Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba, gözünüz aydın. Pozitif sonuç derken embriyonun başarıyla yerleştirilmesini mi kastediyorsunuz? Pozitif diyince normalde hamileliğin kesinleşmesini anlıyoruz da: )
Merhaba
Perşembe günü beşinci embriyo transferim oldu gönül hanim tarafından çok şükür pozitif sonuç aldik bugün allah isteyen herkeze nasip etsin
İlk denemede çok şükür beşinci gün embriyosu konuldu

Herkese sağlıklı günler benim eşim azospermi yaklaşık 2.5 yıldır tedavı aldık ve bunun yaklaşık 1 yılı peruda oldu artık tese olup yada farklı tedavi olmak istiyoruz ,herşeyi bünyesinde bulundurmasından ve başarısından buradaki arkadaşlardan okuduklarımdan dolayı memorial tercih edicez ,sorum şu tese işlemi memorial da olan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor şehir dışından gidicez tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim

Merhaba. Bizde de sperm sorunu olduğu için Memorial'a gittik. Önce telefonla tüp bebek için ön görüşme randevusu aldık. Ön görüşme ücretsiz. Yücel beyle yaptığımız ön görüşmede vajinal muayene de yaptı, ben gitmeden önce muayene olacağımı bilmiyordum, ama iyi oldu. Daha sonra Mehmet Murat Başar'a (üroloji) göründü eşim. Tüp bebek bölümü yönlendirirse üroloji muayenesi 300 küsür lira oluyor (normalde 700 lira). Genetik dahil pek çok tetkik istedi eşimden, biz onların sonucunu bekliyoruz, ona göre hareket edeceğiz. Umarım burada Memorial'da tedavi görüp pozitif sonuç alan arkadaşların haberlerini daha sık duyarız: ) Sevgiler..

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağolun güzel haberlerinizi alalım bende direk telefonla iletişime geçeceğim ,anladığım kadarıyla tüp bebek için orayı terci h edersek fiyatlar indirimli ,birde rosi tekniği yapıyorlar mı orda bi bilginiz var mı

onu bilmiyorum. ben 40 yaşında olduğum için devlet desteğinden yararlanıp indirm yaptıramıyorum.

yumurta toplanmadan yaptırmanız gerekiyor.2gunde çıkıyor sonuc.ben yumurta toplanmadan 2 gun once yaptirmistim..o tedavim negatif sonuçlandı..simdi dondurulmuş embriyo transferi oldum..yine transfer olmadan 3 gun once yaptırdım covid testini

DNA hasarı için nasıl bir tedavi yapılıyor ? destek olur musunuz ?

Allah'tan ümit kesilmez, birde şöyle düşün tüp bebek için embriyo bulan arkadaşlarımıza can verende Allah, onlara o mutluluğu da tattıranda Allah, negatif olanlar oluyor, pozitif olanlar oluyor. Sen iste hiçbir şey imkansız değil arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…