- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Maşallah senden de epey toplanmiş.. Bakalım yarın Bilği vericrkler ben kaç tane pgt yollarım bilmiyorum valla fazla yollamak iyi mi olur kötü mü onu da bilemedimya süper ama 23döllenme oran olarak bence size şöyle dıyeyım benden 72yumurta toplandı 36sı olgundu bunun 14u dollendı 8tanesı 5.gun 2tanesı 6.gun 10tane dondurlar ve 3tanesıne pgt yaptırdık 2si saglıklı 1ınde %20 oranda mozaıklık varmıs ama doktor bu oran cok dusuk bunda da cok saglıklı gebelık dogum elde edıyoruz dedıler o da ımha edılecek embrıyo degılmıs..ben okadae yumurtaya yarısı boş uretmısım ve dollenme oranını az buldım tamam futbol takımı kurmak gıbı gayem yokta2yılda hep boyle boş yumurtamı ürettim dıye dusunuyorum cunku 2aşılama denedık olmadı catlatma ıgnelerı ovulasyon testlerı boşunaymıs sanırım
bız de cok kararsızdık o da malıyetten dolayı 2tane yaptıralım dedık ama doktorumuz enaz 3tane yapılması mantıklı 2sı rısklı olur dedı bızde 3tanesıne yaptırdık..cunku dıger kalanlara pgt yapılma ıhtımalını bıtırdık dondurulduktan sonra pgt onermıyolar benım eşim tek cocuk ıstıyo ınsallah ılk transferde kalırım 2. cocugu da gönlüm ısterde şuan 1tane olsun saglıklı olsun temennımMaşallah senden de epey toplanmiş.. Bakalım yarın Bilği vericrkler ben kaç tane pgt yollarım bilmiyorum valla fazla yollamak iyi mi olur kötü mü onu da bilemedim
DNA hasarı çok zor bir test değil, onu yaptırabilirsiniz genetik testler de temizse bencede bir tane başarısızlık yeni baştan başlamak için yeterli değil donmuşlar daha mantıklı gibi.. Allah yolunuzu koşa ve hayırlı etsin inşaallah..Amin inşallah cok tesekkurler bende baska sehır deyim su an ist uzak kalıyor, gelip gitmek maddiyat ama burda görüş aldıgım ıkı doktor dan birisi mutlaka donmusları dene dedı benım 4tane var su anda. Cift-cift olarak bende acaba bastan mı baslasam dedım ama bayada tereddütte kaldım hocam sperm ler saglıksız olanları olsa bile nasıl döllendıgını bilemeyiz bence dene dedı, dıerı ıse dna hasarı yaptr ole dene dedı. Genetık testler temiz, kan pıhıtlasmayada baktrdm. Ama cift olarak alıcam zaten. İnşallah bana saglikli ve hayırlı evlat olurlar.
Allah gönlüne göre versin.. İnşallah olur bende dondurucam kalanları 5-6tane gönderelim dedik bizde.. Kalan olursa donddurruzbız de cok kararsızdık o da malıyetten dolayı 2tane yaptıralım dedık ama doktorumuz enaz 3tane yapılması mantıklı 2sı rısklı olur dedı bızde 3tanesıne yaptırdık..cunku dıger kalanlara pgt yapılma ıhtımalını bıtırdık dondurulduktan sonra pgt onermıyolar benım eşim tek cocuk ıstıyo ınsallah ılk transferde kalırım 2. cocugu da gönlüm ısterde şuan 1tane olsun saglıklı olsun temennımyıne de donduracam hepsını transferden sonra
Dna aklımda kaldı ama donmuslar da denemezsek kalacak tekrar hersey yeniden zor olacaktı bu ıs maddi manevi ıkı yönlü. Senın yazın umut oldu bana acıkcası.DNA hasarı çok zor bir test değil, onu yaptırabilirsiniz genetik testler de temizse bencede bir tane başarısızlık yeni baştan başlamak için yeterli değil donmuşlar daha mantıklı gibi.. Allah yolunuzu koşa ve hayırlı etsin inşaallah..
Valla cnm bn Maltepe devlette yaptirmayi dusunuyorum hani 1400tkde az bi mebla deger bugun asistaniyla konustugumzda oda soledi disardada yaptirabilirsnz bosbosuba para odemezsnz dedimerhaba arkadaşlar istanbulda memorialin istediği şekilde covid testlerini(akciğer filmi,crp,sürüntü) uygun fiyata aynı yerde yaptıranlar varsa nerde yaptıklarını yazabilirler mi bizden 2 sefer bu testi isteyecekler bi histereskopide bi de transfer aşamasında 1400 tl vermek istemiyorum
Rabbim gonlunuze gorr versin ins benim.dusunvelerimde auni yonde 1tane olsunda saglikli sihhatli kardeside olursa olur olmazsada Allah tn ne yapalim bu yolda ceken bilir neler cektigini uzaktn hos geliyo davulun sesi milletebız de cok kararsızdık o da malıyetten dolayı 2tane yaptıralım dedık ama doktorumuz enaz 3tane yapılması mantıklı 2sı rısklı olur dedı bızde 3tanesıne yaptırdık..cunku dıger kalanlara pgt yapılma ıhtımalını bıtırdık dondurulduktan sonra pgt onermıyolar benım eşim tek cocuk ıstıyo ınsallah ılk transferde kalırım 2. cocugu da gönlüm ısterde şuan 1tane olsun saglıklı olsun temennımyıne de donduracam hepsını transferden sonra
Saygi hastanesiÇok teşekkürler hastanenin adını da yazarsanız çok sevinirim
6 bin civariydi sanirimArkadaşlar dondurulmuş embrıyo transferı ücreti ne kadar
negatıf olmasıyla ılgılı bısey dedılermı sıze??sebep olarak ne sundular?bıde sızde sorun neydı??Suan burda aktıf yazanların hepsı opu ya da tedavı aşamasında transfer olanımız olmadı ..gebe kalanlarda bırakıp gıdıyo snaırımArkadaşlar merhaba bende bu haziran ayında memorialde tüp bebek deneyecektim her şey hazırdı ancak sehir dısında olduğum içipandemiden dokayı gidemedim teabzonda devlet hastanesinde denedim ve dğb sonucumu öğrendim malesef negatifmemorialda tedavi süreçlerinizi anlatmıssınız tek tek okudum :) sonuclar be peki başarı oranlarını merak ediyorum. Yazarsanız sevinirim
Ne kdr maliyet oldu szin icin sakincasi yoksanegatıf olmasıyla ılgılı bısey dedılermı sıze??sebep olarak ne sundular?bıde sızde sorun neydı??Suan burda aktıf yazanların hepsı opu ya da tedavı aşamasında transfer olanımız olmadı ..gebe kalanlarda bırakıp gıdıyo snaırımbenım ılk denemem bızde antalya’dan tedavı ıcın geldık corona falan dınlemedım vallahı şükür ilk yarıyı sorunsuz atlattık transfer surecıne kadar istanbul ‘u kapatmaz umarım dıye temennım
10bın hastane 5000 e yakın ılaclar tuttu pgt ıcınde embrıyo basına 295 usd odedık (3embrıyo ) bız bıde şehırdısındwn geldıgımız ıcın yol ve konaklama masrafımızda oldu yıyıp ıctıklerımızı saymayayımNe kdr maliyet oldu szin icin sakincasi yoksa
Ck tsk edrim ins guzel haberlerle donersnz bende ilk defa burda baslicm icin teredutlerim var asiri tavsiye edende var hic yaklasma diyende10bın hastane 5000 e yakın ılaclar tuttu pgt ıcınde embrıyo basına 295 usd odedık (3embrıyo ) bız bıde şehırdısındwn geldıgımız ıcın yol ve konaklama masrafımızda oldu yıyıp ıctıklerımızı saymayayım20 bini gectı
hıc yaklasma dıyenler neden??acıkcası hıc duymadım buzamana kadar olumsuz konusan..olumsuz tecrubelıler neler yasamıs merak ettım bahsedermısınız??Ck tsk edrim ins guzel haberlerle donersnz bende ilk defa burda baslicm icin teredutlerim var asiri tavsiye edende var hic yaklasma diyendekafam okdr kariskki maddiyati zaten gectimde en azindn istda yasiyorum gidip gelmm kolay olur ddim
Ilgi ve alakaszliktn aslinda kurulda semra hocanin olmayisindn herseyi maddiyata dokuldugunden gibi gibihıc yaklasma dıyenler neden??acıkcası hıc duymadım buzamana kadar olumsuz konusan..olumsuz tecrubelıler neler yasamıs merak ettım bahsedermısınız??
Döllenme olmaması yumurtaylami, spermlemi alakalı acaba bir bilginiz varmıya süper ama 23döllenme oran olarak bence size şöyle dıyeyım benden 72yumurta toplandı 36sı olgundu bunun 14u dollendı 8tanesı 5.gun 2tanesı 6.gun 10tane dondurlar ve 3tanesıne pgt yaptırdık 2si saglıklı 1ınde %20 oranda mozaıklık varmıs ama doktor bu oran cok dusuk bunda da cok saglıklı gebelık dogum elde edıyoruz dedıler o da ımha edılecek embrıyo degılmıs..ben okadae yumurtaya yarısı boş uretmısım ve dollenme oranını az buldım tamam futbol takımı kurmak gıbı gayem yokta2yılda hep boyle boş yumurtamı ürettim dıye dusunuyorum cunku 2aşılama denedık olmadı catlatma ıgnelerı ovulasyon testlerı boşunaymıs sanırım
bilmiyorum ki ..ılk gorusmede semra hoca bıze muhtemelen sizin döllenmıyodur dedi ve kadının dedıgı gıbı oran olarak 36olgun yumurtadan 14ü döllendi ..yarıdan da az eşimin degerlerı ortalama hatta cok ıyı dıyen doktorlar olmustu ben polıkıstık over sendromlu degılım ama polıkıstık over’ım okadar yumurta başka bir anlama gelmıyo benceDöllenme olmaması yumurtaylami, spermlemi alakalı acaba bir bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?