Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bilgi için teşekkür ederim ebegümeci61 ve rus ruleti peki ümraniye eğitim araştırmada genetik bölümüne randevu mu almamız gerekiyor yoksa direk gidebiliyor muyuz
Tibbi genetikten randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim. Dr İrem kalay benim gittiğim kisi. Durumu izah ettim çok yardımcı oldu. Hatta ekstra eşime de analizler yaptı.

bilgi için teşekkür ederim ebegümeci61 ve rus ruleti peki ümraniye eğitim araştırmada genetik bölümüne randevu mu almamız gerekiyor yoksa direk gidebiliyor muyuz
Ümraniye eğitim araştırma covid yönünden yoğun Zeynep Kamile gitmenizi öneririm orası covid hastası almıyormuş.

Orası da bize uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım çalıştığım için de zor oluyor

Yaptırabilirsiniz karyotip analizi olarak geçiyor olmalı oraya da sorarsınız kromozom analizi yapılacak.
Bu test kanda bakılan genetik degil galiba. Benden sadece kanda genetik istediler esimle yaptırdık.. Semra hanimla bende görüştüm bu testten bahsetmedi gerek gorse isterdi galiba

Orası da bize uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım çalıştığım için de zor oluyor
Ben Bağcılar Devlet Hastanesinde yaptırmıştım
Direk genetik bölümünden randevu alarak gitmiştim
1 ay da çıkmıştı sonuçlarım
Tabi ben 2017 yılından bahsediyorum.

arkadaşlar aranızda sisli memorialde tedavi görüp kimyasal gebelik yaşayan var mı, varsa sureciniz nasil oldu anlatabilir misiniz
Evet ben yaşadım.
8. gün değerim 28 çıkmıştı
10. gün 15 çıkmıştı
Hemşire "4 gün sonra tekrar test ver değerinin sıfırlanmasını istiyoruz" demişti.
Değerim 1.10 a düştükten sonra adet oldum zaten

Merhaba arkadaşlar bizde memorialden randevu aldık ipek hanımla da canlı görüşme yaptık bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı az bir tane kimyasal gebelikle sonuçlanan başarısız bir denememiz birde yakın zaman ngs den olumsuz sonuç geldiği için transfer yapılamayan bir denememiz daha var bizimle aynı durumu yasayan varmı biraz umutsuzluk var üzerimizde amacım hem dertleşmek hemde bilgi almak

Arkidişler, Memorial neden bize vitamin filan vermiyor: ) Folik asit bile demediler, ben onu aylardır kullanıyorum. Omega3, d vitamini filan da kullanıyorum. Sizler ne yapmıştınız, size reçete edilmiş miydi Memorial'da?
Bir de, tedaviye başlarken, reglden önce östrojen bandı kullandırılan var mı?

Bana folidays verildi tedavimle basladim kullanmaya. D vitaminimde hep düşük çıkar zaten onuda kendim aldim kullanıyorum. Sorun olmaz herhalde

Merhaba, ben de yolun başındayım, aramızda daha deneyimliler var, burada da diğer başlıklarda da onların bilgilerine başvuruyorum. Tüp bebek sürecinde şuna emin oldum: Umut hep var. Yorulsak da, üzülsek de umut hep var. Stres zincirleme tüm hormonları etkiliyormuş, no stres deniyor tabi demesi kolay.. Mümkün olduğunca işte inanarak umutla devam etmek iyi oluyor: ) Bence Memorial'a giderek iyi yapmışsınız, Ürolojinin kralı Mehmed Murad Başar ve tüp bebeğin kraliçesi Semra Kahraman orada: ) İnşallah hayırlısıyla çocuğumuz olur. Amin: )

Bana folidays verildi tedavimle basladim kullanmaya. D vitaminimde hep düşük çıkar zaten onuda kendim aldim kullanıyorum. Sorun olmaz herhalde
D vitaminini ölçtürmedim ama alıyorum. Siz kaçıncı gününüzdesiniz: ) İnşallah iyi gider süreciniz. Ben Eylül'de başlıycam.

D vitaminini ölçtürmedim ama alıyorum. Siz kaçıncı gününüzdesiniz: ) İnşallah iyi gider süreciniz. Ben Eylül'de başlıycam.
Bugun 4. İgnemi yaptım yumurtalar büyüdükçe heyecanim artıyor ilk cok rahat başlamıştım ama. Cumartesi kontrolum var yine hayırlısı bakalım. Hepimizin tedavisi olumlu ilerlesin insallah

Bugun 4. İgnemi yaptım yumurtalar büyüdükçe heyecanim artıyor ilk cok rahat başlamıştım ama. Cumartesi kontrolum var yine hayırlısı bakalım. Hepimizin tedavisi olumlu ilerlesin insallah
Amin: ) Kolay gelsin, o iğneler beni çok düşündürüyor: ) Yumurta büyüklüğü her gün mü kontrol ediliyor? 4 günde kaç kere gittiniz mesela?

Amin: ) Kolay gelsin, o iğneler beni çok düşündürüyor: ) Yumurta büyüklüğü her gün mü kontrol ediliyor? 4 günde kaç kere gittiniz mesela?
Cumartesi adetimin ikincu gunu ilk kontrolumu oldum o gün igneye basladim bugün salı yine gittim ve cumartesi gidecegim tekrar. Kolay iğneler bakmadan yapsam hic hissetmem bile ama insanin kendine igne yapmasi tuhaf geliyor sadece :)

Merhaba,

Aslan pençesi çayı rahim kalınlığına çok iyi geliyor isterseniz araştırıp kullanın. Doktor bana da ince demişti kullandıktan sonra rahim kalınlığım çok arttı sadece günlük dozajı çok fazla tutmamalısın 1 bardağı geçme mesela çok fazla kullanıldığında düzensiz rahim kalınlığı artışından dolayı rahimde et oluşabiliyormuş yani bir doktor öyle söylemişti gerçi her birinin farklı görüşü oluyor o yüzden iyice araştır derim

Merhaba,

Evet prolaktin sıkıntın varsa incir prolaktini yükseltiyor ona dikkat et

Hayırlı olsun.. Ben bu sekılde denediklerimle farklı bir sonuç alamadım 8.denemem benimde yarın başlıyorum

Emin olun memorial en iyisi bende doktorumun peşinden başka merkeze gittim 4 deneme negatif Memorial'de 3 denemem İn 2 sı pozitif..

Bir ümit kostuyoruz rabbim tez vakitte hepimize evlatlarimizi kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok zor gerçekten ömrümde ilk defa reglim gelmiyor 8 gün oldu hamile de değilim ilkj defa adet söktürücü kullancam Rabbim yardimcimiz olsun güzel haberler duyurdum ins

neden regl olmadınız. ilaclardan dolayı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…