- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Semra Hoca sanırım kalça kemiğini kırmış geçen gazetede okudum o sebeple gelemiyor olabilir. Semra Hanımı özellikle istemeniz lazım yoksa gelmez. Umut bey, Günseli hanım ve Fulya hanım iyidirBenimde bugun randevum var tedavi surecindeyim yucel bey i ozellikle istemistim ama son iki muayenemde hep izinli oldugunu soylediler baska bir doktoru verdiler baska hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba
Bu arada bu benim memorialda 2.tedavim semra hoca muayenelerime hic girmedi ozellikle istemek mi gerekiyor acaba gerci nezaman sorsam semra hocayi izinli diyorlar
Merhaba. Menapurun ecza depolarindan cikisi bin kusur lira. Bende kullandim hemde dozum 450 idi gelis fiyatina aldigim halde cook para odedim. Bir tup bebek fiyati kadar.Tesekkur ederim bisey daha sorcam arkadaslar ilaclar i idil eczanesinden alirsaniz uygun veriyorlar dedi hemsire hanm benim ilacim menapur ve cetrodite. Cetrodite de indirim yapti ama menapurda bir lira bile inmedi gonalf olsaydi yapardim dedi menapur kullanan var mi cok pahali bir ilaç
Merhaba. Menapurun ecza depolarindan cikisi bin kusur lira. Bende kullandim hemde dozum 450 idi gelis fiyatina aldigim halde cook para oTesekkur ederim bisey daha sorcam arkadaslar ilaclar i idil eczanesinden alirsaniz uygun veriyorlar dedi hemsire hanm benim ilacim menapur ve cetrodite. Cetrodite de indirim yapti ama menapurda bir lira bile inmedi gonalf olsaydi yapardim dedi menapur kullanan var mi cok pahali bir ilaç
Gonal f den farkı olmuşmuydu? Tedaviniz menapur ile daha iyi mi sonuçlanmıştı?Merhaba. Menapurun ecza depolarindan cikisi bin kusur lira. Bende kullandim hemde dozum 450 idi gelis fiyatina aldigim halde cook para o
Maalesef hic iyi sonuclanmadi embriyo olusmadi. Sonraki tedavimde gonal f kullanmak istedigimi soyledim. Menapur gercekten cok pahali. Gelis fiyatini eczane size soylemez zaten. Ama eczanedeki fiyatlari gelis fiyatinin iki kati.Gonal f den farkı olmuşmuydu? Tedaviniz menapur ile daha iyi mi sonuçlanmıştı?
Ahhh kanaryam. Bende isterdim ama sanırım bizim embriyolar pgt işlemine de dayanıklı olamayabilirmiş. O yüzden bu kez yaptıramıyoruz. Gönül hanımla olasılıkları konuştum normal hamile kalan kadınla tüp bebek ile kalan arasında sorunlu gebelik oranında pek fark Yok dedi ama mikroenjeksiyonla döllenenler sorunlu olabiliyor araştırmıştım. Ne bileyim ya. Rabbime bıraktım tevekkül ettim. Kaderimde ne varsa kabulüm. Rabbimin işine karışmıyorum. İçim rahat. Senin prenses nasıl.
Mikroenjeksiyonla en sağlıklı görünen spermler seçilip yumurtayı döllemesi sağlanıyor ama DNA gözle görülebilecek bir olay değil bu işlem yapılırken . Onun için Ayrıca pgt de anneden ve babadan gelen kromozomlara tek tek bakılıyor .Bazen çiftlerin ikisinde de genetik bir sıkıntı olmuyor ancak birleşirken Yani embriyo oluşurken DNA yapısı bozulabiliyor . Bizdeki gibiMerhaba mikrienjeksiyonla nasil sorunlu olabiliyir...eger mikrociple dnasi en kaliteli spermler secilip mikroenjeksiyon ile yumurta dollenirse neden pgtden olumsuz donsun ki mantiken daha saglikli olmasi gerekmezmi
Ben hep gonal f kullandım Umut bey değiştirelim menapur olsun bu sefer dedi ama araya birşeyler karıştı yine gonal-f kullandık. Aklımda kaldı. Menapur sonrası sağlıklı embriyo elde eden bir arkadaş vardı o da açıkcası beni etkiledi ama o zaman büyük ihtimal tesadüf olmuşMaalesef hic iyi sonuclanmadi embriyo olusmadi. Sonraki tedavimde gonal f kullanmak istedigimi soyledim. Menapur gercekten cok pahali. Gelis fiyatini eczane size soylemez zaten. Ama eczanedeki fiyatlari gelis fiyatinin iki kati.
Ben tedavimde okmeydanı deniz eczanesinden alıyodum uyguna geliyordu ilaçlar. İsterseniz oraya da bakın.Gelis fiyatina vermediler bana idilde vermedi ates eczaneside vermedi fiyat neyse onu verdiler benim 337bucuk dozum 5bini buldu ilaclar daha da alabilirim Allah yardimcimiz olsun gerçekten cok pahalı
Bizim spermlere mikrocip yapılamıyor çünkü haraketleri çok az mikrocipin diğer tarafına geçemeyebilirler. Morfolojimizde 0. Imsı uygulandı en sağlıklı olanı seçebilmek için. Lab ortamında döllendikleri için aslında DNA eşleşmelerinde sorunlar yaşanıyor. O yüzden sağlıksız oluyorlar. Ne olursa olsun normal yolla döllenen bir embriyo gibi olmuyorlar o yüzden tüp bebekle döllenen yumurtaların yarısı çöp diyor doktorlar. Bir de bizde sperm Kaynaklı çok sorunlar var ekstra uğraştırıyor. Allah yardımcımız olsun. Bazen de tek embriyo ile hamile kalınıyor.Merhaba mikrienjeksiyonla nasil sorunlu olabiliyir...eger mikrociple dnasi en kaliteli spermler secilip mikroenjeksiyon ile yumurta dollenirse neden pgtden olumsuz donsun ki mantiken daha saglikli olmasi gerekmezmi
Evet bencede oyle olmus. Okadar pahali ilaca inanin gerek yok. Gonal f ayni isi goruyor.Ben hep gonal f kullandım Umut bey değiştirelim menapur olsun bu sefer dedi ama araya birşeyler karıştı yine gonal-f kullandık. Aklımda kaldı. Menapur sonrası sağlıklı embriyo elde eden bir arkadaş vardı o da açıkcası beni etkiledi ama o zaman büyük ihtimal tesadüf olmuş
Rabbim artik doktorlara gitmeye gerek kalmadan kendiliginden tez vakitte nasip etsin. Git gel cook yoruldum.Bizim spermlere mikrocip yapılamıyor çünkü haraketleri çok az mikrocipin diğer tarafına geçemeyebilirler. Morfolojimizde 0. Imsı uygulandı en sağlıklı olanı seçebilmek için. Lab ortamında döllendikleri için aslında DNA eşleşmelerinde sorunlar yaşanıyor. O yüzden sağlıksız oluyorlar. Ne olursa olsun normal yolla döllenen bir embriyo gibi olmuyorlar o yüzden tüp bebekle döllenen yumurtaların yarısı çöp diyor doktorlar. Bir de bizde sperm Kaynaklı çok sorunlar var ekstra uğraştırıyor. Allah yardımcımız olsun. Bazen de tek embriyo ile hamile kalınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?