Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim adetın 2.gunu basladım ayın 7sıydı ayın 18inde opu olmustum.11 agustos’ta cetrotıde başlamısım.catlatma ıgnesını 16sında yapmısım ozaman cetrotıde yapmamısım o arada hergün cetrotıde yapmısım opu’dan sonrakı gunden ıtıbaren 5gun boyunca cetrotıde yaptım ben yine..

Bende aynı sekılde devam ederse salı olur opum o zaman teşekkür ederim

arkadaşlar ıcıme bugun buyuk sıkıntı olduben transfer beklıyorum daha oncede yazmıstım benım factor 5 ve factor 2 heterozıgot cıktı ve lopus’ta tam sınırda 46 pozıtıf 45asagısı olsa negatıf gorunecektıkan sulandırıcı hep kullanacam da korkuyorum bıyandan da ..ben hıc gebe kalmadım düşük oluyomus falan okudukca strese gırdım varmı boyle durumu olupta rahat gebelık gecıren acabadoktor hepsı hepsıne baglı zaten kan sulandırıcı kullandıktan sonra sıkıntı olmaz dedı ama düşük yapanlarda kullandık düştü falan yazmıslar

Merhaba ,bulent tirasta 2 basarisiz denemeniz oldugunu belirtmissiniz?kendisi mi ilgilendi sizinle yoksa baska calisan doktorlar mi? Genel itibariyle ilgilimiydo

Dün opu islemim yapıldı 17 adet yumurta toplandı bugun haber bekliyorum kac tanesi döllenmiş bakalım

cok guzel..insallah yüksek sayıda döllenme olmuştur..en zor süreç bundan sonra başlıyor iste..allah kolaylık versin,guzel sonuçlar alırsınız umarim
Cok sukur 17 siden 15 i döllenmiş. 13 u mikro ile dölledik 4 u kendi kendini dölledi dedi bu benim icin önemliydi kac yıldır hamile kalmadim acaba dollenmemi olmuyor diyordum o sorunda gitti kafamdan simdi bakalim kac tanesi 5 e ilerlicek. Gercekten yumurta geliştirmede toplamada bu kadar heyecanlanmadim. Transferden sonrayi hayal edemiyorum

sizin yumurtalar masallah hepsi olgun cikmis heralde..tedavi öncesi bi şeyler yaptiniz mi?takviye filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…