Cnm kusura bakma biraz geç oldu cvp verene kadar. 4. Denememide son kez Memorial de yapmaya karar verdim ama o kadar zorlaştırmışlar ki bir sürü test istiyorlar covid le ilgili daha gitmeden moralim bozuldu. Ve zor bir vaka olduğum İçin kesinlikle Semra hoca görsün istedim ama müsait değil dendi, artık eskisi kadar inancım yok Memoriale o yüzden son kez denicem ordaCanim bende de var yumurta rezervi azlığı ben de hangi kilinigi secsem diye bakıyorum memorial i tercih etmek çok istiyordun hatta etilerde fertijin var şevval hanım araştır istersen iki merkez arasindayim bende
Kızlar,yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adetiniz normal adet gibi mi oldunuz, miktarı yani az mı normal miydi? Bu ay transfer için adet olmayı bekliyorum dün çok az lekelenme şeklinde oldum o kadar bugün biraz daha fazla oldu ama adetim tam sökülmedi anlayamadım bu şekilde mi olacak yoksa normal adette dönecek mi? Ona göre adetin birinci günü merkezi aramam gerekiyor ama anlayamadım bugün birinci gün sayılır mı yoksa tam sökülmesi mi lazım
çok çok sevindim.Bugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşaallah canım sağolsın.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahhayırlı olsun, inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
ben takip programına baktım şimdi. 32 gün üstüne olmuşum ki 24-26 arası oluyormuşum. 2 gün de fazla sürmüş normale göre.
lekeyi saymıyorlar, iyice sökülmüş olması lazım.
Opudan sonraki ilk adetinizse bu onda değil bir sonraki adette başlanıyor .Amin inşaallah canım sağolsın.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahanladım canım tam sökülme olmadan kabul etmiyorlarmış. Sökülmeye başladı aslında merkezde aynı şeyi dedi ama bide üstüne bu ay olmayacak transferin bir sonraki adetinle dediler, bir sonraki adetinle ya da iki sonraki adetinle transfer olacaksın denmişti bu ay düşünmüyorlarmış hayırlısı olsun ne yapalım bekleriz geç olsun güç olmasın inşaallah
Evet canım öyleymiş bu İlk adetimdi hayırlısı bakalım ne yapalım bir ay daha beklerizOpudan sonraki ilk adetinizse bu onda değil bir sonraki adette başlanıyor .
Embriyona mı %15 şans verdiler. NEgatif almanıza da çok üzüldüm. Geçmiş hikayenizi bilmiyorum ama süreç herkes için farklı ilerliyor. En kısa zamanda pozitifi görmenizi diliyorum.gercı iyi olmadigini soylemisti doktorum.yuzde 15 sans vermisti.ama yinede sansimi denemek istiyorum hemencecik
insallah en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz.evet dondurulmus embriyom 6.gun embriyosu.cok iyi olmadigi soylenmisti.yuzde 15 sansi var denmisti.aslinda yucel beye sifirdan başlasak mi diye sordugumda,oncellikle donmusu deneyelim.olmazsa oyle yapariz demisti.bakalim.deneyelim sansimizi..dondurulmus embriyo transferi fiyat hakkinda bilgisi olan var mi?ne kadar acaba?Embriyona mı %15 şans verdiler. NEgatif almanıza da çok üzüldüm. Geçmiş hikayenizi bilmiyorum ama süreç herkes için farklı ilerliyor. En kısa zamanda pozitifi görmenizi diliyorum.
sizinle test günümüz 1 gun araylaydi.umarim pozitifi gorurusunuz.bize de haber verin.sansiniz bol olsun1 temmuzda test günü olanlar dayanamayıp erkenden yapan var mı?
Zamdan önce 4750 TL idi. 5000 küsur olmuştur. 6. gün embriyounda ihtimal biraz düşüyor ama yüzde 15 te olmuyor. Kalitesi düşük demekki.insallah en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz.evet dondurulmus embriyom 6.gun embriyosu.cok iyi olmadigi soylenmisti.yuzde 15 sansi var denmisti.aslinda yucel beye sifirdan başlasak mi diye sordugumda,oncellikle donmusu deneyelim.olmazsa oyle yapariz demisti.bakalim.deneyelim sansimizi..dondurulmus embriyo transferi fiyat hakkinda bilgisi olan var mi?ne kadar acaba?
oo çokmuş ya..ucaktir,oteldir ortalama 10bine mal olur yineZamdan önce 4750 TL idi. 5000 küsur olmuştur. 6. gün embriyounda ihtimal biraz düşüyor ama yüzde 15 te olmuyor. Kalitesi düşük demekki.
Ay çok güzel bir haber canım sağlıkla ilerlesin inşallahBugün gittim çok şükür herşey yolundaymış kesede gözüktü ama yinede tedirginim tabii o et parçası düşük tehdidiydi sonuçda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Siz nezaman yumurta toplama işlemi yaptırmıştınız. Şimdi koronadan dolayı uçak ve otel işini nasıl hallettiniz. Bende yurr dışındayım gelip gelmeme arasındayım daoo çokmuş ya..ucaktir,oteldir ortalama 10bine mal olur yinemaddi manevi allah hepimize güc versin
ben yurt disinda degilim.adanadayim.tum kontrollerim dıs takip olarak yaptirdim.sadece 2 gun once gidip transferimi yaptırdım.bu seferde boyle yapicam.yurt disi ucak basladi mi?sizde bu sekilde yapabilirsiniz.Siz nezaman yumurta toplama işlemi yaptırmıştınız. Şimdi koronadan dolayı uçak ve otel işini nasıl hallettiniz. Bende yurr dışındayım gelip gelmeme arasındayım da
Yok daha gelmemde biraz daha zaman geçsin ama bu süreçte neler yaptığınızı merak etmiştim. Dış takip zor oluyor mu ? Uani doktorlar istediklerini çğrenebiliylrlarmı? Yada niue böyle bakmış buda var falan gibi...ben yurt disinda degilim.adanadayim.tum kontrollerim dıs takip olarak yaptirdim.sadece 2 gun once gidip transferimi yaptırdım.bu seferde boyle yapicam.yurt disi ucak basladi mi?sizde bu sekilde yapabilirsiniz.
hemsire istediklerini mesaj yolluyla iletiyor.bende burdaki doktorla tum isteklerini iletiyorum.zaten genelde e2 degerine endrometrium ve yumurtalara bakiliyor.tum kadin dogumcular yapabilir zaten.bu surecte istanbula gitmek zor oluyor.havaalani,taksisi,oteli,yemegi filan her seyi düşünüyorsun.şu virus belasindan da bi an once kurtulsakta rahatlasak keşke.Yok daha gelmemde biraz daha zaman geçsin ama bu süreçte neler yaptığınızı merak etmiştim. Dış takip zor oluyor mu ? Uani doktorlar istediklerini çğrenebiliylrlarmı? Yada niue böyle bakmış buda var falan gibi...
Size bu durumda transfer ücretinde indirim yapılması gerekiyor. Transfer ücretine takipler ve laboratuvar istekleri de dahildir. Siz sadece transfer olmaya gidiyorsunuz.ben yurt disinda degilim.adanadayim.tum kontrollerim dıs takip olarak yaptirdim.sadece 2 gun once gidip transferimi yaptırdım.bu seferde boyle yapicam.yurt disi ucak basladi mi?sizde bu sekilde yapabilirsiniz.
Benimde 3 temmuz ön görüşme randevum var test istenmedi son gun arayip istemezler insallahMerhaba bende 6 temmuza şişli memoriale randevu aldım görüşmek için fakat covit testi yaptırın öyle gelin denildi bizim burada 400 tlye yapılıyor dendi. Ben bu testi yaptırmadan gitsem muayeneye almazlar mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Yıl sonuna kadar sürer. Ben biraz daha bekleyeceğim artık. Transferin hayırlı olır inşallah..hemsire istediklerini mesaj yolluyla iletiyor.bende burdaki doktorla tum isteklerini iletiyorum.zaten genelde e2 degerine endrometrium ve yumurtalara bakiliyor.tum kadin dogumcular yapabilir zaten.bu surecte istanbula gitmek zor oluyor.havaalani,taksisi,oteli,yemegi filan her seyi düşünüyorsun.şu virus belasindan da bi an once kurtulsakta rahatlasak keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?