Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilgi ve alakaszliktn aslinda kurulda semra hocanin olmayisindn herseyi maddiyata dokuldugunden gibi gibi Eki Görüntüle 2688547
aslında herkesın memnun oldugu bı yer yoktur ama ben cok memnun kaldım acıkcası kan alan hemsıreden tutun,doktorum yücel bey’di yücel bey’in hemsıresıde cok tatlı ılgılı bır kızdı ordaki asıstan kızlarda aynı sekılde yardımcı olmaya calısıyolar ..semra hoca ılk gorusmede geldı bıde yumurta kontrol surecınde bıdefa geldı muayenememe ..muhasebedekı menekşe hanım’da naif bir bayan ben hıc pısman olmadım ınsallah sonucum pozıtıf olur herkese gönül rahatlıgıyla tavsıye ederım..

Tabikide kesinlikle katiliyorum 2tedavimide ankarada yaptirdim arklarimin cogunun ikizleri var ama benim tutunma olmadi mesela o merkezde hersey kader kismet hakkinizda hayirlisi olsun ins guzel haberlri alirsnz bu surecte moral motivasyon cok onemli bnde baslicam burda nasibimz ins burasidir ilk ve son tedavimiz olsn

Erkek faktörlüydü bizim ama embriyomuz kaliteliydi ben de bir sorun yoktu. Pıhtılaşmam vardı onun içinde ilaç kullanıyodum. Yarın gidicem bakalım doktorum ne diyecek.

Hanımlar, ilk etapta hastanenin tedavi şekli size tuhaf gelebilir. 5 yıl evvel tüp bebek denememde bende az söylenmedim :) her gittiğimde farklı doktor. Ilaç dozları sms ile veriliyor vs.. vs..

Sonra fark ettim ki, tek bir doktora bağımlı kalmıyorsunuz bütün doktorlar sizin. Ezbere ilaç dozlarınız yok herşey kişiye özel, herşey hesaplı hiçbirşeyi şansa bırakmıyorlar.

Başka bir hastanede 2 negatif denemeden sonra 3. Denemede Semra hanımın transfer ettigi embriyom şimdi 5 yaşında... 10 yılın sonunda

O denemede dondurulan emriyomu mart ayında 39 yaşında transfer ettirdim. 30 haftalık hamileyim.

Size vereceğim tek tavsiyem 10 yıl savaşmış bir tüp bebek annesi olarak, bu hastanede 1 deneme yapmadan bu savaşı kaybedilmiş sanmayın

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin, içinizi ferah tutun

Cok sevindimm sizin adiniza vede kendi adima bu msj bana ilac gibi geldicok tsk ederim benimde 3.tedavim olack bu ins yuzumuz guler bu sefer Allah izni.ile

Ben memorialin bir hayrını görmedim, burda 4 transferim de negatif sonuçlandı. Bana yüksek doz hormonun ters etki yaptığını bildikleri halde son tedavimde Semra hoca yüksek doz verdirtti. 5aa pgtli embriyom çöp oldu. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Yücel bey de bahsettiğiniz gibi biri değil. Saygısız, insan azarlayan bir tip. Artık ondan zaten hiç randevu almıyorum. Semra hocanın yaklaşımı da son 2 tedavi de çok kötü. Surat asık ve dalga geçip laf sokuyor insana. Ekip işi olduğunu düşünmüyorum. Hasta lgili bilgiler unutuluyor. Sorarsanız bütün drlar dosyanızı hakim.
Pgt li embriyom çözünürken bozuldu orda, opu işlemine girdiğim de çatlayan yumurtam da oldu. Çocuk sahibi olanlar için bir numaralı yer ama böyle tarafları da var.

merhaba arkadaşlar memorailde tedaviye başlamayı istiyoruz fakat istenen tesstleri bi türlü toparlayamadım her giittiğimde geri döndüm siz bu trombofili testlerini nerde yaptırdınız

merhaba arkadaşlar memorailde tedaviye başlamayı istiyoruz fakat istenen tesstleri bi türlü toparlayamadım her giittiğimde geri döndüm siz bu trombofili testlerini nerde yaptırdınız
ben haseki egıtım arastırmada yaptırdım altta son ıkı factor 5 factor 2yı memoraılde yaptırdım

nasıl bozuldu yacatlayan yumurtanızı sız nasıl farkettınızpekı memnun kalmadıysanız başka yeri neden denemedınız

bende üstte birinci paneli yaptıramıyorum genetiği yptırdım ama üste olanlar benim alanımda değil diyo insanı deli ediyorlar hasekide hangi bölümden randevu aldınız

bende üstte birinci paneli yaptıramıyorum genetiği yptırdım ama üste olanlar benim alanımda değil diyo insanı deli ediyorlar hasekide hangi bölümden randevu aldınız
kadın dogumdan aldım randevumı ya bende gecen ay yaptırdım var haseki de..

nasıl bozuldu yacatlayan yumurtanızı sız nasıl farkettınızpekı memnun kalmadıysanız başka yeri neden denemedınız
Opu sırasında eksik yumurta çıkınca farkettim. Burası hep iyi deniliyor diye devam ettim. Alternatif yer arıyorum. Çok iyi yer de yok ama buradan bana fayda olmayacağı belli.

Opu sırasında eksik yumurta çıkınca farkettim. Burası hep iyi deniliyor diye devam ettim. Alternatif yer arıyorum. Çok iyi yer de yok ama buradan bana fayda olmayacağı belli.
yumurta sayınız azmı sızın nasıl farkettınızkı farklı yerler denemek ıyı gelebılır belkı..bülent tıraş’a da ıyı dıyorlar

yumurta sayınız azmı sızın nasıl farkettınızkı farklı yerler denemek ıyı gelebılır belkı..bülent tıraş’a da ıyı dıyorlar
Opu öncesi ölçülerde anlaşılıyor kaç yumurta toplanabileceği. Bülent Tıraş hiç etik bir hekim değil, hasta sömürüyor. Semra hoca ona göre kat kat iyidir.

Bende orda tedavıdeyım bende turkıyede 1 numara olduklarını düşünmüyorum dondurulmuslarım var mecbur orda devam edıyorum. Banada 2 embriyo transferi olamıyo rahım dar oldugu için ama embriyolarımı çift dondurmuslar. Her transferde 2 cozülüyor 1 tane cop oluyo bu kadar ıddıalı bı hastane boyle bı hata yapamaz heralde ama elımız mahkum devam edıyoruz.

sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.
bu kadar negatif sonrası böyle düşünmeniz kadar normal bir şey olmaz. ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm çok haklısınız kendi açınızdan.
açıkcası ben daha önce de ifade ettiğim gibi merkezden ve yücel bey'den çok memnun kaldım. zaten çok cana yakın davranan samimi olan doktorları pek sevmem. ki böyle birisi canımı ciddi yakmıştı. o yüzden benim için doktorun samimi davranması değil işini iyi yapması önemli.
hastaneden edindiğim tecrübe kesinlikle titizlikle her hastaya yaklaşmaları, siz talep etmeseniz de gerek varsa semra hanım'ın görmek istemesi gibi önemli şeyler. ve katiyen para odaklı olmadıklarını biliyorum ki mesela eskiden ilk başta çocuğum olmasına engel bir durum yokken yumurta dondurmak istediğimde semra hanım kabul etmemişti etik değil demişti. başka yer olsa para için yapardı. aynı şekilde yaşım ileri olmasına rağmen pgt'ye gerek yok dedi biz istediğimiz halde. yaptırmadık ve çok şükür haklı çıktı sorun yaşamadık.
ama işte bazen olmayınca olmuyor, allah nasip etmemişse kul vesile olamıyor.
benim düşünceme göre eğer memorial'da bir kaç deneme ile başarı sağlanamıyorsa başka yerde de sağlanması mümkün değil gibi.
allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah. isteyen herkese evladını kavuştursun hayırlısı ile.

Rabbim gonlunuze gorr versin ins benim.dusunvelerimde auni yonde 1tane olsunda saglikli sihhatli kardeside olursa olur olmazsada Allah tn ne yapalim bu yolda ceken bilir neler cektigini uzaktn hos geliyo davulun sesi millete
Eksik Dilek dilemeyin bende aynı şeyleri söylüyordum hep 17 yıldan sonra kızım a kavuştum çok şükür ama gel gör ki ikinciyi de en az ilki kadar isteniyor en çok da onun kardeşiz kalması canınızı öyle acıtıyor ki başkalarının bebeğinin etrafında kedi gibi dolanması insanların izin vermemesi çok zor

Ilgi ve alakaszliktn aslinda kurulda semra hocanin olmayisindn herseyi maddiyata dokuldugunden gibi gibi Eki Görüntüle 2688547
Ben iki tedavi 3 te transfer oldum bu söylenen sözler asla doğru değil Ufak tefek aksaklıklar oluyor ama yiğidi vur hakkını yeme bu işi gerçekten iyi yapıyorlar

Merhaba ben bir kısmını sadi konuk eah romatolojide yaptırdım yapmadıkları birkaç testi özel laboratuvarda yaptırdım pıhtılaşma testinide geçen sene sadi konuk tıbbi genetikte yaptırmıştım yapmaya devam ediyorlar mı bilmiyorum bazı testler pahalı olduğu için devlet kısıtlama getiriyor

Semra hoca etik bir hekim. Bu konuda lafım yok. Gereksiz tedavi uygulamaz, hasta istismar etmez. Siz pozitif sonuç aldığınız için böyle düşünüyorsunuz. Amacınıza ulaştığınız için gerisi sizin için detay kalıyor olabilir. O kadar mükemmel bir yer değil. Ben imkansız bir hasta değildim, onlara göre umut vardı. Kuzenim de burda tedaviye başladı. Yumurtalar döllenmedi bile, yaklaşımlarından hoşlanmadı. Başka bir merkezde farklı bir tedavi ile ilk denemesinde kızı oldu. Bu arada ben kolay bir hasta değilim ama Semra hoca beni hiç görmek istemedi. Ben randevu almak istersem aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…