Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet Erbil Yağmurun çalıştığı Lab çok fiyatlı biz güzel paralar dökmüştük hepsine.... Özellikle araplardan gelen 20 li 30 lu yaşlarda hastaları vardı onlar patır patır gebe kalıyordu... Ancak o dönemde o zaman 40 yaşındaydım aynı yaşta bir arkadaş ile tanışmıştım ilk denemesinde pozitif gördü ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmişti hatta burada Bebeğimhadi var o da Erbil yağmurun mutlu ettiği hastalarından.. Size tavsiyelerde bulunacaktır

Merhaba benim de yumurta sayım az 2-3 yumurta ancak gelişiyor fsh değeriniz çok yüksek değil aslında benim 29 çıktı başlayamadık geçen ay bu ay inşallah düşerse başlıcaz, amh değeriniz kaç acaba? Tedaviniz aynı derken süreç nasıl siz de? Ben de önce ki tedavim naturel ve dondurulmuş embriyo iken bu sefer taze transfer deneyelim dedi Semra hoca ama emin olun kişiye göre yapılıyor herşey içiniz rahat olsun bence

Merhaba çok geçmiş olsun yaşayan birisi olarak sizi okadar iyi anlıyorum ki ama bir an önce lütfen toplayın kendinizi, bebeklerimizi kaybetmiş olmamız şer gibi görünse de aslında hayr bizim için Rabbim en iyisini bilir, üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermesin bu bizim sınavımız geçicek güzel günler gelicek nefes almak öyle güzel ki ve nefes aldığımız sürece herşey mümkün, gücünüzü toplayıp yeni tedaviniz için heyecanlanmalısınız Sevgiler

Naturel tutmadı mı

İlk tüp bebek denemem burada başladım. pgt den sonuç bekleme aşamasındayım. Teşekkür ederim hepimiz içinn
Umarım siz ben dahil bir çok arkadaşımızın defalarca yaşadığı hayal kırıklıkları ve kontrol kaygısı sorunlarını yaşamadan ilk denemenizde mutlu haberi alıp sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız

Bu Covid-19 testi nedir arkadaşlar ? Yaptıran var mı? Fiyatı ve uygulama şekli nedir ?
Merhaba, biz yaptırdık eşimle, burun ve ağızdan sürüntü Örneği alıyorlar, kan örneği alıyorlar CRP ve akciğer grafisi çekiyorlar 24 saatte sonuçlar çıkıyor ücret 350 tl ödedik kişi başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…