Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminnn inşBende 3 yumurta oluşmuştu öncekinde amh değerim düşük olduğu için çok yumurta olmuşmuyor 3üde döllenmişti, tek embriyo transfer edilcek diye konuşmuştuk eylülde semra hocayla malum covid19 çıkınca bir türlü başlayamadık ay hayırlısıyla ben de, sen de isteyen herkeste kavuşsun bebişlere, sen dondurulmuş için neyi bekliyorsun peki?

Mrb bunu nasil teshis ettiler adet donemleriniz kisa araliklarlami oluyor ve tedavisi nasil olacak
ozelden yazdim ama diğer arkadaslarada fikir olsun. Adetlerim düzenli 31 günde bir adet görürüm. Yumurtam 21 23. Gun arasi catliyormus daha embiriyo rahime iner inmez adet oluyormusum tutunamadan. Tedavisi hakkında cok konusmadik tahliller filmler tamamlansin tekrar konusuruz dediler

Daha once gecirip geçirmediğimiz cikarmi kanda acaba bu hastalığı

Neden tıbbın yapabileceği yok yazdınız sorun neki sebepsizmi sizdede

Neden tıbbın yapabileceği yok yazdınız sorun neki sebepsizmi sizdede
Tanımız belli. Bizlerde 46kromozom varken eşimde 45kromozom varmış iki kromozom alt alta birbirine yapışık halde. Eşim çok şükür hiç bir hastalığa sahip değil bu durumu zaten düşüklerden sonraki kendimize yaptırdığımız genetik tarama ile öğrendik.) Üstelik ikimizde fen bilimleri öğretmeniyiz ve genetikle içiçeyiz çocuklara yıllardır kromozom anlattık böylesini tahmin bile etmezdik bizimki tedavi değil zar atmak NGS yöntemi ile kromozomu normal veya eşim gibi bir embriyo bulmaya çalışacaklar.(aileden genetik geçen bi durum diyorlar maşallah kayınvalidem 2de 2yapmış sağlıklı çocukları var.) Ben doğal yolla deneyerek de sağlıklı bebek doğurabilirim ancak denk gelmeyede bilir bunun riskini alamam o nedenle tüp bebek ile bunu deneyeceğiz. İhtimalimin fazla olması için çok ve kaliteli yumurta gerekli sorun şu ki herkes için normal olan sayı bizim iş için biraz düşük...

Aslında ben başlamıştım her şey tamamdı. Kan sulandırıcı iğne piyasa da yoktu iptal edildi. Şimdi de ben gitmiyorum kaldı öyle. Şu ara psikoloji olarak iyi hissetmiyorum hazır olduğumda allahın izniyle başlayacağım. Senin de inşallah bu kez sonuncu olur.

Kan sulandırıcı iğnenin piyasada olmaması şaka gibi ya ..

Geç olsun güç olmasın canım bir an önce sen de topla ama kendini ne güzel dondurulmuş embriyon var en başa döndük biz döndük ama ona bile başlayamıyoruz, inşallah son olur ikimiz için hepimiz için heyecanla bekliyorum güzel haberlerini

AMin CAnım amin. İnşallah bozulmazlarsa bu kez. evet embriyom var çok şükür.

Bana da trombositten dolayı kan sulandırıcı iğne kullanacaksın demişlerdi bende mi aynı sorunu yaşayacağım eyvah
Piyasada bulunmaya başladı ben normalleşme sürecinin hemen akabinde başlamıştım tedaviye o yüzden iptal oldu. Keşke baştan deseydiler de o kadar testler yaptırmasaydım. Şimdi eğer ilaç yoksa dosyanıza bakıp başlatmıyorlar.

Sağlıklı embriyo bulanabilmesi zor bir ihtimalmi dedi doktorlar

merhabalar.. tüp bebek merkezi arayışındayım sanırım memorial Yücel Şahin’e gittiniz memnun kaldınız mı acaba sonuç ne oldu
ben 2 kez transfer oldu orada. birine yücel bey birine gönül hanım girdi. yücel bey çok hakimdi dosyama. gönül hanım değildi maalesef. benim transferim problemli oluykr hep gönül hanım zorladı. ama yücel bey bir seferde yerleştirfi. tavsiye ederim. net birisi

merhabalar.. tüp bebek merkezi arayışındayım sanırım memorial Yücel Şahin’e gittiniz memnun kaldınız mı acaba sonuç ne oldu
Memnun kaldim ben yucek beye devam edecegim.Sonuc 4ab pgtli embriyo 9 haftalik dustu.Diger merkezlerde dollenme olmuyordu.Burada 4 tane 5.gune gitti.3 tane pgtye gonderildi.1 tane saglam geldi.Ama oda dustu.Daha gorusmeye gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…