Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hiç başka doktor ya da merkeze gitmedim. Doktorum her şeyi biliyor benim hakkımda diye. 2. Tedavimde piezzo ile döllenip kaliteli embriyoda elde edilince çok ümitlenmiştim. Transfer edildi. Olmadı. Benim değiştirme isteğim en çok laboratuvar sebepli aslında. Bir de farklı bir yer belki bir umut verir. 3 kere farklı zamanlarda da olsa olumsuzu görünce ister istemez ayaklarım geri gidiyor. Farklı birileri de görse daha iyi olur belki. İnşallah hayırlı olur. Her şeyi yapıp olumsuzu görünce çok strese giriyorum. Bir yandan hemn olsun istiyorum. Bir yandan da dinlenmek istiyorum.

Evet canım haklısın bende aynı durumu yaşıyorum bir yanım bu tedavi de olmazsa devam etmeliyim diyorum bir yanım yoruldu artık yeter diyor. Ama yılmak Yok tabii arada düştüğümüzde olacak yeniden güçlü hissettiğimizde olacak belki de bir gün burayı kucağımızda bebeğimizle başkalarına Umut olmak için okuyup yazacağız. İnşaallah hakkımızda hayırlısı olsun canım elimizden geldiğince maddi manevi olana kadar elimizden geleni yapalım biz gerisi artık Rabbimin takdiri. rabbim yardımcın olsun canım merkez seçimin için,Seçtiğin yer inşaallah bebeğine kavuşurtursun

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah dediğin gibi olur. İnşallah sen de bu tedavinde kucağına alırsın. Artık hormonlardan sebep mi bilmiyorum çok dengesizim. Umut olabilmeyi o kadar isterim ki. Sadece eşimde sperm çıkışı olmuyor diye başladık şimdi nerelere geldik. Hep sperm bulınsun gerisi kolay deniyordu ama iş giderek çetrefilleşti. imtihanımız bitmemiş. Sabır diliyorum hepimize.

İnşaallah canım aynen yolumuz dikenli Biraz ama inşaallah bir gün bitecek bu Zor günler geride kalacak.

Gercekten mi benimde ilacim menapur

Ah keske arkadasim sehir disindan gidip gelen biri olarak ne kadar yoruldugumu ve yiprandigimi anlatamam insAllah emeklerimizin karsiligini rabbim verir saglikla bir evlat hepimize
Amin canim insallah. Bu mubarek gunlerde rabbim kabul buyursun dualarimizi.

Saglikla guzel haberlerle mujdelenin insallah..Allahim isteyen herkese saglikla versin ve kimseyi boynu bukuk birakmasin
Gerçektende transfer olmadan güzel haberle müjdelendik bile, embriyomuz 2. Kaliteyken 1. Kaliteye yükselmiş biz yoldayken çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için

İnşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana. Banada umut olmuş olursunuz. Benimde 4. Gün embiryosu transferi olacak
Amin çok teşekkür ediyorum hepimizin bebişleri tutunsun inşallahsizin donduruldu sanırım benim ki taze transfer bir tanede olunca riske atmayalım gelin dediler inşallah tutunur bebişim

Amin çok teşekkür ediyorum hepimizin bebişleri tutunsun inşallahsizin donduruldu sanırım benim ki taze transfer bir tanede olunca riske atmayalım gelin dediler inşallah tutunur bebişim☺
Amin inşaallah evet benim.donduruldu ama zorunlu dondurma oldu E2 değerim yüksek çıktı o yüzden yoksa taze transfer olacaktı. Hatta benimde üçüncü gün bir tane a kalite embiryom kalmıştı diğer embiryolarımın gelişimi durmuştu işte değerim yüksek çıktığı için üçüncü gün transfer olamadım 4. Güne getirdiler bu sefer durmuş bı embiryom atak yapmış bir tane daha eklenmiş yani iki tane orta kalite embiryom donduruldu inşaallah bende transfer olmak için tedavi görmeye başladım. Sizin kaç tane yum toplanmıştı?

Gerçektende transfer olmadan güzel haberle müjdelendik bile, embriyomuz 2. Kaliteyken 1. Kaliteye yükselmiş biz yoldayken çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için
Masallah cok guzel bir haber bu Daha da guzel haberlerle mujdelenin insallahbebeginizin size simsiki tutundugu ve minik kalbinin sesini diydugunuz gunlerinz de olsun akabinde kucaginizda saglikla olsun❤

Masallah cok guzel bir haber bu Daha da guzel haberlerle mujdelenin insallahbebeginizin size simsiki tutundugu ve minik kalbinin sesini diydugunuz gunlerinz de olsun akabinde kucaginizda saglikla olsun❤
Ah ne tatlısınız teşekkür ederim amin cümlemiz güzel haberlerle müjdelenelim inşallah Rabbim mucizesini bize de nasip etsin

Evet yücel beyle on gorusme yapip geldim bende tedaviye başladım o var diye ilk iki kontrolumu o yapti bayramin 2.gunune kadar buradayim merak etmeyin dedi not aldilar hep yucel beyi istedim muayenelerimde ama sonra yücel bey son 3randevumda olmadi izinliymis izin almis okadar uzuldumki anlatamam ona guveniyodum onceki tedavimden dosyama hakim histerekobimide yapmisti semra hanmla beraber simdide o var diye geldim sehir disindan ama malesef izin aldı cok üzgünüm
Doktora mesaj atip sormak istiyorum ama çekiniyorum

Evet bayramın ikinci günü kontrollüm var burdayım dedi daha sonrasında mı yokmus canım. Ne sormak istiyorsan sor canım çekinme aklında duracağına sor kafan rahatlasın.

Ba
Evet bayramın ikinci günü kontrollüm var burdayım dedi daha sonrasında mı yokmus canım. Ne sormak istiyorsan sor canım çekinme aklında duracağına sor kafan rahatlasın.
Ilaclara basladigimiz ilk gun ayin 20sinde bayramin 2.gunune kadar burdayim merak etmeyin demisti yani kontrolleri hep o yapacakti ama sonra yok oldu her gittigimde izinli oldugunu soylediler yarin da randevum var yine yok malesef artik cok gec zaten benim rahmimde polipler oluyor surekli ara kanama sikayetim oluyor kendimi bildim bileli kontrollerde bakicam tekrarlamis mi yine demisti onu soracaktim ultrason kontrollerinde her doktor goremiyor çünkü Ben 3defa histereskobi oldum rahmimdeki poliplerden ama surekli tekrarliyor benimle ayni sıkıntısı olan var mi acaba

Canım yücel bey bir gün çalışıyor bir gün izinli oluuyor mesela benim adetin ikinci günü muayene vermek istediler yücel bey o gün yoktu ertesi gün var mı diye sordum var dediler. O zaman adetin üçüncü günü de muayene olunuyor diye yücel beyin olduğu güne muayene aldım. Hangi Dr takip ediyorsa o görsün istiyor insan ama işte bazen izinli günlerine denk geldiği de olmuştu yum büyütme zamanı. Sormak istediğin bişey varsa yarın hemşirelere söyle yücel bey merkezde değilse bile arayıp sorarlar canım

BEN Prof Prof gezdim eşim 2 yılı aşkın süreli tedavi oldu en son çare tüp bebeğe geçtik. Şuan dair türlü transfer olamadığım dondurulmuş embriyolarım var nasip kısmet olursa onları transfer ettireceğim. Tek duam onların bana hayırlı evlat olmaları. Gerek kalmasın ama eğer ola ki 1 tüp bebek daha yaptıracak olursak mikrocipi daha detaylı araştırıp Semra hocaya ısrar edebilirim.
Sizin adınıza çok sevindim doğal yolla hamile kalmakta bir şey ama sizin haraket az değil ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı doğal hamileliğe yetiyor demek ki. Bir sonraki Doğumla sonuçlansın inşallah. Bana mucize gibi geliyor %90/95 spermimiz haraketsiz bu şekilde doğal hamile kalmak. Ama allahtan umut kesilmez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…