Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar transfer olup sonuç bekleyen var mı? 4. Gün embriyosu bugün 5. Günüm dün ve bugun idrar testi yaptım tek çizgi biliyorum daha çok erken ama negatif hissediyorum bel ağrımın haricinde belirti yok, ilk gün hariç hiç dikkat etmedim hep gezdim fazla mı teslimiyetçi davrandım bilmiyorum ama olumsuz hissediyorum

Canım baya erken yapmışsın üzme tatlı canını moralini yüksek tut inşaallah bebeğin seninledir, ilk kana daha sonra idrara karışıyormuş, gebelik varsa bile idrar testinde çıkmaz yani,dualarım seninle benimde 8 Ağustos tranferim olacak 4. Gün embiryolarım olacak, sen bana umut olacaksın inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Benim bel ağrım çok olmuştu kimyasal gebelik oldu. Sen erken test yapmışsın ama dikkat et bel ağrısı bence bir belirti.

Aminnn İnşallah ne tatlısınız eğer pozitifi görürsem çok şaşırcam çünkü hiç hissetmiyorum Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin Size de şimdiden hayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Valla bel ağrım var ama hafifledi sanki o da, artık ne diyim hayırlısı Rabbim ne derse o Benim kimyasalda nasıldı hatırlamıyorum reset atmışım
Hayırlısı canım dua et ve bekle. Şiddetli bel ağrısı bende korku olarak kaldı Reset atsamda herşey silinir o silinmez. Hiç belirtisi olmayan onca insan var negatif düşünüp şakın salma kendini.

Amin canım inşaallah ,Rabbim hakkımızda hayırlısı Neyse onu versin. İnşaallah vakti zamanı gelmiştir. Bebeğin seninledir

Hayırlısı canım dua et ve bekle. Şiddetli bel ağrısı bende korku olarak kaldı Reset atsamda herşey silinir o silinmez. Hiç belirtisi olmayan onca insan var negatif düşünüp şakın salma kendini.
Hayırlısı bakalım dua ve sabırla bekliyorum Çok teşekkür ederim desteğiniz için Rabbim gönlünüzün muradını versin inş

Selamlar arkadaşlar, rahim filminizi nerede çektirdiniz? Memorialdan sonomed'i önerdiler, aradım 700 liraymış. Zeynep Kamil'e gitmiştim hikayenin başlangıcında, oradan da rahim filmi istemişlerdi ama verdikleri numaraya hiç ulaşamadım. zaten devlette epey acıyormuş canımız diyorlar ama.. fikri olan var mı: )

Şişli echomar gayet başarılı bana orayı önermişti ilk tedavimde şişli memorial. Rahim filminde isim yapmış bir yer. 600 tl ye çektirdim 2 ay kadar oldu.

merhaba, bendeŞişli echomar da çektirdim. Acısız bir işlem. Bahsedilen, yazılanlar gibi değil. Mart ayında 600 TL vermiştim.

bana echomarı önermişlerdi 2 kez orada çektirdim ama benim her ikisindede çok acıdı zor dayandım neyseki işlem çok uzun sürmüyor 5 dk falan sürüyor bu acı durumu sanırım rahim yapısı ile alakalı. banada ilk 700 tl dediler dr adını sordular şişli memorial semra hanımın hastasıyım dediğimde indirimli yaptılar haziran ayında 650 tl ödedim diğer arkadaşlardan sonra zam gelmiş sanırım

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferinde paket test (covid, cp ve akciğer filmi) 15 günü geçince eşten de tekrarlamasını istiyorlar mı?
Ben dün arayıp özellikle sordum bu 15gün geçerlilik durumunu. Tedavim başladığında transfere kadar 15günsen daha fazla uzarsa tekrar yaptırıyor muyuz diye. Hayır dediler. Farklı bir tedavi veya müdahale olmayacak ise Başında yaptırdığınız test geçerli oluyor denildi. Arayıp tekrar sorun bence

Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
Merhaba yazılarınızı okurken denk geldim yazmak istedim. Bizim de erkek sorunumuz var sayımız çok az ve yapısı morfoloji bozuk. İlk keZ deneme yapacağız memoriali tercih ettik İzmir’den İstanbul’a gideceğiz. Siz nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz

Merhaba bizim de erkek faktörlü sorunumuz var şişli memorial hem doktorlar hem de laboratuvar acısından gerçekten cok başarılı umarım ilk tedavinizde bebişinize kavuşursunuz, bu arada ben de izmirliyim Sevgiler

Umarım isteyen herkes kavuşur yavrusuna sağlıkla Sizin doktorunuz kimdi ve transferiniz oldu mu acaba

Benim doktorum İpek hanım ve Günseli hanım, transfer sonucumu bekliyorum cumartesi belli olcak inş
Allahım inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebeliğim olur kucağına alırsın canım benım senin için dua edeceğim yabancının duası kabul olur der annem hep. Bizim dualara ihtiyacımız var.. kaçıncı denemeniz acaba biraz bahsedermisiniz

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum, sizin ve burda isteyen herkesin inşallah olumlu sonuçlanır tedavileri benim toplamda 3. Tedavim ilki başka yerdeydi, geçen yıl memorialda 2. Tedavimde 3 embriyom oluştu dondurulmuş 5. Gün embriyolarıydı birisi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu tedavimde bir embriyomuz oluştu 4. Gün (grade 1)taze transfer oldu bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…