Transfer zamanında uzaktan takip kabul ediliyor ama yumurta toplama süreci kendileri görmek istiyor hep.Arkadaşlar bir sorum olacak il dışından memoriale tüp bebek için gidenler yumurta takibini yaşadıgı ildeki memorialde yaptırıp yumurta istenilen büyüklüğe geldiğinde istanbula giden oldumu iş yogunluğu nedeniyle uzun süre istanbulda kalamam çünkü
yanlış bilmiyorsam adetin ikinci günü tedaviye başlanıyor yumurtalar istenilen düzeye gelinceye kadar takip ediyorlar ama bu süre 1 haftada sürebilir 10 günce 10 gün boyunca istanbulda kalma şansım yok inşallah tüp bebek işlemlerine başlarsak uzaktan kontrole izin verirler corona testini kan testiylemi sürüntü testiylemi yapılanımı kabul ediyor hastaneben hep öyle yapiyorum canim.uzaktan..dış takip adi altında...sadece 2 3 gun once gidiyorum...corona testimi yaptırıyorum.son kontrolü yaptırıyorum..ben de iş nedeniyle gidemiyorum
ben direk memorailde yapiyorum testi..ciger filmi,kan ve suruntu testi..2 günde cikiyor sonuç ben bu pandemi surecinde 2 tedavi oldum.yucel beyle görüştüm bu şekilde yaptim tedavilerimi..negatif sonuçlandı 2si de bi kaç ay sonra bi daha ayni yöntemle başlıyacam.tum sorumluluk sende oluyor tabi..ama ne yapayım mecburum,uzaktayım ve 1 degil 2degil...8 tane tedavi oldum şimdiye kadar..her seferinde de işten izin alsam sıkıntılı bizim icinyanlış bilmiyorsam adetin ikinci günü tedaviye başlanıyor yumurtalar istenilen düzeye gelinceye kadar takip ediyorlar ama bu süre 1 haftada sürebilir 10 günce 10 gün boyunca istanbulda kalma şansım yok inşallah tüp bebek işlemlerine başlarsak uzaktan kontrole izin verirler corona testini kan testiylemi sürüntü testiylemi yapılanımı kabul ediyor hastane
Ahh benimde aynı 1 gün bile izin sıkıntılı yanımda mutlaka laptop götürürüm gitsemde zatenben direk memorailde yapiyorum testi..ciger filmi,kan ve suruntu testi..2 günde cikiyor sonuç ben bu pandemi surecinde 2 tedavi oldum.yucel beyle görüştüm bu şekilde yaptim tedavilerimi..negatif sonuçlandı 2si de bi kaç ay sonra bi daha ayni yöntemle başlıyacam.tum sorumluluk sende oluyor tabi..ama ne yapayım mecburum,uzaktayım ve 1 degil 2degil...8 tane tedavi oldum şimdiye kadar..her seferinde de işten izin alsam sıkıntılı bizim icin
İnsanlar yaşadıklarına göre tabii merkezleri iyi veya kötü olarak nitelendirebiliyor. Ben açıkcası hiçbir yer için çok iyi veya kötü diyemem çünkü herkese farklı sonuçları vardır. Şişli Memorial'da pozitif almış çok insan var ancak maalesef pozitif almak yetmiyor önemli olan sağlıklı bir bebek eve götürebilmek. Benim durumumda bir başarı hikayesi olmadı maalesef.Emin olun memorial en iyisi bende doktorumun peşinden başka merkeze gittim 4 deneme negatif Memorial'de 3 denemem İn 2 sı pozitif..
merak ettim mesleğiniz nedir??bende zor şartlar altında çalışıyordum ama ne yalan söyleyeyim işi arka plana attım yıllık izin aldım istanbul’da kaldım .Ahh benimde aynı 1 gün bile izin sıkıntılı yanımda mutlaka laptop götürürüm gitsemde zaten
Ümidinizi yitirmeyin. Ben bir sağlıklı bebek götğrebildim evime cok şükür darısı isteyen herkesin başınaİnsanlar yaşadıklarına göre tabii merkezleri iyi veya kötü olarak nitelendirebiliyor. Ben açıkcası hiçbir yer için çok iyi veya kötü diyemem çünkü herkese farklı sonuçları vardır. Şişli Memorial'da pozitif almış çok insan var ancak maalesef pozitif almak yetmiyor önemli olan sağlıklı bir bebek eve götürebilmek. Benim durumumda bir başarı hikayesi olmadı maalesef.
polıkıstık over sendromunda yüksek olur dıye bılıyorum ben vucutta lh hormonu hakımıyetı oluyomus lh/fsh oranı 2.5 uzerı olması ama fsh yükseklıgı farklı nedendendir.Ovulasyon oluyormu sizin ya da geç mi oluyor??Arkadaşlar aranizda LH hormonu yüksek olan varmı. Neden yükselir bu hormon. Ve dusurulebiliyormu bilgisi olan varmı. Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin inşallah. Evde ovulasyon testi yapıyorum iki aydır sürekli pozitif.fsh yüksekliğine bağlı olabilirmi
Sizin adınıza çok sevindim dediğim gibi herkes aynı kaderi paylaşmıyor aynı merkezlerde. Siz sonuca ulaştığınız için merkez sizin için kusursuz. Göreceli kavramlar oluyor bu durumda. Sağlıkla bebeğinizi büyütünÜmidinizi yitirmeyin. Ben bir sağlıklı bebek götğrebildim evime cok şükür darısı isteyen herkesin başına
Galiba bilemiyorum.buyuk bı ihtinal ilaçlardan çünkü benzer şeyler yaşayanlar varneden regl olmadınız. ilaclardan dolayı mı ?
Polikistik over yok. Yumurta rezervim az.fsh yüksek. Yumurtlama bazen oluyor.adetlerim de düzensiz zatenpolıkıstık over sendromunda yüksek olur dıye bılıyorum ben vucutta lh hormonu hakımıyetı oluyomus lh/fsh oranı 2.5 uzerı olması ama fsh yükseklıgı farklı nedendendir.Ovulasyon oluyormu sizin ya da geç mi oluyor??
Eğer butun testleriniz tamamsa ve sorun yoksa baslayabilirsiniz ilk adetleBen bişey sorcam. şimdi tedavi için gittigimde diyelim bu hafta gittim ilk gorusmeye. hemen ılk reglının ıkıncı gunu gel diye başlatıyorlar mı ? yoksa önce ilaclar kullandırılıp beklenıyor mu.
Yanı bu tup bebek dedıgımız trasferıyle fılan ıkı aylık bır sürec midir. Ekstra durumlar hariiç
Teşekkürler kızım 9 yaşında.. Sonrasında bende sonuç alamadım. Kızım ilk deneme şuan başladiğim 8.denemem... İnşallah sizde biran önce kavusursunuz biter. U hasrerSizin adınıza çok sevindim dediğim gibi herkes aynı kaderi paylaşmıyor aynı merkezlerde. Siz sonuca ulaştığınız için merkez sizin için kusursuz. Göreceli kavramlar oluyor bu durumda. Sağlıkla bebeğinizi büyütün
Eğer butun testleriniz tamamsa ve sorun yoksa baslayabilirsiniz ilk adetle
Rahim filmi beş yıl hormon testleri 6 ay gecerli denildi. Rica ederim bilgi alışverişi iyi oluyor hepimizi icinYumurta takıbı sırasında dr kan testlerımı yenılemıstı
e2, prolaktin, fsh, amh, lh gibi.
rahım fılmı cektırıdıgım ıcın o da var.
Belkı yenıler bu testlerı ama yıne de uzun surmez sanırım. Tesekkur ederım bılgı ıcın.
Saglık sektöründe bir firmada satınalma sorumlusuyummerak ettim mesleğiniz nedir??bende zor şartlar altında çalışıyordum ama ne yalan söyleyeyim işi arka plana attım yıllık izin aldım istanbul’da kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?