Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Döllenme olmamasi üzdü beni
Hiç üzülme diyemem tabiki üzülürsün en azından transfer e gidebilseydim diye gecer içinden. Dedim ya iki tedavimde transfer e gittim ama burada dollenme olmadı. Ocak ayında tedavi olmustum o donemde cogu kişi. Negatif aldı geriye don oku sayfaları. Hatta saglam embriyosu çözülürken bozulan oldu.
Labla ilgili ciddi sıkıntıları var bence
İyi bir yerde denersen sonuc alırsın.
Umudunu yitirme.

Benim pgt li embriyom çözünürken bozuldu. Laboratuvar açısından burası en iyi deniliyor ama pgt li embriyom bozulunca soru işareti oluştu bende de. Kuzeniminin çikolata kisti var. Bahçeciden memnun kalmamıştı byrda da yumurtaları döllenmedi. Çok şaşırdı. Ankaraya gitti orda ilk denemede sonuç aldı.

Senin adına üzüldüm peki yine orda mı devam edeceksin tedavine ?

Ediyorum, yumurta toplayıp genetiğe gönderdim. Başka bir yer için karar veremedim.
Bende başka biyerle alakalı kararsızım daha doğrusu orayı istemiyorum ama neresi olur onuda bilmiyorum bi son kez orda deniyimde. Yumurtaları mı yoksa embriyo mu gönderdin genetiğe

Al benden de okadar, bugun hep agladim.. eger klasik ivf tedavisinde spermler yumurtanin yanina birakilip dollenmesi beklemiyorsa asilamadan aman aman ne farki kaldi benmi sacma düşünüyorm bilmiyorum artik

Benim tedavimde 2 yöntem de uygulanmıştı. PGT’ye gönderdiğimiz 4 embriyonun 1’i sağlam geldi o da yumurtanın yanına bırakılan spermle döllenendi. Mikroenjeksiyon ile döllenenler sağlam gelmedi.

Merhaba,benimde döllenmeme değilde, bölünme sorunu yaşadım açıkçası şaşırdım 12 yumurtadan üçüncü gün bir embiryo kaldı. 4. Gün aradıklarında geriden bir embiryo atak yaptı dediler iki embiryo kaldı Zar zor ne kişilerin tüp Bebekle embiryoları kaliteli olmuş bizim hayli hayli olurmuş gördük nasıl kaliteli embiryo olduğunu günüyle uyumsuz bölünme oldu o şekilde donduruldu transfer için bekliyoruz Allah'tan ümit kesilmez ama buradaki laboratuvar ile ilgili yorumları okuyunca açıkçası bende şüpheye düştüm. Benim bi arkadaşım var onun da yumurtaları döllenmiyor Antep'te tedavi gördüğü Dr Total fertlilization failure demiş döllenmeme sorununa . Elektro Piazza yönetimi ile Ankara'da döllenmesi olmuştu embiryoları gelişim gösterdi transferi oldu tutmadı

Son düzenleyen: Moderatör:

aaa nasıl olur ben gittiğimde her gün kan alıp öğleden sonra mesaj gönderiyorlar ilaç dozunu söylüyorlardı. çok şaşırdım böyle yapmamalarına artık.

Bu ilk tedavimdi yasim 36 amh 0.5, zaten sansim yeterince dusuk
Merhaba dikkatimi çekti yazmak istedim benim de yaşım 36 ve amh 0,5 kaç yumurtanız toplandı acaba bir de fsh değerinizi öğrenebilirmiyim, bu ay fsh değerim çok yüksek çıktı tedaviye başlayamadık internette baktığımda erken menapoz işaretlerinden yazıyor fsh yüksekliğine çok üzüldüm Yaşlandım sanırım hala çocuk yok, ya menapoza girersem kafamda deli sorular

ben yeni tedavi oldum her muayenemde kan alınıp kan sonucuna göre doz belirlendi çok şaşırdım şuan.
hatta opudan önce 3 kez üst üste gittim 3ünde de kan alındı. bölye şeyler okuyunca çok üzülüyorum ister istemez güvensizlik oluyor hastanelere karşı

benim 3 yumurta geldi ama döllenmediler. zaten bir tanesi iyi gözüküyormuş sadece.. benim fsh değerim 11 ama aşılama yapılmıştı ondan sonra yükseldi 4-5 ay 29-30 kaldı, sonra geri düştü kendi kendine.. korkma inşallah stresten olan bir dalgalanmadır.. e2 değerin kaç

Yumurtaların boyutuna göre karar veriliyor. Son tedavimde tedaviye başladığım gün ve son 2 gün kan alındı sadece. Bunda anormal bir durum yok. Burda 4 defa opu oldum. Hiçbir zaman her randevum da kan alınmadı benden.

İnşallah senden güzel haber alırız cnm bende pazar günü başlıyorum tekrar bu 4 cü deneme olucak hepside Semra hanımdaydı ama bu defada olmazsa değiştiricem. Bi akrabam 42 yaşında hiç yumurtası yoktu menopoz dönemindeydi Bülent Tıraşta tedavi gördü prp uygulandı yumurta elde edilip transferi bile bile oldu ama negativ sonuçlandı banada Bülent beyi öneriyor kafam cok karışık

Benim de burda 4. Opum. Bülent beyi tavsiye etmem. Çok para odaklı bakıyor. Herkese prp yapıyor. Geçen sene bir seansı 5000 TL idi. Basit ve deneysel bir işlem üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…