- 6 Aralık 2019
- 69
- 63
- 18
- 40
Aminnn hepimiz inşallah bu denememizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.. belki buradaki en zor vaka benim.. tıbbın yapabileceği pek bir şey yok bizimkinde . Tüp bebek tedavisi değil bizimki aslında tüp bebek denemesi. Çünkü tedavi olunabilecek bir şey değil. Hakkımızda hayırlısı yola yeni başladığım için umutluyum belki ama kendime söz verdim sonuna kadar savaşacağım...Umarım siz ben dahil bir çok arkadaşımızın defalarca yaşadığı hayal kırıklıkları ve kontrol kaygısı sorunlarını yaşamadan ilk denemenizde mutlu haberi alıp sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız
benim de mtfrler dışında sorun yok. Kullanmam gerekmiyor ama yine de kullanıyorum. Aspirin oksapar bunlar kan akımını hızlandırıyor. Sağlık problemimden dolayı aspirin ve türevlerini kullanamıyorum. Zaten yaş ileri ve zor vaka olunca kullanmanın zararı olmaz faydası olur.Olmadığını söylüyorlar ancak zannedersem ileri yaş nedeniyle diğer tedavi gördüğüm doktorlar kullandırdı.... Herkes ayrı telden çalıyor!!
Merhaba. Bülent bey her hastaya öneriyor prp yi. Rahime de yumurtalıklara da uyguluyor. Deneysel bir tedavi bu. Sizin gibi olumsuz etkisi olanı da duymuştum. Daha önce ben de rahime uygulatmıştım başka drlara. Epey yüklü para da alıyor bu işlem için Bülent bey. Uzak durun derim kendi camiasında da adı çıkmış. Gelene prp gidene prp uyguluyor diye konuşuluyor.Kızlar merhaba. Ben 2 ay once bulent tırasın ekibine prp yaptrdım bu ay kontrole cagrdılar adetımle birlikte. Benden fsh ve amh testi istenmişti bu sabah adetımın 2. Gunu ve bu testlerı yaptrdım. Yasım 30 fahım daha önce 5.8 , 7.9 cıkmıştı iki defa yaptrdım ve prp den sonra degerım 12.8 cıktı bu sabahamh ım 4 ay once 1.16 idi prp den sonra bu ay 1.07 olmuş yumurta kalitesi için yaptrmıştım fakat daha mı kotu oldu ne yaptım ben diyorum su an.. yarın randevum var sabah bakalım ne dicekler
15 in altında başlanıyor diye biliyorum.Fsh 12.8 ile tüp bebek tedavısne başlamak dogru mu sizce?
O zaman bittim ben guzel degerlerımı kendı elımle bitirdimMerhaba. Bülent bey her hastaya öneriyor prp yi. Rahime de yukurtalıklara da uyguluyor. Deneysel bir tedavi bu. Sizin gibi olumsuz etkisi olanı da duymuştum. Daha önce ben de rahime uygulatmıştım başka drlara. Epey yüklü para da alıyor bu işlem için Bülent bey. Uzak durun derim kendi camiasında da adı çıkmış. Gelene prp gidene prp uyguluyor diye
Düzelir diye düşünüyorum. Ne kadar ödediniz acaba?O zaman bittim ben guzel degerlerımı kendı elımle bitirdim
6000 tl ödemiştim. Ama yan etkısı yok dedıler bana gercekten duydunuz mu benım gbi kotuye gideni?Düzelir diye düşünüyorum. Ne kadar ödediniz acaba?
Duydum. KK arama motoruna yazın, göreceksiniz.6000 tl ödemiştim. Ama yan etkısı yok dedıler bana gercekten duydunuz mu benım gbi kotuye gideni?
Goremedım KK yazdım kadınlar klübündeki arama motorunaDuydum. KK arama motoruna yazın, göreceksiniz.
Arkadaşlar merhaba, ben 4.tedavi için güvenebileceğim bir hastane arıyorum aslında memorial da randevu almıştım ama covid testi vs kafam çok karıştı kararsız kaldım iptal ettirdim. Daha sonra 3.denememi yaptırdığım Erbil Yağmurla görüşmeye gittim. Bana embriyoyu genetiğe göndercez birde ERA yapacağız dedi. Bu sefer hiç bişi atlamadan yapılacak dedi. Yaşım 41 bu benim son şansım ve onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kafam çok karışık memorila ile de görüşmeye gitsem sonra mı karar versem diye.açıkcası güvenemiyorum hiçbiyere
Arkadaşlar merhaba, ben 4.tedavi için güvenebileceğim bir hastane arıyorum aslında memorial da randevu almıştım ama covid testi vs kafam çok karıştı kararsız kaldım iptal ettirdim. Daha sonra 3.denememi yaptırdığım Erbil Yağmurla görüşmeye gittim. Bana embriyoyu genetiğe göndercez birde ERA yapacağız dedi. Bu sefer hiç bişi atlamadan yapılacak dedi. Yaşım 41 bu benim son şansım ve onu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kafam çok karışık memorila ile de görüşmeye gitsem sonra mı karar versem diye.açıkcası güvenemiyorum hiçbiyere
Yaa çok tuhaf bir duygu acımadı gibi acıdı gibi tarif edemiyorum ama afedersiniz öğürme geliyor çünkü epey itiyorlar derine birdaha nasıl yaptırcam bilmemCanınız acıdı mı
Yaa merhaba canım benim
Merhaba benim fsh değerim 15 iken tüp bebeğe başlamıştık çok yüksek değil değeriniz stresle değişebiliyor korkmayın amh değeriniz de çok düşük değilFsh 12.8 ile tüp bebek tedavısne başlamak dogru mu sizce?
İnşallah başlarsın. Her şey yolunda gider. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.Yaa merhaba canım benimevet tekrar başlıcaz fshım düşerse şayet, önümüzde ki haftaiçi regl olcam heyecanla değerimin ne olacağını bekliyorum hiç sorun yokmuş gibi bir de fsh derdi çıktı başıma düşse de başlasam Benim taze transfer olcak bu sefer inşallah denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?