Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benimde son ay stresten sanırım gecikti. 14 gün geçti diye yeniden yaptırdılar. inşallah biran önce olursun 14 gün dolmadan

benimde son ay stresten sanırım gecikti. 14 gün geçti diye yeniden yaptırdılar. inşallah biran önce olursun 14 gün dolmadan
Ne kadar benziyor hikayemiz, ilk transferin pozitif olması da benzer diye umut ettim şuan 6 gün geçti şimdilik testin üzerinden. Inşallah yetişir. Bu arada ben de cok memnunum Yücel beyden. Bilgilendirmesi muhteşem. Cok net kendisi. Yaninda emin ellerde hissediyorsunuz. Gidecekler varsa kesinlikle tavsiye ederim

evet canım gerçekten çok benziyor hikayemiz sonuda inşallah aynı biter. bazı arkadaşlar işte az konuşuyor felan diye memnun kalmamıştı Yücel Bey'den ama ben özellikle sakinliği gerektiği kadar konuşması sebebi ile çok memnun kaldım. ben normalde çok paniğimdir. ama onun sakinliği sayesinde çok sakin geçirdim süreci. bende hem hastaneyi hem doktorumu herkese tavsiye ediyorum.

Kesinlikle sana katılıyorum. Ben de sayesinde çok sakindim. Akşam güzel haberlerini bekliyorum :)

Benim kızım da bize sürpriz yapmıştı. 9. gün 27 çıkmıştı değerim. Geçen sene bugün son adet tarihimdi. Şimdi miniğim 3 aylık oldu, yanımda uyuyor. İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz

Yaaa gerçekten mi değerlerim geç yükseldi diye hep içimde bir sıkıntı vardı. Hastaneye gidiyorum yoldayım yorumunuz nasıl rahatlattı beni anlatamam. Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah sağlıkla büyütün

Canim 14 gune kadar kabul ediyorlar. Rabbim tedavinizin sonunda evladinizi versin size ve hepimize.

M Mucize yolunda canım merhaba.
Bende reyon fenomeni olduğumu bugün tesadüfen doktordan öğrendim. Tabii yıllardır vardı bu bende ama hiç önemsememiştim. Yazın daha iyiyim ama kışın çok rahatsız edici. En çok merak ettiğim bu rahatsızlık gebeliğe engelmi? Senin çocuğu varmı? Ben yaklaşık 2 yıldır deniyorum ve bunu öğrenince acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünmeye başladım. Bana cevap yazarsan çok memnun kalırım ⚘

Calsiyum eklendi mi bilmiyorum onunla ilgili bilgi verilmedi bende ilk defa duyuyorum
Yeni tedavi için kesin kararımı vermedim once gorusme yapacagım
Mikroçip uygulanan merkezlerle goruscem ill olarak bulent tıras dusunuyorum
Merhaba....cok gecmis uzerinden lakin ayni durumdayiz...gebe kaldiniz mi ? Mikrocip mi uyguladiniz?

Merhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. Temmuz sonu adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Pgt ye gönderdiğimiz embriyolar var 18 gün oldu henüz geri dönüş yapmadılar.

Merhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. Temmuz sonu adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Pgt ye gönderdiğimiz embriyolar var 18 gün oldu henüz geri dönüş yapmadılar.
Merhabalar. Insallah her sey yolunda gider ve ilk seferinde gebe kalırız. Hayırlısıyla güzel haberler alin inşallah ben de hala beklemedeyim

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim inşallah bu ay ki adetimle transferim olacak. Ben bişey sormak istiyorum kızlar bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Benim embiryolarım orta kalite olarak 4. Gün embriyosu olarak donduruldu yücel beyin hastasıyım. İkinci kalite embriyoları dondurulmuş olup çözülürken sorun yaşayan oldu mu ? Çok endişeliyim açıkçası çözülürken embiryolar ya canlılığını yitirirse diye ya d bu şekilde embiryoları dondurulup hamile kalan var mı

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Embriyonun bozulması kalite ile alakalı değilmiş benim 5aa kalite embriyon bozuldu. Embriyolog açıklarken bazı embriyolar ne kadar kaliteli olursa olsun doğal ortamı dışında devam edemiyor diye açıklama yapmıştı. Embriyo kalitesine takılma bence olacağı varsa ne olursa olsun oluyor güzel düşün ki güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…