Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

onerileriniz için teşekkürler. Zannedersem Semra Hanım, supplementlerin embryo kalitesi üzerinde bir etkisi olmadığını duşunuyor. Bu dediklerinizi araştıracağım.
Astalife'ı bana Şİşli Memorialda tedavim sırasında sanırım Günseli Hoca önermişti. Semra Hoca her konuda çok konservative diğer doktorlara danışabilirsiniz. Bence mutlaka işe yarıyolardır yıllardır kullanıyorum.

onerileriniz için teşekkürler. Zannedersem Semra Hanım, supplementlerin embryo kalitesi üzerinde bir etkisi olmadığını duşunuyor. Bu dediklerinizi araştıracağım.
Semra hanım bilimsel olarak kanıtı olmayan hiçbir şeyi önermiyor reçetede etmiyor. Bilimsel bir kanıt kabul etmese de bu söylediklerimin bir çok deneysel kanıtları var. Siz bir araştırın hiç biri sağlığı tehlikeye atacak tedaviyi aksatacak şeyler değil aksine katkısı oluyor.

Ben de takviyeler konusunda Semra hocaya yakınım. 5-6 ay arı sütü kullandım bir faydasını görmedim. Asta life ve prowomen kullandım, 3 tane sağlıklı embriyom oldu bu ürünler yaradı diye düşündüm pgtli embriyolarımdan biri çözünürken bozuldu. Astalife ve prowomen'a devam ettim, pgt ye giden 3 embriyomdan 3'ü de sağlıksız geldi. Yumurta kalitesi ve amh'ı çok düşük olan bir arkadaşım tüm takviyeleri bıraktığını sadece sağlıklı beslendiğini, tüp bebek tedavisinde tek embriyo elde edildiğini ve onun transfer edilmesi ile sağlıklı bir çocuğa kavuştuğunu da söylemişti. Velhasıl Semra hocanın bir bildiği var.

biz Semra Hanım ile görüşmeye gittiğimizde yapabileceğimiz birşey sorduğumuzda bize, dışarıdan alınan bir şeyin yumurta gelişimine, tüb bebek sürecine bir etkisi olmadığını söyledi.
sadece kilo aldırdığını söylüyor. Tek etkisi ispatlanmış olanın omega 3 olduğunu belirtiyor.

Merhaba, benim de amh düşük artı sperm sıkıntımız var tek embriyomuz oluştu yarın 3. Günü ve 5e ulaşabilcek mi diye heyecanla beklerken yazdığınızı okudum umut oldu bana yazmak istedim size inşallah benim, sizin hepimizin bebişleri olur Pgt gitti mi acaba arkadaşınızın embriyosu merak ettim tek embriyo olunca biraz riskli kararsızım ben

Benim de tek bir yumurtam ve bir embriyom vardı. 3.gün taze transfer edilmişti(pgtsiz). Şimdi 6aylık hamileyim. Çok şükür. İnşallah güzel bir şekilde de devam eder ve sağlıkla doğar Neşenizi, enerjinizi görünce yazmak istedim. Çünkü ben de tüp bebek sürecindeyken böyle şeyler okuyunca huzurla doluyordum Bunları okuyan herkese de en içten halimle sağlıklı ve hayırlı bir evlat diliyorum, her duamda isteyen herkese nasip olsun diliyorum

Yaaa gözlerim doldu maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi böyle güzel haberlerle çok mutlu olup umut doluyorumtaze transfer olcak benim de 5. Güne kadar gitmezse her an çağırabilirler transfer için, aslında hepimiz biliyoruz ki kalite gün vs önemi yok Allah ol derse oluyor alacak nefesi varsa doğuyor

Pgt ye gitmemiş. 36 yaşındaydı üstelik. Hayırlı olsun size. Olacağı varsa oluyor

Benimde bugun randevum var tedavi surecindeyim yucel bey i ozellikle istemistim ama son iki muayenemde hep izinli oldugunu soylediler baska bir doktoru verdiler baska hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba
Bu arada bu benim memorialda 2.tedavim semra hoca muayenelerime hic girmedi ozellikle istemek mi gerekiyor acaba gerci nezaman sorsam semra hocayi izinli diyorlar

Semra hoca şimdi yok. Bayram sonrası orda olacakmış. Gönül, Günseli ve Beril hanımlar iyi.

Semra hoca izinliykende bakiyo mudur takiplerimize neyi ne zaman yapacaklarini söylüyor mudur sanki evden takip edemez gibi geliyor bana surekli farkli doktorlara muayene olmak da beni korkutuyor memorialda ikinci toplamda 3.denemem olacak gecen sene devlette denedim oda olmadi yumurta sayim her gecen sene azaliyor kalitesi de düşüyor tabi ari sütü demissiniz kullananlar hangi marka aliyorsunuz acaba bende propolis iciyorum bir aydir bilmem fayda eder mi

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz Günseli hanım ve İpek hanım tavsiye edebilirim, Semra hocayı özellikle isteyince kendisi de uygun olursa geliyor

Tesekkur ederim bisey daha sorcam arkadaslar ilaclar i idil eczanesinden alirsaniz uygun veriyorlar dedi hemsire hanm benim ilacim menapur ve cetrodite. Cetrodite de indirim yapti ama menapurda bir lira bile inmedi gonalf olsaydi yapardim dedi menapur kullanan var mi cok pahali bir ilaç

Menapur kullanmadım.Banada idil eczanesini söylemişlerdi ilaçlar için ama onun yanında ateş eczanesi var o daha uygundu.Ben ordan almıştım ilaçların çoğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…