Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evt covid testi yaptırmaları işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir dediğiniz gibi diğer bazı merkezler covid testi bile istemiyorlar. Burdaki benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın şikayeti şu covid testi tüp Bebek paket fiyatına dahil edilmeli, ya da sadece sürüntü ve kan testi yapılsın ücretsiz zaten bu testler kaç kere yapılması gerekiyorsa yaptırırız her 14 günde bir 350 TL ödemeye artık maddi can mı dayanır

Evt covid testi yaptırmaları işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir dediğiniz gibi diğer bazı merkezler covid testi bile istemiyorlar. Burdaki benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın şikayeti şu covid testi tüp Bebek paket fiyatına dahil edilmeli, ya da sadece sürüntü ve kan testi yapılsın ücretsiz zaten bu testler kaç kere yapılması gerekiyorsa yaptırırız her 14 günde bir 350 TL ödemeye artık maddi can mı dayanır
[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum

ben tedavi olmuyorum. çok şükür iki yıl önce tek yumurta ikizlerim doğdu. benim gittiğim memorial'ın normal aciliydi. ve bt istediler. yaşadığımı aktarmak istedim sizlere sadece. akciğer filmi ile bt'nin farklı olduğunu biliyorum. dediğim gibi bana bt dediler.
tedaviniz hayırlı olsun, allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Kizlar,memorailde transfer olmustum.yarin test günümdü.bugun adet oldum yinede gittim testimi yaptim.bir umut iste sonuc her zamanki gibi negatif....sozde her sey cok iyiydi.embriyo kaliteliydi,endrometrium iyiydi filan fistan.yine yeniden umutsuzluk,mutsuzluk benimle..

Geçmiş olsun. Embriyo pgtli miydi?

Geçmiş olsun. Üzülmeyin demeyeceğim illa ki üzüleceksiniz ama doğru zaman şimdi değilmiş diye düşünün en kısa sürede de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bildiğim kadarıyla ilaçları kullanırken adet görülmüyor. İlk defa denk geldim test gününden önce adet olanı. Doktorunuzla görüştünüz mü o gereken açıklamayı yapacaktır .

üzüldüm arkadaşım Rabbim en kısa zamanda inşaallah hiç ummadığn zamanda nasip eder. sağlık olsun diyoruz her tedaviye yeni umutlarla başlıyoruz ama bazen herşey iyi de gitse olmuyor vakti değilmiş diyoruz. Benimde bu 4. Tedavim 4 tedavimde de embiryolarız üçüncü günden sonra gelişimini yavaşlatıyor. Zar zor iki embiryo kaldı 4. Gün donduruldu gelişimi yavaştı umutsuzum biliyorum şansı çok az moralim daha transfer bile olmadan bozuk nasıl olacak bende bilmiyorum ama rabbimin bı bildiği var elbet, sağlık olsun diyorum.

Yaaaaa çok üzüldüm. Bnde güzel haber veren var mı diye girip bakmıştım. Stres olmamak için çok girip bakmıyorum. Çarşamba da benim test günüm hiç üzülme demeyeceğim çünkü defalarca aynı şeyi yaşadığım için biliyorum. Tekrar denersin falan filan çok boş geliyor o an insana. Rabbim güzel günler göstersin ve bize sabır versin inşallah bende tekrar aynı sonucu almaya çok ama çok korkuyorum

Allah sana sabır versin . Ne desem biliyorum ki çok anlamsız olacak .5. Kere tedaviye başlayan biri olarak diyeceğim her seferinde düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz , zorundayız . Başka elden gelen bir şey yok ..

Kızlar geçen gün size Hamilelik müjdemi vermiştim ya,ben galiba Bebeğimi düşürdüm küçük bi et parçası geldiAynısını yaşayan varmı aranızda?ama kanamam yok.Çok kötüyüm çok oysaki nekadar sevinçliydim

hayır öyle anlaşılmaz. kanama yoksa sorun olduğunu sanmıyorum. inşallah bebeğiniz sizinle.
mesaj attınız mı takip doktorunuza?

hayır öyle anlaşılmaz. kanama yoksa sorun olduğunu sanmıyorum. inşallah bebeğiniz sizinle.
mesaj attınız mı takip doktorunuza?
İnşaAllah öyledir canım moralim sıfır.hayır mal atmadım kaç kere aradım merkezi çıkan olmadı.Yarın sabahtan gidicem inşaAllah.Peki o parça ozaman neyin nesiydi anlamıyorum

İnşaAllah öyledir canım moralim sıfır.hayır mal atmadım kaç kere aradım merkezi çıkan olmadı.Yarın sabahtan gidicem inşaAllah.Peki o parça ozaman neyin nesiydi anlamıyorum
Hemşire hattına yazarsanız WhatsApptan, dönüyorlar.

cep numaraları yok mu?
istersen yücel beyin numarası hala duruyor bende. özelden iletebilirim.

Üzülmeyin lütfen yoğun kanama geçirip hamileliği devam edenler var. En güzel kan testi yaptırmanız.

[QUOTE="serapguney, post: 64336356
Onu fark ettim o sebeple yazdım zaten sizinki ile bizlerinki farklı şeyler ama siz bu platforma yazınca her gün değişen kararlara bir yenisi daha mı eklendi sorusu geliyor akla veya ilk kez okuyanlar için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. O kısmı düzeltmek için yazdım bir de yazınızdan alıntı yaparak tüm arkadaşlara bir şeyler anlatmak istedim aslında. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Kızlar,yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adetiniz normal adet gibi mi oldunuz, miktarı yani az mı normal miydi? Bu ay transfer için adet olmayı bekliyorum dün çok az lekelenme şeklinde oldum o kadar bugün biraz daha fazla oldu ama adetim tam sökülmedi anlayamadım bu şekilde mi olacak yoksa normal adette dönecek mi? Ona göre adetin birinci günü merkezi aramam gerekiyor ama anlayamadım bugün birinci gün sayılır mı yoksa tam sökülmesi mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…