Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım geçmiş olsun, kötü şeyler yaşamışsın. Hepsi geride kaldı. Allah analı babalı büyütsün

İyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla: )

İyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla: )
amin inşallah
ben çok ağladım çok üzüldüm çok düştüm kalktım aylarca ovulasyon testleri denedim her ay bir umut diye gebeyim sandım ama maalesef hep sonuç hüsran olduaşılamam da aynı şekilde her şey çok güzel sorun yok yine umutluyum yine hüsran
buraya birilerine belki ışık olur diye de yazmak istedim tüp bebek tedavisi ciddi bir tedavi umutlarımı hayallerimi vucudumu hoyratca kullanacak belki beni kobay olarak görecek aman tutmasında denensin defalarca paralar dökülsünler demesinler diye semra hoca’ya gittim ben çünkü gerçekten başarı odaklı bir kadın.2defa muayeneme geldi kendini teslim edebileceğin kadar güvenebileceğin tarzda otoriterliği ve bize şu tetkiklere bakarak evet şundan olmuyor diyemem ama bu zamana kadar da olması lazımdı ve bu sürede bir şeylerde denemişsiniz vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçilmeli artık dedi ve muhtemelen sizin döllenmiyor ama sebebini tedavide anlayacağız dedi
sizden başta kimsenin istemediği genetik testlerini istiyorlae ve nerde yaptırırsanız size kalmış fiyatını buraya sorun öyle karar verin diyebiliyorlar ben bu testleri araştırırken gereksiz diyen bile oldu bende bir ara öyle düşünmedim değil velakin benim bir genetik testimde factor 5 diye gecıyor heterozigot çıktım kan pıhtılaşmaya eğilimim varmış yanı..kan sulandırıcı iğneye başladılar ve gebe kaldığımda da hep kullanacam eğerki bu testi yaptırmasalardı bebeğim tutsa bile düşecekti belki
başka bir bayagı ıyı dıye bilinen bir merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan istemediler ve kızın tek 5.gün embriyosu var ve tedaviye ocak ayında başlamıstı kız transfer beklerken kendılıgınden gebe kaldı ve bebeği düştü sonradan genetik testleri yaptırdılar sebebı onun da pıhtılasma varmıs ve bu eger tüp bebek olsaydı tek embrıyosunu da kaybedecektıdiğer merkezlerin nekadar sallamosyan iş yaptıkları da böyle ortaya çıkarıyor

İstedıklerı yaptıkları herşeyın bir sebebı var hıc sorgulamadım bile gercekten profosyoneller umarım bana da sonuc getırır

evet evet, o diğer ünlü merkezden hep bir paragözlülük kokusu alıyorum. Memorial Şişli öyle değil gibi, bize de testleri istediğiniz yerde yaptırın dediler (sperm testi hariç, ona kendi laboratuvarlarında bakmak istiyorlar). yaygın engellere rastlanmadıysa eninde sonunda bu iş olacak, ona inanıyorum: )

evet inşallah hayırlısıylaklinik 7gün boyunca acık ve ekıp ekıp calısıyolar benim doktorum yücel bey’di kontrolde sadece 1kez umut bey dıye başka bır doktora gıttım o da yücel bey’in ızınlı oldugu gune denk geldıgı ıcın muhtemelen..ve sızınle ılgılı en ufak ayrıntıyı bıle dosyanıza işlıyolar o sebeple yabancılık hıssetmıyosunuz ki nitekim hersey ogleden sonra kurulda semra hoca’nın kararıyla olusuyor msj gelıyor ılac dozlarınız ılaclarınız arkasından arıyorlar takıp edıyolar yanı sizi..her kontrolde kan degerlerınız kontrol edılıyor zaten

Ben şişli memorialda 5 kere tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Olmayınca olmuyor sanırım. Tedavime ilk burada başladım bir kez de Bahçeci Fulyaya gittim oradan memnun kalmadım. Şişli Memorial iyi bir yer ama bir noktadan sonra artık herşey aynı olmaya başlıyor 5 tedaviyi aynı yerde yaptırınca.

sizin olmama sebebi ne peki??nedenini bir şeye bağladılar mı??birde istanbuldamısınız??

sizin olmama sebebi ne peki??nedenini bir şeye bağladılar mı??birde istanbuldamısınız??
İstanbuldayım. Embriyolara hep NGS yaptırdık. İlk denemede sağlıklı bulduk transfer oldum tutmadı. Açıklama rahim yeterli kalınlığa ulaşmamış olabilir dendi. Önceki kürtajlardan rahim inceliği problemi var. Daha sonra sağlıklı bulamadık. Bir kere de mozaik embriyo transferi yaptırdık. Tuttu bu seferde düştü. Yine rahim olabilir ya da embriyo kaynaklı olabilir dendi. Kürtaj materyalini genetiğe yolladık temiz geldi ama kız olduğu için sizin karyotip ile karışmış olabilir dendi. En son tedavide de döllenme sorunu oldu sonra COVID patladı. Öyle kaldı.

Eğer toparladıysanız kendinizi yeniden deneyebilirsiniz bence..Yaşınız kaç ?Ben semra hoca için istanbul’a geldim antalya’dan başka şehirde olsaydı oraya gelirdim o konuda avantajlısınız bence..Ya da doğal şeyler deneyin bütüncül tıpla ilgilenen çok kadın-doğum doktoru var belki size beslenme tarzı yaşam kalıtesıyle alakalı yol gösterir kendiliğinden gebe kalırsınız Farklı bir doktor belki farklı heyecan heveste uyandırabilir bir başkasını da deneyebilirsiniz ben instagramda banu çiftçi diye bir doktoru takip ediyorum çok pozitif bir kadın araştırmadım başarısını vs ama siz araştırın belki o size iyi gelir bir nevi de kısmet gerçekten

41 oldum 3 yıldır uğraşıyorum doğal yollardan başladık iki kere kürtaj oldum. Sonra direk tüp bebeğe geçtik rezervde düşük yaş ileri zor maalesef ama kaderde varsa olur diye devam edicem. Biraz mola verdim. İnsanın psikolojisi de çok etkileniyor. Banu Çiftçiyi duydum bende. İyi bir doktor. Bakalım sanırım biraz değişik yerler denemek iyi gelebilir. Heyecan olur dediğiniz gibi. Aldığım vitaminlerin zaten hesabı yok. Arı sütü de kullanıyorum. Doğal da olur belki diyorum ama rahim konusunda emin olamıyorum ne yazık ki. İnşallah hepimiz bir gün sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz.

Merhaba, memorial da 1 tedavi 2 transferim oldu ikisi de tuttu ama devam etmedi gebeliğim. Hastaneden, doktorlardan her şey den çok memnun kaldık. Diğer hastanelerde hiç 5.Güne gelmemişti ve hiç gebelik bile olmamıştı. Inşallah sizin de gebelik oluşur sağlıkla doğar Allah gönlümüze göre versin nol sans

evet haklısınız farklı bir yer belki sizin için daha hayırlı olacaktır.
50 yaşına yakın bir tanıdığım bahçecide 3 deneme yaptıktan sonra amerikan hastanesinde bülent urman'a tedavi oldu ve kendi yumurtaları ile hamile kaldı. ona da semra hanımı önermiştim ama o doğrudan bülent beye gitti.
allah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin.

Canım aylar oldu buraya bakmamıştım, rabbim sağlık şifa versin evladına inşallah sağlıklı sihhatli bir şekilde dogar

Merhabalar hanımlar bende 3 yıl sonra tekrar tedaviye başlıyorum. 2017 yılında bir düşük oldu 2012 yılında da kızım oldu çok şükür. Düştükten sonra tedavi olmadım hiç.. Dün ön görüşmeye gittim Semra hanım herzamanki gibi ilğiliydi testleri istedi bizden Allahını izni ile başlıyoruz

Amin inşallah isteyen herkesin kucağına yavrusunu versin Allahım

Merhaba, eylül ayı sonu adetimle kısmet olursa tüp bebeğe başlayacağız. Memorial şişli de başladık. Benim amh düşük.0,4 ama geçen seneki sonuç iyice düşmüştür. Eşimde de sperm sayı azlığı, hız düşüklüğü, morfoloji sıfır. Doktorumuz tüp bebek için yeterli dedi. Imsı tekniği ile yapacaklar.
Ben bu süreçte omepa Q10 eşim progny m kullanıyor 15 gündür kullanıyoruz. Sabah çörek otu yağı keçiboynuzu özü pekmezi polen ballı yiyoruz. Hergün ben 2 tam pişmiş yumurta 1 kaseden fazla yoğurt yiyorum. 1 porsiyon meyve.Varsa herkesin önerisine bilgisine ihtiyacım var. Bizim süreç çok uzun sürecek. Her bilgiye açığım.

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Arı sütünün kadın yumurtasına çok faydalı olduğunu okumuştum benim bir de zeytinyağında bekletilmiş kuru incir. Bence eşiniz de siz de kullanın. Özellikle şimdi incir zamanı eşiniz bol bol incir yesin ve taze cevizin de şimdi mevsimi taze ceviz de bol bol yemenizi tavsiye ederim. Burada bir arkadaşımız vardı onda da yumurta rezerv azlığı vardı z.yağında kuru incir kürü yapmıştı

İnşallah teşekkür ederim. Arı sütü başlayacağım ama arada 1 adetim var onunla başlayıp diğer adetimdede olmak üzere 2 adet kullanmış olucam 20şer gün toplam 40 gün kullanıcam. Zeytinyağında inciri ben eşime yapıyordum. Ama hemen deneyeceğim. Cevizde çok duydum. Onada başlayacağım. İncir prolaktini yükseltir diyede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…