- 4 Şubat 2015
- 316
- 459
- 303
Evet Erbil Yağmurun çalıştığı Lab çok fiyatlı biz güzel paralar dökmüştük hepsine.... Özellikle araplardan gelen 20 li 30 lu yaşlarda hastaları vardı onlar patır patır gebe kalıyordu... Ancak o dönemde o zaman 40 yaşındaydım aynı yaşta bir arkadaş ile tanışmıştım ilk denemesinde pozitif gördü ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmişti hatta burada Bebeğimhadi var o da Erbil yağmurun mutlu ettiği hastalarından.. Size tavsiyelerde bulunacaktıraslında kafamdan silmiştim çünkü çok yoruldum ama aileler destek olacak maddi anlamda o yüzden son kez şansımı denemek isiyorum. aynen dediğiniz gibi para basıyoruz sanıyorlar. Erbil yağmur e lab diye bir lab.la çalışıyor sperm analizi fiyatı aldım 415 tl dediler başka yerde (detay lab) 195 tl aynı test.
Merhaba benim de yumurta sayım az 2-3 yumurta ancak gelişiyor fsh değeriniz çok yüksek değil aslında benim 29 çıktı başlayamadık geçen ay bu ay inşallah düşerse başlıcaz, amh değeriniz kaç acaba? Tedaviniz aynı derken süreç nasıl siz de? Ben de önce ki tedavim naturel ve dondurulmuş embriyo iken bu sefer taze transfer deneyelim dedi Semra hoca ama emin olun kişiye göre yapılıyor herşey içiniz rahat olsun benceKızlar tedavim başladı bu 4. tedavim ve fsh 14,75 cıkmasına rağmen ve yumurtalarım cok az olmasına rağmen bana yine aynı tedavi uygulanıyor normal mi değil mi anlamadım şansım cok düşük gibi geliyor bana
Merhaba çok geçmiş olsun yaşayan birisi olarak sizi okadar iyi anlıyorum ki ama bir an önce lütfen toplayın kendinizi, bebeklerimizi kaybetmiş olmamız şer gibi görünse de aslında hayr bizim için Rabbim en iyisini bilir, üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermesin bu bizim sınavımız geçicek güzel günler gelicek nefes almak öyle güzel ki ve nefes aldığımız sürece herşey mümkün, gücünüzü toplayıp yeni tedaviniz için heyecanlanmalısınızarkadaslar merhaba bebek dusugunden sonra panik.atak oldum bir turlu.kendimi toparliyamiyorum..Nasil baslayacagim yeni tedaviye hicbir fikrim yok.eylul sonu gibi dusuniyorum.Sil bastan olacak ALLAH yardimcimiz olsun transfer olan arkadaslara hayirli olsun.
Naturel tutmadı mıMerhaba benim de yumurta sayım az 2-3 yumurta ancak gelişiyor fsh değeriniz çok yüksek değil aslında benim 29 çıktı başlayamadık geçen ay bu ay inşallah düşerse başlıcaz, amh değeriniz kaç acaba? Tedaviniz aynı derken süreç nasıl siz de? Ben de önce ki tedavim naturel ve dondurulmuş embriyo iken bu sefer taze transfer deneyelim dedi Semra hoca ama emin olun kişiye göre yapılıyor herşey içiniz rahat olsun bence ☺
Naturel kimyasal gebelik oldu ağustos ayındaNaturel tutmadı mı
Üzüldüm . Umarım bu sefer kucağınıza alırsınızNaturel kimyasal gebelik oldu ağustos ayında
Amin çok teşekkür ederim hepimiz alalım kucağımıza inşÜzüldüm . Umarım bu sefer kucağınıza alırsınız
Clexane kan pıhtılaşma riski olanlar için. Bu duruma sebep olacak mutasyon geniniz var mıDemek memorial de standart budaha önceki tedavilerimde transferden önce Clexane iğne ve Crione jel ayrıca Prednol 'a başlanmıştı
Olmadığını söylüyorlar ancak zannedersem ileri yaş nedeniyle diğer tedavi gördüğüm doktorlar kullandırdı.... Herkes ayrı telden çalıyor!!Clexane kan pıhtılaşma riski olanlar için. Bu duruma sebep olacak mutasyon geniniz var mı
Sizin memorial de kaçıncı denemeniz ve toplamda kaç tüp bebek tedavisini ardınızda bıraktınız? Bu arada bol şanslar dilerimClexane kan pıhtılaşma riski olanlar için. Bu duruma sebep olacak mutasyon geniniz var mı
İlk tüp bebek denemem burada başladım. pgt den sonuç bekleme aşamasındayım. Teşekkür ederim hepimiz içinnSizin memorial de kaçıncı denemeniz ve toplamda kaç tüp bebek tedavisini ardınızda bıraktınız? Bu arada bol şanslar dilerim
Umarım siz ben dahil bir çok arkadaşımızın defalarca yaşadığı hayal kırıklıkları ve kontrol kaygısı sorunlarını yaşamadan ilk denemenizde mutlu haberi alıp sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınızİlk tüp bebek denemem burada başladım. pgt den sonuç bekleme aşamasındayım. Teşekkür ederim hepimiz içinn
Malesef negatifTest yaptınız mı acaba :)
Hakkınızda hayırlısı buymuş, pes etmeyinMalesef negatif
Naturel nedir bu arada ? Yeni bir uygulama mı ?Naturel tutmadı mı
Mrb bunu nasil teshis ettiler adet donemleriniz kisa araliklarlami oluyor ve tedavisi nasil olacakBende birde luteal faz yetmezliği varmış bu sorunla karsilasan oldumu acaba
Merhaba, biz yaptırdık eşimle, burun ve ağızdan sürüntü Örneği alıyorlar, kan örneği alıyorlar CRP ve akciğer grafisi çekiyorlar 24 saatte sonuçlar çıkıyor ücret 350 tl ödedik kişi başıBu Covid-19 testi nedir arkadaşlar ? Yaptıran var mı? Fiyatı ve uygulama şekli nedir ?
Canınız acıdı mıMerhaba, biz yaptırdık eşimle, burun ve ağızdan sürüntü Örneği alıyorlar, kan örneği alıyorlar CRP ve akciğer grafisi çekiyorlar 24 saatte sonuçlar çıkıyor ücret 350 tl ödedik kişi başı
Ben de aynı durumdayım ilk denemem ve pgt sonucunu bekliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz içinİlk tüp bebek denemem burada başladım. pgt den sonuç bekleme aşamasındayım. Teşekkür ederim hepimiz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?