Ben hiç başka doktor ya da merkeze gitmedim. Doktorum her şeyi biliyor benim hakkımda diye. 2. Tedavimde piezzo ile döllenip kaliteli embriyoda elde edilince çok ümitlenmiştim. Transfer edildi. Olmadı. Benim değiştirme isteğim en çok laboratuvar sebepli aslında. Bir de farklı bir yer belki bir umut verir. 3 kere farklı zamanlarda da olsa olumsuzu görünce ister istemez ayaklarım geri gidiyor. Farklı birileri de görse daha iyi olur belki. İnşallah hayırlı olur. Her şeyi yapıp olumsuzu görünce çok strese giriyorum. Bir yandan hemn olsun istiyorum. Bir yandan da dinlenmek istiyorum.İnşaallah canımHayır, iki tedavim Medical Parkta oldu, diğer bir tedavim acıbadem Bülent tıraşta oldu , son tedavim Memorialde oldu. Yani farklı merkezlerde aynı durumla karşılaştığımız için sorun merkez ya da laboratuvar kaynaklı değil yani. Benim yumlarda olgun çıkıyor dışardan bakınca bişey yok gibi sorun ama bölünmeye sıra gelince ikinci günden embiryo kayıpları başlıyor bu durumu yumurtaya bağlıyorlar. Bunu İlk defa diyen yücel bey oldu. Hatta ben ilk defa duyunca sorunun yumurta olduğunu daha önceden hiç bir Dr bize yumurta da sorun var dememişti. Şaşırdım açıkçası,gözümden yaşlar süzüldü kendimi tutamadım ağlamaya başladım, yücel bey bı hastam vardı dedi,4 tüp Bebekte embiryosu döllenmemiş,bölünmemiş yani 5. Denemesinde sanırım döllenme olmuş ve tutmuş doğum bile yapmış . Allah'tan ümit kesilmez gercekten deneyerek bu şekilde inşaallah kavuşacaz bebeklerimize
Evet canım haklısın bende aynı durumu yaşıyorum bir yanım bu tedavi de olmazsa devam etmeliyim diyorum bir yanım yoruldu artık yeter diyor. Ama yılmak Yok tabii arada düştüğümüzde olacak yeniden güçlü hissettiğimizde olacak belki de bir gün burayı kucağımızda bebeğimizle başkalarına Umut olmak için okuyup yazacağız. İnşaallah hakkımızda hayırlısı olsun canım elimizden geldiğince maddi manevi olana kadar elimizden geleni yapalım biz gerisi artık Rabbimin takdiri. rabbim yardımcın olsun canım merkez seçimin için,Seçtiğin yer inşaallah bebeğine kavuşurtursunBen hiç başka doktor ya da merkeze gitmedim. Doktorum her şeyi biliyor benim hakkımda diye. 2. Tedavimde piezzo ile döllenip kaliteli embriyoda elde edilince çok ümitlenmiştim. Transfer edildi. Olmadı. Benim değiştirme isteğim en çok laboratuvar sebepli aslında. Bir de farklı bir yer belki bir umut verir. 3 kere farklı zamanlarda da olsa olumsuzu görünce ister istemez ayaklarım geri gidiyor. Farklı birileri de görse daha iyi olur belki. İnşallah hayırlı olur. Her şeyi yapıp olumsuzu görünce çok strese giriyorum. Bir yandan hemn olsun istiyorum. Bir yandan da dinlenmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah sen de bu tedavinde kucağına alırsın. Artık hormonlardan sebep mi bilmiyorum çok dengesizim. Umut olabilmeyi o kadar isterim ki. Sadece eşimde sperm çıkışı olmuyor diye başladık şimdi nerelere geldik. Hep sperm bulınsun gerisi kolay deniyordu ama iş giderek çetrefilleşti. imtihanımız bitmemiş. Sabır diliyorum hepimize.Evet canım haklısın bende aynı durumu yaşıyorum bir yanım bu tedavi de olmazsa devam etmeliyim diyorum bir yanım yoruldu artık yeter diyor. Ama yılmak Yok tabii arada düştüğümüzde olacak yeniden güçlü hissettiğimizde olacak belki de bir gün burayı kucağımızda bebeğimizle başkalarına Umut olmak için okuyup yazacağız. İnşaallah hakkımızda hayırlısı olsun canım elimizden geldiğince maddi manevi olana kadar elimizden geleni yapalım biz gerisi artık Rabbimin takdiri. rabbim yardımcın olsun canım merkez seçimin için,Seçtiğin yer inşaallah bebeğine kavuşurtursun
İnşaallah canım aynen yolumuz dikenli Biraz ama inşaallah bir gün bitecek bu Zor günler geride kalacak.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah sen de bu tedavinde kucağına alırsın. Artık hormonlardan sebep mi bilmiyorum çok dengesizim. Umut olabilmeyi o kadar isterim ki. Sadece eşimde sperm çıkışı olmuyor diye başladık şimdi nerelere geldik. Hep sperm bulınsun gerisi kolay deniyordu ama iş giderek çetrefilleşti. imtihanımız bitmemiş. Sabır diliyorum hepimize.
Amin canim insallah. Bu mubarek gunlerde rabbim kabul buyursun dualarimizi.Gercekten mi benimde ilacim menapur
Ah keske arkadasim sehir disindan gidip gelen biri olarak ne kadar yoruldugumu ve yiprandigimi anlatamam insAllah emeklerimizin karsiligini rabbim verir saglikla bir evlat hepimize
Gerçektende transfer olmadan güzel haberle müjdelendik bile, embriyomuz 2. Kaliteyken 1. Kaliteye yükselmiş biz yoldaykenSaglikla guzel haberlerle mujdelenin insallah..Allahim isteyen herkese saglikla versin ve kimseyi boynu bukuk birakmasin
Amin çok teşekkür ediyorum hepimizin bebişleri tutunsun inşallahİnşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana. Banada umut olmuş olursunuz. Benimde 4. Gün embiryosu transferi olacak
Amin inşaallahAmin çok teşekkür ediyorum hepimizin bebişleri tutunsun inşallahsizin donduruldu sanırım benim ki taze transfer bir tanede olunca riske atmayalım gelin dediler inşallah tutunur bebişim☺
Masallah cok guzel bir haber buGerçektende transfer olmadan güzel haberle müjdelendik bile, embriyomuz 2. Kaliteyken 1. Kaliteye yükselmiş biz yoldaykençok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için
Amin inşaallahevet benim.donduruldu ama zorunlu dondurma oldu E2 değerim yüksek çıktı o yüzden yoksa taze transfer olacaktı. Hatta benimde üçüncü gün bir tane a kalite embiryom kalmıştı diğer embiryolarımın gelişimi durmuştu işte değerim yüksek çıktığı için üçüncü gün transfer olamadım 4. Güne getirdiler bu sefer durmuş bı embiryom atak yapmış bir tane daha eklenmiş yani iki tane orta kalite embiryom donduruldu inşaallah bende transfer olmak için tedavi görmeye başladım. Sizin kaç tane yum toplanmıştı?
[/QUOTE Benim de geçen ay fsh yüksekti başlayamamıştık bu ay başladık ve 1 yumurta toplandı sadece o da şükür 4. Güne geldi aslında embriyolog Hakan bey 5. Güne gider ama tek embriyo riske hiç girmeyelim deyince apar topar gittik hastaneye nasip bakalımSizinde inşallah değeriniz düşerde bir an önce hayırlısıyla transfer olup pozitif sonuca ulaşırsınız
Ah ne tatlısınız teşekkür ederimMasallah cok guzel bir haber buDaha da guzel haberlerle mujdelenin insallah bebeginizin size simsiki tutundugu ve minik kalbinin sesini diydugunuz gunlerinz de olsun akabinde kucaginizda saglikla olsun❤
Gözünüz aydın insAllah tutunur ve saglikli bir gebelik gecirirsiniz.Gerçektende transfer olmadan güzel haberle müjdelendik bile, embriyomuz 2. Kaliteyken 1. Kaliteye yükselmiş biz yoldaykençok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için
Anladım canım, bana drum dölleme ve embiryoyu üçüncü güne yumurta taşıyor, üçüncü günden sonra sperm devreye giriyor dedi yani Bizim de dölleme oluyor fakat üçüncü güne gelince gelişimi duruyor embiyoların bir iki tane kallıyor gelişimi yavaş bı şekilde. Şimdiye kadar bize erkek faktörlü sorun var deniyordu DNA hasarından sebep ama yeni öğrendim ki yumurtalarımda sorun varmış... Memorial i düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim 9 yıldır sayısız kadın doğum druna muayene olmuş biriyim Bülent tıraştan tutun bir çok sayılı isim yapmış drlara varana kadar ama yücel bey gibi Dr a denk gelmemiştim tek kelime ile harika bı hekim kesinlikle kendinizi güvende hissediyorsunuz, Mükemmel Dr tavsiye ederim yani. Sonucum olumsuz olsa bile ☺ bize farklı olarak embiryo kalitesine etkisi olabilicek Co kültür ve embiryoskop yapıldı. Ama Bizim döllenmeme gibi problem olmadı. Bölünme sorunu için yapıldı bunlar. Bide mikro tesa yapıldı
Evet bayramın ikinci günü kontrollüm var burdayım dedi daha sonrasında mı yokmus canım. Ne sormak istiyorsan sor canım çekinme aklında duracağına sor kafan rahatlasın.Evet yücel beyle on gorusme yapip geldim bende tedaviye başladım o var diye ilk iki kontrolumu o yapti bayramin 2.gunune kadar buradayim merak etmeyin dedi not aldilar hep yucel beyi istedim muayenelerimde ama sonra yücel bey son 3randevumda olmadi izinliymis izin almis okadar uzuldumki anlatamam ona guveniyodum onceki tedavimden dosyama hakim histerekobimide yapmisti semra hanmla beraber simdide o var diye geldim sehir disindan ama malesef izin aldı cok üzgünüm
Doktora mesaj atip sormak istiyorum ama çekiniyorum
Ilaclara basladigimiz ilk gun ayin 20sinde bayramin 2.gunune kadar burdayim merak etmeyin demisti yani kontrolleri hep o yapacakti ama sonra yok oldu her gittigimde izinli oldugunu soylediler yarin da randevum var yine yok malesef artik cok gec zaten benim rahmimde polipler oluyor surekli ara kanama sikayetim oluyor kendimi bildim bileli kontrollerde bakicam tekrarlamis mi yine demisti onu soracaktim ultrason kontrollerinde her doktor goremiyor çünkü Ben 3defa histereskobi oldum rahmimdeki poliplerden ama surekli tekrarliyor benimle ayni sıkıntısı olan var mi acabaEvet bayramın ikinci günü kontrollüm var burdayım dedi daha sonrasında mı yokmus canım. Ne sormak istiyorsan sor canım çekinme aklında duracağına sor kafan rahatlasın.
Canım yücel bey bir gün çalışıyor bir gün izinli oluuyor mesela benim adetin ikinci günü muayene vermek istediler yücel bey o gün yoktu ertesi gün var mı diye sordum var dediler. O zaman adetin üçüncü günü de muayene olunuyor diye yücel beyin olduğu güne muayene aldım. Hangi Dr takip ediyorsa o görsün istiyor insan ama işte bazen izinli günlerine denk geldiği de olmuştu yum büyütme zamanı. Sormak istediğin bişey varsa yarın hemşirelere söyle yücel bey merkezde değilse bile arayıp sorarlar canımBa
Ilaclara basladigimiz ilk gun ayin 20sinde bayramin 2.gunune kadar burdayim merak etmeyin demisti yani kontrolleri hep o yapacakti ama sonra yok oldu her gittigimde izinli oldugunu soylediler yarin da randevum var yine yok malesef artik cok gec zaten benim rahmimde polipler oluyor surekli ara kanama sikayetim oluyor kendimi bildim bileli kontrollerde bakicam tekrarlamis mi yine demisti onu soracaktim ultrason kontrollerinde her doktor goremiyor çünkü Ben 3defa histereskobi oldum rahmimdeki poliplerden ama surekli tekrarliyor benimle ayni sıkıntısı olan var mi acaba
BEN Prof Prof gezdim eşim 2 yılı aşkın süreli tedavi oldu en son çare tüp bebeğe geçtik. Şuan dair türlü transfer olamadığım dondurulmuş embriyolarım var nasip kısmet olursa onları transfer ettireceğim. Tek duam onların bana hayırlı evlat olmaları. Gerek kalmasın ama eğer ola ki 1 tüp bebek daha yaptıracak olursak mikrocipi daha detaylı araştırıp Semra hocaya ısrar edebilirim.Sperm Chip (Fertile Plus) ile Kaliteli Sperm Seçimi | İvox Tüp Bebek Merkezi
Sperm Chip teknolojisi, en kaliteli spermlerin seçilmesini sağlayarak tüp bebek tedavisinde başarı şansını artırır. Detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edin.ivoxtupbebekmerkezi.com
Bakin bu sitede de belirtiliyor mikrocip ozellikle motilitesi dusuk ve morfolojisi bozuk spermlerde kullaniyor diye....burasi bir tup bebek sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?