Amiin canim amiinTabi tabi haklısınız diye diye ortalığı yatıştırıyorlar bir yandan da yapacaklarını yapıyorlar. Allahım bir an önce evlatlarımızı alalım kucağımıza da kurtulalım
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Biz haziranın ilk haftası gittik ilk görüşme için covid testi istemiyorlardı. Tedaviye başlayacaksanız istiyorlar.Merhaba bende 6 temmuza şişli memoriale randevu aldım görüşmek için fakat covit testi yaptırın öyle gelin denildi bizim burada 400 tlye yapılıyor dendi. Ben bu testi yaptırmadan gitsem muayeneye almazlar mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Randevu verdiler yaptırın öyle gelin dediler bende anlamadım yaptırabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğimCanim covit testi yaptirmadan muayene yapmiyorlar. Hatta randevu vermiyorlar.
Herkes farklı bişey söylüyor yaptırabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim. Benim eşim sabırsı tezcanlı çabuk sıkılıyor daha şimdiden sıkıldı yani gidemeyeceğim büyük ihtimalleMerhabalar hayırlı olsun öncelikle. Biz haziranın ilk haftası gittik ilk görüşme için covid testi istemiyorlardı. Tedaviye başlayacaksanız istiyorlar.
En sağlıklı bilgiyi merkezi arayıp alabilirsiniz. Bence yinede randevunuzdan 1-2 gün önce arayıp tekrar sorun sadece görüşme yapmak istiyoruz yine de gerekli mi diye belki o zamana tekrar değişir prosedür.Herkes farklı bişey söylüyor yaptırabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim. Benim eşim sabırsı tezcanlı çabuk sıkılıyor daha şimdiden sıkıldı yani gidemeyeceğim büyük ihtimalle
Evet belirttim ama bir daha mı arayıp sorsam acaba. Bi de size bişey sormak istiyorum ben hiç aşılama yaptırmadım bu zmana kadar bize bir tanı koyulmadı sebebsiz infertilite. Tüp bebek merkezine gidiyorum diye hemen tüp bebek mi yaparlar söylesek aşılama yapmazlar mı acaba
Evet sürüntü ve kan zaten ücretsiz maliyeti Yok akciğer grafisi de ne kadar masraflı bişey olabilir pakete dahil edilmeli sürekli 14 gün de bir 400 TL vermeye can mı dayanır. Valla tranfer olmak için adet olmayı bekliyorum onun stresi ayrı hastaneye gittiğimde inşaallah bu duruma sinir olup daha fazla strese girmem diye bide işin bu kısmını düşünüyorum. Zaten derdim başımı açmış tedavim çok iyi gitmedi moralim bozuk bide ekstradan bu durumu ayrı kafama taktım Allah yardımcımız olsun yeri geliyor yemiyor içmiyor paramız biriksin diye uğraşırken tedavi dışında ücret vermek cereme geliyor
5 yıllık saklama ücreti çok normalde yıllık verilir ben belki bir yil içinde kullanacam ya da onları başka merkeze taşıyacağım. Sorucam bunu gidince
Evet haklısın cidden düşük aşılama topiklerine bakıyorum genelde sonuç alan yoktedaviniz hayırlı olsun.
daha önce hangi hastaneye ya da kime gittiniz bilmiyorum ama memorial'da pek sebepsiz infertile tanısı olmuyor. o sebepsiz olduğu söylenilenin sebebi ortaya çıkarılıyor.
aşılama tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar uygun olan hastaya lakin başarı oranı oldukça düşük.
Bilgisayarlı tomografi ile akciğer grafiği farklı şeyler.. tedavi öncesi merkezin istediği covid için BT değil akciğer filmi. Bilgisayarlı tomografinin radyasyon miktarı 8mSv ilken akciğer grafisininki 0,02mSv korkulacak kadar değil yani. Kaldı ki hamile bile değilken çekiliyor X ışını vücutta kalan bir şey değil o bölgeden geçip gidiyoR. (Ben hamileliğimde bilmeden çekilmiştim ve bebeğin ALmış olduğu radyasyon miktarını hesaplayan bölüm var cerrahpaşada orda çok düşük çıkmıştı zarar vermez raporu almıştım.) biz burda hamilelik öncesi için korkuyoruz. Bunca dert varken bunu kafaya takmayalım diye yazıyorum. Tabiki tedavi öncesi tedavi esnası yok transfer öncesi bir kaç kez istemelerine ben de karşıyım. Ama sadece geçen hafta merkeze 6 kez gittim. İçim rahat gittim diyebilirim. Ben Nisan sonu gibi ilk ön görüşmeye gittiğimde o zaman test istenmiyordu sonradan karar verilmiş test istendiğinde de bir çiftte pozitif çıkmış ve kendileri de çok şaşırmış çünkü hiç belirtileri Yokmuş tabiki tedaviye başlayacakmışlar. Şimdi düşünün bu tedirginlikle mi sürekli hastaneye gitmek isterdiniz yoksa bekleme salonunda yanınızda oturan çoğu kişinin covid testinin negatif çıktı için burda olduklarını bilmeniz mi? Şimdi diyrceksiniz ki belki yaptırdı sonra covid oldu çok doğru.. ama bu yola girmiş olanlar kendine herkesten fazla dikkat etmiyor mudur? Negatif sonucum geldi tedavim başladı İnan’ın diken üstündeydim bu süreçte kapmayım Allah korusun diye bence çoğumuz böyle. Ben öyle düşünüyorum.. tedavim iyi gitmiyor embriyom çok az ilk denemem ama ne bilim şimdilik memorial bir numara beni için ilgi alaka saygı hepsi muazzam. Umarım hakkımızda hayırlısı olurbilgisayarlı tomografi 1500-2000 lira civarı. ancak covit + olmadıktan sonra sadece tanı amacıyla çekilmesi uygun değil. sonuçta tam gebelik öncesi boş yere radrasyon almanın manası yok.
ben de geçenlerde yüksek ateş nedeniyle memorial'ın aciline gittim. kan testi ve süprüntü verdim. film de çekeceğiz dediler. hemen almanya'da doktor olan kuzenini ve burada doktor olan bir arkadaşımı aradım. hayır çektirme, sonuç gelsin ona göre çektir dediler. almanya'da öyle yapıyorlarmış. tanı için değil, tahribat tespiti için.
bence çektirmeyin tomografi. bence tabii.
bu arada benim sonucum negatif çıktı. iyi ki de çektirmemişim.
inşallah güzel haberlerinizi alırız bol şanslarmerhaba,
eğer bir aksilik olmazsa benim cuma günü transferim var
çok teşekkür ederiz canım Allah razı olsun sizden zaman ayırıp bukadar açıklamışsınız , çok doğru bencede, içimizin rahat ederek başlamak daha önemli,hep kafamızda soru işareti kalıcak yaptırmazsak, bazı yerler yaptırmadan alıyor hiç güven uyandırmıyorBilgisayarlı tomografi ile akciğer grafiği farklı şeyler.. tedavi öncesi merkezin istediği covid için BT değil akciğer filmi. Bilgisayarlı tomografinin radyasyon miktarı 8mSv ilken akciğer grafisininki 0,02mSv korkulacak kadar değil yani. Kaldı ki hamile bile değilken çekiliyor X ışını vücutta kalan bir şey değil o bölgeden geçip gidiyoR. (Ben hamileliğimde bilmeden çekilmiştim ve bebeğin ALmış olduğu radyasyon miktarını hesaplayan bölüm var cerrahpaşada orda çok düşük çıkmıştı zarar vermez raporu almıştım.) biz burda hamilelik öncesi için korkuyoruz. Bunca dert varken bunu kafaya takmayalım diye yazıyorum. Tabiki tedavi öncesi tedavi esnası yok transfer öncesi bir kaç kez istemelerine ben de karşıyım. Ama sadece geçen hafta merkeze 6 kez gittim. İçim rahat gittim diyebilirim. Ben Nisan sonu gibi ilk ön görüşmeye gittiğimde o zaman test istenmiyordu sonradan karar verilmiş test istendiğinde de bir çiftte pozitif çıkmış ve kendileri de çok şaşırmış çünkü hiç belirtileri Yokmuş tabiki tedaviye başlayacakmışlar. Şimdi düşünün bu tedirginlikle mi sürekli hastaneye gitmek isterdiniz yoksa bekleme salonunda yanınızda oturan çoğu kişinin covid testinin negatif çıktı için burda olduklarını bilmeniz mi? Şimdi diyrceksiniz ki belki yaptırdı sonra covid oldu çok doğru.. ama bu yola girmiş olanlar kendine herkesten fazla dikkat etmiyor mudur? Negatif sonucum geldi tedavim başladı İnan’ın diken üstündeydim bu süreçte kapmayım Allah korusun diye bence çoğumuz böyle. Ben öyle düşünüyorum.. tedavim iyi gitmiyor embriyom çok az ilk denemem ama ne bilim şimdilik memorial bir numara beni için ilgi alaka saygı hepsi muazzam. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
hayırlı olsunEmbiryom 4AA blast embiryoydu. Genelde naturel öneriyoruz dedi doktorum. Bnm memorialde ilk denemem bu şekilde ilk kez trasfer oldum umarım işe yarar
Amin.Benim bir arkadaşım FSH yüksekti 21 gün soğan kürü uyguladı.Tek yumurtası gelişti memoralde denedi ikinci denemede tuttu.Şimdi dünyalar güzeli bir oğlu var ve çok zeki.Allah hepimize nasip etsin inşallahCanim rabbim sifani versin. Ben kullandim aslan pencesi kuru. Fsh 19 du bendede. Ilk kullandim cok faydasi oldu. Yumurta sayisini artirdi hormonlari dengeye getirdi. 5,6 ay sonra ikinci kez denedim fsh i dusurdu ama kist ve polip olustu. Polip ameliyati olmak zorunda kaldim. Tekrar denedim bu sefer sogankuru yaptim kist icin kistim buyudu. Sonra hicbirsey yapmamaya karar verdim. Hala kistim var e2 degerimde kistten dolayi 300 lere cikmis. Ugrasip duruyorum. Simdi yasmin kullaniyorum kist icin. Rabbim tum hastaliklarimiza sifa versin.
tekMerhaba
Embriyoyu genetiğe gönderdiklerinde ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Bencede hepimiz hasta ilişkilerine iletelim belki toplu olursa indirim yaparlararkadaşlar selamlar. hastan ebu covid olayında gerçekten saçmaladı artık.koskoca hastane bizim vereceğimiz 350 tlye muhtaç heralde. ben çağrı merkezinden arandım aldığımız hizmet memnuniyeti için covidle ilgili şikayetlerimi bildirdim. lütfen herkes şikayet etsin. daha evvel hastanede tüp bebeğin müşteri hizmetleri ile görüşcektik eşimle ancak yoktu. resmen 350 tl vermeye mecbur tutuyorlar insanları çok yazık zaten bir ton paralar harcanıyor bu süreçte.
Tek embriyo için 250 dolar artmadıysa .Kaç emriyonuz olursa herbiri için alıyorlarMerhaba
Embriyoyu genetiğe gönderdiklerinde ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi ?
tedaviye başlayınca istiyorlar bildiim kadarıyla görüşmelerde istenmiyorÖnceden ön görüşmede istemiyorlardı. Yeni uygulamaya başlamışlardır.
bence üzmeyin kendinizi şansız olduğunuzu düşünmeyin .Tekrar arayıp sorun görüşmelerden istenmiyordu en so nOda benim şansıma sanırım
evet çok mantıklı sonuç negatifse çektirmeye gerek yok. Allah korusun pozitif çıkanlarda ciğerlere indi mi diye akciğer grafisini çekmeleri gerekiyor. Hastane önlem amaçlı sadede sürüntü ve kan testi yapması yeterli ama işte maksat şu para almak. Çünkü sadece sürüntü testi yapsak bedava özelde de yapılsa o ücretsiz olduğu için mecbur para almak için bizden akciğer grafisi isteniyor. Keşke elimizde olsa çektirmesek el mahkum mecbur tutuyorlarbilgisayarlı tomografi 1500-2000 lira civarı. ancak covit + olmadıktan sonra sadece tanı amacıyla çekilmesi uygun değil. sonuçta tam gebelik öncesi boş yere radrasyon almanın manası yok.
ben de geçenlerde yüksek ateş nedeniyle memorial'ın aciline gittim. kan testi ve süprüntü verdim. film de çekeceğiz dediler. hemen almanya'da doktor olan kuzenini ve burada doktor olan bir arkadaşımı aradım. hayır çektirme, sonuç gelsin ona göre çektir dediler. almanya'da öyle yapıyorlarmış. tanı için değil, tahribat tespiti için.
bence çektirmeyin tomografi. bence tabii.
bu arada benim sonucum negatif çıktı. iyi ki de çektirmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?