Siz de sorun varmıydı pekiAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum, sizin ve burda isteyen herkesin inşallah olumlu sonuçlanır tedavileribenim toplamda 3. Tedavim ilki başka yerdeydi, geçen yıl memorialda 2. Tedavimde 3 embriyom oluştu dondurulmuş 5. Gün embriyolarıydı birisi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu tedavimde bir embriyomuz oluştu 4. Gün (grade 1)taze transfer oldu bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Benim amh düşük bir ayda stresten fshım yükseldi o da düştü sonra başka bir sorun yok şükürSiz de sorun varmıydı peki
Ne kadar süre geçmişti. Ben arayıp özellikle sordum tedavi başında istiyoruz sadece dediler.Evet canım istiyorlar bizden istediler.
Evet Muayene başında isteniyor sadece, benim opu sonrası rahim dinlendirme süreci olduğu için 1.5 ay aradan geçtiği için ikinci kere tekrar akciğer, kan,ve sürüntü örneği verdik.Ne kadar süre geçmişti. Ben arayıp özellikle sordum tedavi başında istiyoruz sadece dediler.
Dondurulmuş embriyo için mi dediler? Opu süreci zaten 15 günü geçmiyor.Ne kadar süre geçmişti. Ben arayıp özellikle sordum tedavi başında istiyoruz sadece dediler.
kesinlikle yücel hoca hemşiresi de çok pozitif iyi hoca çok çok iyiÇok teşekkür ederim. Araştırdıklarımı teyit ettiniz. İçim daha rahat artık. Tek doktor diye uyarmak çok önemli onu anlamış oldum. sürekli başka doktor görsem çok gerilirim. Peki hangi doktoru tavsiye edersiniz? Yücel bey diye düşündüm ama.
Tamam şimdi anladım tedavi diye bahsettiğimiz şeyler farklı. Ben direkt olayı ikiye böldüm opu ve transfer olarak. Bir opu öncesi bir de transfer öncesi isteniyor. Dondurulmuş embriyo ise İkisi arasında zaten uzun zaman geçiyor istemeleri normal. Ben şöyle anladım transfer için başladığınız tedavi başında test istediler sonra transfer olurken de testleri yenilemelerini istediler.. durum böyle değil anlaşılan bir opu öncesi bir transfer öncesi. Tamam şimdi oldu.Evet Muayene başında isteniyor sadece, benim opu sonrası rahim dinlendirme süreci olduğu için 1.5 ay aradan geçtiği için ikinci kere tekrar akciğer, kan,ve sürüntü örneği verdik.
Pardon Tedavi diye söylediğim transfer öncesi. Yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakmayın.Dondurulmuş embriyo için mi dediler? Opu süreci zaten 15 günü geçmiyor.
Aynen canım dediğin gibi aradan uzun süre geçtiği için tekrar istendi. Ama rahim dinlendirme süreci olmasaydı o zaman bir kere yaptırmak yetiyor.Tamam şimdi anladım tedavi diye bahsettiğimiz şeyler farklı. Ben direkt olayı ikiye böldüm opu ve transfer olarak. Bir opu öncesi bir de transfer öncesi isteniyor. Dondurulmuş embriyo ise İkisi arasında zaten uzun zaman geçiyor istemeleri normal. Ben şöyle anladım transfer için başladığınız tedavi başında test istediler sonra transfer olurken de testleri yenilemelerini istediler.. durum böyle değil anlaşılan bir opu öncesi bir transfer öncesi. Tamam şimdi oldu.
Merkeze sordum, her tedavide bir test yeterli imiş. Dondurulmuş embriyo transferi de dahil.Aynen canım dediğin gibi aradan uzun süre geçtiği için tekrar istendi. Ama rahim dinlendirme süreci olmasaydı o zaman bir kere yaptırmak yetiyor.
Yaa bize o zaman neden yaptırdılar enteresan valla madem bir kere yeterliydi dondurulmuş transfer de dahil boşuna yaptırdık yani belirti yok vs yok tedavi başında yaptırmıştık desek de hem eşimden hem benden istedilerMerkeze sordum, her tedavide bir test yeterli imiş. Dondurulmuş embriyo transferi de dahil.
Yanlış anladınız sanırım. Haziranda biz de yaptırmıştık. Temmuz sonu başka bir tedavi olduğu için tekrar yaptırdık. Bir ara tedavi süreci 15 günü geçerse testleri yenilememiz isteniyor gibi mesajlar görmüştüm burda. Dondurulmuş embriyo transfer süreci 20 22 günü buluyor. Her tedavide bir test yeterli imiş yani.Yaa bize o zaman neden yaptırdılar enteresan valla madem bir kere yeterliydi dondurulmuş transfer de dahil boşuna yaptırdık yani belirti yok vs yok tedavi başında yaptırmıştık desek de hem eşimden hem benden istediler
Evet vaka sayıları yüksekken isteniyordu şimdi eskisi değil anladığım. Evet bizimde 1.5 ay sonra tekrar istendi bizde yaptırdık. Ama vaka sayıları yüksekkek 15 gün sonra tekrar isteniyordu şimdi öyle değilYanlış anladınız sanırım. Haziranda biz de yaptırmıştık. Temmuz sonu başka bir tedavi olduğu için tekrar yaptırdık. Bir ara tedavi süreci 15 günü geçerse testleri yenilememiz isteniyor gibi mesajlar görmüştüm burda. Dondurulmuş embriyo transfer süreci 20 22 günü buluyor. Her tedavide bir test yeterli imiş yani.
Çok teşekkür ederim canımkesinlikle yücel hoca hemşiresi de çok pozitif iyi hoca çok çok iyi
özel sigorta sanırım karşılıyor,herhangi bi belirti göstermediğin sürece devlet hastaneleri yapmıyorArkadaslar merhaba. Bende memorıal hastasıyım 2. Transferım olucak tedavıye baslıcam. Covıd testlerını özel saglık sıgortası karsılıyor mu baska bı hastanede bu sekılde yaptıran varmı.? Bunada para vermek ıstemıyorum. Bıde sürüntü testi can yakıyomu
eli hızlı,hafif ve pratik bi doktor,ben tüm süreci biliyor olmama ragmen her şeyi tek tek açıkladı.Çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?