- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
- 53
Fsh değerinin yüksek olması yumurtayı mı etkiliyor yoksa embriyonun tutunmasını mı?Yaa merhaba canım benimevet tekrar başlıcaz fshım düşerse şayet, önümüzde ki haftaiçi regl olcam heyecanla değerimin ne olacağını bekliyorum hiç sorun yokmuş gibi bir de fsh derdi çıktı başıma düşse de başlasam Benim taze transfer olcak bu sefer inşallah denk geliriz
Merhaba Fsh hem erkekte hem kadında bulunan bir hormon, kadında yumurta üretimini erkekte sperm üretimini etkiliyor stres faktörüyle de oynayan bir hormon.Fsh değerinin yüksek olması yumurtayı mı etkiliyor yoksa embriyonun tutunmasını mı?
Rapor cıkarınca fiyat düşüyor mu canımEvet, kadın doğum ikisini de yazabilir. İlaçları ilk alışta raporlu da olsa en fazla 1 aylık alabilirsiniz. 1er tane kullanıyorsanız da 2*1 olarak yazdırın bu şekilde daha fazla kutu alıp sürekli doktora gitmek zorunda kalmazsınız. Clexane için rapor çıkarmıştım ben ama hematoloji den, kadın doğum olur mu sormak lazım. Rapor sonrası da en fazla 3 aylık ilaç alabiliyorsunuz aklınızda bulunsun. Clexane i rapor çıktıktan sonra aile hekimi de yazabilir..
Canım hastane bildiğim kadarıyla başka bir hastanede yaptırabilmen için istek evrakı gibi birşey veriyor bir sor istersen benim yaptıracağım zaman öyle birşey söylemişlerdi.Herkese merhaba,
Benim geçen ayki transferim maalesef negatif sonuçlandı, bu ay tekrar embriyo transferi olacağım. Geçen ay eşim ve benim için Covid testlerine 700 Lira vermiştik bu ay tekrar yaptırmamızı istiyorlar. Tekrar bu ücreti ödemek istemiyorum açıkcası, embriyolara PGT de yapıldığı için şuana kadar zaten çok yüklü ödemeler yaptık. Küçük bir özel hastaneye gittim Covid testi yapmıyoruz dedi, devlet hastanesine gittim belirti olmadan kesinlikle yapamayız dedi. Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız?
Evet evet evrak hazırladılar ama yine de kabul etmedi devlet hastanesiCanım hastane bildiğim kadarıyla başka bir hastanede yaptırabilmen için istek evrakı gibi birşey veriyor bir sor istersen benim yaptıracağım zaman öyle birşey söylemişlerdi.
Önceden yapıyorlarmış da devlet hastanesi artık çok ağır belirti göstermeyen hastaya bile yapmıyorlarmışEvet evet evrak hazırladılar ama yine de kabul etmedi devlet hastanesi
Canim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.Herkese merhaba,
Benim geçen ayki transferim maalesef negatif sonuçlandı, bu ay tekrar embriyo transferi olacağım. Geçen ay eşim ve benim için Covid testlerine 700 Lira vermiştik bu ay tekrar yaptırmamızı istiyorlar. Tekrar bu ücreti ödemek istemiyorum açıkcası, embriyolara PGT de yapıldığı için şuana kadar zaten çok yüklü ödemeler yaptık. Küçük bir özel hastaneye gittim Covid testi yapmıyoruz dedi, devlet hastanesine gittim belirti olmadan kesinlikle yapamayız dedi. Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız?
Pardon cnm tip merkezi degil yanlis hatirladim. Ozel bir hastane. Acile gidip yaptiriyorsun.saygi hastanesiBelirti varsa önce kan testi ve akciğer filmi çekmemiz lazım, onlar da şüpheli çıkarsa ancak Covid testi yapabiliriz dedi
Merhabalar,Canim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.
Cok teşekkür ederim, umarim biz de ayni sekilde halledebilirizPardon cnm tip merkezi degil yanlis hatirladim. Ozel bir hastane. Acile gidip yaptiriyorsun.saygi hastanesi
Canım bildiğim kadarıyla 10-12 gün arası sıfırlanıyor hormon. Test mi yaptınKızlar çatlatma iğnesinin etkisi 10 güne geçer mi ? Ya da ne kadar sürede geçer bir fikriniz var mı ?
Yapacak gibiyim sankiCanım bildiğim kadarıyla 10-12 gün arası sıfırlanıyor hormon. Test mi yaptın
5. Gün embriyosuydu değil mi?Yapacak gibiyim sanki
Devlet Hastanesi'ne git durumu izah et yapıyor ya da temas var de kesin yapıyor canımHerkese merhaba,
Devlet hastanesine gittim durumu anlattım evrakları da gösterdım ama yapmadılar maalesefDevlet Hastanesi'ne git durumu izah et yapıyor ya da temas var de kesin yapıyor canım
Nerde oturuyorsunuz ben Yedikule Hastanesi'nde yaptırdım gece acilde hemen yaptılarDevlet hastanesine gittim durumu anlattım evrakları da gösterdım ama yapmadılar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?