Baya maliyetli bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Yarin bir sorayım eğer bu denememiz başarısız olursa dondurulan embriyolara yapılabiliyor mu sonradan diye. Önümüzde belki operasyon olacak onun maliyeti var, embriyo dondurma var eger kalırsa birde genetik cok cok zorlarcanım bızde cok kararsızdık bıze de ılk deneme olmasına ragmen önerdıler 3tanesıne yaptırdık bız..maliyetten dolayı pgt varsa imkanınız zorlayın yaptırın bence bana da herkes burda tavsıye etmıstı
Dondurup sonra pgt yapmayı önermiyoelar canım konustuk bizdeBaya maliyetli bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Yarin bir sorayım eğer bu denememiz başarısız olursa dondurulan embriyolara yapılabiliyor mu sonradan diye. Önümüzde belki operasyon olacak onun maliyeti var, embriyo dondurma var eger kalırsa birde genetik cok cok zorlar
canım selam rekor heralde böyle bir rakam duymadım hiçHanımlar merhaba opu dan cıktım 56 yumurta toplanmış. İlk kez boyle cok şoktayım
Evet günseli hanım da rekor dedicanım selam rekor heralde böyle bir rakam duymadım hiç
Yaşım 30 8.denemem oluyor buay canim masallah .yaşın kaç?ilk denemen mi?
Benim diğer denemelerinde de en fazla 32 - 28 fln toplandı.. Birşey kullanmadım pcos luyum ondan yani.. Bu defa da risk alınıp daha fazla IU ilaç verildi pgt ye gidicek cünküdıger denemelerinde kac çıkmıştı?ne kullandın bi sey kullandın mi?nasil bu kadar artırdın?
ama cok denemenız olmus ya neden olmadı pekı buzamana kadarYaşım 30 8.denemem oluyor bu
İlk deneme den kızım var 8 yasında.. 7.denemeden de hamile kaldım düşük oldu..ama cok denemenız olmus ya neden olmadı pekı buzamana kadar
Bizim de şiddetli erkek infertilesi...sperm icin tese mi oldunuz?tedavi şeklinizi biraz anlatabilirmisiniz?Benim diğer denemelerinde de en fazla 32 - 28 fln toplandı.. Birşey kullanmadım pcos luyum ondan yani.. Bu defa da risk alınıp daha fazla IU ilaç verildi pgt ye gidicek cünkü
ama bayagı embrıuonuz olur bence ..İlk deneme den kızım var 8 yasında.. 7.denemeden de hamile kaldım düşük oldu..
Bizde şiddetli erkek faktörü ve bende şiddetli pcos luyum olmadı bir türlü
İnşallah hepsi güzel ilerler aldığınız riske değer. Bende pkos luyum korkmustum ohss olurum diye. Bizim 15 embriyodan 5. Güne gelen 7 tane donduruldu bugünBenim diğer denemelerinde de en fazla 32 - 28 fln toplandı.. Birşey kullanmadım pcos luyum ondan yani.. Bu defa da risk alınıp daha fazla IU ilaç verildi pgt ye gidicek cünkü
bende yeni transfer oldum 11.gün 42 yaşındayım bakalım yarın neolacak dua edın lutfen adet sancısı sancılar oldu ama yok bırşey bugunde beyaz akıntı var bakalım
siz pgt ıcın ne karar verdınız?Dondurmadan sonda önermıyolardı bende sormustumİnşallah hepsi güzel ilerler aldığınız riske değer. Bende pkos luyum korkmustum ohss olurum diye. Bizim 15 embriyodan 5. Güne gelen 7 tane donduruldu bugün
sizin o 7embrıyo dondurulmusmuydu??her seferınde opu oldunuzmu?? yanlıs anlamayın ınsan korkuyor okadar guzel yumurta varken neden olmamıs dıyeİlk deneme den kızım var 8 yasında.. 7.denemeden de hamile kaldım düşük oldu..
Bizde şiddetli erkek faktörü ve bende şiddetli pcos luyum olmadı bir türlü
Evet sperm için tese oldu eşim ama sadece dahaa iyi sperm elde edebilmek için Murad hocanın önerisi ilebizim de şiddetli erke
Bizim de şiddetli erkek infertilesi...sperm icin tese mi oldunuz?tedavi şeklinizi biraz anlatabilirmisiniz?
Evet pgt yapılacağı için dolarım yüksek ilerlediler bu defa.. İnşallah olurama bayagı embrıuonuz olur bence ..pgt yaptıracaksınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?