Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de rezervim az zeytinyağında incir kürü nasıl yapılıyor acaba siz biliyormusunuz
Benim esimde sikinti vardi erkekler icin z.yaginda beklemis kuru inciri her gun yiyecek diye okumustm ama kadinlar icin de ayni mi cok bilmiyorum cnm
P Pelinimben cnm incir kurunu sen uygulamistin degil mi faydasi olmustu sanirim

Benim esimde sikinti vardi erkekler icin z.yaginda beklemis kuru inciri her gun yiyecek diye okumustm ama kadinlar icin de ayni mi cok bilmiyorum cnm
P Pelinimben cnm incir kurunu sen uygulamistin degil mi faydasi olmustu sanirim
Evet canım bana havuz uygulaması yapılırken 1.tedaviden 1 embriyom doldurulmuştu tedavim bitince regl oldum reglin 3.günü incir kürü uyguladım sabah aksam kaynatılıp içilen kürden 25 gün yaptım tekrar regl olunca 2.tedavi için merkeze gittim ve yaklaşık 8 9 ad folikül vardı toplandı ve 3 tanesi 5.güne gelip donduruldu. Incir küründe prolaktin degeri çok önemli buna dikkat etmek lazım

Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olur.cok üzgünüm bugün fsh baktirdim 123 cıktı. Geçen sene 29 idi. Ve ben geçen sene doğal yolla çift yumurta ikizlerine hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum .martta tup bebek için bahceciye gittim ama korona çıktı. Tedaviye başlayamadım bile.adet kanamalarım azaldı.ve gecikmeler de olmaya başladı. 1 hafta önce Tarlusal verdi doktor onu kullandım.bugün adetin 3.günü fsh 123 ben şimdi menapozami girdim aniden fsh düşüren ilaçlar varmış.kullanıp fayda gören tedaviye baslayabilen arkadaşlar oldumu aranizda. Kactan kaça düşürdünüz düştüyse. Benim kadar vahim olan varmı. Lütfen bilenler bisey söylesin

Bu testi şişli memorialda tabiki önermiyorlar. Serum için geçen transferde çok uğraştım zor bela bir ilaç ismi aldım ve hiç bir eczanede bulamadım. Bunu zaten hastanenin sağlaması lazım ama şişli memorialda kalıplaşmış bir tedavi şekli var ve bunun dışına maalesef çıkmıyorlar.

Hayıt tohumu kullanabilirsiniz. Günde bir kez kaynamış su içine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu dövüp atın 5-10 dk arası bekleyin süzün için. Tarifler internette var. Testeredişli aslan pençesi de olabilir. İbrahim Saraçoğlundan bulabilirsiniz.

Hayıt tohumu kullanabilirsiniz. Günde bir kez kaynamış su içine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu dövüp atın 5-10 dk arası bekleyin süzün için. Tarifler internette var. Testeredişli aslan pençesi de olabilir. İbrahim Saraçoğlundan bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevap için geçen ay 25 gün aslan pencesi kullandım ama sonuç böyle çıktı. Hayit otunu da duymuştum ama hiç düzenli kullanmadım.acaba aslan pencesi fsh yükseltmiş olabilirmi diye düşünüyorum.

Teşekkürler ederim bende deneyeceğim yediklerinizi insallah

Merhaba. Yazılanların cogunu okudum.
33 yasındayım.2 yıldır evliyim. Ve 1 yıldır da bebek istiyoruz. Uzun bir süre ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama ve catlamayı hıc kacırmadım. ama bır kez bıle gebelık olmadı.
Sonra rahim filmi duydum.Gittim cektırdım. Onda da sorun cıkmadı. 3 ay ıcınde gebelık olabilir dendi. Ama yine olmadı.
Sonra yumurta takıbı yaptırdım klomen kullandım. O ayda tutmadı.
DNA hasarı varsa tutmaz dediler. o testi yaptırıp Ankaraya Kaan Aydos Hocaya gıttık. Gelin görün ki hasar da cıkmadı.
Kaan hoca bir test daha ıstedı,. SPERM MITOKONDRİ testi. Yaptırdık. Sonucu henuz cıkmadı. Ama eger bunda da hasar yoksa hıc beklemeyın tup bebek yaptırın dedı.
Eger DNA hasarlı olsaydı tedavısı cok basıtmıs. Ama bızde sorun yok. Esımın ve benım tum testlerımız normal.
YIne de testler normal cıksa da lab ortamında ıncelenmeyen seyler sorun vardır belkı dedı Kaan Hoca. Mesela kadının yumurtası erkek spermı gıbı mikroskopla ıncelenemıyor. Belki de yumurtanın kabugu cok kalın ve sperm onu kıramıyor. Ya da baska bısey. Ama onu bılemeyız dedi.
İşin özü. Bence bu testte de sorun cıkmıcak. VE biz tüp bebek yaptıracagız.
Acıkcası maddı olarak bızı zorlayacagı ıcın hep kactım tup bebekten. Ama baska caremız yok. Ne kadar bekleyecegımız bellı degıl.
Bende memorıal de yaptıracagım.
İnşaallah Bende tum ısteyenler gıbı kucagıma alırım bebegımı.

iyi günler arkadaşlar burdaki yazılanlar doğrultusunda şişli memorial hastanesinde ön görüşme için gittik eşimi ürolojiye yönlendirdiler ve bendende trombofili biyokimya ve genetik testleri istediler araştırma hastanelerinden alınıyormuş ama hangi bölüme randevu alınıyor hangi hastanede daha kolay veriyor. yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba

Bende hep tupbebekten kaçmıştım maliyetinden dolayi ve sebepsiz olduğu icin bir ihtimal kendiliğinden olur diye on yıl bekledim sayısız kür farklı doktorlara gittim sonuc cebimden bir tupbebek parasindan fazlası çıktı ve sonuc yine tupbebek bolumundeyiz. Kaçınılmaz son gibi malesef. İnsallah emekleriniz bosa çıkmasın

Size tavsiyem daha önce yaptırmadıysanız karyotip analizlerinizi yaptırın eşinizde yaptırsın sizde. Kromozomlarınıza bakılmış olur. Zaten Semra Hoca da isteyebilir.

Aslında bitkiler tehlikeli olabiliyor tabii. Ben kendimde hayıt tohumunu test ettim o sebeple önerdim. Testeredişli aslan pençesini de denemiştim.Bunları kısa süreli yaptım.

Size tavsiyem daha önce yaptırmadıysanız karyotip analizlerinizi yaptırın eşinizde yaptırsın sizde. Kromozomlarınıza bakılmış olur. Zaten Semra Hoca da isteyebilir.

Merhaba. testin adı tam olarak nedir biliyormusunuz.
Bir de doktor ıstegı olmadan herhangi bir lab da yaptırabılırmıyım. Mesela düzen lab.

Amin. Allah isteyen herkese saglıklı bebekler nasip etsin.
Tesekkur ederim Haklısınız. Beklemek cok stresli. Bekledikce hayatımı ertelıyormusum gıbı gelıyor.
Beklemenın suresı de yok bir de. 1 yılda olabılır 5 yıl da. Zten benım suan tüp bebekten baska yapabılcegım bır sey yok.
Az önce bır arkadasın yazdıgı gıbı bır test daha yaptırırım belki. Karyotip analizi.

Ben Ümraniye eğitim araştırma tıbbi genetik bölümünde yaptırdım hepsini. Çok yardımcı oldular. Sabah erken gidin testlerin saati var özel bir genetik laboratuvar ile anlaşmalari var ücret almıyorlar ama. Sonuçlar 45 gün sonra çıkıyor zaten tedavi surecine yetişiyor

arkadaşlar aranızda sisli memorialde tedavi görüp kimyasal gebelik yaşayan var mı, varsa sureciniz nasil oldu anlatabilir misiniz

ben haseki eğitim araştırmada yaptırdım kadın-doğum’dan randevu almanız gerekıyor kuzenım asıstan doktor acıkcası o yönlendırdı test ısterken sıkıntı olmadı ama bu testleri devlette normalde bırkac kez düşük yapanlar ıcın falan ıstenıyomus dürüst davrandığınızda da yaptırabilir misiniz onu bilmıyorum .

bilgi için teşekkür ederim ebegümeci61 ve rus ruleti peki ümraniye eğitim araştırmada genetik bölümüne randevu mu almamız gerekiyor yoksa direk gidebiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…