Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üzülmeyin lütfen yoğun kanama geçirip hamileliği devam edenler var. En güzel kan testi yaptırmanız.
Bugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aktifleşip kırmızıya döndüğü gün 1. Gün oluyor. Opudan sonra ilaçları kesince bir hafta 10 gün içinde regl olursunuz.

Bugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
uzaktan yorumları okuyorum takip ediyorum çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine inşallah sıkıntısız bir şekilde devam eder herşey. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Allah sana sabır versin . Ne desem biliyorum ki çok anlamsız olacak .5. Kere tedaviye başlayan biri olarak diyeceğim her seferinde düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz , zorundayız . Başka elden gelen bir şey yok ..
tesekkur ederim.hayirlisi böyleymiş ne diyelim.gelecek ay adetimle dondurulmus 1 embriyom var.onu alsam..cok erken olmaz degil mi?

selam ben yumurta toplama işleminden 6 gün sonra regl oldum. normal reglime 8 gün vardı ama normal dedi hemşire.
benim normal adetime göre kanamam daha fazlaydı. baika sıkıntı ve farklı bir durum olmadı.

tesekkur ederim.hayirlisi böyleymiş ne diyelim.gelecek ay adetimle dondurulmus 1 embriyom var.onu alsam..cok erken olmaz degil mi?
A bak ne kadar şanslısın ki dondurulmuş embriyon varmış hiç canını sıkma bu durumda . Doktoruna bir danış istersen 1-2 ay sonra hemen başlayabilirsiniz diyorlar genelde

Merhaba kızlar! Embriyo dondurma ve saklama işlemi için 5 yıllık ücret alınıyor ve erken transferde kalan ücret iade ediliyor. Çözdürme işlemi için ekstra para alınmıyor. Zaten dondurulmuş embriyo transferi paketine dahil. Covid testi ve akciğer grafisi için istenen ücret kesinlikle çok saçma ama ne yazıkki el mahkûm. Devlette yaptırmak ayrı bir sorun. Güvenilir değil. En azından memorial bu konuda daha temiz ve güvenilir. Kendinizi strese sokmayın. Alınan radyasyon dozu çok düşük. Keşke çektirmeseler ama bu süreçte başka yapacak başka birşey yok. Ama en azından şikayetlerimizi dile getirmek belki bu normalleşme sürecinde olumlu değerlendirilir. Ben hemşireyim kendi hastanemde bile bize test yapmıyorlar. O yüzden hiç uğraşmak istemiyorum. Benim de 2 tane embriyom var . Onları almak için başlayacağız tedaviye. Güncel fiyatı bilen var mı dondurulmuş embriyo transferi için

gercı iyi olmadigini soylemisti doktorum.yuzde 15 sans vermisti.ama yinede sansimi denemek istiyorum hemencecik
Canım bazen çözdürme işleminde embriyo gelişimi önceki haline göre daha iyi olabiliyor. Sen pozitif düşünmeye çalış. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder

Ben 14şubatta toplattım 20şubattanadet oldum. Şubat ayı iki kez adet görmüşüm gibi olduğu için herhalde martta bir hafta gecikmeli adet olmuştum. Tam sökülmen lazım birinci gün sayılması için. Çünkü aktif kanamanız başladı mı diye soruyorlar. Bir şeye başlayacağı zamanda insan stres oluyor ister istemez ondan dolayı da gecikmeler olabiliyor. Banada transfere hazırlanırken öyle oldu.

selam ben yumurta toplama işleminden 6 gün sonra regl oldum. normal reglime 8 gün vardı ama normal dedi hemşire.
benim normal adetime göre kanamam daha fazlaydı. baika sıkıntı ve farklı bir durum olmadı.
Selam canım yumurta toplama işleminden sonraki 14. Günüm hala aktif kanamam başlamadı, kişiden kişiye değişiyor sanırım, E2 değerim yüksekti o yüzden mi böyle oldu artık Merkezi aradım bı sonraki ay ki adetimle transferim olacakmış, teşekkür ederim cevabın için

Evet sanırım ben aşırı stres oldum tedavim pek iyi gitmedi embiryolarım moralim bozuk vs onların etkisi ile gecikti hem hemde sökülüyor sanırım

Canim bende test yaptirmadan once adet olmustum. Cok nadir oluyor boyle bisey ama oluyor. Rabbim emeklerimizin sonucunda versin evlatlarimizi kucagimiza.

rica ederim canım çok stres yapmamaya çalış :/ çok zor bu süreçlerde tabi ama

rica ederim canım çok stres yapmamaya çalış :/ çok zor bu süreçlerde tabi ama
Haklısın canım 4. Tedavim bu son şansımızdı maddi manevi artık bir kere daha şansımızı deneyelim dedik ama yine aynı embiryolarımız gelişimini üçüncü günde yavaşlattı,zar zor iki embiryo kaldı onların gelişimi de çok iyi değil haliyle aşırı stres oldum, dünyanın sonu değil , sağlık olsun diye kendimi telkin etmeye çalışsam olmuyor, rabbim dileyen, isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah

amin canım inş herşey gönlüne göre olur. bizim de yolumuz dikenliymiş ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…