Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet o konuda haklısınız. madem mesele sağlık önce bizi düşünecekler. Benim bunları yazma sebebim ücretler hakkında bir çok yorum okudum onunla ilgiliydi. Aslında bende çok kolay şartlarda tedavi olmuyorum. bugün arayıp randevu alacağım. Sizinde yaptığınız gibi aynı itirazlarda bulunacağım... Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla kalın

Selam kızlar Semra hanım ve fulya hanımla ilk görüşmemi yaptım. Sebepsiz diye gittim iki sorun gördü semra hoca. Bugun rahim filmi cekildim polip varmış haftaya gostercem doktora bu asamada tupbebek tedavim aksar herhalde degilmi 4 6 mm yazıyor sizce buyukmu polip ve mutlaka alınıyormu bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Kovid testinide sordum suruntu ve filmin ayni yerde cekilmesi lazımmış. Tedavi 15 gun icinde bitsin diye dua edicez baska yol yok gibi

Kovid testinide sordum suruntu ve filmin ayni yerde cekilmesi lazımmış. Tedavi 15 gun icinde bitsin diye dua edicez baska yol yok gibi
15sonra testleri yeniden istediklerini kim söyledi. Öyle bir şey yoktu geçen haftalarda bu da yeni mi çıkmış yoksa yanlış anlaşılan bir durum daha mı var. Merak edip covid testimi yaptırdığım gün ile opu günümün arasında (tedavi sürecim) ne kadar geçmiş diye hesapladım 17gün olmuş. Üstelik opudan 4gün sonra da şişkinlik sorunum için gittim muayene oldum etti mi 21gün. Kimse de demedi ki tarihiniz geçmiş diye.

Tedaviye baslarken ve birde transfer gunu dedi sanırım. Zaman cok gecerse. ama yanlışlık olmasin belkide ben yanlis anladım

Merhaba bu testin tam adı nedir ve nerede yaptırdınız ?

Ben naçizane fikrimi söylemek isterim. En son 4750 falandı dondurulmuş embriyo transferi ama zam geldi diye biliyorum. Sıfırdan başlayıp yeni embriyolar elde edip kaliteli olanı kullanmak daha mantıklı. O embriyon donmuş bir şekilde kalsın. Bu benim fikrim ama kararınız ne olursa olsun umarım pozitif sonuç alırsınız.

Döllenmesi olmayan arkadaşlar çok üzüldüm İnan’ın. Son zamanlarda burası hakkında çok negatif şeyler duydum. Ama şunu da biliyorum 3/4 yumurtası toplanıp 3/4 adet 5. Güne ulaştıran bir merkez. Herkesin embriyosunu aynı embriyologlar döllüyor. Size tavsiyem başlamadan önce en az 2 ay antioksidan almanız. Yumurtayıda spermi de tüp bebeğe hazırlamak lazım. Kaan Aydos yazmış bir arkadaş ama bence gitmenize gerek Yok. Kk da Kaan aydosun uygulamaları var ilk önce sperm DNA hasar testi ve ros testi yaptırmakla başlayabilirsiniz. Bunlar sperm için sonra yüksek gelirse tedavisi antioksidan içerikli ürün kullanmak. Yumurta kalitesi içinde astaksantin kullanılabilir. Muhakkak döllenme sıkıntısının bir nedeni olmalı. Benim embriyolarım da 3. Günden sonra patır patır dökülüyor ama sorunumun eş kaynaklı olduğunu biliyorum ve lab. İçin merkez değiştiremiyorum. Buranın lab. Güveniyorum.

Görüştükten sonra sonucu beni etiketleyerek bana da bilgi verir misiniz? Bende de 2 adet 2mm polip var rahmin altında biraz embriyoyu bırakacağımız yerde değil ellemeyelim zaten polip olduğuda kesin değil çok küçük başka bir şeyde olabilir dediler bana. Size ne diyecekler merak ettim.

Bende de var polip 5 6 mm civarında, alınmasına gerek olmadığını söylediler hatta ısrar etmiştim alınması İçin ama alsam bile yine tekrar edebilir şu an riskli değil demişti dr

Bende de var polip 5 6 mm civarında, alınmasına gerek olmadığını söylediler hatta ısrar etmiştim alınması İçin ama alsam bile yine tekrar edebilir şu an riskli değil demişti dr
Baban başka merkez hemen alalım demişti. Bu merkezin almayalım gerek Yok demesi etkilemişti beni. Oysa alalım deseler aldıracaktık. Para odaklı olmadıklarını düşündürmüştü bana. Bir çok test istediler ve amh hariç hiçbir testi kendi bünyelerinde yapılması için zorunlu tutmadılar. Şimdi şu korona için testler beni Hayrete düşürüyor ama sonu güzel olsun diyorum sürekli. İnşallah hepimiz için sonu beklediğimi gibi olsun.

Benimde rahim filminde alt tarafta yaziyor bakalim dr bi yorumlasin yazacağım buraya. Para odaklı bir merkez degil gercekten. Semra hanim sorunları giderelim Kendi haline bile birakabiliriz seni dedi. Beni orada yakaladı gerçekten

Bende birde luteal faz yetmezliği varmış bu sorunla karsilasan oldumu acaba

Arkadaşlar Memorial de dondurulmuş embriyo transfer hazırlığı aşamasında sadece Estrofem mi kullanılıyor? Ayrıca kan tahlili kaç kez yaptırdınız? Transfer hazırlığı tecrübesi olanlar paylaşır mı

Kızlar tedavim başladı bu 4. tedavim ve fsh 14,75 cıkmasına rağmen ve yumurtalarım cok az olmasına rağmen bana yine aynı tedavi uygulanıyor normal mi değil mi anlamadım şansım cok düşük gibi geliyor bana

Ben Transfer oldum şu an sadece Crione ve folikasit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…