Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Biz haziranın ilk haftası gittik ilk görüşme için covid testi istemiyorlardı. Tedaviye başlayacaksanız istiyorlar.

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Biz haziranın ilk haftası gittik ilk görüşme için covid testi istemiyorlardı. Tedaviye başlayacaksanız istiyorlar.
Herkes farklı bişey söylüyor yaptırabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim. Benim eşim sabırsı tezcanlı çabuk sıkılıyor daha şimdiden sıkıldı yani gidemeyeceğim büyük ihtimalle

Herkes farklı bişey söylüyor yaptırabilirsem gideceğim yoksa gitmeyeceğim. Benim eşim sabırsı tezcanlı çabuk sıkılıyor daha şimdiden sıkıldı yani gidemeyeceğim büyük ihtimalle
En sağlıklı bilgiyi merkezi arayıp alabilirsiniz. Bence yinede randevunuzdan 1-2 gün önce arayıp tekrar sorun sadece görüşme yapmak istiyoruz yine de gerekli mi diye belki o zamana tekrar değişir prosedür.

Embriyo cözdürme ücreti ne kadar transferle?dondurma olarak da ayri mi ödeniyor?hayirli olsun tedavileriniz

tedaviniz hayırlı olsun.
daha önce hangi hastaneye ya da kime gittiniz bilmiyorum ama memorial'da pek sebepsiz infertile tanısı olmuyor. o sebepsiz olduğu söylenilenin sebebi ortaya çıkarılıyor.
aşılama tüp bebek merkezlerinde yapıyorlar uygun olan hastaya lakin başarı oranı oldukça düşük.

bilgisayarlı tomografi 1500-2000 lira civarı. ancak covit + olmadıktan sonra sadece tanı amacıyla çekilmesi uygun değil. sonuçta tam gebelik öncesi boş yere radrasyon almanın manası yok.
ben de geçenlerde yüksek ateş nedeniyle memorial'ın aciline gittim. kan testi ve süprüntü verdim. film de çekeceğiz dediler. hemen almanya'da doktor olan kuzenini ve burada doktor olan bir arkadaşımı aradım. hayır çektirme, sonuç gelsin ona göre çektir dediler. almanya'da öyle yapıyorlarmış. tanı için değil, tahribat tespiti için.
bence çektirmeyin tomografi. bence tabii.
bu arada benim sonucum negatif çıktı. iyi ki de çektirmemişim.

5 yıllık saklama ücreti çok normalde yıllık verilir ben belki bir yil içinde kullanacam ya da onları başka merkeze taşıyacağım. Sorucam bunu gidince

burada asıl para yani maliyet dondurma işlemi için. yani depolama ve saklama o kadar değil. o yüzden isterseniz 5 yıl sonra isterseniz 1 yıl sonra kullanın fiyat değişmez.

Evet haklısın cidden düşük aşılama topiklerine bakıyorum genelde sonuç alan yok

Bilgisayarlı tomografi ile akciğer grafiği farklı şeyler.. tedavi öncesi merkezin istediği covid için BT değil akciğer filmi. Bilgisayarlı tomografinin radyasyon miktarı 8mSv ilken akciğer grafisininki 0,02mSv korkulacak kadar değil yani. Kaldı ki hamile bile değilken çekiliyor X ışını vücutta kalan bir şey değil o bölgeden geçip gidiyoR. (Ben hamileliğimde bilmeden çekilmiştim ve bebeğin ALmış olduğu radyasyon miktarını hesaplayan bölüm var cerrahpaşada orda çok düşük çıkmıştı zarar vermez raporu almıştım.) biz burda hamilelik öncesi için korkuyoruz. Bunca dert varken bunu kafaya takmayalım diye yazıyorum. Tabiki tedavi öncesi tedavi esnası yok transfer öncesi bir kaç kez istemelerine ben de karşıyım. Ama sadece geçen hafta merkeze 6 kez gittim. İçim rahat gittim diyebilirim. Ben Nisan sonu gibi ilk ön görüşmeye gittiğimde o zaman test istenmiyordu sonradan karar verilmiş test istendiğinde de bir çiftte pozitif çıkmış ve kendileri de çok şaşırmış çünkü hiç belirtileri Yokmuş tabiki tedaviye başlayacakmışlar. Şimdi düşünün bu tedirginlikle mi sürekli hastaneye gitmek isterdiniz yoksa bekleme salonunda yanınızda oturan çoğu kişinin covid testinin negatif çıktı için burda olduklarını bilmeniz mi? Şimdi diyrceksiniz ki belki yaptırdı sonra covid oldu çok doğru.. ama bu yola girmiş olanlar kendine herkesten fazla dikkat etmiyor mudur? Negatif sonucum geldi tedavim başladı İnan’ın diken üstündeydim bu süreçte kapmayım Allah korusun diye bence çoğumuz böyle. Ben öyle düşünüyorum.. tedavim iyi gitmiyor embriyom çok az ilk denemem ama ne bilim şimdilik memorial bir numara beni için ilgi alaka saygı hepsi muazzam. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Son düzenleme:
çok teşekkür ederiz canım Allah razı olsun sizden zaman ayırıp bukadar açıklamışsınız , çok doğru bencede, içimizin rahat ederek başlamak daha önemli,hep kafamızda soru işareti kalıcak yaptırmazsak, bazı yerler yaptırmadan alıyor hiç güven uyandırmıyor

Amin.Benim bir arkadaşım FSH yüksekti 21 gün soğan kürü uyguladı.Tek yumurtası gelişti memoralde denedi ikinci denemede tuttu.Şimdi dünyalar güzeli bir oğlu var ve çok zeki.Allah hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba
Embriyoyu genetiğe gönderdiklerinde ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi ?
tek
Bencede hepimiz hasta ilişkilerine iletelim belki toplu olursa indirim yaparlar

evet çok mantıklı sonuç negatifse çektirmeye gerek yok. Allah korusun pozitif çıkanlarda ciğerlere indi mi diye akciğer grafisini çekmeleri gerekiyor. Hastane önlem amaçlı sadede sürüntü ve kan testi yapması yeterli ama işte maksat şu para almak. Çünkü sadece sürüntü testi yapsak bedava özelde de yapılsa o ücretsiz olduğu için mecbur para almak için bizden akciğer grafisi isteniyor. Keşke elimizde olsa çektirmesek el mahkum mecbur tutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…