Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım. Bir taneye ihtiyac var zaten ama boyle seyler yipratiyor sizi. Birde dikkatli ve titiz bir insanim. Boyle seyler hep titizlenen insanlarin basina geliyor. Napayim nasip

Saol canimm. 2 tane kaldi. Rabbim emeklerimizin karsiliginda saglikli hayirli evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallah. Ne diyeyim

Arkadaşlar merhaba. Ben dün 3. Negatif sonucumu aldım. Şuan çok kötüyüm. Şişli memorialin başarısını çok okudum. Ama ben 3. Tedavimi bahçede oldum. Merkez de doktorum da çok çok yoğundu. O yoğunluk ben de ilgisizlik hissi uyandırdı. Şimdi Şişli memorialı düşünüyorum, ama burası da çok mu yoğun, hep başka başka doktorlar tedavi ediyor diye okudum. Sorun oluyor mu, memnun musunuz? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Merhaba sizin adınıza çok üzgünüm. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Şuan rahim dinlendirme sürecindeyim Şişli Memorial Funda hanımda tedavi oluyorum. İlk tedavim karşılaştırma yapamayacağım. Ama her gittiğimde sadece Funda hanım gördü beni. İlk randevuda 2 doktor beraber girecek demişlerdi ama sadece Funda hanım geldi. Opu yu başka bir doktor yaptı sadece.Şimdilik memnunum.

Anladım canım. Cevabın İçin çok teşekkür ederim. Bi de şey sorsam ben burdan başarı oranını yüksek okuyorum bayağı, hastaneye gidip gelen biri olarak sence de başarılı bi yer mi diye sorsam. Ben bahçeciye çok odaklamıştım. Burayı pek araştırmadım. Geçen ay rahim çizme yapıldığı İçin fazla ara vermeden yeniden başlamak istiyorum. O yüzden böyle sorup duruyorum.

Başarı oranını bilemiyorum ama ben çok araştırmış, bu konu da kendisi de bilgili olan İstanbul’da da daha önce 2-3 merkezde başarı elde edememiş bir arkadaşın tavsiyesi ile bu merkezi seçtim. Bence en azından bir ön görüşme yapın. 4.için farklı bir bakış açısı, farklı bir merkez deneyin.

Saol canım çok teşekkür ediyorum. Görüşmeye kesin gelicem. Allah doğruyu seçmem de yardım eder inşallah

Geçmiş olsun canım, inşaallah rabbim tez zamanda nasip eder. Merkez Haziran ayında Coronadan sebep çok yoğun değildi her gittiğimde hemen muayene oldum çıktım hastaneden. İlaç bilgilerini msj attıklarında her seferinde farklı Dr ismine muayene veriyorlardı. Yücel bey ya da beril hanım dışında başka Dr a muayene olmak istemiyorum dedim not aldılar isteğimi her muayene zamanı seçmiş olduğum Dr muayene etti. Sadece yum toplamaya başka Dr giriyor. Merkezden memnunum. İlgili bı merkez doktorum yücel bey kendi gerçekten çok efendi ve hastayı dinleyip hasta isteklerini dikkate alan bı doktor, her sorduğum soruya gayet açıklayıcı tatmin edici bilgi veriyor

Anladım canım, çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ediyorum. Peki ben Semra hocanın adını çok duyuyordum. O muayene yapıyor mu, ilk görüşme dışında hiç görmüyorsun hep başka doktorlar muayene ediyor diye okudum. İlk görüşmemi Semra hanım dışında mesela yücel beyle yapmamı mı tavsiye edersin, hep aynı doktoru görme şansım olsun diye. Yani direk yücel beyden mi randevu alsam Semra hanımdan mı?

Valla canım ben 5 yıl önce şişli memoirale ön görüşme yapmaya gitmiştim farklı Dr a muayene almıştım ücretsiz ön görüşme için görüşmeye geldiğim zaman Dr un acil işi çıkmıştı Semra hanımın ön görüşme ücreti vardı ama diğer Dr gittiği için semra hanım bizimle ücretsiz görüştü iki farkı bakış açısı ile değerlendirdi bize tavsiye niteliğinde daha sonra güzel açıklayıcı bilgiler vermişti ama laparoskopi önerdi başka drlara gittiğim zaman laparoskopinin çok gereksiz olduğunu demişlerdi o yüzden farklı merkezle devam ettik. 5 yıl sonra 4. Denemem için yücel beye randevu aldık bir saate yakın on görüşme yaptık. Görüşme bittikten sonra eşim başka merkeze bakmaya gerek yok adam açık açık herşeyi söyledi burası olsun dedi. Şuan yücel bey ve semra hanımla yaptığım konuşmayı kıyas yapınca kesinlikle yücel bey ile direk görüşün derim.semra hanım muayenelere giriyor mu hiç bilgim yok canım beni hep yücel bey muayene etti ama kritik bişey olunca görüşme yapıyormuş semra hanım gelip mutlaka her hastayı bir kere de olsa görüyor diyorlar ama beni görmeye gelmedi:)

canım ben ilk görüşmemde Yücel Bey'e almıştım randevumu fakat ben Semra Hanım'da olsun diye özellikle belirtmiştim ikiside girmişti ilk muayeneye Semra Hanım'da ayrıca muayene edip fikrini belirtmişti. Ancak kendisi birebir hasta takibi yapmıyor. Fakat zaten bütün vakaları takip ediyor tüm işlemler onun onayında yapılıyor diye biliyorum. Bunlar dışında bende her seferinde başka doktor mu olacak diye düşünüyordum ilk zamanlar öyle bir algı var çünkü. ama ocaktan beri neredeyse tedavi sürecindeyim opu işlemi dışında daha hiç başka doktor ile görüşmedim hep Yücel Bey muayene etti ya da ilgilendi çokta memnunum kendisinden mesela şuan hamileyim fakat biraz problemli ilerliyor onun takibini bile gayet yakından kendisi yapıyor. genel olarak ben hastaneden ve doktorumdan çok memnunum evet bazı ufak tefek aksaklıklar oluyor. son zamanlarda bazı negatif yorumlarda okuyoruz. ama ben yine de sektörde daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. bence gayet doğru bir seçim yapmışsınız. tedaviniz hayırlı olsun şimdiden umarım en kısa sürede evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım çok teşekkür ediyorum. Hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel açıklamışsın çok saol.

Canım çok teşekkür ediyorum. Hamileliğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel açıklamışsın çok saol.
Amin çok teşekkür ederim Rica ederim ne demek ilk tedaviye başlayacağım zaman burada ki arkadaşların bana çok yardımı olmuştu. Sizde kafanıza ne takılırsa sorabilirsiniz

Amin çok teşekkür ederim Rica ederim ne demek ilk tedaviye başlayacağım zaman burada ki arkadaşların bana çok yardımı olmuştu. Sizde kafanıza ne takılırsa sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Buradaki kızların hakkını ben de ödeyemem, çok yardımcı oldular. Ben de elimden geldiğince bildiğim şeylerde yardımcı olmaya çalışıyorum. Valla takılırsam sorarım çok teşekkürler

Merhabalar. Ben de oranın hastasıydım. Birinci denemem covid oncesiydi. Semra hanim ilk görüşmeye geliyor. söyledikleri çok aklıma yatmıştı. Ilgiliydi. Bir daha kendisini görmedim. Takibi hep aynı doktor yaptı. Toplamadan sorumlu ayrı iki doktor var. Hangisine gün denk gelirse o yapıyor. Ben de çok yumurta oluyor ondan çok bir problem yaşamadım. Sabirla açıklama yapıyordu doktorum. Ben bu açıklamaktan 10 da birini Amerikan hastanesinde duymadim. Zannedersem ilkinde 16 tane toplandı. 7 si 5. Güne ulaştı ama genetikte sağlam çıkmadı hiçbiri. Ikinci toplamam pandemi sürecinde oldu. Bayramda başladım. Farklı doktorlar oldu. Önce dedim bayramdır ok. Ama beşinci gidişimde beşinci doktor karşıma çıkınca ve benim geçmişimden bir haber karşıma oturunca ben de salterler atti. daha önceki merkezlerde yaşadıklarımı burada da yaşamak beni çok üzdü.
Ilk seferde memnun kalmıştım ve bir güven duymustum. Ama bu pandemi sürecindeki yaklaşımları o güveni yıktı. Dedikleri gibi Semra Hanim daha önce takip ediyorsa da bence pandemi döneminde etmedi. Doktorlarjn konuşmalarından yakaladığım ilaclara onlar karar veriyor. Bir doktoru uyarmasaydım ilaç degisikline gidilmeyecelti. Ilk uygulamada son anda ilac değişikliğine giderek yumurtalar olgunlasabildi. Uyarmasaydım muhtemelen beni gonalf e devam ettirecekti. Ben söyleyince aa evet öyleymiş. Ben bunu söylerim Semra Hanıma dedi. Ben dikkatini çekmesem söylemeyrcekti herhalde Semra Hanıma. Yani davranışı çok saibeliydi. Ben bahçecide tedavi olmadım ama görüşmeye gitmiştim. Memorial daha profesyonel görünüyor. Memoriali yurt dışından gelen çok hastası var. Şimdi gelemiyorlar ondan genel bir sakınlık var. Ama bu nedenlede doktorlar nöbetleşe çalışıyor anladığım.
Covid öncesi çok olumlu, sonrası olumsuz bir tecrübem oldu.
Keşke ikinci uygulamada en baştan bana dürüst olup her muayeneye başka doktor girecek bu kosullarda devam etmek ister misiniz deselerdi. O zaman ticarethane ile hastane arasındaki net çizgiyi görebilirdim.
Bol sanslar size. Sizin için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…