Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hayirlisi olsun.uzulmeyin ne olur.her seyde vardir bir hayır..sizinle 1 gun arayla transferimizi olmuştuk.bende negatif sonucunu aldim.ya bu naturel olayı kafami kurcaladı.ondan mi olmuyor.embriyolariniza genetik testi yaptirmismiydiniz?

Aminnn hepimiz inşallah bu denememizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.. belki buradaki en zor vaka benim.. tıbbın yapabileceği pek bir şey yok bizimkinde . Tüp bebek tedavisi değil bizimki aslında tüp bebek denemesi. Çünkü tedavi olunabilecek bir şey değil. Hakkımızda hayırlısı yola yeni başladığım için umutluyum belki ama kendime söz verdim sonuna kadar savaşacağım...

Olmadığını söylüyorlar ancak zannedersem ileri yaş nedeniyle diğer tedavi gördüğüm doktorlar kullandırdı.... Herkes ayrı telden çalıyor!!
benim de mtfrler dışında sorun yok. Kullanmam gerekmiyor ama yine de kullanıyorum. Aspirin oksapar bunlar kan akımını hızlandırıyor. Sağlık problemimden dolayı aspirin ve türevlerini kullanamıyorum. Zaten yaş ileri ve zor vaka olunca kullanmanın zararı olmaz faydası olur.

Negatif alan arkadaşlar. Duymak istemediğimiz bir sonuç fakat pes etmeyin embriyonuz oluyorsa umut var demektir. İnşallah sonraki transferinizde pozitifi görürsünüz. Yorumlarınızı okudum fakat etiketlemedim. Üzüntünüzü paylaşıyorum. Yalnız değilsiniz. inşallah önümüzdeki süreçte hep birlikte pozitifleri kutlarız.

Kızlar merhaba. Ben 2 ay once bulent tırasın ekibine prp yaptrdım bu ay kontrole cagrdılar adetımle birlikte. Benden fsh ve amh testi istenmişti bu sabah adetımın 2. Gunu ve bu testlerı yaptrdım. Yasım 30 fahım daha önce 5.8 , 7.9 cıkmıştı iki defa yaptrdım ve prp den sonra degerım 12.8 cıktı bu sabah amh ım 4 ay once 1.16 idi prp den sonra bu ay 1.07 olmuş yumurta kalitesi için yaptrmıştım fakat daha mı kotu oldu ne yaptım ben diyorum su an.. yarın randevum var sabah bakalım ne dicekler

Merhaba. Bülent bey her hastaya öneriyor prp yi. Rahime de yumurtalıklara da uyguluyor. Deneysel bir tedavi bu. Sizin gibi olumsuz etkisi olanı da duymuştum. Daha önce ben de rahime uygulatmıştım başka drlara. Epey yüklü para da alıyor bu işlem için Bülent bey. Uzak durun derim kendi camiasında da adı çıkmış. Gelene prp gidene prp uyguluyor diye konuşuluyor.

O zaman bittim ben guzel degerlerımı kendı elımle bitirdim

aklınızı karıştırmak istemem aslında ben memorial'dan çok memnunum ve çok seviyorum. ilk denememde tek embriyo ile ikiz bebeklerim oldu çok şükür o ayrı da bir yakınım 50 yaşın üstünde ve kendi yumurtaları ile hamile kaldı maşallah şu an 7 aylık gebe. ona da memorial'a git demiştim ama o amerikan hastanesinde bülent bey'e tedavi oldu. dediğim gibi o yaşta kendi yumurtaları ile başarı elde ettiler. aklınızda olsun istedim, tedaviniz hayırlı olsun inşallah.

aklınızı karıştırmak istemem aslında ben memorial'dan çok memnunum ve çok seviyorum. ilk denememde tek embriyo ile ikiz bebeklerim oldu çok şükür o ayrı da bir yakınım 50 yaşın üstünde ve kendi yumurtaları ile hamile kaldı maşallah şu an 7 aylık gebe. ona da memorial'a git demiştim ama o amerikan hastanesinde bülent bey'e tedavi oldu. dediğim gibi o yaşta kendi yumurtaları ile başarı elde ettiler. aklınızda olsun istedim, tedaviniz hayırlı olsun inşallah.

A arven84 tedaviye başlayacaksın sanırım. Allah yardımcın olsun inşallah bu kez her şey gönlündeki gibi olur. ben yine transfer için seni bekliyorum.
Yaa merhaba canım benim evet tekrar başlıcaz fshım düşerse şayet, önümüzde ki haftaiçi regl olcam heyecanla değerimin ne olacağını bekliyorum hiç sorun yokmuş gibi bir de fsh derdi çıktı başıma düşse de başlasam Benim taze transfer olcak bu sefer inşallah denk geliriz

Fsh 12.8 ile tüp bebek tedavısne başlamak dogru mu sizce?
Merhaba benim fsh değerim 15 iken tüp bebeğe başlamıştık çok yüksek değil değeriniz stresle değişebiliyor korkmayın amh değeriniz de çok düşük değil İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz

İnşallah başlarsın. Her şey yolunda gider. Güzel haberlerini bekliyor olacağım. benim ne zaman başlayacağım belli değil. Hevesim kaçtı. Artık nasipte ne zaman varsa o zaman diyorum. Kaç embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorsun? Bu konuyu konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…