- 16 Aralık 2019
- 58
- 109
- 13
Tibbi genetikten randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim. Dr İrem kalay benim gittiğim kisi. Durumu izah ettim çok yardımcı oldu. Hatta ekstra eşime de analizler yaptı.bilgi için teşekkür ederim ebegümeci61 ve rus ruleti peki ümraniye eğitim araştırmada genetik bölümüne randevu mu almamız gerekiyor yoksa direk gidebiliyor muyuz
Ümraniye eğitim araştırma covid yönünden yoğun Zeynep Kamile gitmenizi öneririm orası covid hastası almıyormuş.bilgi için teşekkür ederim ebegümeci61 ve rus ruleti peki ümraniye eğitim araştırmada genetik bölümüne randevu mu almamız gerekiyor yoksa direk gidebiliyor muyuz
Bu test kanda bakılan genetik degil galiba. Benden sadece kanda genetik istediler esimle yaptırdık.. Semra hanimla bende görüştüm bu testten bahsetmedi gerek gorse isterdi galibaYaptırabilirsiniz karyotip analizi olarak geçiyor olmalı oraya da sorarsınız kromozom analizi yapılacak.
Ben Bağcılar Devlet Hastanesinde yaptırmıştımOrası da bize uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım çalıştığım için de zor oluyor
Evet ben yaşadım.arkadaşlar aranızda sisli memorialde tedavi görüp kimyasal gebelik yaşayan var mı, varsa sureciniz nasil oldu anlatabilir misiniz
Bana folidays verildi tedavimle basladim kullanmaya. D vitaminimde hep düşük çıkar zaten onuda kendim aldim kullanıyorum. Sorun olmaz herhaldeArkidişler, Memorial neden bize vitamin filan vermiyor: ) Folik asit bile demediler, ben onu aylardır kullanıyorum. Omega3, d vitamini filan da kullanıyorum. Sizler ne yapmıştınız, size reçete edilmiş miydi Memorial'da?
Bir de, tedaviye başlarken, reglden önce östrojen bandı kullandırılan var mı?
Merhaba, ben de yolun başındayım, aramızda daha deneyimliler var, burada da diğer başlıklarda da onların bilgilerine başvuruyorum. Tüp bebek sürecinde şuna emin oldum: Umut hep var. Yorulsak da, üzülsek de umut hep var. Stres zincirleme tüm hormonları etkiliyormuş, no stres deniyor tabi demesi kolay.. Mümkün olduğunca işte inanarak umutla devam etmek iyi oluyor: ) Bence Memorial'a giderek iyi yapmışsınız, Ürolojinin kralı Mehmed Murad Başar ve tüp bebeğin kraliçesi Semra Kahraman orada: ) İnşallah hayırlısıyla çocuğumuz olur. Amin: )Merhaba arkadaşlar bizde memorialden randevu aldık ipek hanımla da canlı görüşme yaptık bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı az bir tane kimyasal gebelikle sonuçlanan başarısız bir denememiz birde yakın zaman ngs den olumsuz sonuç geldiği için transfer yapılamayan bir denememiz daha var bizimle aynı durumu yasayan varmı biraz umutsuzluk var üzerimizde amacım hem dertleşmek hemde bilgi almak
D vitaminini ölçtürmedim ama alıyorum. Siz kaçıncı gününüzdesiniz: ) İnşallah iyi gider süreciniz. Ben Eylül'de başlıycam.Bana folidays verildi tedavimle basladim kullanmaya. D vitaminimde hep düşük çıkar zaten onuda kendim aldim kullanıyorum. Sorun olmaz herhalde
Bugun 4. İgnemi yaptım yumurtalar büyüdükçe heyecanim artıyor ilk cok rahat başlamıştım ama. Cumartesi kontrolum var yine hayırlısı bakalım. Hepimizin tedavisi olumlu ilerlesin insallahD vitaminini ölçtürmedim ama alıyorum. Siz kaçıncı gününüzdesiniz: ) İnşallah iyi gider süreciniz. Ben Eylül'de başlıycam.
Amin: ) Kolay gelsin, o iğneler beni çok düşündürüyor: ) Yumurta büyüklüğü her gün mü kontrol ediliyor? 4 günde kaç kere gittiniz mesela?Bugun 4. İgnemi yaptım yumurtalar büyüdükçe heyecanim artıyor ilk cok rahat başlamıştım ama. Cumartesi kontrolum var yine hayırlısı bakalım. Hepimizin tedavisi olumlu ilerlesin insallah
Cumartesi adetimin ikincu gunu ilk kontrolumu oldum o gün igneye basladim bugün salı yine gittim ve cumartesi gidecegim tekrar. Kolay iğneler bakmadan yapsam hic hissetmem bile ama insanin kendine igne yapmasi tuhaf geliyor sadece :)Amin: ) Kolay gelsin, o iğneler beni çok düşündürüyor: ) Yumurta büyüklüğü her gün mü kontrol ediliyor? 4 günde kaç kere gittiniz mesela?
İstanbuldayım. Embriyolara hep NGS yaptırdık. İlk denemede sağlıklı bulduk transfer oldum tutmadı. Açıklama rahim yeterli kalınlığa ulaşmamış olabilir dendi. Önceki kürtajlardan rahim inceliği problemi var. Daha sonra sağlıklı bulamadık. Bir kere de mozaik embriyo transferi yaptırdık. Tuttu bu seferde düştü. Yine rahim olabilir ya da embriyo kaynaklı olabilir dendi. Kürtaj materyalini genetiğe yolladık temiz geldi ama kız olduğu için sizin karyotip ile karışmış olabilir dendi. En son tedavide de döllenme sorunu oldu sonra COVID patladı. Öyle kaldı.
İnşallah teşekkür ederim. Arı sütü başlayacağım ama arada 1 adetim var onunla başlayıp diğer adetimdede olmak üzere 2 adet kullanmış olucam 20şer gün toplam 40 gün kullanıcam. Zeytinyağında inciri ben eşime yapıyordum. Ama hemen deneyeceğim. Cevizde çok duydum. Onada başlayacağım. İncir prolaktini yükseltir diyede korkuyorum.
Hayırlı olsun.. Ben bu sekılde denediklerimle farklı bir sonuç alamadım 8.denemem benimde yarın başlıyorumİnşallah teşekkür ederim. Arı sütü başlayacağım ama arada 1 adetim var onunla başlayıp diğer adetimdede olmak üzere 2 adet kullanmış olucam 20şer gün toplam 40 gün kullanıcam. Zeytinyağında inciri ben eşime yapıyordum. Ama hemen deneyeceğim. Cevizde çok duydum. Onada başlayacağım. İncir prolaktini yükseltir diyede korkuyorum.
Emin olun memorial en iyisi bende doktorumun peşinden başka merkeze gittim 4 deneme negatif Memorial'de 3 denemem İn 2 sı pozitif..Ben şişli memorialda 5 kere tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Olmayınca olmuyor sanırım. Tedavime ilk burada başladım bir kez de Bahçeci Fulyaya gittim oradan memnun kalmadım. Şişli Memorial iyi bir yer ama bir noktadan sonra artık herşey aynı olmaya başlıyor 5 tedaviyi aynı yerde yaptırınca.
Bir ümit kostuyoruz rabbim tez vakitte hepimize evlatlarimizi kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok zor gerçekten ömrümde ilk defa reglim gelmiyor 8 gün oldu hamile de değilim ilkj defa adet söktürücü kullancam Rabbim yardimcimiz olsun güzel haberler duyurdum insMerhaba, ben de yolun başındayım, aramızda daha deneyimliler var, burada da diğer başlıklarda da onların bilgilerine başvuruyorum. Tüp bebek sürecinde şuna emin oldum: Umut hep var. Yorulsak da, üzülsek de umut hep var. Stres zincirleme tüm hormonları etkiliyormuş, no stres deniyor tabi demesi kolay.. Mümkün olduğunca işte inanarak umutla devam etmek iyi oluyor: ) Bence Memorial'a giderek iyi yapmışsınız, Ürolojinin kralı Mehmed Murad Başar ve tüp bebeğin kraliçesi Semra Kahraman orada: ) İnşallah hayırlısıyla çocuğumuz olur. Amin: )
Bir ümit kostuyoruz rabbim tez vakitte hepimize evlatlarimizi kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok zor gerçekten ömrümde ilk defa reglim gelmiyor 8 gün oldu hamile de değilim ilkj defa adet söktürücü kullancam Rabbim yardimcimiz olsun güzel haberler duyurdum ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?