Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar herkese selam dün transferim vardı. Transfer sonrası dondurma ücreti ile ilgili muhasebe menekşe hanımın yanına uğradım. Covid testi ilgili burada konuşulan aklımda ne varsa söyledim. Neresi ile görüşmek gerekiyorsa görüşelim başhekime mi çıkalım ne yapalım dedim. Bu konuda rahatsız olan sadece siz değilsiniz. Hastalarımızın çoğundan alıyoruz aynı şikayetleri bizde tüp bebek bölümü olarak çok rahatsızız inanmıyorsunuz ama ücret konulduğu günden beri ya kaldırılsın ya ücret alınmasın diye yönetim ve enfeksiyon bölümü ile görüşüyoruz fakat bir sonuca varamadık. Ama en kısa sürede çözmeye çalışacağız dedi. Söylediklerine göre konu ile ilgileniyorlarmış. Ama görünüşe göre iyiye değil daha da kötüye gidiyor bu iş

İyi yapmışsınız söyleyerek fakat kötüye gidiyor anlaşılan dalga geçiyorlar sanırım bide üstüne fiyatı 400 TL çıkarmışlar

Çok maliyetli değildir. Pakete dahil edebilirler covid testini. Zaten bir sürü para ödüyoruz.
Evet sürüntü ve kan zaten ücretsiz maliyeti Yok akciğer grafisi de ne kadar masraflı bişey olabilir pakete dahil edilmeli sürekli 14 gün de bir 400 TL vermeye can mı dayanır. Valla tranfer olmak için adet olmayı bekliyorum onun stresi ayrı hastaneye gittiğimde inşaallah bu duruma sinir olup daha fazla strese girmem diye bide işin bu kısmını düşünüyorum. Zaten derdim başımı açmış tedavim çok iyi gitmedi moralim bozuk bide ekstradan bu durumu ayrı kafama taktım Allah yardımcımız olsun yeri geliyor yemiyor içmiyor paramız biriksin diye uğraşırken tedavi dışında ücret vermek cereme geliyor

Aynı şeyi söyledim ne kadar olabilir ki maden merkez olarak bu konuda yönetim ile anlaşamıyorsanız. Pakete dahil edin tüp bebek hastalarına ücretsiz yapın. Bir kere ile de sınırlı değil bu iş bir tedavi sürecinde birden fazla isteniyor. Ve çok mantıksız bir sistem çok haklısınız diyor.

Akciğer filmi de gereksiz. Boşuna radyasyon alıyoruz. Tıp merkezlerinde 50 TL ye çekiyorlarmış. İnşallah akciğer filmini kaldırırlar. İnsanı epey strese sokuyor bu tahliller.

Akciğer filmi de gereksiz. Boşuna radyasyon alıyoruz. Tıp merkezlerinde 50 TL ye çekiyorlarmış. İnşallah akciğer filmini kaldırırlar. İnsanı epey strese sokuyor bu tahliller.
Bencede çok gereksiz zaten tedavi başında çektirdik bir iki ay içinde akciğer grafisi tekrardan çektirmek ne demek ya dalga geçer Gibi. Sanki şikayetimiz mi var formalite olan bişey hastanede tedavi görüyoruz bu kadar para veriyoruz, maliyeti olmayan şeyden bu kadar ücret almaları çok saçma

Bir ay oldu merkezle irtibat halinde olduğum hala aynı şey diyorlar haklısınız madem bu kadar haklı görülüyoruz yok mu hastanede bir tane bu duruma dur diyecek illa ki lafı sözü geçen vardır. Bence bu laflar işin yatıştırma kısmı haklısınız kısmı,görüyorum ki fiyat artmış bide üstüne fiyat artması düşündürücü bu mu yani kendilerininde rahatsız olduğu durum çok belli maşallah 350 TL den 400 çıkmış bir ay sonra450 olursa şaşırmam artık

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah en kısa zaman da benimle birlikte isteyen herkes bebeğine kavuşur

Merhaba dondurma parası ne kadar verdiniz ben görüşmeye gidince bana 3200 dedi 5 yıllık mi ne cok pahalı değil mi ya ayrıca ben belki 1 yılda kullanacam neden 5 yıllık para vereyim o gün aklıma gelmedi sormak şimdi geldi

Benim embriyom fazla olduğu için 5 yıllık 4000 tl verdim ama bu eski fiyat dedi. Şimdi fiyatlar yükselmiş kaç embriyo için 3200 fiyat verdi?

Tabi tabi haklısınız diye diye ortalığı yatıştırıyorlar bir yandan da yapacaklarını yapıyorlar. Allahım bir an önce evlatlarımızı alalım kucağımıza da kurtulalım

Benim embriyom fazla olduğu için 5 yıllık 4000 tl verdim ama bu eski fiyat dedi. Şimdi fiyatlar yükselmiş kaç embriyo için 3200 fiyat verdi?
5 yıldan önce kullanırsak para iadesi almamız gerekir değil mi. Benim henüz opu bile olmadı ama eski hastasıyım 4. Deneme ondan böyle demiş olabilir ve ister bı tane ister on tsne olsun aynu dedi

5 yıldan önce kullanırsak para iadesi almamız gerekir değil mi. Benim henüz opu bile olmadı ama eski hastasıyım 4. Deneme ondan böyle demiş olabilir ve ister bı tane ister on tsne olsun aynu dedi
Yok sanmıyorum iade edeceklerini hiç aklıma gelmedi öyle birşey sonuçta aldıkları ücret dondurup saklama ücreti yolu fark eder mi ama yine de konuşun isterseniz. Siz eski hastasınız diye o şekilde fiyat vermişler bence çünkü normalde sayıya göre üçe bölmüşler fiyatı 6 ve üzeri kaç tane olursa aynı fiyat oluyor.

5 yıllık saklama ücreti çok normalde yıllık verilir ben belki bir yil içinde kullanacam ya da onları başka merkeze taşıyacağım. Sorucam bunu gidince

5 yıllık saklama ücreti çok normalde yıllık verilir ben belki bir yil içinde kullanacam ya da onları başka merkeze taşıyacağım. Sorucam bunu gidince
Aynen bence de yıllık olmalı ve her yıl isteğe göre ek bir ücret ile yenilenmeli sorduğunuz da bana da Bilgi verebilir misiniz

Canim covit testi yaptirmadan muayene yapmiyorlar. Hatta randevu vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…