Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilk denemenizse yasinizda ileri yas degilse gerek yok diye dusunuyorum

bence yaptırın bana Semra Hanım önrmediği halde yaptırıyorum ki size önermiş doktorunuz.

Anladıgım kadarıyla daha Once donmusları buzdan hamile kaldiniz ve daha oncekı transferlerde kalbı duymadınız, benımde ilk tramsfer de pozitif ve kalbi duyamadık, su an donmusum var ne yapsam bilemiyorum devamlı etsem donmusa.

Merhabalar ,
sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir karar.
benim durumum şöyle 2017 de 7 tane embriyo donduruldu . 3 transfer iki pozitif ve kalp atışları duyulmadı. Hepsi aynı zamanın embriyosu. En kötüsü de kürtaj da riskli bir işlem aslında, çok iyi ellerde yapılmalı yoksa rahme zarar verilebilir.
Ben de aynı sizin gibi çok kararsız kaldım. O dönem dondurulanlar acaba bozukmu, yeni baştan başlayıp acaba pgt mi yapsak diye çok düşündüm. İşte o aşamada çok doktor gezip çok fikir aldım dış merkezlerden bir kısmı dondurulmuşları denemeye devam et dedi. Hatta bahçeşehir de Cem çelik var belki bilirsiniz iyi bir doktor, benim kardeşim olsan dondurulmuşun varken yeni tedavi önermem dedi.. kalanları transfer ettirmeye devam et dedi.
4. yü biraz da zamansızlıktan taşınma durumumuz vardı son kez deneyelim diye yine eski aynı zamanda dondurulmuşlardan koydurduk tuttu. Hiç ümidim yoktu kalp atışına giderken kalbi de attı çok şükür..
Mutlaka Semra Hn la görüşün derim herkesin durumu farklı olabilir genetik testleriniz temizse ve onlar uygun görürlerse denenebilir, inşallah sizin yolunuz daha kısadır
İnşaallah hayırlısıyla evladınızı sağlıkla tez zamanda kucağınıza alırsınız..

bence yaptırın bana Semra Hanım önrmediği halde yaptırıyorum ki size önermiş doktorunuz.
Bütçem kısıtlı birde ilk deneme oldugu icin rahat davranıyorum insallah pisman olmam. Donduruldu zaten embriyolar suan rahim dinlendirmedeyim hayırlısı bakalım pozitif düşünmeye çalışıyorum insallah bir sorun çıkmaz

Kızlar bizim toplamda 9 embriyomuz donduruldu. Eger ilk seferde tutmazsa dondulmusun maliyeti ne oluyor bilginiz varmı

Canim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.
2 kişi için mi 300 ödediniz birde kaç günde çıktı

Amin inşallah cok tesekkurler bende baska sehır deyim su an ist uzak kalıyor, gelip gitmek maddiyat ama burda görüş aldıgım ıkı doktor dan birisi mutlaka donmusları dene dedı benım 4tane var su anda. Cift-cift olarak bende acaba bastan mı baslasam dedım ama bayada tereddütte kaldım hocam sperm ler saglıksız olanları olsa bile nasıl döllendıgını bilemeyiz bence dene dedı, dıerı ıse dna hasarı yaptr ole dene dedı. Genetık testler temiz, kan pıhıtlasmayada baktrdm. Ama cift olarak alıcam zaten. İnşallah bana saglikli ve hayırlı evlat olurlar.

1 kere dondurulmus transfer oldum.. Gerisi hep taze embriyo.. Bir sebebi. Yok yanı bir sorun da yok ama olmadı
sıze cok soru sordum ama bu tutmayanlar hep 5.gun embrıyosumuydu gercı kacıncı gun embrıyosu oldugu onemlı degıl dıyolar ama erkekten kaynaklı oldugumu düşünüldü ??

sıze cok soru sordum ama bu tutmayanlar hep 5.gun embrıyosumuydu gercı kacıncı gun embrıyosu oldugu onemlı degıl dıyolar ama erkekten kaynaklı oldugumu düşünüldü ??
Estağfurullah sorun lütfenn.. Benim bütün embiriyolarım 5.gün AA kalite idi.. Yani blasto embriyo ama tutmuyor.. Sebebi yok. Bu yüzden de pgt yapılacak pazar günü 5.günümüz bakalım kaç kaldı.. 56 yumurtadan 23 döllenmiş embriyo var sadece elimizfe

ya süper ama 23döllenme oran olarak bence size şöyle dıyeyım benden 72yumurta toplandı 36sı olgundu bunun 14u dollendı 8tanesı 5.gun 2tanesı 6.gun 10tane dondurlar ve 3tanesıne pgt yaptırdık 2si saglıklı 1ınde %20 oranda mozaıklık varmıs ama doktor bu oran cok dusuk bunda da cok saglıklı gebelık dogum elde edıyoruz dedıler o da ımha edılecek embrıyo degılmıs..ben okadae yumurtaya yarısı boş uretmısım ve dollenme oranını az buldım tamam futbol takımı kurmak gıbı gayem yokta 2yılda hep boyle boş yumurtamı ürettim dıye dusunuyorum cunku 2aşılama denedık olmadı catlatma ıgnelerı ovulasyon testlerı boşunaymıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…