Maalesef istemedim ama sağlık bakanlığı istiyor vs dediler mecbur kaldım iki kere çektirmiş oldumiki defa akciğer filmi mi çektirdiniz?
Canım baya erken yapmışsın üzme tatlı canını moralini yüksek tut inşaallah bebeğin seninledir, ilk kana daha sonra idrara karışıyormuş, gebelik varsa bile idrar testinde çıkmaz yani,dualarım seninle benimde 8 Ağustos tranferim olacak 4. Gün embiryolarım olacak, sen bana umut olacaksın inşallah güzel haberlerini bekliyorumArkadaşlar transfer olup sonuç bekleyen var mı? 4. Gün embriyosu bugün 5. Günüm dün ve bugun idrar testi yaptım tek çizgi biliyorum daha çok erken ama negatif hissediyorum bel ağrımın haricinde belirti yok, ilk gün hariç hiç dikkat etmedim hep gezdim fazla mı teslimiyetçi davrandım bilmiyorum ama olumsuz hissediyorum
Benim bel ağrım çok olmuştu kimyasal gebelik oldu. Sen erken test yapmışsın ama dikkat et bel ağrısı bence bir belirti.Arkadaşlar transfer olup sonuç bekleyen var mı? 4. Gün embriyosu bugün 5. Günüm dün ve bugun idrar testi yaptım tek çizgi biliyorum daha çok erken ama negatif hissediyorum bel ağrımın haricinde belirti yok, ilk gün hariç hiç dikkat etmedim hep gezdim fazla mı teslimiyetçi davrandım bilmiyorum ama olumsuz hissediyorum
Aminnn İnşallah ne tatlısınızCanım baya erken yapmışsın üzme tatlı canını moralini yüksek tut inşaallah bebeğin seninledir, ilk kana daha sonra idrara karışıyormuş, gebelik varsa bile idrar testinde çıkmaz yani,dualarım seninle benimde 8 Ağustos tranferim olacak 4. Gün embiryolarım olacak, sen bana umut olacaksın inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Valla bel ağrım var ama hafifledi sanki o da, artık ne diyim hayırlısı Rabbim ne derse oBenim bel ağrım çok olmuştu kimyasal gebelik oldu. Sen erken test yapmışsın ama dikkat et bel ağrısı bence bir belirti.
Hayırlısı canım dua et ve bekle. Şiddetli bel ağrısı bende korku olarak kaldı Reset atsamda herşey silinir o silinmez.Valla bel ağrım var ama hafifledi sanki o da, artık ne diyim hayırlısı Rabbim ne derse oBenim kimyasalda nasıldı hatırlamıyorum reset atmışım
Amin canım inşaallah ,Rabbim hakkımızda hayırlısı Neyse onu versin. İnşaallah vakti zamanı gelmiştir. Bebeğin seninledirAminnn İnşallah ne tatlısınızeğer pozitifi görürsem çok şaşırcam çünkü hiç hissetmiyorum Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin Size de şimdiden hayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Hayırlısı bakalım dua ve sabırla bekliyorumHayırlısı canım dua et ve bekle. Şiddetli bel ağrısı bende korku olarak kaldı Reset atsamda herşey silinir o silinmez.Hiç belirtisi olmayan onca insan var negatif düşünüp şakın salma kendini.
Şişli echomar gayet başarılı bana orayı önermişti ilk tedavimde şişli memorial. Rahim filminde isim yapmış bir yer. 600 tl ye çektirdim 2 ay kadar oldu.Selamlar arkadaşlar, rahim filminizi nerede çektirdiniz? Memorialdan sonomed'i önerdiler, aradım 700 liraymış. Zeynep Kamil'e gitmiştim hikayenin başlangıcında, oradan da rahim filmi istemişlerdi ama verdikleri numaraya hiç ulaşamadım. zaten devlette epey acıyormuş canımız diyorlar ama.. fikri olan var mı: )
Selamlar arkadaşlar, rahim filminizi nerede çektirdiniz? Memorialdan sonomed'i önerdiler, aradım 700 liraymış. Zeynep Kamil'e gitmiştim hikayenin başlangıcında, oradan da rahim filmi istemişlerdi ama verdikleri numaraya hiç ulaşamadım. zaten devlette epey acıyormuş canımız diyorlar ama.. fikri olan var mı: )
bana echomarı önermişlerdi 2 kez orada çektirdim ama benim her ikisindede çok acıdı zor dayandım neyseki işlem çok uzun sürmüyor 5 dk falan sürüyor bu acı durumu sanırım rahim yapısı ile alakalı. banada ilk 700 tl dediler dr adını sordular şişli memorial semra hanımın hastasıyım dediğimde indirimli yaptılar haziran ayında 650 tl ödedim diğer arkadaşlardan sonra zam gelmiş sanırımSelamlar arkadaşlar, rahim filminizi nerede çektirdiniz? Memorialdan sonomed'i önerdiler, aradım 700 liraymış. Zeynep Kamil'e gitmiştim hikayenin başlangıcında, oradan da rahim filmi istemişlerdi ama verdikleri numaraya hiç ulaşamadım. zaten devlette epey acıyormuş canımız diyorlar ama.. fikri olan var mı: )
Ben dün arayıp özellikle sordum bu 15gün geçerlilik durumunu. Tedavim başladığında transfere kadar 15günsen daha fazla uzarsa tekrar yaptırıyor muyuz diye. Hayır dediler. Farklı bir tedavi veya müdahale olmayacak ise Başında yaptırdığınız test geçerli oluyor denildi. Arayıp tekrar sorun benceArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferinde paket test (covid, cp ve akciğer filmi) 15 günü geçince eşten de tekrarlamasını istiyorlar mı?
Merhaba yazılarınızı okurken denk geldim yazmak istedim. Bizim de erkek sorunumuz var sayımız çok az ve yapısı morfoloji bozuk. İlk keZ deneme yapacağız memoriali tercih ettik İzmir’den İstanbul’a gideceğiz. Siz nereye gidiyorsunuz memnunmusunuzErkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
Merhaba bizim de erkek faktörlü sorunumuz var şişli memorial hem doktorlar hem de laboratuvar acısından gerçekten cok başarılı umarım ilk tedavinizde bebişinize kavuşursunuz, bu arada ben de izmirliyimMerhaba yazılarınızı okurken denk geldim yazmak istedim. Bizim de erkek sorunumuz var sayımız çok az ve yapısı morfoloji bozuk. İlk keZ deneme yapacağız memoriali tercih ettik İzmir’den İstanbul’a gideceğiz. Siz nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz
Umarım isteyen herkes kavuşur yavrusuna sağlıklaMerhaba bizim de erkek faktörlü sorunumuz var şişli memorial hem doktorlar hem de laboratuvar acısından gerçekten cok başarılı umarım ilk tedavinizde bebişinize kavuşursunuz, bu arada ben de izmirliyim☺ Sevgiler
Benim doktorum İpek hanım ve Günseli hanım, transfer sonucumu bekliyorum cumartesi belli olcak inşUmarım isteyen herkes kavuşur yavrusuna sağlıklaSizin doktorunuz kimdi ve transferiniz oldu mu acaba
Allahım inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebeliğim olur kucağına alırsın canım benım senin için dua edeceğim yabancının duası kabul olur der annem hep. Bizim dualara ihtiyacımız var.. kaçıncı denemeniz acaba biraz bahsedermisinizBenim doktorum İpek hanım ve Günseli hanım, transfer sonucumu bekliyorum cumartesi belli olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?