Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Fsh değerinin yüksek olması yumurtayı mı etkiliyor yoksa embriyonun tutunmasını mı?

Rapor cıkarınca fiyat düşüyor mu canım

Herkese merhaba,

Benim geçen ayki transferim maalesef negatif sonuçlandı, bu ay tekrar embriyo transferi olacağım. Geçen ay eşim ve benim için Covid testlerine 700 Lira vermiştik bu ay tekrar yaptırmamızı istiyorlar. Tekrar bu ücreti ödemek istemiyorum açıkcası, embriyolara PGT de yapıldığı için şuana kadar zaten çok yüklü ödemeler yaptık. Küçük bir özel hastaneye gittim Covid testi yapmıyoruz dedi, devlet hastanesine gittim belirti olmadan kesinlikle yapamayız dedi. Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız?

Canım hastane bildiğim kadarıyla başka bir hastanede yaptırabilmen için istek evrakı gibi birşey veriyor bir sor istersen benim yaptıracağım zaman öyle birşey söylemişlerdi.

Belirti varsa önce kan testi ve akciğer filmi çekmemiz lazım, onlar da şüpheli çıkarsa ancak Covid testi yapabiliriz dedi

biz de ayni durumdayız.gecen ay sürünü testi yaptik.negatif sonucu aldim.bu ay tekrar gidicem.tekrar bu testi istiyorlar.dediginiz gibi bizde hic bir yerde yapamadık.mecbur kaldik hastaneye.mecburen bi 700 daha vericez.ayni zamanda cok can yakan bi sey.burundan örnek aldıklarında cok kanadı burnum.bi daha yaşamak istemıyorum ama mecburuz gibi.

Canim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.

Canim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.
Merhabalar,

Siz cok iyi yaptırmışsınız, bizim de özel saglik sigortamiz da var belki Belki o da ise yarar. Sancaktepeye yakin sayiliriz, mümkünse adini öğrenebilir miyim yaptirdiginiz yerin?

Devlet Hastanesi'ne git durumu izah et yapıyor ya da temas var de kesin yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…