Evt covid testi yaptırmaları işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir dediğiniz gibi diğer bazı merkezler covid testi bile istemiyorlar. Burdaki benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın şikayeti şu covid testi tüp Bebek paket fiyatına dahil edilmeli, ya da sadece sürüntü ve kan testi yapılsın ücretsiz zaten bu testler kaç kere yapılması gerekiyorsa yaptırırız her 14 günde bir 350 TL ödemeye artık maddi can mı dayanırçok teşekkür ederiz canım Allah razı olsun sizden zaman ayırıp bukadar açıklamışsınız , çok doğru bencede, içimizin rahat ederek başlamak daha önemli,hep kafamızda soru işareti kalıcak yaptırmazsak, bazı yerler yaptırmadan alıyor hiç güven uyandırmıyor
Bilgisayarlı tomografi ile akciğer grafiği farklı şeyler.. tedavi öncesi merkezin istediği covid için BT değil akciğer filmi. Bilgisayarlı tomografinin radyasyon miktarı 8mSv ilken akciğer grafisininki 0,02mSv korkulacak kadar değil yani. Kaldı ki hamile bile değilken çekiliyor X ışını vücutta kalan bir şey değil o bölgeden geçip gidiyoR. (Ben hamileliğimde bilmeden çekilmiştim ve bebeğin ALmış olduğu radyasyon miktarını hesaplayan bölüm var cerrahpaşada orda çok düşük çıkmıştı zarar vermez raporu almıştım.) biz burda hamilelik öncesi için korkuyoruz. Bunca dert varken bunu kafaya takmayalım diye yazıyorum. Tabiki tedavi öncesi tedavi esnası yok transfer öncesi bir kaç kez istemelerine ben de karşıyım. Ama sadece geçen hafta merkeze 6 kez gittim. İçim rahat gittim diyebilirim. Ben Nisan sonu gibi ilk ön görüşmeye gittiğimde o zaman test istenmiyordu sonradan karar verilmiş test istendiğinde de bir çiftte pozitif çıkmış ve kendileri de çok şaşırmış çünkü hiç belirtileri Yokmuş tabiki tedaviye başlayacakmışlar. Şimdi düşünün bu tedirginlikle mi sürekli hastaneye gitmek isterdiniz yoksa bekleme salonunda yanınızda oturan çoğu kişinin covid testinin negatif çıktı için burda olduklarını bilmeniz mi? Şimdi diyrceksiniz ki belki yaptırdı sonra covid oldu çok doğru.. ama bu yola girmiş olanlar kendine herkesten fazla dikkat etmiyor mudur? Negatif sonucum geldi tedavim başladı İnan’ın diken üstündeydim bu süreçte kapmayım Allah korusun diye bence çoğumuz böyle. Ben öyle düşünüyorum.. tedavim iyi gitmiyor embriyom çok az ilk denemem ama ne bilim şimdilik memorial bir numara beni için ilgi alaka saygı hepsi muazzam. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Geçmiş olsun. Embriyo pgtli miydi?Kizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldumyinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..
hayır,yaptirmak istemedimGeçmiş olsun. Embriyo pgtli miydi?
Embriyonun genetiğinden sorun olabilir. 35 yaş üstünde ihtimal artıyor. Bazen genetiği sağlam embriyo transfer edilince, rahim koşulları da iyi olunca tutunamayabiliyor.hayır,yaptirmak istemedim
Öyle yaparım yarın arayacağım bir dahabence üzmeyin kendinizi şansız olduğunuzu düşünmeyin .Tekrar arayıp sorun görüşmelerden istenmiyordu en so n
Geçmiş olsun. Üzülmeyin demeyeceğim illa ki üzüleceksiniz ama doğru zaman şimdi değilmiş diye düşünün en kısa sürede de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldumyinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..
üzüldüm arkadaşımKizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldumyinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..
Yaaaaa çok üzüldüm. Bnde güzel haber veren var mı diye girip bakmıştım. Stres olmamak için çok girip bakmıyorum. Çarşamba da benim test günümKizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldumyinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..
Allah sana sabır versin . Ne desem biliyorum ki çok anlamsız olacak .5. Kere tedaviye başlayan biri olarak diyeceğim her seferinde düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz , zorundayız . Başka elden gelen bir şey yok ..Kizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldumyinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..
Kızlar geçen gün size Hamilelik müjdemi vermiştim ya,ben galiba Bebeğimi düşürdüm küçük bi et parçası geldiAynısını yaşayan varmı aranızda?ama kanamam yok.Çok kötüyüm çok oysaki nekadar sevinçliydim
İnşaAllah öyledir canım moralim sıfır.hayır mal atmadım kaç kere aradım merkezi çıkan olmadı.Yarın sabahtan gidicem inşaAllah.Peki o parça ozaman neyin nesiydi anlamıyorumhayır öyle anlaşılmaz. kanama yoksa sorun olduğunu sanmıyorum. inşallah bebeğiniz sizinle.
mesaj attınız mı takip doktorunuza?
Hemşire hattına yazarsanız WhatsApptan, dönüyorlar.İnşaAllah öyledir canım moralim sıfır.hayır mal atmadım kaç kere aradım merkezi çıkan olmadı.Yarın sabahtan gidicem inşaAllah.Peki o parça ozaman neyin nesiydi anlamıyorum
İnşaAllah öyledir canım moralim sıfır.hayır mal atmadım kaç kere aradım merkezi çıkan olmadı.Yarın sabahtan gidicem inşaAllah.Peki o parça ozaman neyin nesiydi anlamıyorum
Üzülmeyin lütfen yoğun kanama geçirip hamileliği devam edenler var. En güzel kan testi yaptırmanız.Kızlar geçen gün size Hamilelik müjdemi vermiştim ya,ben galiba Bebeğimi düşürdüm küçük bi et parçası geldiAynısını yaşayan varmı aranızda?ama kanamam yok.Çok kötüyüm çok oysaki nekadar sevinçliydim
[QUOTE="serapguney, post: 64336356ben tedavi olmuyorum. çok şükür iki yıl önce tek yumurta ikizlerim doğdu. benim gittiğim memorial'ın normal aciliydi. ve bt istediler. yaşadığımı aktarmak istedim sizlere sadece. akciğer filmi ile bt'nin farklı olduğunu biliyorum. dediğim gibi bana bt dediler.
tedaviniz hayırlı olsun, allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?