Canım geçmiş olsun, kötü şeyler yaşamışsın. Hepsi geride kaldı. Allah analı babalı büyütsünMerhabalar çok uzun zamandır giremiyorum yazılanları okuyamıyorum oncelikle kader yoldaslarima Rabbim tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yeni gelen arkadaşlara da diğer arkadaşlarıma da Rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah fikir olması açısından bende hikayemi olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım gerçekten sanki geçmişi unutmuş gibiyim eşimde ve bende sebepsiz infertilite nedeniyle bebeğimiz olmuyordu kaç kez farklı hastaneye farklı doktora gittigimi kaç kez klomen tedavisi olduğumu hatırlamıyorum o kadar çok yani sonrasında 2 aşılama olumsuz 2 tüp Bebek bir tanesi kimyasal gebelik diğeri olumsuz 2 tüp Bebekte embriyolar hiç 5. güne gidemiyordu tabiki hastanenin laboratuvarı iyi değildi Avrupa şafak hastanesine gidiyordum artık o kadar olumsuz sonuç alıyorduk ki maddi manevi bitik bir durumdaydik eşim bir gün semra Kahraman'a gidelim dedi gittik aaa bir baktık çok güzel bir sistemi var ben aşırı yıpranmış bir şekilde iyide deseler herşeye agliyordum tedaviye bismillah diyerek başladık yumurtalar toplandı 5.gune giden bir sürü embriyomuz oldu bir ay rahim dinlendirildi natürel transfer yapıldı ve çok şükür Rabbime tuttu hiç ilaç kullanmadım gerek görülmedi 7 ay hiç hamileligimi anlamadım bile çok rahattım birden gebelik zehirlenmesi nedeniyle aceleci mucizemi 32. Haftada almak zorunda kaldılar çok şükür Rabbime bebeğim hiç sorun yasamadi sadece doğum kilosu az diye kuvezde kaldı ben biraz ciddi problemler yaşadım tansiyonum 50 gün düşmedi sütüm gelmedi çocuğumu mamayla beslemek zorunda kaldım mamadan dolayı çok gazliydi 4 ay hiç uyumadik insan uyumadan da yaşarmış hala çok uyumuyoruz ama çok şükür Rabbime sağlıklı bir kızım var herşey geride kaldı kronolojik 8 aylık düzeltilmiş 6 aylık benim minik muzice prematurem günüyle uyumlu gidiyor yani 8 aylık bebeklerle uyumlu zorlu bir süreç geçirdik birlikte ama birlikte başardık geride bıraktık kötü günleri cok kötü lohusalık geçirdim ölümlerden döndüm diyebilirim cevredekiler sen artık tansiyon hastasisin bir daha bebeğin olmaz daha sütün gelmez çocuğuna bile bakmazsın diyerek cinnet geçirtmeye çalıştıkları 50 gün uyumadan yemek yemeden tansiyonun 19 larda seyrettiği günler geçirdim anlatacağım şu lütfen dualarınızı güzel yapın Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben bazen olsunda herşeye razıyım derdim ağlardım tabiki ardından herşeyin hayırlısı olsun derdim ama bazen dualarımızı sadece olsun diye ediyoruz üzüntüden ama o kadar zor bir süreç gecirdimki çocuğuma bakamadigim zaman oldu ama tam kendime gelmeye başladığımda çok şükür Rabbime bana bu duyguyu yaşamayı nasip ettin isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip et ya Rabbi dedim Rabbim emeklerinizin karşılığında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah biraz uzun oldu kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin Memorialden şaşmayın derim ben dogumuda Memorialde yaptım başka hastaneye gidemedim Allah'a emanet olun
Çok teşekkür ederim canım aminnn inşallahCanım geçmiş olsun, kötü şeyler yaşamışsın. Hepsi geride kaldı. Allah analı babalı büyütsün
İyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla: )herkese merhaba arkadaşlar;
bende çok uzun zamandır hamile kalmaya uğraşıyordum bu sürede 2klomen çatlatma iğneleri 2defa aşılama denedim fakat gebelik oluşmadı hep çok iyiydi süreç ama sonucu gelmedi bizde bir sebepte yok üstelik
yaşımda 33 olduğu için vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladık araştırmalarım sonucu bende semra kahraman için antalya’dan kalkıp istanbul’a şişli memorial’de tüp bebek tedavisine başladık opu salı günü oldu 36olgun yumurtadan 14’i döllenmiş yarın embriyoların 3.günü inşallah sağlıkla ilerler ekip doktorumda yücel bey’di.Ben hep inanarak güvenerek tedavi oldum hayırlısı olsun
amin inşallahİyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla: )
evet evet, o diğer ünlü merkezden hep bir paragözlülük kokusu alıyorum. Memorial Şişli öyle değil gibi, bize de testleri istediğiniz yerde yaptırın dediler (sperm testi hariç, ona kendi laboratuvarlarında bakmak istiyorlar). yaygın engellere rastlanmadıysa eninde sonunda bu iş olacak, ona inanıyorum: )amin inşallah
ben çok ağladım çok üzüldüm çok düştüm kalktım aylarca ovulasyon testleri denedim her ay bir umut diye gebeyim sandım ama maalesef hep sonuç hüsran olduaşılamam da aynı şekilde her şey çok güzel sorun yok yine umutluyum yine hüsran
buraya birilerine belki ışık olur diye de yazmak istedim tüp bebek tedavisi ciddi bir tedavi umutlarımı hayallerimi vucudumu hoyratca kullanacak belki beni kobay olarak görecek aman tutmasında denensin defalarca paralar dökülsünler demesinler diye semra hoca’ya gittim ben çünkü gerçekten başarı odaklı bir kadın.2defa muayeneme geldi kendini teslim edebileceğin kadar güvenebileceğin tarzda otoriterliği ve bize şu tetkiklere bakarak evet şundan olmuyor diyemem ama bu zamana kadar da olması lazımdı ve bu sürede bir şeylerde denemişsiniz vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçilmeli artık dedi ve muhtemelen sizin döllenmiyor ama sebebini tedavide anlayacağız dedi
sizden başta kimsenin istemediği genetik testlerini istiyorlae ve nerde yaptırırsanız size kalmış fiyatını buraya sorun öyle karar verin diyebiliyorlar ben bu testleri araştırırken gereksiz diyen bile oldu bende bir ara öyle düşünmedim değil velakin benim bir genetik testimde factor 5 diye gecıyor heterozigot çıktım kan pıhtılaşmaya eğilimim varmış yanı..kan sulandırıcı iğneye başladılar ve gebe kaldığımda da hep kullanacam eğerki bu testi yaptırmasalardı bebeğim tutsa bile düşecekti belki
başka bir bayagı ıyı dıye bilinen bir merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan istemediler ve kızın tek 5.gün embriyosu var ve tedaviye ocak ayında başlamıstı kız transfer beklerken kendılıgınden gebe kaldı ve bebeği düştü sonradan genetik testleri yaptırdılar sebebı onun da pıhtılasma varmıs ve bu eger tüp bebek olsaydı tek embrıyosunu da kaybedecektıdiğer merkezlerin nekadar sallamosyan iş yaptıkları da böyle ortaya çıkarıyor
İstedıklerı yaptıkları herşeyın bir sebebı var hıc sorgulamadım bile gercekten profosyoneller umarım bana da sonuc getırır
evet inşallah hayırlısıylaevet evet, o diğer ünlü merkezden hep bir paragözlülük kokusu alıyorum. Memorial Şişli öyle değil gibi, bize de testleri istediğiniz yerde yaptırın dediler (sperm testi hariç, ona kendi laboratuvarlarında bakmak istiyorlar). yaygın engellere rastlanmadıysa eninde sonunda bu iş olacak, ona inanıyorum: )
Ben şişli memorialda 5 kere tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Olmayınca olmuyor sanırım. Tedavime ilk burada başladım bir kez de Bahçeci Fulyaya gittim oradan memnun kalmadım. Şişli Memorial iyi bir yer ama bir noktadan sonra artık herşey aynı olmaya başlıyor 5 tedaviyi aynı yerde yaptırınca.evet evet, o diğer ünlü merkezden hep bir paragözlülük kokusu alıyorum. Memorial Şişli öyle değil gibi, bize de testleri istediğiniz yerde yaptırın dediler (sperm testi hariç, ona kendi laboratuvarlarında bakmak istiyorlar). yaygın engellere rastlanmadıysa eninde sonunda bu iş olacak, ona inanıyorum: )
sizin olmama sebebi ne peki??nedenini bir şeye bağladılar mı??birde istanbuldamısınız??Ben şişli memorialda 5 kere tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Olmayınca olmuyor sanırım. Tedavime ilk burada başladım bir kez de Bahçeci Fulyaya gittim oradan memnun kalmadım. Şişli Memorial iyi bir yer ama bir noktadan sonra artık herşey aynı olmaya başlıyor 5 tedaviyi aynı yerde yaptırınca.
İstanbuldayım. Embriyolara hep NGS yaptırdık. İlk denemede sağlıklı bulduk transfer oldum tutmadı. Açıklama rahim yeterli kalınlığa ulaşmamış olabilir dendi. Önceki kürtajlardan rahim inceliği problemi var. Daha sonra sağlıklı bulamadık. Bir kere de mozaik embriyo transferi yaptırdık. Tuttu bu seferde düştü. Yine rahim olabilir ya da embriyo kaynaklı olabilir dendi. Kürtaj materyalini genetiğe yolladık temiz geldi ama kız olduğu için sizin karyotip ile karışmış olabilir dendi. En son tedavide de döllenme sorunu oldu sonra COVID patladı. Öyle kaldı.sizin olmama sebebi ne peki??nedenini bir şeye bağladılar mı??birde istanbuldamısınız??
İstanbuldayım. Embriyolara hep NGS yaptırdık. İlk denemede sağlıklı bulduk transfer oldum tutmadı. Açıklama rahim yeterli kalınlığa ulaşmamış olabilir dendi. Önceki kürtajlardan rahim inceliği problemi var. Daha sonra sağlıklı bulamadık. Bir kere de mozaik embriyo transferi yaptırdık. Tuttu bu seferde düştü. Yine rahim olabilir ya da embriyo kaynaklı olabilir dendi. Kürtaj materyalini genetiğe yolladık temiz geldi ama kız olduğu için sizin karyotip ile karışmış olabilir dendi. En son tedavide de döllenme sorunu oldu sonra COVID patladı. Öyle kaldı.
41 oldum 3 yıldır uğraşıyorum doğal yollardan başladık iki kere kürtaj oldum. Sonra direk tüp bebeğe geçtik rezervde düşük yaş ileri zor maalesef ama kaderde varsa olur diye devam edicem. Biraz mola verdim. İnsanın psikolojisi de çok etkileniyor. Banu Çiftçiyi duydum bende. İyi bir doktor. Bakalım sanırım biraz değişik yerler denemek iyi gelebilir. Heyecan olur dediğiniz gibi. Aldığım vitaminlerin zaten hesabı yok. Arı sütü de kullanıyorum. Doğal da olur belki diyorum ama rahim konusunda emin olamıyorum ne yazık ki. İnşallah hepimiz bir gün sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz.Eğer toparladıysanız kendinizi yeniden deneyebilirsiniz bence..Yaşınız kaç ?Ben semra hoca için istanbul’a geldim antalya’dan başka şehirde olsaydı oraya gelirdim o konuda avantajlısınız bence..Ya da doğal şeyler deneyin bütüncül tıpla ilgilenen çok kadın-doğum doktoru var belki size beslenme tarzı yaşam kalıtesıyle alakalı yol gösterir kendiliğinden gebe kalırsınız Farklı bir doktor belki farklı heyecan heveste uyandırabilir bir başkasını da deneyebilirsiniz ben instagramda banu çiftçi diye bir doktoru takip ediyorum çok pozitif bir kadın araştırmadım başarısını vs ama siz araştırın belki o size iyi gelir bir nevi de kısmet gerçekten
Merhaba yazılarınızı okurken denk geldim yazmak istedim. Bizim de erkek sorunumuz var sayımız çok az ve yapısı morfoloji bozuk. İlk keZ deneme yapacağız memoriali tercih ettik İzmir’den İstanbul’a gideceğiz. Siz nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz
41 oldum 3 yıldır uğraşıyorum doğal yollardan başladık iki kere kürtaj oldum. Sonra direk tüp bebeğe geçtik rezervde düşük yaş ileri zor maalesef ama kaderde varsa olur diye devam edicem. Biraz mola verdim. İnsanın psikolojisi de çok etkileniyor. Banu Çiftçiyi duydum bende. İyi bir doktor. Bakalım sanırım biraz değişik yerler denemek iyi gelebilir. Heyecan olur dediğiniz gibi. Aldığım vitaminlerin zaten hesabı yok. Arı sütü de kullanıyorum. Doğal da olur belki diyorum ama rahim konusunda emin olamıyorum ne yazık ki. İnşallah hepimiz bir gün sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz.
Canım aylar oldu buraya bakmamıştım, rabbim sağlık şifa versin evladına inşallah sağlıklı sihhatli bir şekilde dogarHerkese merhaba, benim hikayem de guzel baslayip kotu devam edenlerden malesef.
Siddetli erkek infertilitesi dolayisiyla memorialda tup bebek tedavisi gorduk. Bence lab. Cok iyi cunku hicbir hastanede cikmayan sperm sayilari bulundu esimde ve tese olacak diye beklerken tese olmadan sperm bulundu burada.
20 yumurtadan 13u dollenmisti ve 2 tanesi 5. Gun 6 tanesi 6. Gun blast oldu. Ben siddetli erkek inf var diye (morfolojide sikinti yoktu ama totalde 30 40bn sperm tamami hareketsizdi) 3une pgt yapilmasini istemistm sadece biri normal geldi, biri %50 mozaik biri 45x cikti. Normal olani transfer oldm hamile kaldim. 20. Haftaya kdr her sey cok iyiydi organ gelisimi fln cok iyi saglikli bebek, neticede pgt de var ya artik icim rahatti. Ama bebegin plasentasinda sorun cikti o haftada. Bebek gelismiyor geri kaliyor kordonda kan akisi ters akim oluyor vs.. simdi 26+4 oldum ama doktorlar sans vermiyorlar bebege
Kisacasi, bir aksilik cikacaksa cikiyor saglikli dogacaksa da doguyor sanirim. Ben de bir daha denersem pgt yaptirmayi dusunmuyorum. O zaman da biliyorduk can veren nasip eden Allah pgt yaptirmadan da olur takdiri ilahi diyorduk ama yine de imkanlari kullanalim dedik. Netice boyle oldu.
Amin inşallah isteyen herkesin kucağına yavrusunu versin AllahımMerhaba, memorial da 1 tedavi 2 transferim oldu ikisi de tuttu ama devam etmedi gebeliğim. Hastaneden, doktorlardan her şey den çok memnun kaldık. Diğer hastanelerde hiç 5.Güne gelmemişti ve hiç gebelik bile olmamıştı. Inşallah sizin de gebelik oluşur sağlıkla doğarAllah gönlümüze göre versin nol sans
Çok teşekkür ederim canım.. Sen ne durumdasın yeni tedaviye başlamayı düşünüyor musun?Canım aylar oldu buraya bakmamıştım, rabbim sağlık şifa versin evladına inşallah sağlıklı sihhatli bir şekilde dogar
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Arı sütünün kadın yumurtasına çok faydalı olduğunu okumuştum benim bir de zeytinyağında bekletilmiş kuru incir. Bence eşiniz de siz de kullanın. Özellikle şimdi incir zamanı eşiniz bol bol incir yesin ve taze cevizin de şimdi mevsimi taze ceviz de bol bol yemenizi tavsiye ederim. Burada bir arkadaşımız vardı onda da yumurta rezerv azlığı vardı z.yağında kuru incir kürü yapmıştıMerhaba, eylül ayı sonu adetimle kısmet olursa tüp bebeğe başlayacağız. Memorial şişli de başladık. Benim amh düşük.0,4 ama geçen seneki sonuç iyice düşmüştür. Eşimde de sperm sayı azlığı, hız düşüklüğü, morfoloji sıfır. Doktorumuz tüp bebek için yeterli dedi. Imsı tekniği ile yapacaklar.
Ben bu süreçte omepa Q10 eşim progny m kullanıyor 15 gündür kullanıyoruz. Sabah çörek otu yağı keçiboynuzu özü pekmezi polen ballı yiyoruz. Hergün ben 2 tam pişmiş yumurta 1 kaseden fazla yoğurt yiyorum. 1 porsiyon meyve.Varsa herkesin önerisine bilgisine ihtiyacım var. Bizim süreç çok uzun sürecek. Her bilgiye açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?