Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnsallah benimkide bulunur 10 yildir sebepsiz infertilite ile ugrasiyorum normal yolla bir cocugum olmusken. İkide negatif asilamam var

Benimde 3 temmuz ön görüşme randevum var test istenmedi son gun arayip istemezler insallah
Benimde 6 Temmuzda ön görüşmem var ben sordum ön görüşmede test falan istemiyorlar. Sonuçta tedaviye başlayıp başlamayacağımız meçhul. Zırt pırt her şeye para isterlerse olmayacağım tedavi.

sebebp olarak ne söylediler acaba size
Olasılıkmıs az yumurta toplanmış bir dahakinde cok yumurta olusturulacakmıs
Lakin az yumurta olmasını isteyenler onlardı ilaç dozlarım cok dusuktu cok yumurta istemiyoruz kaliteli yumurta istiyoruz dedi
Dollenme olmayınca da çevir kazı yanmasın..
Ben iki kere bahceci umutta tedavi gordum ikisinde de dollenme oldu transfer e gittim. İkinci tedavimde hamile kaldım fakat düşük oldu.
Üçüncü de merkez değiştireyim dedim bin pişman oldum. Normalde bahceci de her gidişte kan alınır cıkan sonuclara gore dozlar ayarlanırdı. Burada boyle birsey yok hiç kan alınmıyor hep aynı doz standart a baglamıslar. Sadece opu dan iki gün once kan alınıyor o kdr. Kısaca tüp bebek alanında reklamlarla şişirtilmiş bir merkez baska birsey degil.
İkinci tedavimde üç bin tl kdr indirim yapacaklarını soylediler boyle bir mağduriyet yasadıgım için ama asla suan bedava deseler gitmem!!!

Benimde en son ki tedavimde döllenme olmadı ve nasıl bi yol izlicemizi sorduğumda bidahaki tedavide dosyanız daha detaylı incelenicek gibi saçma bi cvp almıştım, şimdi tekrar tedavi için randevu aldığımda ise Semra hanımın cok yoğun olduğunu ve muayenede bulunamayacağı söylendi. Şaka gibiler

Kaç rezervin toplanmıştı ?
3 yumurta toplandi, ama bence kalitesi dusuk oldugu dusunuluyor ise bile spermin yumurta icine enjekte edilerek dollenme saglanmasini denemeleri gerekirdi, zaten yumurtam az, deneme yanilma.yontemine uygun hic degilim ama kimin umrunda tabi

3 yumurta toplandi, ama bence kalitesi dusuk oldugu dusunuluyor ise bile spermin yumurta icine enjekte edilerek dollenme saglanmasini denemeleri gerekirdi, zaten yumurtam az, deneme yanilma.yontemine uygun hic degilim ama kimin umrunda tabi
Aynı durumdayız o zaman, belki mikroenjeksiyon denemişlerdir cnm sordun mu bişey demediler mi ? Benimde genelde 3 yumurtam toplanıyor ama ne zaman sorsam yaşın genç diye beni avutuyorlar halbuki yaşımın genç olması hiçbir işe yaramıyor bunun farkındalar, 2 gün sonra Tr gidiyorum tekrar tedaviye başlamak İçin ama normalde mutlu gittiğim yere ilk defa zorla gidiyorum eşim son birkez daha orda deniyelim dediği için

Sormadim canim, yarini bekleyelim dedigi icin. Insan okadar emek veriyor, yipraniyor o ignelerin yarattigi psikolojiden birde boyle seyler olunca insan o psikoloji ile daha cok etkileniyor. Dollenme olmamasinin sebebini nasil arastiriyorlar, ustun koru cevaplar verip geciyorlar mi

Araştırılıyor mu bilmiyorum cnm ama eğer araştırsalardı bizede söylerlerdi bence bilenler varsa kızlardan cvp larlarsa sevinirim araştırılıyor mu diye. Evet cok zor bi süreç hem maddi hem manevi cok yıpranıyor insan, orada aynı zamanda tedavi olduğum birkaç kişiyle tlf numaralarımızı almıştık onlarında sonuçları negativ gelmişti olumsuzluklar cok fazla bence ne düşüneceğimi şaşırdım eskiden hiç plan yapmazdım bu tedavilere başladığımdan beri plan yapmaktan beynim yoruldu artık

Al benden de okadar, bugun hep agladim.. eger klasik ivf tedavisinde spermler yumurtanin yanina birakilip dollenmesi beklemiyorsa asilamadan aman aman ne farki kaldi benmi sacma düşünüyorm bilmiyorum artik

Al benden de okadar, bugun hep agladim.. eger klasik ivf tedavisinde spermler yumurtanin yanina birakilip dollenmesi beklemiyorsa asilamadan aman aman ne farki kaldi benmi sacma düşünüyorm bilmiyorum artik
Yumurtası az olanlarda klasik tedavi uygulanmıyor cnm bildiğim kadarıyla mikroenjeksiyon uygulanıyor bunu bidefa sormuştum dr a o konuda İçin rahat olsun, senin kaçıncı tedavindi bu ve yaşın kaç sorabilir miyim ? Ne kadar üzülüp ağlasakta elimizden birşey gelmiyor cnm güçlü olmaya çalış elbet vardır herşeyin vakti zamanı..

Bu ilk tedavimdi yasim 36 amh 0.5, zaten sansim yeterince dusuk

Cnm ben özellikle sormustum burada tüm hastalarda mikro enjeksiyon uygulanıyor demişlerdi. Sende de uygulanmıstır. Benim ayrıca işlemlerim fotoğraflanmıstı yumurta spermin fotoları vardı. Bir tanesi enjeksiyon yapılır yapılmaz yumurta dagılmıstı.
Birde kalsiyum iyonofor uygulanmıstı. Döllenme olmadıgı zmn oneriliyor. Benim Önceki denemelerde dollenme oranım düşük diye bunu onermişlerdi bendr kabul ettim. Belkide bu kimyasaldan dolayı dollenmedi olmadı bilemiyorum.

Yasın gayet iyi amh da cok riskli değil bence iyibi bir merkezde sonuc alırsın
Bahceci takip et 0.1le ileri yaşla gebe kalan cok kişi var
Aret Kamarıda cok duyuyorum son zamanlarda bi yakınım 2 ay önce ikiz doğurdu Aret beyde tedavi görmüştü ve cok memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…