- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
benim yaşım 44, bu yüzden genetik test benim için opsyonel değildi. Semra Hanım'ın bir videosunu gösteriyorlar merkezde, oradan anladığım her tedavide genetik test yapmak istiyorlar. Sonuca göre tek embryo yerleştirip daha risksiz bir gebelik oluşturmak istiyorlar. Çoklu gebelik daha riskli. Ama bunları konuşmak bana nasip olmadı.
Peki Transfer sonucunuz başarılı oldu mu?merhaba tedaviniz hayırlı olsun.
ben 2017 yılında transfer oldum. ondan 1.5-2 yıl önce embriyolarım dondurulmuştu ve hiç transfer olmamıştım kişisel tercihimle. benim de yaşım transfer esnasında 38 idi. benden genetik test istemediler yaşım ileri olduğu halde. semra hanım sizde genetik sorun olduğunu düşünmüyorum gerek yok diye özellikle belirtmişti. hatta beni Semra Hanım kendisi ben talep etmediğim halde görmek istemişti her iki dönemde de. transfer öncesi tüplerimi bağlamıştı ve rahme çizik atmıştı Yücel Bey ile birlikte. Sonrasında da seni Yücel takip etsin demişti. Transfere kadar Yücel Bey yaptı takibimi. Sadece bir kez Gönül Hanımdı adı galiba o muayene etmişti. O dönemden hatırladığım eğer tek doktor istiyorsanız bunu danışmadaki hemşirelere belirtmeniz ve dosyanıza işletmeniz gerekiyor.
en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim.
Peki Transfer sonucunuz başarılı oldu mu?
Ayy maşallah Allah nazardan saklasın. Darısı başımıza.evet çok şükür, allah tüm isteyenlere nasip etsin. tek embriyo ile tek yumurta ikizlerim oldu. 2 yaşındalar şimdi.
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ngs li tüp bebek yaptıran olduysa bana fiyatları hakkında bilgi verebilir mi
Embriyo başına 295$Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ngs li tüp bebek yaptıran olduysa bana fiyatları hakkında bilgi verebilir mi
tüp bebek ücreti dondurma ve biyopsi ücretlerini de biliyor musunuzEmbriyo başına 295$
Ben Ocak adetinde başlamıştım pgt süreci pandemi girince araya bir kaç ay beklemek zorunda kaldım onun için fiyatları çok hatırlamıyorum . Zaten buradan okuduğum kadarıyla zam gelmişti fiyatlara. Yeni başlayan arkadaşlar daha sağlıklı Bilgi verirTtüp bebek ücreti dondurma ve biyopsi ücretlerini de biliyor musunuz
Ben sadece Sorularınızdan bildiğim yeri CevaplayımHerkese merhaba. Çarşamba günü hem Memorial'dan (Yücel Bey) hem de Bahçeci Altınizade'den (burası bahçeci umut mu oluyor?) randevu aldık, oradaki doktor Sabri bey.
Bizdeki sorun erkek kaynaklı, spermleri çok çok az (tekrarlanan testte 1-2 tane gözlendi). Benim yaşım 40, geçen hafta muayene eden doktor benim değerlerim, rahmimin durumu, vs. açısından hamile kalmamın önünde hiçbir engel olmadığını söyledi. "Sperm durumu normal olsaydı size 6 ay deneyin derdim" dedi.
Şimdi, yaş da var, en garanti nereye gidelim: ) Erkek kaynaklı olduğu için ve Memorial'da Murat Başar diye başarılı bir ürolog olduğu için orayı mı seçmeliyim? Bahçeci'de erkek kaynaklı durumlara iyi bakan var mı? Bir de, tüp bebek paker fiyatlarına mikro tese dahil değil di mi? Epey masraf olacak: ) İyi sonucu alalım da, her şeyi hallederiz kafasındayız.
Merhaba, bizde Memorialde tedaviye başlamadan önce umut tüp bebek merkezinde ebru hanım ve ürolog Dr u görüştük daha sonra karar vermek için şişli memoiralde yücel bey ve ürolog dru murat başar ile görüştük. Eşimin değerleri normal olmasına rağmen biz ısrarla Tesa olmayı istedik, murat hoca ısrarla gerek yok dedi, bu son denememiz olduğu için küçük ihtimalleri bile göz ardı etmek istemedigimiz için Kaan Aydos bize Tesa ile denememizi istemişti o yüzden ısrarla istedik yani diyeceğim şu murat hoca ve yücel bey biz ısrarla istememize rağmen gerek yok dediler ticari amaçlı değiller kesinlikle ne uygunsa hastaya onu öneriyorlar. Ama ona rağmen bize bıraktılar tercihi bizde Tesa yaptırdık 2900 TL idi ücreti sanırım yanlış hatırlamıyorsam mikro tese de 3.500 TL ameliyathane de olursa tese 400 TL ilave ücret var. Onun dışında murat hoca nın randevu ücreti 300 TL, test istedi bizden 320 TL spermiyogram ekstradan tesa olacağı için kan tahlili istedi 180 TL kan tahlili ücreti ödedik ürolog bölümüne bunlar tüp bebek paket fiyatına dahil değil kan+spermiyogram+muayene ücreti hepsinin ayrı fiyatı var yaniHerkese merhaba. Çarşamba günü hem Memorial'dan (Yücel Bey) hem de Bahçeci Altınizade'den (burası bahçeci umut mu oluyor?) randevu aldık, oradaki doktor Sabri bey.
Bizdeki sorun erkek kaynaklı, spermleri çok çok az (tekrarlanan testte 1-2 tane gözlendi). Benim yaşım 40, geçen hafta muayene eden doktor benim değerlerim, rahmimin durumu, vs. açısından hamile kalmamın önünde hiçbir engel olmadığını söyledi. "Sperm durumu normal olsaydı size 6 ay deneyin derdim" dedi.
Şimdi, yaş da var, en garanti nereye gidelim: ) Erkek kaynaklı olduğu için ve Memorial'da Murat Başar diye başarılı bir ürolog olduğu için orayı mı seçmeliyim? Bahçeci'de erkek kaynaklı durumlara iyi bakan var mı? Bir de, tüp bebek paker fiyatlarına mikro tese dahil değil di mi? Epey masraf olacak: ) İyi sonucu alalım da, her şeyi hallederiz kafasındayız.
Tüp bebek 10.500Ttüp bebek ücreti dondurma ve biyopsi ücretlerini de biliyor musunuz
Merhaba. Tedavi geçmişinizi çok bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla genetikten sağlıklı embriyonuz gelmiyor. Bu durumda ne denir bilemedim. İyi dileklerim sizinle.Ikincide de 8 tane 5 gün embriyosu oldu ama gene genetikte hepsi sorunlu cıktı elde var sıfır yani.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Sadece benim yaşıma bağladılar. eşimde bir sorun olabileceği üzerine birşey denmedi. Biz daha önce kan testi yaptırmıştık bir sorun çıkmamıştı.Merhaba. Tedavi geçmişinizi çok bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla genetikten sağlıklı embriyonuz gelmiyor. Bu durumda ne denir bilemedim. İyi dileklerim sizinle.
Benim sormak istediğim sadece yaşa mı bağlıyorlar. Genetik testleriniz temiz mi? Eşinizin spermleriyle alakalı DNA hasar testi hiç yaptırdınız mı? Belki çözemedikleri bir şey vardır. 1 tane bile gelmemesi altında farklı bir neden olabilir mi düşüncesi uyandırıyor.
Bizde erkek probleminden dolayı uğraşıyoruz. Prof Kaan Aydos var eşim bir müddet onda tedavi oldu. Ros ve DNA hasarı testi yaptırdık. Bizde ros baya yüksek çıktı Dr eşime spermlerinizin yaşadığı sıvı Haliç gibi ros bu demek demişti. Dna hasar testimiz normale yakındı bu sayede tanıştığım bir çok arkadaşımda DNA hasarı vardı ve Dr bu şekilde başlamanızı tavsiye etmem tutunmaz diyordu hepsi tedavi olduktan sonra çocuk sahibi olabildiler. Bu kadar masraf yaptınız bence bir yaptırın aklınız da kalmasın derim. Biz ist. Kadıköy düzen lab. Yaptırmıştık aklınızda bulunsun. Tedavisi de kolay. Antioksidan takviyesi. Sizin gibi bir arkadaşımında sağlıklı embriyosu gelmiyordu. Bir dr ona da oksidatif stres yumurta yapısını bozuyor demişti ilerleyen yaşlarda daha büyük risk oluşturuyormuş. Siz hiç hazırlandınız mı bilmiyorum ama astalife kullanmıştı 4 sağlıklı embriyosu geldi. Bir deneme daha düşünüyorsanız bunları bir araştırın. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Sadece benim yaşıma bağladılar. eşimde bir sorun olabileceği üzerine birşey denmedi. Biz daha önce kan testi yaptırmıştık bir sorun çıkmamıştı.
Merhaba sizin adınıza çok üzgünüm. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Şuan rahim dinlendirme sürecindeyim Şişli Memorial Funda hanımda tedavi oluyorum. İlk tedavim karşılaştırma yapamayacağım. Ama her gittiğimde sadece Funda hanım gördü beni. İlk randevuda 2 doktor beraber girecek demişlerdi ama sadece Funda hanım geldi. Opu yu başka bir doktor yaptı sadece.Şimdilik memnunum.
Yazdım size özelden.Size özel mesaj atmak istedim ama hesabınız kısıtlı. Bende şişli memorial düşünüyorum ilk tüp bebek denemem olacak bu işlem için oranın size çıkardığı ücret ne kadar?
onerileriniz için teşekkürler. Zannedersem Semra Hanım, supplementlerin embryo kalitesi üzerinde bir etkisi olmadığını duşunuyor. Bu dediklerinizi araştıracağım.Bizde erkek probleminden dolayı uğraşıyoruz. Prof Kaan Aydos var eşim bir müddet onda tedavi oldu. Ros ve DNA hasarı testi yaptırdık. Bizde ros baya yüksek çıktı Dr eşime spermlerinizin yaşadığı sıvı Haliç gibi ros bu demek demişti. Dna hasar testimiz normale yakındı bu sayede tanıştığım bir çok arkadaşımda DNA hasarı vardı ve Dr bu şekilde başlamanızı tavsiye etmem tutunmaz diyordu hepsi tedavi olduktan sonra çocuk sahibi olabildiler. Bu kadar masraf yaptınız bence bir yaptırın aklınız da kalmasın derim. Biz ist. Kadıköy düzen lab. Yaptırmıştık aklınızda bulunsun. Tedavisi de kolay. Antioksidan takviyesi. Sizin gibi bir arkadaşımında sağlıklı embriyosu gelmiyordu. Bir dr ona da oksidatif stres yumurta yapısını bozuyor demişti ilerleyen yaşlarda daha büyük risk oluşturuyormuş. Siz hiç hazırlandınız mı bilmiyorum ama astalife kullanmıştı 4 sağlıklı embriyosu geldi. Bir deneme daha düşünüyorsanız bunları bir araştırın. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?