüp bebek mi yaparlar söylesek aşılama yapmazlar mı acaba

Bu konuda bir fikrim yok ama şu Covit olayı harici benim memorialle ilgili fikrim gereksiz hiç bir işlem yapmadıkları . Büyük ihtimalle sizin durumu da değerlendirip ona göre Size bir yol çizerler .

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede alırsınız evladınızı kucağınıza. Testlerinizi o hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz Covid testini bile devlet hastanesinden kabul ettiği hastalar oldu tekrardan konuşmanızı öneririm. Ayrıca aşılama ile ilgili hastane aşılama yapıyor ama başarı oranı çok düşük olduğu için önermiyorlar. Ama ben aşılama yaptırmak istiyorum derseniz o doğrultuda yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…