Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de burda 4. Opum. Bülent beyi tavsiye etmem. Çok para odaklı bakıyor. Herkese prp yapıyor. Geçen sene bir seansı 5000 TL idi. Basit ve deneysel bir işlem üstelik.
Bana burdakilerde biraz para odaklı gibi gelmeye başladı, 2 senedir bana yaşın genç olur merak etme diyorlar ama hiçbirşey olmuyor daha pozitifi birkere bile göremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bana burdakilerde biraz para odaklı gibi gelmeye başladı, 2 senedir bana yaşın genç olur merak etme diyorlar ama hiçbirşey olmuyor daha pozitifi birkere bile göremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Değiştirseniz bile gideceğiniz yer orası olmasın bence. Para odaklı evet ama Semra hoca öyle değil. Gereksiz uygulama istemiyor.

benimde bir önceki tedavim memorialdaydı. döllenme olmadı. size söylenenlere benzer şeyler söylendi. sonra çok araştırdık ve eşimden kaynaklı olabileceğini öğrendik eşim tedavi görmeye başladı. ama memorialdaki tedavim tam bir hayal kırıklığıydı. döllenmeme sebebini yumurtalara bağladılar geçtiler. eşimde hiçbirşey yoktu onlara göre. daha sonra istanbulda olmamıza rağmen ankaraya kaan aydosa gittik eşim için. Hem kaan beyde hem de bahçecide urolog bülent beyde aynı anda tedavi gördük, iki doktor takip etti. Urologlar tedaviye başlayabilirsin dediği için tekrar tedaviye başladık. Bu sefer bahçecideyiz. Sorunun kimde olduğu önemli değil ama standart yaklaşımlardan bende bıktım artık. Çifte özel tedavi uygulanmalı. Benim eşimin sperm sayısı, hızı vb. problemi yok ama dölleme kapasitesi daha zayıfmış. Özellikle yazmak istedim döllenme probleminiz olduğunu görünce. sevgiyle kalın.

Değiştirseniz bile gideceğiniz yer orası olmasın bence. Para odaklı evet ama Semra hoca öyle değil. Gereksiz uygulama istemiyor.
Bense uygulamalar yapılsın istiyorum daha cok araştırılıp daha dikkatli bi tedavi olsun, sürekli aynı standart tüp bebek uygulaması yapılıyor ilaçlarımın dozuna kadar 3 tedavimde aynıydı 25 yaşındayım ve yumurtalarım cok az en fazla 3 tane toplanabiliyor Durumum standart tedavilik değil diye düşünüyorum

banada yumurta kalitesiz dediler,, spermiyogram normal olduğu için

Benim de 3 yumurtam geldi 2AA, 3BA ve morula oluştu biri tutunmadı diger ikisi birlikte kondu kimyasal gebelik gerçekleşti. E2 27 Fsh 29 çıktı moralim çok bozuldu normalde okadar pozitif birisiyimdir ki 5 yıldır uğraşıyoruz hiç düşürmedim modumu ilk defa karalar bağladım şu sıra gerçekten iyi değilim Rabbim yardım etsin hepimize Siz de döllenme niçin olmadı sebep ne diyorlar ?

İnşaallah canım Amin inşaallah seninde tedavin çok güzel şekilde ilerler bir birimize güzel haberlerimizi veririz. Bende üçüncü tüp Bebek tefavisni Bülent tıraşta olmuştum Dr u sadece adetin üçüncü günü görüyorsun daha sonraki muayeneleri farklı Dr takip ediyor, ben kalkıp taa nerelerden Bülent tıraş için tedavi olmaya gelmiştim ama farklı Dr muayeneye etti hep ne anladım bu işten yani tutmadı zaten oradan negatif sonuç aldım,aşırı yoğundu Maslak şuan nasıl bilmiyorum inşaallah bebeğinize kavuşur gerek kalmaz başka merkeze hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim de burda 4. Opum. Bülent beyi tavsiye etmem. Çok para odaklı bakıyor. Herkese prp yapıyor. Geçen sene bir seansı 5000 TL idi. Basit ve deneysel bir işlem üstelik.
Katılıyorum aşırı derece para odaklı bı merkez hastaya hasta gözüyle değil, para gözüyle bakan bi merkez. Gözümün önünde bı bayan nasıl ağlamıştı hâlâ dün gibi aklımda. Yumurta toplama işlemi günü ödeme yapılıyor daha sonra işleme alınıyor bı bayan geldi işte yumurta toplama günü ödeme yapacak Bin TL civarı mı ne eksik çıkmıştı, akrabası havale yapacaktı olmadı bı türlü havale işlemi parayı almadan işleme Başlayamayız dediler kızın saat 10 gibi yumurtası toplanması lazım ama hiç umurlarımda değildi kadın diyorki opudan çıkınca geri kalanı ödeyecem yok kabul etmediler. Kadın Zar zor birinden buldu o an insanlık hali yani tamam yum toplama öncesi ne kadar ödeme yapılacağı bilgi veriliyor ama kadın eksik hesap yapmış o sn Bin TL eksik çıkmış ödeyecem diyor ama kabul etmediler yani diyeceğim şu idare bile etmiyorlar o an yumurtan çatlamış vs hiç umurlarnda değil. Hastaya pars gözüyle bakılıyor resmen. Aynı şekilde banada gebelik aşısını normalde daha önceden yapılması gereken işlemi alakasız günde para almak için yaptılar hiç güven vermiyor o merkez bana

İnşallah hepimiz daha cok yorulmadan güzel sonuçlar alırız Her olumsuz sonuç daha cok umut kaybına sebep oluyor.

Burası da o konuda öyle. Çok rahatsız ediyorlar insanı. Opu ya alınmadan hesabı muhakkak kapatmanızı istiyorlar. Hatta opudan önceki gün arıyor menekşe hanım. Zaten merkeze gidince muhakkak sekreterliğe ödeme yapmadan yatış yapılmıyor. Ekstradan aranmak irrite edici. Ki ben 4 opu geçirdim para konusunda hiç bir vukuatım yok çok ta hassas davranırım. Bence Semra hoca dışında para odaklı bir merkez burası.

Bana cikolata kisti dediler sebep olarak ama bidahaki ay tam tersi de olabilirmis. Fsh degerin yukselmeden once e2 degerin nasildi canm eger yuksekse o fshi baskilar o yuzden dusuk cikar yani simdi e2 dusuk oldugu icin fsh gecici yukselmis olabilir, ama genelde e2 degerin nedir o onemli

Evet Memorialde aynı zaten ödeme yapacağımızı biliyoruz tekrar tekrar aranıyoruz ödeme yapacaksınız vs diye itici oluyor aynen. Covid testinden anlaşılıyor zaten en başta para odaklı oldukları , Allah yardımcımız olsun

Alamadıkları 700 tl yi de çıkarmaya çalışıyorlar bir şekilde. Bu covid testi ve akciğer filmi isteklerinde iyice belli ettiler paragöz olduklarını.

Bende de var çikolata kisti endometriozisten ameliyatta oldum daha önce normaldi E2 değerim, şimdi ilaç verdiler onu kullanıyorum 21 gün kullanmam söylendi umarım düşer inşallah geçicidir dediğiniz gibi, bu arada teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Rica ederim bu kaliteyi nasil artiracagiz o onemli suan, yoksa ya dollenme olmaz ya da dusuk olur, ama bu kistler ile nasil olacak bilemedim. Peki simdi var mi kistin ameliyat oldum demissin

Rica ederim bu kaliteyi nasil artiracagiz o onemli suan, yoksa ya dollenme olmaz ya da dusuk olur, ama bu kistler ile nasil olacak bilemedim. Peki simdi var mi kistin ameliyat oldum demissin
Yaştan dolayı kalite iyice düşüyor nasıl arttırcaz hiçbir fikrim yok kistim duruyor sadece içi temizlendi, sol tüpüm kapatıldı ve yapışıklık düzeltildi, gebelik düşünüldüğü için kist almıyorlar rezervleri düşürdüğü için, bu arada biz de erkek infertilitesi mevcut zor vakalardanız ama umutluyum olcak bir gün umarım çok vakit kaybetmeden kavusuruz bebişlere Doğal yolla gebelikte yaşadım aslında sanırım o umuduma umut katıyor

Evet size katılıyorum parayı almadan kesinlikle işlem yapmıyorlar, para İçin arıyorlar ama opu işleminden sonra yumurtalarım ne durumda diye dr sormuştum onu embriyolog biliyor demişti embriyolojiden aramalarını söyledim aradıklarında aynı soruyu sordum dr sizinle detaylı konuşma yapıcak denildi ve ben hiçbişekilde yumurtam iyi miydi kötümüydü öğrenemedim zaten döllenmede oluşmamıştı

Zaten neden dollenme olmadigini merak ediyoruz cevap o olabilir bu olabilir, onu bizde biliyoruz

Arkadaşlar merhaba,
Yorumlarınızı okudum bütün dr.aynı gibi negatif sonuç alınca hepsi köşesine çekiliyor. Hiçbir açıklama yapmıyorlar.
Memorila da randevu almıştım ama dün iptal ettim olumsuz yorumlar oldukça fazla. Ben para makinesi değilim zar zor elimizdeki imkanlarla uğraşıyoruz onların zırt pırt para istemelerinde tahammül edemem. Başka dr.araştıracağım biraz zaman geçsin.

Olumsuz düşüncelerimiz var ama piyasada da çok iyi merkez yok. Hakkınızda hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…