- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Ben daha önce ohss oldum zor epey. İnşallah guzel sonuçlar alırız..İnşallah hepsi güzel ilerler aldığınız riske değer. Bende pkos luyum korkmustum ohss olurum diye. Bizim 15 embriyodan 5. Güne gelen 7 tane donduruldu bugün
1 kere dondurulmus transfer oldum.. Gerisi hep taze embriyo.. Bir sebebi. Yok yanı bir sorun da yok ama olmadısizin o 7embrıyo dondurulmusmuydu??her seferınde opu oldunuzmu?? yanlıs anlamayın ınsan korkuyor okadar guzel yumurta varken neden olmamıs dıye
hıc pgt yaptırmısmıydınız??pgt yaptıracakmısınız bu sefer1 kere dondurulmus transfer oldum.. Gerisi hep taze embriyo.. Bir sebebi. Yok yanı bir sorun da yok ama olmadı
Bu defa yapılacak daha önce hiç yapılmadı önermediler de ama bu kez sanırım düştükten dolayı Semra hanım istedihıc pgt yaptırmısmıydınız??pgt yaptıracakmısınız bu sefer
Yaptırmıcam bu sefer. Siz öyle dediniz diye aramadım zaten dahasiz pgt ıcın ne karar verdınız?Dondurmadan sonda önermıyolardı bende sormustum
Ilk denemenizse yasinizda ileri yas degilse gerek yok diye dusunuyorum
Kızlar bugun 4. Gun 15 ten 9 tanesi 1. Kalite devam ediyormus gelismeye. genetik test yaptiracakmisin diye sordular hastaneden doktor uygun görmüş dediler sizce ne yapayım? Butcem yok açıkçası birde ilk tupbebek denemem olacak gerek varmi sizce
Ben daha önce ohss oldum zor epey. İnşallah guzel sonuçlar alırız..
Anladıgım kadarıyla daha Once donmusları buzdan hamile kaldiniz ve daha oncekı transferlerde kalbı duymadınız, benımde ilk tramsfer de pozitif ve kalbi duyamadık, su an donmusum var ne yapsam bilemiyorum devamlı etsem donmusa.Merhabalar ,
bizim sorunumuz sebepsiz infertilite ve pcosdu, eşimde bir sorun yok, ondan emin olabildik çok fazla test yaptırarak ve doktorların genel görüşüne güvenerek
benim memorialdeki 2017 deki tedavimden 7 embriyo donduruldu, transferi beklerken kendiliğimden hamile kaldım dış gebelik oldu ve tüpün biri alındı.
Sonraki 2 sene içerisinde aralıklarla 3 embriyo transferi yaptırdım ikisi tuttu kalpleri atmadı biri tutmadı.
artık ümidim kalmadı transferleri durdurdum, biraz daha kendim deneyim derken bir kere daha hamile kaldım o da dış gebelik oldu ikinci tüpüm alındı.
artık tüp bebekten başka çarem kalmadı, ama ben merkezden şüphelenmeye başlayıp bildiğim 4 en iyi merkeze gidip en iyi doktorlarıyla görüştüm. Bir kısmı bana donmuş embriyon varken yeni tedavi olma dedi.. yani yine memoriale yönlendirdi, açıkçası bu şekilde parayı düşünüp beni kendi merkezlerine almaya çalışmamaları da benim çok hoşuma gitti.
benim bu merkezdeki en büyük şikayetim bir türlü kişiye özel tedavi geliştiremediklerini düşünmemdi, ekstra yeni bir şey denemeden yeni bir embriyo koyacaklar tutacak kalbi atmayacak ve ben onu nasıl dışarı çıkaracağım diye kara kara uğrasacaktım (kürtaj veya düşük). O arada buradan bir arkadaşım negatif görüşmelerini Semra hnla mı yapıyorsun dedi sağolsun .. ben hiç bir negatif sonuç sonrasında Semra unla görüşmemiştim.
bu sefer diğer dört merkezin arkasından Semra hnla bir görüşme talep ettim bana olumsuz sonuçların neden kaynaklanabileceğini bir kere daha denememzin çok faydalı olacağını yine olmazsa bir yurt dışı testi isteyeceğini anlattı.
ben biraz da vakit sıkıntısından en kolay yöntem olan 4. Embriyo transferini denedim ve bu sefer çok şükür 6.5 aylık hamileyim.
bu arada diğer merkezler histereskopi önermişti Semra Hn histeroskopiyle Rahmi bozmanın hiç anlamı yok rahimde bir sıkıntı yok diyen tek doktordu neredeyse.. hem histereskopi yapmadığı hem de ikiz embriyo transfer etmediği için şu an kendisine minnettarım. Çünkü aynı anda transfer olup ikiz bebeklere hamile kalanların gebelikleri gerçekten çok zor geçiyor buradan takip ediyorum. Ayrıca ikiz bebek hiç istemedim ben.
sadece şansımı arttırmak için ısrar etmiştim vazgeçirdiler. ..
bu merkezde mutlaka ilk görüşme ve önemli kararların alınacağı görüşmede Semra hanı istediğinizi belirtmelisiniz. Gerekirse bir ay bekleyin ama onunla görüşün öyle başlayın..
ikincisi de kontrollerinizde hep aynı doktor olmasını istediğinizi belirtin. O izinli bile olsa ikinci doktorunuz hep aynı kişi olsun. Böylece sizin dosyanıza daha hakim olurlar.
inşallah siz hiç uğraşmadan ilk transferinizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
yok medical park göztepe de oldum canımŞişli memorial da tedavi görürken mi ohss oldunuz ? Opu sonrasında önlem alınmadı mı hiç centrotide iğnesi,dostinex gibi ilaçlar öneriyor normalde memorial
Merhabalar ,Anladıgım kadarıyla daha Once donmusları buzdan hamile kaldiniz ve daha oncekı transferlerde kalbı duymadınız, benımde ilk tramsfer de pozitif ve kalbi duyamadık, su an donmusum var ne yapsam bilemiyorum devamlı etsem donmusa.
Bütçem kısıtlı birde ilk deneme oldugu icin rahat davranıyorum insallah pisman olmam. Donduruldu zaten embriyolar suan rahim dinlendirmedeyim hayırlısı bakalım pozitif düşünmeye çalışıyorum insallah bir sorun çıkmazbence yaptırın bana Semra Hanım önrmediği halde yaptırıyorum ki size önermiş doktorunuz.
2 kişi için mi 300 ödediniz birde kaç günde çıktıCanim ben covit testi yapan bir tip merkezinde yaptirdim. Sigortasiz fiyati muayenede dahil esimle birlikte 300 tl odedik. Sigorta girisi ile ucret azalacaktir.istanbulda sancaktepede bir tip merkezinde.
Evet iki kisinin toplam fiyati 300. Tip merkezi degil ozel bir hastanede. Test 1.5 gunde cikmisti. Simdi ne kadar zamanda cikariyorlar bilmiyorum.2 kişi için mi 300 ödediniz birde kaç günde çıktı
Çok teşekkürler hastanenin adını da yazarsanız çok sevinirimEvet iki kisinin toplam fiyati 300. Tip merkezi degil ozel bir hastanede. Test 1.5 gunde cikmisti. Simdi ne kadar zamanda cikariyorlar bilmiyorum.
Amin inşallah cok tesekkurler bende baska sehır deyim su an ist uzak kalıyor, gelip gitmek maddiyat ama burda görüş aldıgım ıkı doktor dan birisi mutlaka donmusları dene dedı benım 4tane var su anda. Cift-cift olarak bende acaba bastan mı baslasam dedım ama bayada tereddütte kaldım hocam sperm ler saglıksız olanları olsa bile nasıl döllendıgını bilemeyiz bence dene dedı, dıerı ıse dna hasarı yaptr ole dene dedı. Genetık testler temiz, kan pıhıtlasmayada baktrdm. Ama cift olarak alıcam zaten. İnşallah bana saglikli ve hayırlı evlat olurlar.Merhabalar ,
sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir karar.
benim durumum şöyle 2017 de 7 tane embriyo donduruldu . 3 transfer iki pozitif ve kalp atışları duyulmadı. Hepsi aynı zamanın embriyosu. En kötüsü de kürtaj da riskli bir işlem aslında, çok iyi ellerde yapılmalı yoksa rahme zarar verilebilir.
Ben de aynı sizin gibi çok kararsız kaldım. O dönem dondurulanlar acaba bozukmu, yeni baştan başlayıp acaba pgt mi yapsak diye çok düşündüm. İşte o aşamada çok doktor gezip çok fikir aldım dış merkezlerden bir kısmı dondurulmuşları denemeye devam et dedi. Hatta bahçeşehir de Cem çelik var belki bilirsiniz iyi bir doktor, benim kardeşim olsan dondurulmuşun varken yeni tedavi önermem dedi.. kalanları transfer ettirmeye devam et dedi.
4. yü biraz da zamansızlıktan taşınma durumumuz vardı son kez deneyelim diye yine eski aynı zamanda dondurulmuşlardan koydurduk tuttu. Hiç ümidim yoktu kalp atışına giderken kalbi de attı çok şükür..
Mutlaka Semra Hn la görüşün derim herkesin durumu farklı olabilir genetik testleriniz temizse ve onlar uygun görürlerse denenebilir, inşallah sizin yolunuz daha kısadır
İnşaallah hayırlısıyla evladınızı sağlıkla tez zamanda kucağınıza alırsınız..
sıze cok soru sordum ama bu tutmayanlar hep 5.gun embrıyosumuydu gercı kacıncı gun embrıyosu oldugu onemlı degıl dıyolar ama erkekten kaynaklı oldugumu düşünüldü ??1 kere dondurulmus transfer oldum.. Gerisi hep taze embriyo.. Bir sebebi. Yok yanı bir sorun da yok ama olmadı
Estağfurullah sorun lütfenn.. Benim bütün embiriyolarım 5.gün AA kalite idi.. Yani blasto embriyo ama tutmuyor.. Sebebi yok. Bu yüzden de pgt yapılacak pazar günü 5.günümüz bakalım kaç kaldı.. 56 yumurtadan 23 döllenmiş embriyo var sadece elimizfesıze cok soru sordum ama bu tutmayanlar hep 5.gun embrıyosumuydu gercı kacıncı gun embrıyosu oldugu onemlı degıl dıyolar ama erkekten kaynaklı oldugumu düşünüldü ??
ya süper ama 23döllenme oran olarak bence size şöyle dıyeyım benden 72yumurta toplandı 36sı olgundu bunun 14u dollendı 8tanesı 5.gun 2tanesı 6.gun 10tane dondurlar ve 3tanesıne pgt yaptırdık 2si saglıklı 1ınde %20 oranda mozaıklık varmıs ama doktor bu oran cok dusuk bunda da cok saglıklı gebelık dogum elde edıyoruz dedıler o da ımha edılecek embrıyo degılmıs..ben okadae yumurtaya yarısı boş uretmısım ve dollenme oranını az buldım tamam futbol takımı kurmak gıbı gayem yoktaEstağfurullah sorun lütfenn.. Benim bütün embiriyolarım 5.gün AA kalite idi.. Yani blasto embriyo ama tutmuyor.. Sebebi yok. Bu yüzden de pgt yapılacak pazar günü 5.günümüz bakalım kaç kaldı.. 56 yumurtadan 23 döllenmiş embriyo var sadece elimizfe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?