Biri kimyasal gebelik oldu birisi tutunmadı, hayırlısıPeki sonuçlarınız nasıl oldu.. sağolun hepimizin inşallah
benim adetın 2.gunu basladım ayın 7sıydı ayın 18inde opu olmustum.11 agustos’ta cetrotıde başlamısım.catlatma ıgnesını 16sında yapmısım ozaman cetrotıde yapmamısım o arada hergün cetrotıde yapmısım opu’dan sonrakı gunden ıtıbaren 5gun boyunca cetrotıde yaptım ben yine..Bende artık bu kez sabırsızım biran önce olsun istiyorum opu da olmadım. İlk günler ilaç yeterli gelmedi bana yükseltiller bakalım beklıyoruz cetrotide ilk dozu yaptım bugun.. Siz kaç gün kullandınız cetrotide.. Opu günü hakkında bir tahmin yürütmeye. Çalısıyorum
Hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcımız olsunBiri kimyasal gebelik oldu birisi tutunmadı, hayırlısı
Amin inş çok tşk ederimHayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah canım Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkürlerMemorialin kendi genetik laboratuvaru var. Şişli memorial binasında
Fulya hanımdı. Ama benim başka değerlerimde de sıkıntı vardı bir kaç değer hakkında Endokrinden değerlendirme istedi Fulya hanım.sizin doktorunuz kimdi acaba ben Yücel beye gideceğim nasipse ama tsh ye normal dedi
Merhaba pgt yı sız mı ıstedınız ?İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.. Pgt ye yollannıcak bizimde toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapıyorlar acaba.. Cok uzasın istemiyorum sanırım biraz sabırsızım
Bende aynı sekılde devam ederse salı olur opum o zaman teşekkür ederimbenim adetın 2.gunu basladım ayın 7sıydı ayın 18inde opu olmustum.11 agustos’ta cetrotıde başlamısım.catlatma ıgnesını 16sında yapmısım ozaman cetrotıde yapmamısım o arada hergün cetrotıde yapmısım opu’dan sonrakı gunden ıtıbaren 5gun boyunca cetrotıde yaptım ben yine..
Merhaba hayır cok denemem oldugu için özellikle Semra hanım istediMerhaba pgt yı sız mı ıstedınız ?
Merhaba hayır cok denemem oldugu için özellikle Semra hanım istedi
İnşallah bekleyen isteyen herkes..İnşallah mutlu sonuca ulasırsınızz
Merhaba ,bulent tirasta 2 basarisiz denemeniz oldugunu belirtmissiniz?kendisi mi ilgilendi sizinle yoksa baska calisan doktorlar mi? Genel itibariyle ilgilimiydoMerhaba arkadaslar, bana da gecen ay rahim dinlendirme yapildi, adetimle transfer surecine gecicez insallah, ilk 2 deneme bulent tiras negatif sonuclandi, bu 3. Tup bebek denemem olacak ve gonul hocanin hastasiyim.
Sizlere bisey danismak istiyorum. 29 yasindayim, duzenli adet goruyorum bu sebeple natural transfer oneriyorlar bana. Ama nedense benim icime sinmiyor, sanki progesteron hormonu, yada kan sulandirici igneler bi tik daha tutma sansini arttiriyor gibime geliyor. Bu konuda ne dusunuyorsunuz, lutfen naturel yada ilacli yaptiranlar farki biraz anlatabilir mi?
Cok sukur 17 siden 15 i döllenmiş. 13 u mikro ile dölledik 4 u kendi kendini dölledi dedi bu benim icin önemliydi kac yıldır hamile kalmadim acaba dollenmemi olmuyor diyordum o sorunda gitti kafamdan simdi bakalim kac tanesi 5 e ilerlicek. Gercekten yumurta geliştirmede toplamada bu kadar heyecanlanmadim. Transferden sonrayi hayal edemiyorumcok guzel..insallah yüksek sayıda döllenme olmuştur..en zor süreç bundan sonra başlıyor iste..allah kolaylık versin,guzel sonuçlar alırsınız umarim
İnşallah hepsi olgun çıkar. Sonucta bir tane transfer edilecek ama insan cok sayida iyi gelişme olsun istiyor kalirsa dondurup kullanırız sonrasındaBenımde opum salı ya planlanıyor bakalım kısmetse cok sayıda yumurta var.
sizin yumurtalar masallah hepsi olgun cikmis heralde..tedavi öncesi bi şeyler yaptiniz mi?takviye filan?Cok sukur 17 siden 15 i döllenmiş. 13 u mikro ile dölledik 4 u kendi kendini dölledi dedi bu benim icin önemliydi kac yıldır hamile kalmadim acaba dollenmemi olmuyor diyordum o sorunda gitti kafamdan simdi bakalim kac tanesi 5 e ilerlicek. Gercekten yumurta geliştirmede toplamada bu kadar heyecanlanmadim. Transferden sonrayi hayal edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?