Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba, Memorial’ın Şişli ve Ataşehir şubeleri arasında fark var mı? Hangisi daha başarılı bilginiz var mı?
Ben atasehirde cem hocayada gittim. Ondan memnundum. Tecrubeli ve basarili bir hekim. Oranin koordinatoru ayni zamanda. Suan sisliye devam ediyorum. Benim ozel durumum oldugu icin farklilik olsun diye burayi tercih ettim. Orada calisan hemsireler ve calisanlardan pozitif elektrik alamamistim buda sisliyi secmemde bir faktor oldu. Karar sizin tabii. Hakkinizda hayirlisi olsun

Teşekkür ediyorum. Bi de Memorialda mikroçip, çip bebek uygulaması var mı merak ediyorum. Baktım ama anlamadım.

Saol canım mikroçiple oluşturulan embriyoya çip bebek diyorlar. Yapılmasına sevindim
Yaa bak yeni bir şey daha öğrendim. Bir arkadaşım var kadınlar kulübünde erkek infertilitesi sayfasında tanışmıştım mikroçiple embriyoları oluştu ilki tuttu ikincisi 3e bölündü en son üçüzdü şuan ne durumda bilmiyorum ama mikroçipin işe yaradığını düşünüyorum sperm sayı ve hızınız yeterliyse denemekte fayda var. Tüp bebeğe başlayacaksınız sanırım Allah yolunuzu açık etsin. Bazı yollar meşakkatli oluyor. Umarım sizinki en kısa olan olur.

Ah canım benim 3 negatif denemem var. İlk hastanem ivf uyguluyordu. İkincisi imsi uyguladı. Memorialin başarısını çok okudum. Üçüncüde mikroçip denemek istiyorum, hem de Memorial düşünüyorum. O yüzden çok sevindim. Şuan Şişli mi Ataşehir mi onu tartıyorum kafamda. Bide birkaç kişiden yumurta takibim iyi yapılmadı, opudan önce çatlamış okudum, şoktayım. Üstelik bir kişide yazmamış, 3-4 kişide okudum. Memorial gibi bir yerde nasıl olur ki böyle bişey. Kafama takıldı biraz.

İnanın bende şok oldum. Şişli memorialda benim 2. Tedavim oldu yumurtalarım toplandı. İlk tedavim tedaviden sayılmaz benim için ama 1 transfer yaptırdım 2 adet pgtli embriyom çözülürken bozuldu 1 adet pgtsiz vardı onu transfer ettiler kimyasal oldu. Ben yine de 2. Tedavi burada oldum çünkü bizim erkek kaynaklı ve nerenin lab. Güveneceğimi bilemedim memorialın lab dünya standartlarında olduğu için buraya devam ediyorum. Bu kez pgtye göndermedim belki pgt işlemi benim embriyolarıma ağır geldi. Bize sadece ımsı uygulandı eşimde hareket Yok denecek kadar az. Döllenme sayımız iyi oluyor ama 3. Güne geliyorlar 4. Gün biraz eleniyor 5. Gün yarı yarıya eleniyor. Bazen düşünüyorum başka lab. Olsa belki 5. Güne bile gelemeyecekler diye. Yani benim devam nedenim laboratuvar. Salgından sonra hastanenin disiplini bozuldu sanırım çatlama olayını çok kafana takma iğne saatinde opuya almalarını sağla çok sorgula çok soru sor ve baştan her şeyi konuş. Tabi yine de karar senin. Neresi sana yavrunu getirecekse orası olsun. 2 negatifine de üzüldüm bu son olsun diyelim. Bir de şöyle bir şey var Memorial da yumurta sayın yetirdiyse %95 diyebilirim kullanabileceğim dondurma kalitesine gelen embriyon oluyor tekrar tekrar tüp bebek yaptırmıyorsun bu da bir avantaj.

Ay canım aklımı okudun. Çok araştırdım o son söylediğin çok dikkatimi çekti o yüzden Memorial düşünüyorum. Sanki Memorialda döllenen yumurtaların beşinci güne gitme ve dondurulma oranı yüksek gibi. Benim ilk tedavimde 3 embriyomun 3ü de beşinci güne birinci kalite gitmişti. ikinci tedavimde 6 embriyomun dördü çöp oldu, biri ikinci diğeri üçüncü kalite oldu, şaştık kaldık. Üstelik bir sürü kişiyle konuştum herkesin durumu aynı. Üçten fazla embriyosu kalan duymadım bahçecide. Sanki sizin orda böyle olmuyor herkesin. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.

Memorialde benim de ilk denemede yumurtalarım erken çatladı malesef ama bunun sebebi olarak farklı farklı doktorlarin kontrollerimi yapmasına bağlıyorum,çünkü her biri farkli olcuyordu yumurta boyutunu,kimisi daha büyük kimisi daha küçük,bu nedenle size tavsiyem tek doktor en fazla iki doktorla süreci gecirmeniz,ikinci tedavimde şükür öyle bir sorun yaşamadık,ben özellikle belirttim ama tek doktorla devam etmek istiyorum diye.

Başka merkezde bir iki yumurtam dollenirken memorialde dört döllenen yumurtanın dördü de beşinci güne gitti,labaratuvari gerçekten çok çok iyi.

Evet 5. Gün oranı yüksek embriyo döllemede başarılılar. Bu da embriyologlarından kaynaklı sperm seçme gerçekten çok önemli seçecek kişi de çok önemli.

Evet 5. Gün oranı yüksek embriyo döllemede başarılılar. ☺ Bu da embriyologlarından kaynaklı sperm seçme gerçekten çok önemli seçecek kişi de çok önemli.
Çok teşekkür ederim. Araştırdıklarımı teyit ettiniz. İçim daha rahat artık. Tek doktor diye uyarmak çok önemli onu anlamış oldum. sürekli başka doktor görsem çok gerilirim. Peki hangi doktoru tavsiye edersiniz? Yücel bey diye düşündüm ama.

Herkesin içine sinen doktor farklı olur,ben üç dört doktor gördüm en iyi fulya hocayla devam ettim ama yücel hocadan da çok memnun olan var,senin içine hangisi sinerse onunla devam et.

Merhaba, ilk denemem kimyasal oldu maalesef : ( 2. transfer için ücret hakkında bilgisi olan var mı? ( şişli - memorail )

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferinde paket test (covid, cp ve akciğer filmi) 15 günü geçince eşten de tekrarlamasını istiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…