- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
Gayet iyi bir sonuç. İnşallah ilk transferde kucağınıza alırsınız.arkadaşlar bızım pgt belli olmus 3embriyoya yaptırmıstık 2tanesi sağlıklıymıs 1i mozaikmiş..bizim onun dışında 7embrıyomuz daha var o dıger 3.embrıyo tercıh edılmeyebılır dedıler zaten 1embrıyo transfer edılecekti 3te 2saglıklı iyidir dimi
inşallah cok sagolunGayet iyi bir sonuç. İnşallah ilk transferde kucağınıza alırsınız.
Merhaba 26.sında dondurulmus embriyo transferi oldum. Sadece kan testını kabul etmıyolar maalesef suruntu ve filmide istiyolar. Sürüntü yüzünden 1 hafta uyuyamamıstım korkudan ama ınanın hiçbişey yok 5 sn bıle sürmedi bu muydu dedim. Memorıalde yaptırdım ben testleri.Merhaba 4 sene sonra buraya yazmak bile heyecanlandırdı.öncelikle herkese bu yolda bol şans diliyorum.
Semra ve yücel hoca sağolsunlar bizi kızımıza kavuşturdu.dondurulmuş emb.tranf.düşünüyoruz.
Ama corona süreci biraz geriyor.hastanenin tutumu nasıl kalabalık oluyor mu? Ayrıca geçen hafta aradığımda sadece covid testi istediler.dondurulmuş tedavide nasıl bir yol izliyorlar.adet olunca ilk kontrolde covid test gerekli mi? Son olarak kan testi yapsak sürüntü yerine kabul mü
Kalabalık mı peki hastane testi ne zaman yaptırmıştınızMerhaba 26.sında dondurulmus embriyo transferi oldum. Sadece kan testını kabul etmıyolar maalesef suruntu ve filmide istiyolar. Sürüntü yüzünden 1 hafta uyuyamamıstım korkudan ama ınanın hiçbişey yok 5 sn bıle sürmedi bu muydu dedim. Memorıalde yaptırdım ben testleri.
Yaklasik bir aydır gidiyorum her gidisimde kalabalık artıyorKalabalık mı peki hastane testi ne zaman yaptırmıştınız
evet bu testi tüp bebege başlamadan önce istiyorlar yani herkesten istemısler ben baktım benımki normal sınırlar içerisinde çıkmış zaten normaldr bulmuşlardı ki tetkiklerde bir sorun bulmadılar.Arkadaşlar merhaba .. Aranizda DHEA So4 testi yaptıran varmı. Tüp bebek tedavisi öncesi ya da sırasında doktorunuz sizden hiç bu testi yaptırmanızı istedi mi? Dhea yüksekliği polikistik över,düşüklüğü de hormon bozukluğu,bağışıklık sorunları ve yumurtlama bozukluğuna sebep oluyormuş. Bilgi paylaşımı yapalım. Bilenler bildiklerini anlatabilir mi. Ben daha önce iki defa doğal gebelik yaşadım ama devamı gelmedi. Düşük yumurta rezervi yüksek fsh dendi. Yaşım da 41. Biz 7 yıllık evliyiz hamile kalamiyordum. Iki defa yumurta takibi yaptırdım.doktor bana tedavi sırasında dhea içeren bir ilaç vermişti. Onu kullanınca hamile kaldım.hatta ikinci gebeligimde tam tup bebeğe başlayacakken yine bu ilacı kullandım ve çift yumurta ikizlerine hamile kaldım (yine devamı gelmedi) ama hamile kaldım sonuçta. Acaba benimde dhea düşüklüğüm var da bu ilacı kullanıncami ise yaradı. O yüzden soruyorum size böyle bir test yaptıran varmı. Doktorunuz bu duruma ne diyor. Araştırmalarıma göre yumurtaları genclestiriyormus.
Merhaba pgt testini hangi laboratuvar yaptı acaba. Bizde memorial gidiyoruz. Mikrogene gönderdiler. İnternette güzel yorum görmedim.arkadaşlar bızım pgt belli olmus 3embriyoya yaptırmıstık 2tanesi sağlıklıymıs 1i mozaikmiş..bizim onun dışında 7embrıyomuz daha var o dıger 3.embrıyo tercıh edılmeyebılır dedıler zaten 1embrıyo transfer edılecekti 3te 2saglıklı iyidir dimi
acıkcası bılmıyorum ki..nereye gonderdıklerıni hıc sormak aklıma bıle gelmedıMerhaba pgt testini hangi laboratuvar yaptı acaba. Bizde memorial gidiyoruz. Mikrogene gönderdiler. İnternette güzel yorum görmedim.
sizin sorun nedir??yani hangi merkezde yapıldıgını sorgulamak aklıma gelmedı sonucta ben şişli memorial’a guvendıgımden yaptırdım farklı merkezleremı gonderılıyormus herkesın kiPgt testlerini mikrogen genetik tanı merkezinde yaptıran var mı kızlar. Biri içimi rahatlatsın
Sormanız mümkünmü acaba. Bizim testler Ankara mikrogen tanı merkezine gönderiyorlarda. Merkeze ilgili bazı Olumsuz yorumları görünce içim rahat etmedi. Biz atasehir memoriale gidiyoruz.sizin sorun nedir??yani hangi merkezde yapıldıgını sorgulamak aklıma gelmedı sonucta ben şişli memorial’a guvendıgımden yaptırdım farklı merkezleremı gonderılıyormus herkesın ki
Sormanız mümkünmü acaba. Bizim testler Ankara mikrogen tanı merkezine gönderiyorlarda. Merkeze ilgili bazı Olumsuz yorumları görünce içim rahat etmedi. Biz atasehir memoriale gidiyoruz.
Ben bir çocuğumu kaybettim. Şuan bir oğlum var genetik rahatsızlığı var. Onun için bir dahaki çocuk için pgt yapılcak ama genetik tanı merkezi çok önemli. İçim rahat etsin istiyorum. Memorial kendi hastane içinde yapmıyor demekki. Ankaraya gönderdiler mikrogen genetik merkezine. O yüzden sormak istedim.sizin sorun nedir??yani hangi merkezde yapıldıgını sorgulamak aklıma gelmedı sonucta ben şişli memorial’a guvendıgımden yaptırdım farklı merkezleremı gonderılıyormus herkesın ki
sorarım tabi ..pazartesi ararım yazarım burdan sizeBen bir çocuğumu kaybettim. Şuan bir oğlum var genetik rahatsızlığı var. Onun için bir dahaki çocuk için pgt yapılcak ama genetik tanı merkezi çok önemli. İçim rahat etsin istiyorum. Memorial kendi hastane içinde yapmıyor demekki. Ankaraya gönderdiler mikrogen genetik merkezine. O yüzden sormak istedim.
Çok teşekkürler sağolunsorarım tabi ..pazartesi ararım yazarım burdan size
Agustos basında yaptırıp oyle tedavıye başlamıştım. Tabi kalabalık malesefKalabalık mı peki hastane testi ne zaman yaptırmıştınız
Şişli Memorial kendisi yapıyor diye biliyorum. Ataşehir deki durum farklı olabilir.Sormanız mümkünmü acaba. Bizim testler Ankara mikrogen tanı merkezine gönderiyorlarda. Merkeze ilgili bazı Olumsuz yorumları görünce içim rahat etmedi. Biz atasehir memoriale gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?