- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
- 53
Benim de 22haziranda opu yapıldı ancak henüz adet olmadımKızlar opu sonrası ilaçları keseli bir hafta oldu, hala regl olamadım. Benzer durum yaşayan var mı?
20 haziran benim deBenim de 22haziranda opu yapıldı ancak henüz adet olmadım
Evet o konuda haklısınız. madem mesele sağlık önce bizi düşünecekler. Benim bunları yazma sebebim ücretler hakkında bir çok yorum okudum onunla ilgiliydi. Aslında bende çok kolay şartlarda tedavi olmuyorum. bugün arayıp randevu alacağım. Sizinde yaptığınız gibi aynı itirazlarda bulunacağım... Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla kalınCovid testi yapılmasın demiyoruz. Sorun 15 günde bir akciğer filmi istemeleri, tutarsız davranmaları. Önce covid testi ücretsiz deyip dışarda akciğer filmi çektiren kişiye, ister akc filmi çektir ister çektirme yalnız covid testi yaparsak ta paket fiyat diyerek tutarsız davranıyorlar. Her defasında akciğer filmi çektrimekte mantıklı değil, BT de görülür buzlu cam görüntüsü ve her buzlu cam görüntüsü de corona olduğun anlamına gelmez. Zaten bu tedavi yıpratıcı ekstradan radyasyon alma da insanı strese sokuyor. Sorarsan minimalmiş radyasyon. Film çekilirken göğüs tiroid de radyasyona maruz kalıyor. Her 8 kadından biri ülkemizde meme kanseri zaten tedavilerle bir dolu hormon alıyoruz bu hormonlar da kanseri tetikliyor. Velhasıl detaylı bir anket yapıp, covid ve crp istesinler bunu da pakete dahil etsinler. Aldıkları paranın yanında bunun bir değeri yok.
Sordum. 900 TL geri ödeme varmış erken kullanırsan öyle dediAynen bence de yıllık olmalı ve her yıl isteğe göre ek bir ücret ile yenilenmeli sorduğunuz da bana da Bilgi verebilir misiniz
15sonra testleri yeniden istediklerini kim söyledi. Öyle bir şey yoktu geçen haftalarda bu da yeni mi çıkmış yoksa yanlış anlaşılan bir durum daha mı var. Merak edip covid testimi yaptırdığım gün ile opu günümün arasında (tedavi sürecim) ne kadar geçmiş diye hesapladım 17gün olmuş. Üstelik opudan 4gün sonra da şişkinlik sorunum için gittim muayene oldum etti mi 21gün. Kimse de demedi ki tarihiniz geçmiş diye.Kovid testinide sordum suruntu ve filmin ayni yerde cekilmesi lazımmış. Tedavi 15 gun icinde bitsin diye dua edicez baska yol yok gibi
Aaa öyle mi iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederimSordum. 900 TL geri ödeme varmış erken kullanırsan öyle dedi
Tedaviye baslarken ve birde transfer gunu dedi sanırım. Zaman cok gecerse. ama yanlışlık olmasin belkide ben yanlis anladım15sonra testleri yeniden istediklerini kim söyledi. Öyle bir şey yoktu geçen haftalarda bu da yeni mi çıkmış yoksa yanlış anlaşılan bir durum daha mı var. Merak edip covid testimi yaptırdığım gün ile opu günümün arasında (tedavi sürecim) ne kadar geçmiş diye hesapladım 17gün olmuş. Üstelik opudan 4gün sonra da şişkinlik sorunum için gittim muayene oldum etti mi 21gün. Kimse de demedi ki tarihiniz geçmiş diye.
Merhaba bu testin tam adı nedir ve nerede yaptırdınız ?Sperm biomarkerlarina bakiliyor. Spermlerin hucresel duzeyde enerjileri inceleniyor ve genetik bir test. Biomarker testi diye geciyor biz Kaan beyin yonlendirdigi bir laboratuarda yaptirdik. Cok bilinen bir test degil ve Turkiyede ya bir ya da iki yer yapiyordur. Sperm analizi, dna hasari vb. bizde yaptirdik. Zaten doktorumuz erkekle ilgili sorunda yapilabilecek son testin bu oldugunu bundan daha ileri bir test olmadigini soyledi.
Ben naçizane fikrimi söylemek isterim. En son 4750 falandı dondurulmuş embriyo transferi ama zam geldi diye biliyorum. Sıfırdan başlayıp yeni embriyolar elde edip kaliteli olanı kullanmak daha mantıklı. O embriyon donmuş bir şekilde kalsın. Bu benim fikrim ama kararınız ne olursa olsun umarım pozitif sonuç alırsınız.insallah en kisa zamanda hepimiz pozitifi görürüz.evet dondurulmus embriyom 6.gun embriyosu.cok iyi olmadigi soylenmisti.yuzde 15 sansi var denmisti.aslinda yucel beye sifirdan başlasak mi diye sordugumda,oncellikle donmusu deneyelim.olmazsa oyle yapariz demisti.bakalim.deneyelim sansimizi..dondurulmus embriyo transferi fiyat hakkinda bilgisi olan var mi?ne kadar acaba?
Görüştükten sonra sonucu beni etiketleyerek bana da bilgi verir misiniz? Bende de 2 adet 2mm polip var rahmin altında biraz embriyoyu bırakacağımız yerde değil ellemeyelim zaten polip olduğuda kesin değil çok küçük başka bir şeyde olabilir dediler bana. Size ne diyecekler merak ettim.Selam kızlar Semra hanım ve fulya hanımla ilk görüşmemi yaptım. Sebepsiz diye gittim iki sorun gördü semra hoca. Bugun rahim filmi cekildim polip varmış haftaya gostercem doktora bu asamada tupbebek tedavim aksar herhalde degilmi 4 6 mm yazıyor sizce buyukmu polip ve mutlaka alınıyormu bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Bende de var polip 5 6 mm civarında, alınmasına gerek olmadığını söylediler hatta ısrar etmiştim alınması İçin ama alsam bile yine tekrar edebilir şu an riskli değil demişti drGörüştükten sonra sonucu beni etiketleyerek bana da bilgi verir misiniz? Bende de 2 adet 2mm polip var rahmin altında biraz embriyoyu bırakacağımız yerde değil ellemeyelim zaten polip olduğuda kesin değil çok küçük başka bir şeyde olabilir dediler bana. Size ne diyecekler merak ettim.
Baban başka merkez hemen alalım demişti. Bu merkezin almayalım gerek Yok demesi etkilemişti beni. Oysa alalım deseler aldıracaktık. Para odaklı olmadıklarını düşündürmüştü bana. Bir çok test istediler ve amh hariç hiçbir testi kendi bünyelerinde yapılması için zorunlu tutmadılar. Şimdi şu korona için testler beni Hayrete düşürüyor ama sonu güzel olsun diyorum sürekli. İnşallah hepimiz için sonu beklediğimi gibi olsun.Bende de var polip 5 6 mm civarında, alınmasına gerek olmadığını söylediler hatta ısrar etmiştim alınması İçin ama alsam bile yine tekrar edebilir şu an riskli değil demişti dr
Benimde rahim filminde alt tarafta yaziyor bakalim dr bi yorumlasin yazacağım buraya. Para odaklı bir merkez degil gercekten. Semra hanim sorunları giderelim Kendi haline bile birakabiliriz seni dedi. Beni orada yakaladı gerçektenBaban başka merkez hemen alalım demişti. Bu merkezin almayalım gerek Yok demesi etkilemişti beni. Oysa alalım deseler aldıracaktık. Para odaklı olmadıklarını düşündürmüştü bana. Bir çok test istediler ve amh hariç hiçbir testi kendi bünyelerinde yapılması için zorunlu tutmadılar. Şimdi şu korona için testler beni Hayrete düşürüyor ama sonu güzel olsun diyorum sürekli. İnşallah hepimiz için sonu beklediğimi gibi olsun.
Ben Transfer oldum şu an sadece Crione ve folikasit kullanıyorumArkadaşlar Memorial de dondurulmuş embriyo transfer hazırlığı aşamasında sadece Estrofem mi kullanılıyor? Ayrıca kan tahlili kaç kez yaptırdınız? Transfer hazırlığı tecrübesi olanlar paylaşır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?