Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oncelikle cok tesekkur ederimeevt gebe kalabiliyorum ama sonuc degismiyor dysukle sonjclaniyor ve insallah benim de sizin de ve isteyen herkese saglikla evlatlar versin kucagimiza...sartlar ne olursa olsun hepimiz mucizemizi bekliyoruz

A arven84 canım benim yeni gördüm. Nasıl sevindim anlatamam. En son 1 embriyon olduğunu okumuştum. Transfer oldun sanırım. İnşallah minnoşunun bu azmi tutunmasına da neden olacak.
Aminnn Evet canım transfer oldu dün 4. Gün embriyosu bakalım hayırlısı dün çok pozitif enerji doluydum ama bugun böyle bir boşlukta gibi uyandım sanki benden gitmiş gibi hissettim umarım yanılıyorumdur bu hisle 9 gün nasıl geçicek bilmem kendimi toplamam gerek Mesajımı okuyanların dualarını bekliyorum Darısı senin transferine canım benim pozitif haberlerimizi verelim hepimiz burda inşallah

Canım hayırlı olsun transferin. Rabbim bu tedavini bebeğine kavuşman için vesile kılsın. İnşallah pozitif olur, sorunsuzca kavuşursunuz. Dualarımdasın

Canım hayırlı olsun transferin. Rabbim bu tedavini bebeğine kavuşman için vesile kılsın. İnşallah pozitif olur, sorunsuzca kavuşursunuz. Dualarımdasın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah seninde minnoş kızına hayırlı uzun ömür versin

Ben bu mikrocip olayını Semra hanıma sorduğumda kanıtlanmış bir etkisi yok önermiyorum ama isterseniz yaptırın size kalmış dedi bende yaptırmadım.ayrıca bana açıklama yaparken miktoçipin daha çok hareketli spermlerden seçildiğini yani spermlerin çoğu hareketsizse uygulanamadığını da söylemişti.mikroçip uygulanırken spermlerin hareketli olması gerekiyormuş

Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah pozitif sonuçlanıp kucağına almak nasip olur..bende 2018 de tedavi gördüm 2019 da transfer oldum şuan oğlum 8 aylık yanımda çok şükür.insan çoğu zaman umutsuz olabiliyor.benimde 2.tedavimde oldu.ilk deneme başka bir merkezdeydi..sonucunu merakla pozitif olmasını dileyerek bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Gonal f in soğuk zinciri için tereddütler oluşmuş. Bazı hastalarda foliküller yeteri kadar büyümemiş. Doz arttırmak zorunda kalmışlar. O nedenle bütün hastalara menopur kullandırıyorlarmış.

Amin teşekkür ederim ne güzel maşallah oğluşunuza sağlıkla huzurla büyüsün İnşallah güzel haberi verebilirim hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyelim

Aa benimde 4 folikülüm vardı sadece biri ilaca cevap verdi diğerleri 10-12mmlerde kaldı ondan mı acaba Kesin mi bu yani artık tüm hastalara Menopur mu verilcek ?

Aa benimde 4 folikülüm vardı sadece biri ilaca cevap verdi diğerleri 10-12mmlerde kaldı ondan mı acaba Kesin mi bu yani artık tüm hastalara Menopur mu verilcek ?
Menopur verilecekmiş evet, beklediğimiz büyümeler olmadı. Doz arttırmak zorunda kaldık ve soğuk zincirde sıkıntı olduğunu düşünüyoruz dediler.

Menopur verilecekmiş evet, beklediğimiz büyümeler olmadı. Doz arttırmak zorunda kaldık ve soğuk zincirde sıkıntı olduğunu düşünüyoruz dediler.
Evet bende de ilk 2 gün 150 ile başlayıp 225e yükseltmişlerdi umarım menopur doğru karardır ve işe yarar

Canim bende iki yil once polip cikti. Daha once olmuyordu. Sanirim yaptigim kurden oldu. Histeroskopi oldum. Suan yok sanirim jinekolojik muayene olmadim. O muayeneden sonra anlasiliyo. Boyle bir problemin oldugunu hatirlat mutlaka seni takip eden doktora.ona gore transferini yaptir. Cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin saglikla

Bende ki tek bir polip degil malesef polibal yapılar mevcut rahimde yani minik minik polip yapıları hormonal sanirim histereskobide temizleselerde 2. 3 ay sonra tekrarliyor yucel bey olmadigi icin gonul hanm bakti yine varmis ayni sekilde embiriyo olursa dondurcaklar insallah histereskobi olabilirim tekrardan

Canim hic uzulme cozumu var. Histeroskopi olup sonra transfer olursun. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Arkadaşlar merhaba, Memorial’ın Şişli ve Ataşehir şubeleri arasında fark var mı? Hangisi daha başarılı bilginiz var mı?

Ben erkek infertilitesi konusunda 4 yılda baya bir tecrübe ve bilgi edinmiş biri olarak Semra hocaya katılıyorum Maalesef bizim spermelere bu yüzden uygulanmıyor ama spermi hararetli kişilerde uygulanması taraftarıyım. Mikrocip kanallarından kaliteli DNAsı ve şeklen düzgün spermler diğer kanala geçebiliyor. Spermler elenince ımsı ile de seçilip yumurtaya enjekte edilebilir.

Filminde mi gördü muayene de mi? Üzülmeyin histereskopiden sonra transfer olursunuz sorun çıkmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…