Ataşehirde oturuyoruz, orası biraz uzak maalesef. Biz devlet hastanesine gittiğimizde neden yapmadılar anlamıyorumNerde oturuyorsunuz ben Yedikule Hastanesi'nde yaptırdım gece acilde hemen yaptılar
Merhaba,Kızlar ben de transfer için adetimi bekliyorum covid testi istediler tabiki bwn burda okuduğum için başıma geleceği biliyordum. Hasta ilişkileryle konuşcaz tabi bi sonuca varcağımızı sanmıyorum. Daha evvel de bu durumu çağrı merkezine şikayet etmiştim eşimle. Devlet hastanesi eğer yaparsa sonucu kaç günde veriyor bilenler bilgi verebilir mi?
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba,
Ben devlet hastanesinde yaptırdım tüm tahlilleri. Ümraniye eğitim araştırmanın aile hekimliği bölümüne giderek öncelikle akciğer grafisi ve crp için rica ettim. Zaten hemen yardımcı oluyorlar. Onları aynı gün yaptırdım. Sonuçları 1 gün sonra çıkıyor. Akciğer grafisi için kayıt açtırdığınız yerde rapor gerekli olduğunu söylemeyi unutmayın. Çünkü memorial akc grafisinin raporunu istiyor.
Covid test için de yine Ümraniye eğitim araştırmanın acil bölümüne giderek, durumu izah ettik. Yaptılar. Sonucu da 1 gün sonra e-nabızdan görebildik.
Ben de transfer için regli bekliyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Selam bende Memorial hastasıyım. Çok şükür ilk deneme de pozitif sonuç aldım. Yarın randevum var kese için inşallah güzel haberler alırımArkadaşlar tedavileriniz nasıl gidiyor? Transfer öncesi natural takip mi yapılıyor şuan? Yakın zamanda transfer olup sonuç öğrenen var mı şişli memorialde? Birbirimize destek olalım:)
Çokkk sevindim adınıza.Selam bende Memorial hastasıyım. Çok şükür ilk deneme de pozitif sonuç aldım. Yarın randevum var kese için inşallah güzel haberler alırım
sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede evladınızı sağlıkla alırsınız kucağınıza
Amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinÇokkk sevindim adınıza.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah. Her sey sorunsuzca ilerler inşallah. Özel değilse opu, embrio oluşumu sürecinden, transfer sonrası neler yaşadığinızdan biraz bahsedebilir misiniz? :)
Benim de ilk denemem, opu oldum embriolarim donduruldu, adet olmayı bekliyorum transfer olmak için. Inşallah olumlu sonuç alırım ben de
Ne güzel bir sürpriz hazırlamış size miniğiniz. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Benim de durumlarım sizinle biraz benzer. Tabi sizin embrio sayınız muhteşemmiş. Maşallah. Tebrik ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. :)Amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ben pcoluyum. Yaklaşık 3,5 senedir istiyoruz açmak olmadı. Tedaviye Ocak ayında başladım. Opu süreci beni biraz zorladı çünkü çok fazla yumurtam oluştu artık opudan önceki son gece çok afedersin oturmakta bile zorluk çekiyordum. Ertesi gün 25 adet yumurta toplandı. Ondan sonra ki 3 günde biraz sancılı geçti benim için ama çok şükür atlattım. Yumurtalarımdan 15 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu. Sonra Mart ayında ikinci adetimle transfer hazırlıklarına başladık ancak malum o dönemde pandemi süreci patlayınca doktorum ile birlikte tedaviyi yarıda kestik. Daha sonra Haziran ayı itibari ile tekrar başladık. 26 haziranda çözülen ilk embriyonun bozulmasını saymazsak sorunsuz bir şekilde transferim yapıldı. Transferden sonra kesinlikle belirti vs aramayın çünkü olmuyor. Zaten bir çok belirti ilaçların etkisi ile transferden önce başlıyor. Sonra 9. Gün test verdim. Ama ne göreyim değerim 11doktorum ile konuştuk yüksek ihtimalle kimyasal dedi. İki gün sonra test ver değerin sıfırlandığını görelim yeni transfer hazırlıklarına başlayalım dedi tekrar test verdim bir yandan da umarım sıfırlanmıştır uğraşmam diye düşünüyorum. Ama miniğim bize bir sürpriz yapmış ve değerim 4 e katlamış. Sonra tekrar kan verdim yükselmeye devam edince herkes çok şaşkın bu arada hemşire bile aradı çok nadir görülen birşey yaşıyorsunuz Geç tutunmuş sanırım dedi. Randevu verdiler yarın için inşallah yarın kesesini göreceğim. Allah bu yolda Emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tüp bebek paket fiyatı 10.500, raporunuz varsa 8.400 tl. İlk muayene eğer orada tedaviye devam edecekseniz fiyata dahil.Merhaba bende memorial Şişli hastanesi Semra kahraman tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum olumlu sonuç alan varmı muayene ve tüp bebek toplam fiyat nedir bilgisi olan var mı acaba?
Tesekkurler bu pakete ilac dahilmi bide kisiden kisiye ne kadar degisiyor fiyatTüp bebek paket fiyatı 10.500, raporunuz varsa 8.400 tl. İlk muayene eğer orada tedaviye devam edecekseniz fiyata dahil.
Tedavi öncesi eşlerden akc grafisi+crp+covid test isteniyor. Eğer onları devlette yaptırırsanız sorun yok, ama memorialde yaptırırsanız kişi başı 350 tl maalesef.
İlaçlar dahil değil, onlar sizin ihtiyacınıza göre değişiyor. Herkeste kullanılan ilaç dozları farklı. 3000 civarı tutuyor. Rapor olsa bile ilaçlarda indirim olmuyor. Sadece hastane etrafındaki eczanelerde indirimli bulabiliyorsunuz. Tek bir yerden almak yerine, birkaç yere fiyat sormanızı öneririm. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Memorial doğru tercih bence :)Tesekkurler bu pakete ilac dahilmi bide kisiden kisiye ne kadar degisiyor fiyat
Amin çok teşekkür ederim. darısı sizin başınıza inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım buradanNe güzel bir sürpriz hazırlamış size miniğiniz. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Benim de durumlarım sizinle biraz benzer. Tabi sizin embrio sayınız muhteşemmiş. Maşallah. Tebrik ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. :)
İnşallah çok teşekkür ederim. Kontrolünüz vardı bugün nasıl geçti :)Amin çok teşekkür ederim. darısı sizin başınıza inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım buradan
daha gitmedim saat 16:30 da vakit geçmiyor çok gerginim. inşallah bir sıkıntı yoktur görürüm bebeğimiİnşallah çok teşekkür ederim. Kontrolünüz vardı bugün nasıl geçti :)
Inşallah güzel olacak ben inanıyorum.daha gitmedim saat 16:30 da vakit geçmiyor çok gerginim. inşallah bir sıkıntı yoktur görürüm bebeğimi
sizin problem neydi? doktorunuz kim?
aynı hikaye 3,5 sene boyunca pco ama adetler düzenli engel değil dendi. elle tutulur hiçbirşey çıkmadı. Semra hocanın tahminleri oldu ama kesinliği yok tabi. benimde doktorum Yücel Bey çok memnunum kendisinden inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın. transfer için adeti mi bekliyorsun.Inşallah güzel olacak ben inanıyorum.Doktorum Yücel bey. Bizimki açıklanamayan infertilite. Elle tutulur bir problem yok aslında. 2 yıl boyunca tüm denemelere rağmen olmayınca, aşılama şansı da çok düşük diye direkt tüp bebege geçtik. Ben de pcoyum. 24 yumurtadan 7 iyi kalite embriomuz oluştu cok şükür. Transfer için bekliyorum. Stresten adetim gecikti şimdiden:)
Benim de öyle adet düzenli, hormonlarda hicbir sorun yok. Yasim 30. Klasik pco tipim de yok kilom 54 :) Sadece amh 8lerde. Ailemde de hic infertilite öyküsü yok. Annemin 6 gebeliği, ablamin 3 çocuğu var falan:)) Olmayinca olmuyor işte. Yaşamamız gerekiyormuş, sonu guzel olsun inşallah. Evet minik bir gecikme oldu bugun yarin olur inşallah. Adet olacagim diye covidleri de yaptırdım şimdi uzerinden de 6 gun gecti testlerin. Kabul edecekler mi bilmiyorumaynı hikaye 3,5 sene boyunca pco ama adetler düzenli engel değil dendi. elle tutulur hiçbirşey çıkmadı. Semra hocanın tahminleri oldu ama kesinliği yok tabi. benimde doktorum Yücel Bey çok memnunum kendisinden inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın. transfer için adeti mi bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?