Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sabah saatinde bakıldı aç karnına tahlil verdim ama geçen ay 2.8 kem 3.8 e yükselmiş ve doktor normal dedi başka doktorda öncesinde 2.8 e bile yüksek demişti

Sabah saatinde bakıldı aç karnına tahlil verdim ama geçen ay 2.8 kem 3.8 e yükselmiş ve doktor normal dedi başka doktorda öncesinde 2.8 e bile yüksek demişti
tüp bebekte 2.5un altı ıstenır normalde..ama dedıgım gıbı sızınkı yıne cok yuksek degıl ılacla duzeltılır tedavıye başlayana kadar ıstenılen sevıyeye gelır bence zaman kaybetmeden endokrınden bir doktorla gorusun tüp bebege başlamak ıstedıgınızı de belırtın ılacı ona gore ayarlar.Tsh şunun ıcın onemlı bebegın tutunması ve saglıklı gelısımı ıcın ..zaten tüp bebekte başladım desenenız opu belkı dondurulmus embrıyo transfer olacak nerden baksanız 2aya kadar zaman var cok kolayca ıstenılen düzeye gelır sıkıntı yapmayın ama endokrine gorunun mutlaka

Ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim o yüzden pek bilgim yok. Tüp bebeğe başlayıp yumurtalarım toplanana kadar bi yandan da tsh yi mi düşürecekler

Ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim o yüzden pek bilgim yok. Tüp bebeğe başlayıp yumurtalarım toplanana kadar bi yandan da tsh yi mi düşürecekler
Evet. Bende öyle oldu. Tüp bebekle endokrine beraber devam ettim. Yumurta toplamadan sonra benim rahim dinlendirme sürecim olduğu için o sürede çok rahat düştü değerim.

Opuyu Günseli hanım yaptı demişsiniz memnun kaldınız mı bana isin uzmani melih bey denildi kafami karıştırdılar. Bayan sizmi istediniz oylemi denk geldi
Benim ilk opu mu günseli yaptı sorun yaşamadım. Genelde bayan isteyenleri kendisi yapıyor. Acemi değil anlayacağınız. Sürükli opuya giriyor.

Ben geçen sene temmuz ayında rahîm filmi cektirmistim sonra Aralık ta kürtaj oldum. Şimdi yeniden crktireyim diyorum. Gerek yokmu acaba
neden tekrar cektıreceksınız doktormu ıstedı??emin degılım ama 5yıl gıbı suresi var sanki..ki sizin 1yıl daha yenı olmus

Merhaba benim fsh iki denememde de 15ti başlamıştık hatta birisinde 29lardaydı bir ay ilaç kullandım 15 e düştü öyle başladık 15 sınır diyor memorial ama tsh yüksekmiş onun için birşey diyemem, geçmiş olsun Allah sizin de yardımcınız olsun, sevgiler

Benim ilk opu mu günseli yaptı sorun yaşamadım. Genelde bayan isteyenleri kendisi yapıyor. Acemi değil anlayacağınız. Sürükli opuya giriyor.
Teşekkürler bende Günseli hanımı seçtim birazda iyi yorumlardan güç alarak. Yarın toplanıyor yumurtalar bel kasık ağrım var bu aksam normal herhalde

İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.. Pgt ye yollannıcak bizimde toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapıyorlar acaba.. Cok uzasın istemiyorum sanırım biraz sabırsızım

Peki sonuçlarınız nasıl oldu.. sağolun hepimizin inşallah

İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.. Pgt ye yollannıcak bizimde toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapıyorlar acaba.. Cok uzasın istemiyorum sanırım biraz sabırsızım
kişiye göre degısıyor.Çünkü benim opu oldu 18inde ama hala transfer beklıuorum ohhs riskinden dolayı dondurduk adet olmayı beklıyorum ekimde olur sanırım bende cok sabırsızım ya adet olmayı bekleyecegımı hıc sanmazdım

Bende artık bu kez sabırsızım biran önce olsun istiyorum opu da olmadım. İlk günler ilaç yeterli gelmedi bana yükseltiller bakalım beklıyoruz cetrotide ilk dozu yaptım bugun.. Siz kaç gün kullandınız cetrotide.. Opu günü hakkında bir tahmin yürütmeye. Çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…