Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba biz birbirimize çok benziyoruz 41 yaşındayım iki düşüğüm var. Fsh yüksek, amh düşük. Dhea normal ama Serbest Testesteron Düşüklüğüm var. 4 tüp bebek tedavisi ( bir tanesi 5. Gün, diğerleri 3.gün) hiç tutunamadı. Bu konuda fikirlerimizi paylaşsak çok sevinirim

sizin yumurtalar masallah hepsi olgun cikmis heralde..tedavi öncesi bi şeyler yaptiniz mi?takviye filan?
Evet 17 yumurta çıktı hepsi olgun çıktı şükür. Hic birsey yapmadım takviye. Hatta doktor büyüklü küçüklü gidiyor hepsi demişti son zamanda yakalamışlar birbirlerini galiba. Yas ile alakasi varmi bilmemde dr yaşına gore cok çok iyi durumda demisti yumurtalıklar. 33 yasindayim bu arada

Merhabalar, ben eylul adetimle beraber tedaviye baslayacagim.daha evvelden de yazmistim ancak bir sorum olacak korona testi icin acil e mi gidiyoruz? Tup bebek hastalari icin ayrilmis ozel bir bolum var midir? Merkeze ulasamadigim icin sizden on bilgi almak istedim. Cok tesekkurler herkese bol sans diliyorum arkadaslar

Merhaba canım. Hastanenin tüp Bebek Özel bölümü var. Hastaneye adetin birinci günü geldiğinizde direk tüp Bebek bölümüne çıkın. Ordan sizi yönlendiriyorlar, ilk önce kayıt açıyorlar daha sonra önce kan, daha sonra akciğer grafisi daha sonra acile inip sürüntü öğrenegi veriyorsunuz. Bir gün sonra hastane haber veriyor ya adetin ikinci günü ya üçüncü günü tedaviye başlıyoruz. Eğer testiniz negatifse... Bol şans canım inşaallah rabbim nasip eder, şimdiden hayırlı olsun tedavin

Merhaba hanımlar salı sabahı opum var.. Gonal f kaldı elimde yaklaşık 370 IU var içinde direk ecza deposundan aldım.. İhtiyacı olan varsa verebilirim.. Bir ücret talep etmiyorum.. Bugunde kullanıvamtım normalde doktorum gerek görmedi

Merhabalar tedaviniz nasıl sonuçlandı benim de fsh yüksek ve 15 olmasına rağmen sokımtı yok dendi önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız nasipse memorialde. Siz memnun kaldınız mı acaba memorialden
Evet memnunum. Benim fsh 17 iken baslandi. Fsh yuksek oldugu icin embriyo olusmadi bende. Sizdede ayni olurmu bilmiyorum. Ben basladigima pisman olmustum. Fsh biraz daha dusuk olmali bence. Nasip tabi

Benimde kaldi hastaneye vermeyi düşünüyorum ihtiyaci olan birine verilsin diye bakalim alirlarsa eğer

Aklımdan geçen en son çare o zaten.. Bir. İşe yarasın atılmasın bır kez böyle atmıştım
Soguk zincir oldugu icin eczanede guzel muhafaza edildimi bilmediğinden almıyor. Ama sıradakilere verilebilir sonucta ilaci bozup verecek halimiz yok ama kendileri bilirler artik bende gidisimde goturecegim yanimda alan olursa kullanir yoksa atarim yapacak birsey yok

Kızlar bugun 4. Gun 15 ten 9 tanesi 1. Kalite devam ediyormus gelismeye. genetik test yaptiracakmisin diye sordular hastaneden doktor uygun görmüş dediler sizce ne yapayım? Butcem yok açıkçası birde ilk tupbebek denemem olacak gerek varmi sizce

Ilk denemenizse yasinizda ileri yas degilse gerek yok diye dusunuyorum

Eczaneden de almamıştım bakalım bir kez böyle atmiştim.. İnsanlara da hal veriyorum sonucta o kadar ugraşip emek veriliyor güvenip de alamıyorlardır

canım bızde cok kararsızdık bıze de ılk deneme olmasına ragmen önerdıler 3tanesıne yaptırdık bız..maliyetten dolayı pgt varsa imkanınız zorlayın yaptırın bence bana da herkes burda tavsıye etmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…