Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm 5.denemendemi hamile kaldinMerhaba
Perşembe günü beşinci embriyo transferim oldu gönül hanim tarafından çok şükür pozitif sonuç aldik bugün allah isteyen herkeze nasip etsin
Merhaba
Perşembe günü beşinci embriyo transferim oldu gönül hanim tarafından çok şükür pozitif sonuç aldik bugün allah isteyen herkeze nasip etsin
İlk denemede çok şükür beşinci gün embriyosu konuldu
Merhaba. Bizde de sperm sorunu olduğu için Memorial'a gittik. Önce telefonla tüp bebek için ön görüşme randevusu aldık. Ön görüşme ücretsiz. Yücel beyle yaptığımız ön görüşmede vajinal muayene de yaptı, ben gitmeden önce muayene olacağımı bilmiyordum, ama iyi oldu. Daha sonra Mehmet Murat Başar'a (üroloji) göründü eşim. Tüp bebek bölümü yönlendirirse üroloji muayenesi 300 küsür lira oluyor (normalde 700 lira). Genetik dahil pek çok tetkik istedi eşimden, biz onların sonucunu bekliyoruz, ona göre hareket edeceğiz. Umarım burada Memorial'da tedavi görüp pozitif sonuç alan arkadaşların haberlerini daha sık duyarız: ) Sevgiler..Herkese sağlıklı günler benim eşim azospermi yaklaşık 2.5 yıldır tedavı aldık ve bunun yaklaşık 1 yılı peruda oldu artık tese olup yada farklı tedavi olmak istiyoruz ,herşeyi bünyesinde bulundurmasından ve başarısından buradaki arkadaşlardan okuduklarımdan dolayı memorial tercih edicez ,sorum şu tese işlemi memorial da olan arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor şehir dışından gidicez tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağolun güzel haberlerinizi alalımMerhaba. Bizde de sperm sorunu olduğu için Memorial'a gittik. Önce telefonla tüp bebek için ön görüşme randevusu aldık. Ön görüşme ücretsiz. Yücel beyle yaptığımız ön görüşmede vajinal muayene de yaptı, ben gitmeden önce muayene olacağımı bilmiyordum, ama iyi oldu. Daha sonra Mehmet Murat Başar'a (üroloji) göründü eşim. Tüp bebek bölümü yönlendirirse üroloji muayenesi 300 küsür lira oluyor (normalde 700 lira). Genetik dahil pek çok tetkik istedi eşimden, biz onların sonucunu bekliyoruz, ona göre hareket edeceğiz. Umarım burada Memorial'da tedavi görüp pozitif sonuç alan arkadaşların haberlerini daha sık duyarız: ) Sevgiler..
onu bilmiyorum. ben 40 yaşında olduğum için devlet desteğinden yararlanıp indirm yaptıramıyorum.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağolun güzel haberlerinizi alalımbende direk telefonla iletişime geçeceğim ,anladığım kadarıyla tüp bebek için orayı terci h edersek fiyatlar indirimli ,birde rosi tekniği yapıyorlar mı orda bi bilginiz var mı
350 TL tek kişiMemorial de covid 19 testi için ne kadar ödediniz
Covid testi olmadan herhangi bir sürece başlamıyorlar.merhaba arkadaşlar memorial da covid 19 testi hangi aşamada yapılıyor.
Rica ederim.teşekkür ederim bilgi için
Covid testi olmadan herhangi bir sürece başlamıyorlar.
Merhaba evet bana öyle dediler. Yoğun adetin 2. Günü çağırıyorlar. Test ortalama 24 saatte çıkıyormuş. Ben ilk gün lekelenmem olduğunda gidip yaptırdım testi.merhaba, test ne kadar zamanda cikiyor acaba? Adetin 2. Gününe gelmeden testi vermis mi olmamiz gerekiyor? Cok tesekkurler
DNA hasarı için nasıl bir tedavi yapılıyor ? destek olur musunuz ?Bizde erkek probleminden dolayı uğraşıyoruz. Prof Kaan Aydos var eşim bir müddet onda tedavi oldu. Ros ve DNA hasarı testi yaptırdık. Bizde ros baya yüksek çıktı Dr eşime spermlerinizin yaşadığı sıvı Haliç gibi ros bu demek demişti. Dna hasar testimiz normale yakındı bu sayede tanıştığım bir çok arkadaşımda DNA hasarı vardı ve Dr bu şekilde başlamanızı tavsiye etmem tutunmaz diyordu hepsi tedavi olduktan sonra çocuk sahibi olabildiler. Bu kadar masraf yaptınız bence bir yaptırın aklınız da kalmasın derim. Biz ist. Kadıköy düzen lab. Yaptırmıştık aklınızda bulunsun. Tedavisi de kolay. Antioksidan takviyesi. Sizin gibi bir arkadaşımında sağlıklı embriyosu gelmiyordu. Bir dr ona da oksidatif stres yumurta yapısını bozuyor demişti ilerleyen yaşlarda daha büyük risk oluşturuyormuş. Siz hiç hazırlandınız mı bilmiyorum ama astalife kullanmıştı 4 sağlıklı embriyosu geldi. Bir deneme daha düşünüyorsanız bunları bir araştırın. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.
Allah'tan ümit kesilmez, birde şöyle düşün tüp bebek için embriyo bulan arkadaşlarımıza can verende Allah, onlara o mutluluğu da tattıranda Allah, negatif olanlar oluyor, pozitif olanlar oluyor. Sen iste hiçbir şey imkansız değil arkadaşımTanımız belli. Bizlerde 46kromozom varken eşimde 45kromozom varmış iki kromozom alt alta birbirine yapışık halde. Eşim çok şükür hiç bir hastalığa sahip değil bu durumu zaten düşüklerden sonraki kendimize yaptırdığımız genetik tarama ile öğrendik.) Üstelik ikimizde fen bilimleri öğretmeniyiz ve genetikle içiçeyiz çocuklara yıllardır kromozom anlattık böylesini tahmin bile etmezdik☺bizimki tedavi değil zar atmak NGS yöntemi ile kromozomu normal veya eşim gibi bir embriyo bulmaya çalışacaklar.(aileden genetik geçen bi durum diyorlar maşallah kayınvalidem 2de 2yapmış sağlıklı çocukları var.) Ben doğal yolla deneyerek de sağlıklı bebek doğurabilirim ancak denk gelmeyede bilir bunun riskini alamam o nedenle tüp bebek ile bunu deneyeceğiz. İhtimalimin fazla olması için çok ve kaliteli yumurta gerekli sorun şu ki herkes için normal olan sayı bizim iş için biraz düşük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?