Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ohss riskin vardir..benim tedavilerimde bu şekilde oldu.e2 seviyen yüksek çıktıysa ohss riskin vardir..embriyoların donduralacaktir..bu iğneyi vurulursan taze transfer olamazsin

ohss riskin vardir..benim tedavilerimde bu şekilde oldu.e2 seviyen yüksek çıktıysa ohss riskin vardir..embriyoların donduralacaktir..bu iğneyi vurulursan taze transfer olamazsin
evet dondurdular zaten..e2 de catlatma ıgnesını yaptıgım gun 13bin cıvarındaydıben opu’dan 6gun sonra regl oldum bıttı sımdı tekrar olduktan sonramı transfer olacak yoksa bır sonrakı ayımı bekleyecem

bayagi yüksekmiş e2 değerin..bu iğneyle hızla düşer bu değer..cok mu yumurta toplandi?1 ay dinlendirilirsin.sonra tahlil ve muayene belirler transfer olup olmayacağını.

bayagi yüksekmiş e2 değerin..bu iğneyle hızla düşer bu değer..cok mu yumurta toplandi?1 ay dinlendirilirsin.sonra tahlil ve muayene belirler transfer olup olmayacağını.
bıryandan ınsallah bu adatten sonra olur dıyorum şehırdısındayım cunku corona patlar yıne istanbul’a gırıs cıkıslar yasaklanır dıyebıyanımda acale etme bukadar bekledın sık dişini en saglıklı en ıyı zamanda olsun dıyo bılmıyom
72 tane toplandı sanırım memorıalde rekormus buherkes cok şaşırmıstı bunun 36sı olgundu 14ü döllendı 8tane 5.gun 2tane 6.gun embrıyomuz var 3tanesıne pgt yaptırdık 2sı saglıklı dedıler hepsını dondurdular pgt dun bellı oldu doktorumla gorusmedım henuz..

masallah...cok iyi...istanbula gitmeden once adet olur olmaz kadın dogum doktoruna git baktır rahmine,değerlerini ara soyle telefonda memoraile.onlar başlayıp başlamamakta oyle karar verir.

Maşallah bu kadar yüksek sayı ilk defa duydum. Dondurulmuş sayınız da fazla. İnşallah ilk transfer pozitif olsun sonrasında diğerlerini bol bol kardeş yapmaya kullanın:))

Maşallah bu kadar yüksek sayı ilk defa duydum. Dondurulmuş sayınız da fazla. İnşallah ilk transfer pozitif olsun sonrasında diğerlerini bol bol kardeş yapmaya kullanın:))
ya keşke ben ıkı embrıyo ıstedım ama doktorum olmaz dedı aslında yaşımda sınırda 34..eşime kalsa 1tane yeter de ben kardeşte ıstıyorum allahım nasip eder umarımfıkrını degıstırırım belkı dıye gerı kalan hepsını yıne de donduracamm

Merhaba pgt testini hangi laboratuvar yaptı acaba. Bizde memorial gidiyoruz. Mikrogene gönderdiler. İnternette güzel yorum görmedim.
senin için aradım öğrendim arkadaşım pgt’yi kendi bünyelerınde yapıyolar genetik bölümünde..şişli memorial kendi yapıyor yani

Bugun 10. Günüm ignelere devam gonal f ve cetrotide göğüslerim cok sis ve ağrılı oldu bugun kontrolum vardi dr buyuk olasilik Çarşamba yada Perşembe yumurta toplama dedi. Yumurta buyukluklerim birbirine paralel degil biraz büyüklü küçüklü olmus nedense dr yinede iyi dedi ama insallah olgun yumurta sayısı fazla olur zaten sebepsiz belki embriyo asamasinda sorun yaşıyorum o yuzden cok olursa daha sans yuksek gibi ama nasip artık

benimde öyleydı her yumurta aynı tepkiyi vermez zaten..gonal f mi kullandınıx siz??bana menapur dıye bır ıgne kullandırdılar demek herkese farklıymıs..sebepsizde sorun döllenmeme saten onu da döllüyolar merak etme bize de öyle demişlerdi bol şans

Evet gonal f kullandim. Asilamada menapur kullanmistim. Ben polikistik over olduğum icin dr kontrollu geliştirecegiz demisti zaten. İnsallah saglikli embriyolarimiz olur ve tutunurlar kaldi iki aşama ve en onemlileri

Merhaba ben birsey sormak istiyorum esim azospermi fsh yuksek testosteron dusuk ve doktorumuz fsh daha da yukseltip sperm cikisi saglamaya calisiyor bu dogrumu ben dusurcek diye beklerken tam tersi yapiyor sasirdik basina gelen varmi

Merhaba kızlar. Memorialde hangı doktora gıdıyorsunuz? Ben Günseli Özdemir veya Fulya Gökdağlı dusunuyorum.
Semra Hanımın bızı gormesı ıcn mtlaka belırtmek mı gerek. Yoksa her ılk gorusmeye gırıyor mu ?
bir de ilk randevunuzu reglnizin 2. gunune mı aldınız

Merhaba benim de doktorum Günseli hanım gerçekten çok ilgili bir doktor kendisi de tüp bebekle evlat sahibi olduğu için empati kurabiliyor, ben şehir dışından gittiğim için regl 2. Günü gittim öncesinde yaptırmam gereken testleri yollamışlardı ona göre yaptırdım ki uygunsa başlayabileyim diye, bu arada Semra hanımı da istediğinizi söylemeniz gerekiyor, bol şanslar diliyorum

Peki yumurta toplanana kadar kac kez gıttınız. Benım ısyerım bıraz sıkıntılı her zaman ızın alamam. Sızın de sehır dısı oldugu ıcın sık gıdememıssınızdır.
Ben de sıze bol sans. saglıklı bebekler dılıyorum

Bana ilac vermediler 20 ye kadar basliyoruz diye
Merhabalar tedaviniz nasıl sonuçlandı benim de fsh yüksek ve 15 olmasına rağmen sokımtı yok dendi önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız nasipse memorialde. Siz memnun kaldınız mı acaba memorialden

Ben hemen hemen hergün gittim az yumurtam olduğu için sık çağırdılar kişiden kişiye değişiyor tedaviler çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…