Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Baya maliyetli bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Yarin bir sorayım eğer bu denememiz başarısız olursa dondurulan embriyolara yapılabiliyor mu sonradan diye. Önümüzde belki operasyon olacak onun maliyeti var, embriyo dondurma var eger kalırsa birde genetik cok cok zorlar

Dondurup sonra pgt yapmayı önermiyoelar canım konustuk bizde

Transfer olanlar bu süreçte nasıl bekletiyorlar önceden aynı odada 4,5 kişi beklerdik

bizim de şiddetli erke
Benim diğer denemelerinde de en fazla 32 - 28 fln toplandı.. Birşey kullanmadım pcos luyum ondan yani.. Bu defa da risk alınıp daha fazla IU ilaç verildi pgt ye gidicek cünkü
Bizim de şiddetli erkek infertilesi...sperm icin tese mi oldunuz?tedavi şeklinizi biraz anlatabilirmisiniz?

Benim diğer denemelerinde de en fazla 32 - 28 fln toplandı.. Birşey kullanmadım pcos luyum ondan yani.. Bu defa da risk alınıp daha fazla IU ilaç verildi pgt ye gidicek cünkü
İnşallah hepsi güzel ilerler aldığınız riske değer. Bende pkos luyum korkmustum ohss olurum diye. Bizim 15 embriyodan 5. Güne gelen 7 tane donduruldu bugün

İnşallah hepsi güzel ilerler aldığınız riske değer. Bende pkos luyum korkmustum ohss olurum diye. Bizim 15 embriyodan 5. Güne gelen 7 tane donduruldu bugün
siz pgt ıcın ne karar verdınız?Dondurmadan sonda önermıyolardı bende sormustum

İlk deneme den kızım var 8 yasında.. 7.denemeden de hamile kaldım düşük oldu..
Bizde şiddetli erkek faktörü ve bende şiddetli pcos luyum olmadı bir türlü
sizin o 7embrıyo dondurulmusmuydu??her seferınde opu oldunuzmu?? yanlıs anlamayın ınsan korkuyor okadar guzel yumurta varken neden olmamıs dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…