Bugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsunÜzülmeyin lütfen yoğun kanama geçirip hamileliği devam edenler var. En güzel kan testi yaptırmanız.
Aktifleşip kırmızıya döndüğü gün 1. Gün oluyor. Opudan sonra ilaçları kesince bir hafta 10 gün içinde regl olursunuz.Kızlar,yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adetiniz normal adet gibi mi oldunuz, miktarı yani az mı normal miydi? Bu ay transfer için adet olmayı bekliyorum dün çok az lekelenme şeklinde oldum o kadar bugün biraz daha fazla oldu ama adetim tam sökülmedi anlayamadım bu şekilde mi olacak yoksa normal adette dönecek mi? Ona göre adetin birinci günü merkezi aramam gerekiyor ama anlayamadım bugün birinci gün sayılır mı yoksa tam sökülmesi mi lazım
Hmm anladım kırmızıya döndü bugün aktifleşince arayayım merkezi o zaman teşekkür ederim cevabınız için.Aktifleşip kırmızıya döndüğü gün 1. Gün oluyor. Opudan sonra ilaçları kesince bir hafta 10 gün içinde regl olursunuz.
uzaktan yorumları okuyorum takip ediyorum çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine inşallah sıkıntısız bir şekilde devam eder herşey. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Bugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
tesekkur ederim.hayirlisi böyleymiş ne diyelim.gelecek ay adetimle dondurulmus 1 embriyom var.onu alsam..cok erken olmaz degil mi?Allah sana sabır versin . Ne desem biliyorum ki çok anlamsız olacak .5. Kere tedaviye başlayan biri olarak diyeceğim her seferinde düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz , zorundayız . Başka elden gelen bir şey yok ..
selam ben yumurta toplama işleminden 6 gün sonra regl oldum. normal reglime 8 gün vardı ama normal dedi hemşire.Kızlar,yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adetiniz normal adet gibi mi oldunuz, miktarı yani az mı normal miydi? Bu ay transfer için adet olmayı bekliyorum dün çok az lekelenme şeklinde oldum o kadar bugün biraz daha fazla oldu ama adetim tam sökülmedi anlayamadım bu şekilde mi olacak yoksa normal adette dönecek mi? Ona göre adetin birinci günü merkezi aramam gerekiyor ama anlayamadım bugün birinci gün sayılır mı yoksa tam sökülmesi mi lazım
gercı iyi olmadigini soylemisti doktorum.yuzde 15 sans vermisti.ama yinede sansimi denemek istiyorum hemenceciktesekkur ederim.hayirlisi böyleymiş ne diyelim.gelecek ay adetimle dondurulmus 1 embriyom var.onu alsam..cok erken olmaz degil mi?
A bak ne kadar şanslısın ki dondurulmuş embriyon varmış hiç canını sıkma bu durumda . Doktoruna bir danış istersen 1-2 ay sonra hemen başlayabilirsiniz diyorlar geneldetesekkur ederim.hayirlisi böyleymiş ne diyelim.gelecek ay adetimle dondurulmus 1 embriyom var.onu alsam..cok erken olmaz degil mi?
Canım bazen çözdürme işleminde embriyo gelişimi önceki haline göre daha iyi olabiliyor. Sen pozitif düşünmeye çalış. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip edergercı iyi olmadigini soylemisti doktorum.yuzde 15 sans vermisti.ama yinede sansimi denemek istiyorum hemencecik
Ben 14şubatta toplattım 20şubattanadet oldum. Şubat ayı iki kez adet görmüşüm gibi olduğu için herhalde martta bir hafta gecikmeli adet olmuştum. Tam sökülmen lazım birinci gün sayılması için. Çünkü aktif kanamanız başladı mı diye soruyorlar. Bir şeye başlayacağı zamanda insan stres oluyor ister istemez ondan dolayı da gecikmeler olabiliyor. Banada transfere hazırlanırken öyle oldu.Kızlar,yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adetiniz normal adet gibi mi oldunuz, miktarı yani az mı normal miydi? Bu ay transfer için adet olmayı bekliyorum dün çok az lekelenme şeklinde oldum o kadar bugün biraz daha fazla oldu ama adetim tam sökülmedi anlayamadım bu şekilde mi olacak yoksa normal adette dönecek mi? Ona göre adetin birinci günü merkezi aramam gerekiyor ama anlayamadım bugün birinci gün sayılır mı yoksa tam sökülmesi mi lazım
Sağol Canım benim Allah razı olsun cümlemizin boşa çıkarmasınuzaktan yorumları okuyorum takip ediyorum çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine inşallah sıkıntısız bir şekilde devam eder herşey. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Selam canım yumurta toplama işleminden sonraki 14. Günüm hala aktif kanamam başlamadı, kişiden kişiye değişiyor sanırım, E2 değerim yüksekti o yüzden mi böyle oldu artık Merkezi aradım bı sonraki ay ki adetimle transferim olacakmış, teşekkür ederim cevabın içinselam ben yumurta toplama işleminden 6 gün sonra regl oldum. normal reglime 8 gün vardı ama normal dedi hemşire.
benim normal adetime göre kanamam daha fazlaydı. baika sıkıntı ve farklı bir durum olmadı.
Evet sanırım ben aşırı stres oldum tedavim pek iyi gitmedi embiryolarım moralim bozuk vs onların etkisi ile gecikti hem hemde sökülüyor sanırımBen 14şubatta toplattım 20şubattanadet oldum. Şubat ayı iki kez adet görmüşüm gibi olduğu için herhalde martta bir hafta gecikmeli adet olmuştum. Tam sökülmen lazım birinci gün sayılması için. Çünkü aktif kanamanız başladı mı diye soruyorlar. Bir şeye başlayacağı zamanda insan stres oluyor ister istemez ondan dolayı da gecikmeler olabiliyor. Banada transfere hazırlanırken öyle oldu.
Canim bende test yaptirmadan once adet olmustum. Cok nadir oluyor boyle bisey ama oluyor. Rabbim emeklerimizin sonucunda versin evlatlarimizi kucagimiza.Geçmiş olsun. Üzülmeyin demeyeceğim illa ki üzüleceksiniz ama doğru zaman şimdi değilmiş diye düşünün en kısa sürede de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBildiğim kadarıyla ilaçları kullanırken adet görülmüyor. İlk defa denk geldim test gününden önce adet olanı. Doktorunuzla görüştünüz mü o gereken açıklamayı yapacaktır .
Çok sevindim canım senin adına çok şükür Rabbime.benimde 6 temmuz test günüm dua et banaBugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
rica ederim canım çok stres yapmamaya çalış :/ çok zor bu süreçlerde tabi amaSelam canım yumurta toplama işleminden sonraki 14. Günüm hala aktif kanamam başlamadı, kişiden kişiye değişiyor sanırım, E2 değerim yüksekti o yüzden mi böyle oldu artık Merkezi aradım bı sonraki ay ki adetimle transferim olacakmış, teşekkür ederim cevabın için ☺
Haklısın canım 4. Tedavim bu son şansımızdı maddi manevi artık bir kere daha şansımızı deneyelim dedik ama yine aynı embiryolarımız gelişimini üçüncü günde yavaşlattı,zar zor iki embiryo kaldı onların gelişimi de çok iyi değilrica ederim canım çok stres yapmamaya çalış :/ çok zor bu süreçlerde tabi ama
amin canım inş herşey gönlüne göre olur. bizim de yolumuz dikenliymiş ne yapalımHaklısın canım 4. Tedavim bu son şansımızdı maddi manevi artık bir kere daha şansımızı deneyelim dedik ama yine aynı embiryolarımız gelişimini üçüncü günde yavaşlattı,zar zor iki embiryo kaldı onların gelişimi de çok iyi değilhaliyle aşırı stres oldum, dünyanın sonu değil , sağlık olsun diye kendimi telkin etmeye çalışsam olmuyor, rabbim dileyen, isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?