- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
benimde son ay stresten sanırım gecikti. 14 gün geçti diye yeniden yaptırdılar. inşallah biran önce olursun 14 gün dolmadanBenim de öyle adet düzenli, hormonlarda hicbir sorun yok. Yasim 30. Klasik pco tipim de yok kilom 54 :) Sadece amh 8lerde. Ailemde de hic infertilite öyküsü yok. Annemin 6 gebeliği, ablamin 3 çocuğu var falan:)) Olmayinca olmuyor işte. Yaşamamız gerekiyormuş, sonu guzel olsun inşallah. Evet minik bir gecikme oldu bugun yarin olur inşallah. Adet olacagim diye covidleri de yaptırdım şimdi uzerinden de 6 gun gecti testlerin. Kabul edecekler mi bilmiyorum
Ne kadar benziyor hikayemiz, ilk transferin pozitif olması da benzer diye umut ettim şuanbenimde son ay stresten sanırım gecikti. 14 gün geçti diye yeniden yaptırdılar. inşallah biran önce olursun 14 gün dolmadan
evet canım gerçekten çok benziyor hikayemiz sonuda inşallah aynı biter. bazı arkadaşlar işte az konuşuyor felan diye memnun kalmamıştı Yücel Bey'den ama ben özellikle sakinliği gerektiği kadar konuşması sebebi ile çok memnun kaldım. ben normalde çok paniğimdir. ama onun sakinliği sayesinde çok sakin geçirdim süreci. bende hem hastaneyi hem doktorumu herkese tavsiye ediyorum.Ne kadar benziyor hikayemiz, ilk transferin pozitif olması da benzer diye umut ettim şuan6 gün geçti şimdilik testin üzerinden. Inşallah yetişir. Bu arada ben de cok memnunum Yücel beyden. Bilgilendirmesi muhteşem. Cok net kendisi. Yaninda emin ellerde hissediyorsunuz. Gidecekler varsa kesinlikle tavsiye ederim
Kesinlikle sana katılıyorum. Ben de sayesinde çok sakindim. Akşam güzel haberlerini bekliyorum :)evet canım gerçekten çok benziyor hikayemiz sonuda inşallah aynı biter. bazı arkadaşlar işte az konuşuyor felan diye memnun kalmamıştı Yücel Bey'den ama ben özellikle sakinliği gerektiği kadar konuşması sebebi ile çok memnun kaldım. ben normalde çok paniğimdir. ama onun sakinliği sayesinde çok sakin geçirdim süreci. bende hem hastaneyi hem doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
Amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ben pcoluyum. Yaklaşık 3,5 senedir istiyoruz açmak olmadı. Tedaviye Ocak ayında başladım. Opu süreci beni biraz zorladı çünkü çok fazla yumurtam oluştu artık opudan önceki son gece çok afedersin oturmakta bile zorluk çekiyordum. Ertesi gün 25 adet yumurta toplandı. Ondan sonra ki 3 günde biraz sancılı geçti benim için ama çok şükür atlattım. Yumurtalarımdan 15 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu. Sonra Mart ayında ikinci adetimle transfer hazırlıklarına başladık ancak malum o dönemde pandemi süreci patlayınca doktorum ile birlikte tedaviyi yarıda kestik. Daha sonra Haziran ayı itibari ile tekrar başladık. 26 haziranda çözülen ilk embriyonun bozulmasını saymazsak sorunsuz bir şekilde transferim yapıldı. Transferden sonra kesinlikle belirti vs aramayın çünkü olmuyor. Zaten bir çok belirti ilaçların etkisi ile transferden önce başlıyor. Sonra 9. Gün test verdim. Ama ne göreyim değerim 11doktorum ile konuştuk yüksek ihtimalle kimyasal dedi. İki gün sonra test ver değerin sıfırlandığını görelim yeni transfer hazırlıklarına başlayalım dedi tekrar test verdim bir yandan da umarım sıfırlanmıştır uğraşmam diye düşünüyorum. Ama miniğim bize bir sürpriz yapmış ve değerim 4 e katlamış. Sonra tekrar kan verdim yükselmeye devam edince herkes çok şaşkın bu arada hemşire bile aradı çok nadir görülen birşey yaşıyorsunuz Geç tutunmuş sanırım dedi. Randevu verdiler yarın için inşallah yarın kesesini göreceğim. Allah bu yolda Emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaa gerçekten mi değerlerim geç yükseldi diye hep içimde bir sıkıntı vardı. Hastaneye gidiyorum yoldayım yorumunuz nasıl rahatlattı beni anlatamam. Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah sağlıkla büyütünBenim kızım da bize sürpriz yapmıştı. 9. gün 27 çıkmıştı değerim. Geçen sene bugün son adet tarihimdi. Şimdi miniğim 3 aylık oldu, yanımda uyuyor. İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz
Canim 14 gune kadar kabul ediyorlar. Rabbim tedavinizin sonunda evladinizi versin size ve hepimize.Benim de öyle adet düzenli, hormonlarda hicbir sorun yok. Yasim 30. Klasik pco tipim de yok kilom 54 :) Sadece amh 8lerde. Ailemde de hic infertilite öyküsü yok. Annemin 6 gebeliği, ablamin 3 çocuğu var falan:)) Olmayinca olmuyor işte. Yaşamamız gerekiyormuş, sonu guzel olsun inşallah. Evet minik bir gecikme oldu bugun yarin olur inşallah. Adet olacagim diye covidleri de yaptırdım şimdi uzerinden de 6 gun gecti testlerin. Kabul edecekler mi bilmiyorum
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Amin inşallah çok sağolun.Canim 14 gune kadar kabul ediyorlar. Rabbim tedavinizin sonunda evladinizi versin size ve hepimize.
295$ en son Ocak ayındaPgt testi memorial de mi yaptırdınız bizimde aynı işlem var. Fiyat bilgisi verirmisiniz
Sizin sonuç ne oldu?295$ en son Ocak ayında
Hayırlı olsun gözün aydın..sağlıkla kucağına alamak nasip olsun inşallahŞimdilik pozitif bakalım ..
Merhaba....cok gecmis uzerinden lakin ayni durumdayiz...gebe kaldiniz mi ? Mikrocip mi uyguladiniz?Calsiyum eklendi mi bilmiyorum onunla ilgili bilgi verilmedi bende ilk defa duyuyorum
Yeni tedavi için kesin kararımı vermedim once gorusme yapacagım
Mikroçip uygulanan merkezlerle goruscem ill olarak bulent tıras dusunuyorum
Merhabalar. Insallah her sey yolunda gider ve ilk seferinde gebe kalırız. Hayırlısıyla güzel haberler alin inşallahMerhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. Temmuz sonu adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Pgt ye gönderdiğimiz embriyolar var 18 gün oldu henüz geri dönüş yapmadılar.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Embriyonun bozulması kalite ile alakalı değilmiş benim 5aa kalite embriyon bozuldu. Embriyolog açıklarken bazı embriyolar ne kadar kaliteli olursa olsun doğal ortamı dışında devam edemiyor diye açıklama yapmıştı. Embriyo kalitesine takılma bence olacağı varsa ne olursa olsun oluyor güzel düşün ki güzel olsunMerhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim inşallah bu ay ki adetimle transferim olacak. Ben bişey sormak istiyorum kızlar bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Benim embiryolarım orta kalite olarak 4. Gün embriyosu olarak donduruldu yücel beyin hastasıyım. İkinci kalite embriyoları dondurulmuş olup çözülürken sorun yaşayan oldu mu ? Çok endişeliyim açıkçası çözülürken embiryolar ya canlılığını yitirirse diye ya d bu şekilde embiryoları dondurulup hamile kalan var mı
Amin inşallah hep birlikte güzel haberler alalım.Merhabalar. Insallah her sey yolunda gider ve ilk seferinde gebe kalırız. Hayırlısıyla güzel haberler alin inşallahben de hala beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?