Oncelikle cok tesekkur ederimBEN Prof Prof gezdim eşim 2 yılı aşkın süreli tedavi oldu en son çare tüp bebeğe geçtik. Şuan dair türlü transfer olamadığım dondurulmuş embriyolarım var nasip kısmet olursa onları transfer ettireceğim. Tek duam onların bana hayırlı evlat olmaları. Gerek kalmasın ama eğer ola ki 1 tüp bebek daha yaptıracak olursak mikrocipi daha detaylı araştırıp Semra hocaya ısrar edebilirim.
Sizin adınıza çok sevindim doğal yolla hamile kalmakta bir şey ama sizin haraket az değil ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı doğal hamileliğe yetiyor demek ki. Bir sonraki Doğumla sonuçlansın inşallah. Bana mucize gibi geliyor %90/95 spermimiz haraketsiz bu şekilde doğal hamile kalmak. Ama allahtan umut kesilmez tabi.
Aminn inşallah çok teşekkürlerGözünüz aydın insAllah tutunur ve saglikli bir gebelik gecirirsiniz.
Aminnn
Aminnn cümlemizin bebişleri sımsıkı tutunsun kucağımızda olsun inşallah
AminnnEvet canım transfer oldu dün 4. Gün embriyosu bakalım hayırlısı dün çok pozitif enerji doluydum ama bugun böyle bir boşlukta gibi uyandım sanki benden gitmiş gibi hissettim umarım yanılıyorumdur bu hisle 9 gün nasıl geçicek bilmem kendimi toplamam gerek Mesajımı okuyanların dualarını bekliyorum Darısı senin transferine canım benim pozitif haberlerimizi verelim hepimiz burda inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahCanım hayırlı olsun transferin. Rabbim bu tedavini bebeğine kavuşman için vesile kılsın. İnşallah pozitif olur, sorunsuzca kavuşursunuz. Dualarımdasın
Ben bu mikrocip olayını Semra hanıma sorduğumda kanıtlanmış bir etkisi yok önermiyorum ama isterseniz yaptırın size kalmış dedi bende yaptırmadım.ayrıca bana açıklama yaparken miktoçipin daha çok hareketli spermlerden seçildiğini yani spermlerin çoğu hareketsizse uygulanamadığını da söylemişti.mikroçip uygulanırken spermlerin hareketli olması gerekiyormuşBEN Prof Prof gezdim eşim 2 yılı aşkın süreli tedavi oldu en son çare tüp bebeğe geçtik. Şuan dair türlü transfer olamadığım dondurulmuş embriyolarım var nasip kısmet olursa onları transfer ettireceğim. Tek duam onların bana hayırlı evlat olmaları. Gerek kalmasın ama eğer ola ki 1 tüp bebek daha yaptıracak olursak mikrocipi daha detaylı araştırıp Semra hocaya ısrar edebilirim.
Sizin adınıza çok sevindim doğal yolla hamile kalmakta bir şey ama sizin haraket az değil ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı doğal hamileliğe yetiyor demek ki. Bir sonraki Doğumla sonuçlansın inşallah. Bana mucize gibi geliyor %90/95 spermimiz haraketsiz bu şekilde doğal hamile kalmak. Ama allahtan umut kesilmez tabi.
Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah pozitif sonuçlanıp kucağına almak nasip olur..bende 2018 de tedavi gördüm 2019 da transfer oldum şuan oğlum 8 aylık yanımda çok şükür.insan çoğu zaman umutsuz olabiliyor.benimde 2.tedavimde oldu.ilk deneme başka bir merkezdeydi..sonucunu merakla pozitif olmasını dileyerek bekliyorumAminnnEvet canım transfer oldu dün 4. Gün embriyosu bakalım hayırlısı dün çok pozitif enerji doluydum ama bugun böyle bir boşlukta gibi uyandım sanki benden gitmiş gibi hissettim umarım yanılıyorumdur bu hisle 9 gün nasıl geçicek bilmem kendimi toplamam gerek Mesajımı okuyanların dualarını bekliyorum Darısı senin transferine canım benim pozitif haberlerimizi verelim hepimiz burda inşallah
Amin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah pozitif sonuçlanıp kucağına almak nasip olur..bende 2018 de tedavi gördüm 2019 da transfer oldum şuan oğlum 8 aylık yanımda çok şükür.insan çoğu zaman umutsuz olabiliyor.benimde 2.tedavimde oldu.ilk deneme başka bir merkezdeydi..sonucunu merakla pozitif olmasını dileyerek bekliyorum
Aa benimde 4 folikülüm vardı sadece biri ilaca cevap verdi diğerleri 10-12mmlerde kaldı ondan mı acabaArkadaşlar merhaba. Gonal f in soğuk zinciri için tereddütler oluşmuş. Bazı hastalarda foliküller yeteri kadar büyümemiş. Doz arttırmak zorunda kalmışlar. O nedenle bütün hastalara menopur kullandırıyorlarmış.
Menopur verilecekmiş evet, beklediğimiz büyümeler olmadı. Doz arttırmak zorunda kaldık ve soğuk zincirde sıkıntı olduğunu düşünüyoruz dediler.Aa benimde 4 folikülüm vardı sadece biri ilaca cevap verdi diğerleri 10-12mmlerde kaldı ondan mı acabaKesin mi bu yani artık tüm hastalara Menopur mu verilcek ?
Evet bende de ilk 2 gün 150 ile başlayıp 225e yükseltmişlerdi umarım menopur doğru karardır ve işe yararMenopur verilecekmiş evet, beklediğimiz büyümeler olmadı. Doz arttırmak zorunda kaldık ve soğuk zincirde sıkıntı olduğunu düşünüyoruz dediler.
Canim bende iki yil once polip cikti. Daha once olmuyordu. Sanirim yaptigim kurden oldu. Histeroskopi oldum. Suan yok sanirim jinekolojik muayene olmadim. O muayeneden sonra anlasiliyo. Boyle bir problemin oldugunu hatirlat mutlaka seni takip eden doktora.ona gore transferini yaptir. Cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin sagliklaBa
Ilaclara basladigimiz ilk gun ayin 20sinde bayramin 2.gunune kadar burdayim merak etmeyin demisti yani kontrolleri hep o yapacakti ama sonra yok oldu her gittigimde izinli oldugunu soylediler yarin da randevum var yine yok malesef artik cok gec zaten benim rahmimde polipler oluyor surekli ara kanama sikayetim oluyor kendimi bildim bileli kontrollerde bakicam tekrarlamis mi yine demisti onu soracaktim ultrason kontrollerinde her doktor goremiyor çünkü Ben 3defa histereskobi oldum rahmimdeki poliplerden ama surekli tekrarliyor benimle ayni sıkıntısı olan var mi acaba
Canim hic uzulme cozumu var. Histeroskopi olup sonra transfer olursun. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinBende ki tek bir polip degil malesef polibal yapılar mevcut rahimde yani minik minik polip yapıları hormonal sanirim histereskobide temizleselerde 2. 3 ay sonra tekrarliyor yucel bey olmadigi icin gonul hanm bakti yine varmis ayni sekilde embiriyo olursa dondurcaklar insallah histereskobi olabilirim tekrardan
Amin insallah canımCanim hic uzulme cozumu var. Histeroskopi olup sonra transfer olursun. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Ben erkek infertilitesi konusunda 4 yılda baya bir tecrübe ve bilgi edinmiş biri olarak Semra hocaya katılıyorumBen bu mikrocip olayını Semra hanıma sorduğumda kanıtlanmış bir etkisi yok önermiyorum ama isterseniz yaptırın size kalmış dedi bende yaptırmadım.ayrıca bana açıklama yaparken miktoçipin daha çok hareketli spermlerden seçildiğini yani spermlerin çoğu hareketsizse uygulanamadığını da söylemişti.mikroçip uygulanırken spermlerin hareketli olması gerekiyormuş
Filminde mi gördü muayene de mi? Üzülmeyin histereskopiden sonra transfer olursunuz sorun çıkmaz inşallah.Bende ki tek bir polip degil malesef polibal yapılar mevcut rahimde yani minik minik polip yapıları hormonal sanirim histereskobide temizleselerde 2. 3 ay sonra tekrarliyor yucel bey olmadigi icin gonul hanm bakti yine varmis ayni sekilde embiriyo olursa dondurcaklar insallah histereskobi olabilirim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?