- 4 Şubat 2015
- 316
- 459
- 303
Bol şans diliyorumBen Transfer oldum şu an sadece Crione ve folikasit kullanıyorum
Teşekkür ederim Sadece folik asit son 4 gün de prednol rulidBol şans diliyorumpeki transfer Öncesi hazırlıkta ne kullandınız?
Demek memorial de standart buTeşekkür ederim Sadece folik asit son 4 gün de prednol rulid
Naturelde böyle bir de crione var . Transferden sonra da sadece crione ve folikasitDemek memorial de standart budaha önceki tedavilerimde transferden önce Clexane iğne ve Crione jel ayrıca Prednol 'a başlanmıştı
Bana nasipse 4.tedavimde ilaçlı tedavi uygulayacaklarını söylediler rahim kalınlığı arttırırcı bant ve kan sulandırıcı iğne ile birlikte diğer ilaçlarDemek memorial de standart budaha önceki tedavilerimde transferden önce Clexane iğne ve Crione jel ayrıca Prednol 'a başlanmıştı
İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerNaturelde böyle bir de crione var . Transferden sonra da sadece crione ve folikasit ☺ Umarım her şey güzel olur
Umarım bu kez her şey yolunda giderBana nasipse 4.tedavimde ilaçlı tedavi uygulayacaklarını söylediler rahim kalınlığı arttırırcı bant ve kan sulandırıcı iğne ile birlikte diğer ilaçlar
Sormuyorlar ki. Hastaya göre karar veriyorlar. Rahim kalınlığında yumurta boyutunda vs sorun yoksa doğal deneyebiliyorlar.İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerancak bana neden ilaçlı mı yoksa ilaçsız mı diye sormadılar?? İlla başarısız sonuç mu almak gerek gerçekten anlayamıyorum
Sormuyorlar ki . Kontrollerde her şey yolunda giderse naturel uyguluyorlar .İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerancak bana neden ilaçlı mı yoksa ilaçsız mı diye sormadılar?? İlla başarısız sonuç mu almak gerek gerçekten anlayamıyorum
Diğer merkezlerin büyük çoğunluğu ilaçlı transferi uygun görüyor bildiğim kadarıyla bana burası biraz daha deneysel geldi.. Bilemiyorum hakkımızda hayırlısı deney fareleri gibi oldukSormuyorlar ki. Hastaya göre karar veriyorlar. Rahim kalınlığında yumurta boyutunda vs sorun yoksa doğal deneyebiliyorlar.
Şartlar uygunsa naturel den çok daha iyi sonuçlar alınıyor. Deneysel değil. Gereksiz ilaç kullanımının da önüne geçilmiş olunuyorDiğer merkezlerin büyük çoğunluğu ilaçlı transferi uygun görüyor bildiğim kadarıyla bana burası biraz daha deneysel geldi.. Bilemiyorum hakkımızda hayırlısı deney fareleri gibi olduk
Amin inşallah sağolun bakalım hayırlısıUmarım bu kez her şey yolunda giderrahim kalınlığı arttırıcı bantın bir de hap versiyonu var Estrofem adında aynısı...
Erbil yağmur hangi hastane ile çalışıyor? Neden o?Arkadaşlar merhaba, ben 4.tedavi için güvenebileceğim bir hastane arıyorum aslında memorial da randevu almıştım ama covid testi vs kafam çok karıştı kararsız kaldım iptal ettirdim. Daha sonra 3.denememi yaptırdığım Erbil Yağmurla görüşmeye gittim. Bana embriyoyu genetiğe göndercez birde ERA yapacağız dedi. Bu sefer hiç bişi atlamadan yapılacak dedi. Yaşım 41 bu benim son şansım ve onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kafam çok karışık memorila ile de görüşmeye gitsem sonra mı karar versem diye.açıkcası güvenemiyorum hiçbiyere
Ben de çok tereddüt ettim çünkü yıllardır elde edemediğim 1 tanecik pgtli embriyom vardı . Riske atmazlar sanırım böyle bir durumda . Naturelin başarı şansının daha fazla olduğunu söyledi doktorum bilemiyorum . Yaşayıp göreceğizŞartlar uygunsa naturel den çok daha iyi sonuçlar alınıyor. Deneysel değil. Gereksiz ilaç kullanımının da önüne geçilmiş olunuyor
kendi yeri var onun acıbademin lab ını kullanıyor. Neden o hikayemi biliyor diye birde fiyat konusunda yardımcı olurum demişti. 3.denememi orada yapmıştımErbil yağmur hangi hastane ile çalışıyor? Neden o?
2 kez Erbil Yağmur da 3 kez memorial de tedavi gördüm maalesef sonuç alamadım.... O dediğiniz gibi bir yer maalesef yokArkadaşlar merhaba, ben 4.tedavi için güvenebileceğim bir hastane arıyorum aslında memorial da randevu almıştım ama covid testi vs kafam çok karıştı kararsız kaldım iptal ettirdim. Daha sonra 3.denememi yaptırdığım Erbil Yağmurla görüşmeye gittim. Bana embriyoyu genetiğe göndercez birde ERA yapacağız dedi. Bu sefer hiç bişi atlamadan yapılacak dedi. Yaşım 41 bu benim son şansım ve onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kafam çok karışık memorila ile de görüşmeye gitsem sonra mı karar versem diye.açıkcası güvenemiyorum hiçbiyere
aslında kafamdan silmiştim çünkü çok yoruldum ama aileler destek olacak maddi anlamda o yüzden son kez şansımı denemek isiyorum. aynen dediğiniz gibi para basıyoruz sanıyorlar. Erbil yağmur e lab diye bir lab.la çalışıyor sperm analizi fiyatı aldım 415 tl dediler başka yerde (detay lab) 195 tl aynı test.2 kez Erbil Yağmur da 3 kez memorial de tedavi gördüm maalesef sonuç alamadım.... O dediğiniz gibi bir yer maalesef yokbaşarı elde eden arkadaşlar tabii tavsiye edebiliyorlar ya da başarı elde etmemiş olsa da para odaklı değiller yahut güler yüzlüler, ilgililer gibi gibi... Ancak bizlerin dilediği gibi yaşa odaklı kişiye özel tedavi uygulayan bir yer bilmiyorum veya en azından bizim kadar titizlenen A'dan Z'ye tedaviyi hassasiyet gösteren?! Sanki para basıyoruz ve hiç başka işimiz yokmuş gibi dene dur dene dur
Umarım dediğiniz.. dedikleri gibidirŞartlar uygunsa naturel den çok daha iyi sonuçlar alınıyor. Deneysel değil. Gereksiz ilaç kullanımının da önüne geçilmiş olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?