- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
İnşallah hepsi iyi cıkar ama artık bana 1 transfer yapmazlar dıye dusunuyorum.. Sormadım ama bu kadar denemeye haksızlık olırİnşallah hepsi olgun çıkar. Sonucta bir tane transfer edilecek ama insan cok sayida iyi gelişme olsun istiyor kalirsa dondurup kullanırız sonrasında
Ben olsam coktan yaptırmıstık test sabrınız hayran kaldımbende yeni transfer oldum 11.gün 42 yaşındayım bakalım yarın neolacak dua edın lutfen adet sancısı sancılar oldu ama yok bırşey bugunde beyaz akıntı var bakalım
bende yeni transfer oldum 11.gün 42 yaşındayım bakalım yarın neolacak dua edın lutfen adet sancısı sancılar oldu ama yok bırşey bugunde beyaz akıntı var bakalım
Merhaba biz birbirimize çok benziyoruz 41 yaşındayım iki düşüğüm var. Fsh yüksek, amh düşük. Dhea normal ama Serbest Testesteron Düşüklüğüm var. 4 tüp bebek tedavisi ( bir tanesi 5. Gün, diğerleri 3.gün) hiç tutunamadı. Bu konuda fikirlerimizi paylaşsak çok sevinirimArkadaşlar merhaba .. Aranizda DHEA So4 testi yaptıran varmı. Tüp bebek tedavisi öncesi ya da sırasında doktorunuz sizden hiç bu testi yaptırmanızı istedi mi? Dhea yüksekliği polikistik över,düşüklüğü de hormon bozukluğu,bağışıklık sorunları ve yumurtlama bozukluğuna sebep oluyormuş. Bilgi paylaşımı yapalım. Bilenler bildiklerini anlatabilir mi. Ben daha önce iki defa doğal gebelik yaşadım ama devamı gelmedi. Düşük yumurta rezervi yüksek fsh dendi. Yaşım da 41. Biz 7 yıllık evliyiz hamile kalamiyordum. Iki defa yumurta takibi yaptırdım.doktor bana tedavi sırasında dhea içeren bir ilaç vermişti. Onu kullanınca hamile kaldım.hatta ikinci gebeligimde tam tup bebeğe başlayacakken yine bu ilacı kullandım ve çift yumurta ikizlerine hamile kaldım (yine devamı gelmedi) ama hamile kaldım sonuçta. Acaba benimde dhea düşüklüğüm var da bu ilacı kullanıncami ise yaradı. O yüzden soruyorum size böyle bir test yaptıran varmı. Doktorunuz bu duruma ne diyor. Araştırmalarıma göre yumurtaları genclestiriyormus.
Evet 17 yumurta çıktı hepsi olgun çıktı şükür. Hic birsey yapmadım takviye. Hatta doktor büyüklü küçüklü gidiyor hepsi demişti son zamanda yakalamışlar birbirlerini galiba. Yas ile alakasi varmi bilmemde dr yaşına gore cok çok iyi durumda demisti yumurtalıklar. 33 yasindayim bu aradasizin yumurtalar masallah hepsi olgun cikmis heralde..tedavi öncesi bi şeyler yaptiniz mi?takviye filan?
Merhaba canım. Hastanenin tüp Bebek Özel bölümü var. Hastaneye adetin birinci günü geldiğinizde direk tüp Bebek bölümüne çıkın. Ordan sizi yönlendiriyorlar, ilk önce kayıt açıyorlar daha sonra önce kan, daha sonra akciğer grafisi daha sonra acile inip sürüntü öğrenegi veriyorsunuz. Bir gün sonra hastane haber veriyor ya adetin ikinci günü ya üçüncü günü tedaviye başlıyoruz. Eğer testiniz negatifse... Bol şans canım inşaallah rabbim nasip eder, şimdiden hayırlı olsun tedavinMerhabalar, ben eylul adetimle beraber tedaviye baslayacagim.daha evvelden de yazmistim ancak bir sorum olacak korona testi icin acil e mi gidiyoruz? Tup bebek hastalari icin ayrilmis ozel bir bolum var midir? Merkeze ulasamadigim icin sizden on bilgi almak istedim. Cok tesekkurler herkese bol sans diliyorum arkadaslar
Evet memnunum. Benim fsh 17 iken baslandi. Fsh yuksek oldugu icin embriyo olusmadi bende. Sizdede ayni olurmu bilmiyorum. Ben basladigima pisman olmustum. Fsh biraz daha dusuk olmali bence. Nasip tabiMerhabalar tedaviniz nasıl sonuçlandı benim de fsh yüksek ve 15 olmasına rağmen sokımtı yok dendi önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız nasipse memorialde. Siz memnun kaldınız mı acaba memorialden
Benimde kaldi hastaneye vermeyi düşünüyorum ihtiyaci olan birine verilsin diye bakalim alirlarsa eğerMerhaba hanımlar salı sabahı opum var.. Gonal f kaldı elimde yaklaşık 370 IU var içinde direk ecza deposundan aldım.. İhtiyacı olan varsa verebilirim.. Bir ücret talep etmiyorum.. Bugunde kullanıvamtım normalde doktorum gerek görmedi
Yerleri yokmuş alamıyorlarmış daha dün geldi depodan üzüldüm ziyan olucakBenimde kaldi hastaneye vermeyi düşünüyorum ihtiyaci olan birine verilsin diye bakalim alirlarsa eğer
Orada sıra bekleyen birine sorsanız da bı alan çıkar diye düşünüyorum. DenenebilirYerleri yokmuş alamıyorlarmış daha dün geldi depodan üzüldüm ziyan olucak
Aklımdan geçen en son çare o zaten.. Bir. İşe yarasın atılmasın bır kez böyle atmıştımOrada sıra bekleyen birine sorsanız da bı alan çıkar diye düşünüyorum. Denenebilir
Soguk zincir oldugu icin eczanede guzel muhafaza edildimi bilmediğinden almıyor. Ama sıradakilere verilebilir sonucta ilaci bozup verecek halimiz yok ama kendileri bilirler artik bende gidisimde goturecegim yanimda alan olursa kullanir yoksa atarim yapacak birsey yokAklımdan geçen en son çare o zaten.. Bir. İşe yarasın atılmasın bır kez böyle atmıştım
Ilk denemenizse yasinizda ileri yas degilse gerek yok diye dusunuyorumKızlar bugun 4. Gun 15 ten 9 tanesi 1. Kalite devam ediyormus gelismeye. genetik test yaptiracakmisin diye sordular hastaneden doktor uygun görmüş dediler sizce ne yapayım? Butcem yok açıkçası birde ilk tupbebek denemem olacak gerek varmi sizce
Eczaneden de almamıştım bakalım bir kez böyle atmiştim.. İnsanlara da hal veriyorum sonucta o kadar ugraşip emek veriliyor güvenip de alamıyorlardırSoguk zincir oldugu icin eczanede guzel muhafaza edildimi bilmediğinden almıyor. Ama sıradakilere verilebilir sonucta ilaci bozup verecek halimiz yok ama kendileri bilirler artik bende gidisimde goturecegim yanimda alan olursa kullanir yoksa atarim yapacak birsey yok
canım bızde cok kararsızdık bıze de ılk deneme olmasına ragmen önerdıler 3tanesıne yaptırdık bız..maliyetten dolayı pgt varsa imkanınız zorlayın yaptırın bence bana da herkes burda tavsıye etmıstıKızlar bugun 4. Gun 15 ten 9 tanesi 1. Kalite devam ediyormus gelismeye. genetik test yaptiracakmisin diye sordular hastaneden doktor uygun görmüş dediler sizce ne yapayım? Butcem yok açıkçası birde ilk tupbebek denemem olacak gerek varmi sizce
Evet ama pakete dahil değilKızlar tüpbebek tedavisine başlamadan covid testi yapıyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?