Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende korkmuştum çözülürken acaba bozulur mu diye ama olacağın önüne geçilmiyor canım . Bende bozulmadı çok şükür .bir de hamile kalmadan önce korkulacak bir sürü şey varken kaldıktan sonra bunu üçle dörtle çarp . Şimdiden bence buna takılma sonuçta bu bir ihtimal sadece . Eğer Rabbim nasip ettiyse hiç bir koşulda bir şey olmayacaktır . Sakin kalmaya çalış

Teşekkür ederim canım, seninde hamileliğin hayırlı olsun inşaallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin açıkçası yazdığın cevaptan sonra rahatladım biraz. Rabbim yardımcımız olsun

Evet canım doğru diyorsun çok iyi anlıyorum bir kere İlk defa hamile kaldım kendiliğinden,sandım ki hamile kalınca ilerler bı şekilde ama o kadar yanıldım ki hamile kalmak yetmiyormuş, ilk önce beta değeri iki katı katlanır diye bekledim durdum , daha sonra kese görünecek mi derken keseyi gördük bu sefer kalp atışı beklerken geriden gelen bi kese daha göründü ikiz hamileymisim meğer ne kadar sevinmiştim o gün bu sefer iki keseden biri doludurr elbet dedim ama iki kese de boş çıktı kalp atışları yoktu dünya başıma yıkılmıştı, rabbim sağlıklı bı şekilde tamamına erdirmesini nasip etsin asıl mühim olan. Hamile kalmakta yetmiyor doğum anına kadar her bı aşaması stresli . İnşaallah rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin

Kaliteye takılma benim 6 AA embriyom cozulurken bozuldu,fakat ondan daha aşağı kalitedeki embriyom sağlıkla çözüldü ve tutundu hamdolsun,o nedenle kalite olayına takılma lutfen.

Kaliteye takılma benim 6 AA embriyom cozulurken bozuldu,fakat ondan daha aşağı kalitedeki embriyom sağlıkla çözüldü ve tutundu hamdolsun,o nedenle kalite olayına takılma lutfen.
Evtt canım öyleymiş teşekkür ederim cevabın için umut oluyor bu şekilde yazıları okuyuncabilmiyordum bu kadar detaylı, kalite çok önemli diyorlar ama görüyorum ki şimdi çok önemli değil rabbim yeterki ol desin vakti gelince oluyor Allah'ın izniyle

Merhaba canım reyno hastalığı hamilelige engel değil benim 6 aylık bebeğim var çok şükür Avrupa şafak hastanesinde 2 aşılama 2 tüp Bebek denedim sonuç alamadım ama şişli Memorialde ilk denemede tuttu doktorlar ve laboratuvar bakımından çok iyi bir hastane birde natürel transfer oldu hiç ilaç kullanmadım jel bile gerekli görülmedi

merhaba. doktorunuz kımdı aceba

Merhaba arkadaslar. Basima gelen onemli bir olayi paylasmak istiyorum sizlerle. sislide yumurta toplama islemi yaptirdim. Catlatma igmesini benden 50 dk sonra yapan bir hastayi benden once opuya aldilar yumurtasi catliyor diye onuda muayene etmeden nasil anladilar bilmiyorum. Ben uyardigim halde beni ondan sonraya biraktilar. Catlatma ignesini yaptigim saati yarim saati askin sureyle gecirdikten sonra opuya aldilar. Olgun olan iki yumurtam catlamisti. Zaten az yumurtam vardi boylece yarisi heba olmus oldu. Doktor boyle oldugunu once soylemedi bile. Biz yanina sormak icin gidince gizliden soyledi. Bukadar profesyonel dedigimiz yerde boyle bir hata olsun inanamadim. Siz olun sakin yuzde yuz kimseye guvenmeyin. Onceden sorun edin. Surecinizi cok iyi takip edin ve mutlaja sorgulayin. Hatta problemli hasta olunki size karsi titiz davransinlar. Ne kadar uzgunum anlatamam. Okadar emek para zaman harciyoruz kolay degil bizim icin ama doktorlar icin siradan bir hastasin. Yazik cok yazik. Gozu kapali hickimseye guvenmeyin. Ben cok guveniyordum iste sonuc.

Başınıza gelene çok üzüldüm. Orada 5 kez tedavi oldum. Merkezi severim ama dediğiniz gibi kimse anamız, babamız değil güven sonsuz olmamalı. Aslında herkes kendi çapında önemli hasta o sebeple herkese aynı özeni mutlaka göstermek lazım. Bir yerde çok fazla tedaviye devam etmek doktorları da rutine sokuyor bu benim düşüncem. Oradaki son tedavimde benim açıdan beklenmedik olmuştu.

Yazını okuyunca üzüldüm açıkçası, dediğin gibi ne emekler, ne ümitlerle bu tedaviye başlıyoruz ki kaldı ki yumurtalarımız bir tane de olsa 10 tane de olsa neden heba olsun. O kadar ilacı maddi manevi heba olsun diye içmiyoruz ya da iğneleri vurulmuyoruz. Bende opu günü bir başka hasta ile ilgili yanlış saat verilmiş ona şahit oldum. Normalde hastaneye geliş saati 8.30 olması gerekirken 9.30 diye bilgilendirilme yapılmış. Benim yumlar toplandı peşine diğer hastayı alacaklardı hemşire nerede hasta Diye sordu diğer hemşirelere henüz hasta gelmedi dediler. Aramışlar hastayı siz bize 9.30 da gelin dediniz şuan yoldayız demişler yani normalde 8.30 Gibi gelmiş olmaları gerekiyormuş bende şaşırmıştım. Bu kadar önemli bişey yumurta toplama kaç gün boyunca iğne ol sen en önemli gün yumlar heba olsun niye işini doğru düzgün yapmayan dikkatsiz kişiler yüzünden yazık valla.

Bilemiyorum ama buyuk bir husran yasadim yasimda kucuk degilki. Hicmi opuyu yapanlar dosyamiza bakmiyorlar. Yumurta takibi yapan doktorun opuyu yapacak kisiyi bilgilendirmesi lazim diye dusunuyorum. Takibi yapan doktorda ilaclarda sıkıntı yok. Opuya giriyorsun butun isi emegi heba ediyor berbat edip cikariyor. Hani takim isi. Alt katta takimlar ust katta ne oluyorda boyle oluyor anlamis degilim. Birde defalarca catlatma ignesini saatini adini soruo sorup duruyorlar. Kendi islerine odaklanacaklari yerde. 8 de hastanede olun diyorlar gidiyoruz daha personel gelmemis. Bir garip is. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin inallahta bu yasadiklarimizi unutalim jnsallah. Yiprandim artik.

Böyle bir şeyden kesin kes eminseniz lütfen şikayet edin.hiç bir şey ücretsiz değilse o zaman hiç bir yanlışta cezasız kalmamalı.ilk önce zehra hanıma gidin sonra başhekime kadar çıkın.parayı sokaktan toplamıyoruz.parayıda geçtim o zorlu sürece neden tekrardan katlanasınız ki sizin le ilgili bile olmayan bi hatadan dolayı.gerekirse bir tedavi ücretsiz verecekler size,siz sadece ilaç masraflarını karşılayacaksınız.girmeniz gereken saatle girdiğiniz saatten gerçekten eminseniz sonuna kadar diretip hakkınızı arayın lütfen.hem kendiniz hem de sizden sonra tedavi olacaklar için herkes işini doğru yapsın artık diye.geçmiş olsun size.

Tesekkurler. Bildirecegiz gerekli yerlere.

Geçmiş olsun canım. Kaç aydır fsh düşürmeye çalışıyordun. O iki yumurta senin için ne kadar önemliydi biliyorum. Yaşımız da genç değil ki. Bu kadar emeğin boşuna gitmesi ne kadar üzmüştür seni. Yarım saatten birşey olmaz diye düşünüyorum. Beni en son tedavimde opu'ya yarım saat erken aldılar. Opu öncesi muayene etmiyorlar ki? Çatladığını nasıl anlamışlar yumurtanın? Bence Semra hoca ile de bir görüş. Opu nu kim yaptı?

Kızlar şişli memoiralde opu sonrası dondurulmuş embriyo transferi olanlar, rahim dinlendirdikten sonra hastaneye gittiğimiz zaman covid testi dışında tekrar başka test isteniyor mu veya ekstradan ödeme oluyor mu, muayene ödenmesi falan? İki üç güne adet olacağım transfer için âdetin ilk günü covid yaptırmaya gidecekmisim daha sonra muayeneye gidecem herhangi bi ücret oluyor mu?bana opu sonrası transfer olmadığın için dondurma ücreti ve transfer ücreti ödemeyeceksin dediler, muayene gittiğim de peki muayene ücreti ya da kan tahlil ücreti olacak mı? Ona göre hazırlıklı olmak için soruyorum

Çok üzüldüm durumunuza geçmiş olsun, benim de cumartesi opum var ve bir adet yumurtam var zaten tedirgindim iyice diken üstündeyim şuanda, okadar üzerine titriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz sonucu bu şekilde olmamalı nasıl bir duyarsızlıktır dikkatsizliktir bu aklım almıyor sinirlendim çok, mutlaka görüşün gereken neyse yapılsın hoş böyle birşeyin telafisi bile olmaz ama ne diyim tekrar geçmiş olsun umarım kalan yumurtalarınız size can olur

Ahhhh canım benim nasıl üzüldüm anlatamam. Nasıl uğraşıyorsun sonuç böyle olmamalıydı çok yazık. Bunu muhakkak hasta haklarına yönetime Semra hocaya birine söyleyin paylaşın. Yazık günah. Allah ıslah etsin. Başka olgun yumurtan var mı? Sadece 2 tane mi vardı?

Canim erken almalari sikinti degilki zaten gec almalari problem. Nasipten otesi yok. Bakalim bir yol izleyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…