Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Opu öncesi ölçülerde anlaşılıyor kaç yumurta toplanabileceği. Bülent Tıraş hiç etik bir hekim değil, hasta sömürüyor. Semra hoca ona göre kat kat iyidir.
ben cok ayrıntısını bılmıyorum ama bide banu çiftçi var hıc duydunuzmu??gecende bir arkadasa daha demıstım hanı farklı yerler farklı bır hekim farklı bir bakış açısı ıyı gelebilir belki isterseniz birde bu doktoru araştırın derim..ama yumurta sayınızda yanılma payı olabılır belki ben kac yumurta toplanacagını bılmıyordum mesela..cıktıgımda 72 dediler şok oldumhani sizinkinde de yanılma payı olmustur..semra hoca paracı bırı degıl ben kac arkadasımda şahit oldum oyuzden gıttım ona..başkası olsa tüp bebek dıyecegı hastaya sebep buldu kız ona guvenıp amelıyat oldu baska yerde..ve ınanın herkesın önemsemedıgı sorunu semra hoca nokta atışı tespıt ettı kıza dedı ki gıt bırkac ay kendılıgınden evde dene olmazsa bakalım tüp bebeğe..kız 2.ayında kendılıgınden gebe kaldı böyle bir hoca bu kadın..başkası olsa tüp bebek gel yapayım derdi bence rahatca..

Esimde bnde cok yogun calisiyoruz 4yildirda emek veriyoruz ameliyatlar negatif tedaviler cok yiprandm bu cileyi ceken bilir maddi manevi ck agir bi kulfet eksik dilek degil Rabbimden once saglikli hayirli bi evlat istiyorum 2.ciside nasipte varsa olur olmzsada merkez merkz gezipte kendimi paralamm bi kardeside olsun diye zaten dusuncemiz tek cocuktn yana aldigimz ilaclar okdr agir ilaclarki hormon sonucta vucuda bu kdr zarar vermeyi cokta mantikli bu bulmuyorum bu brnim dusuncm tabikide cocuga kardes dusunenler tek buyumesin diyecek olanlar vardir saygi duyuyorum

Bizde memoiralde 4. Tüp Bebek denememizi yaptık. Bizim sorunumuz embiryolar üçüncü güne günüyle uyumlu geliyor, üçüncü günden sonra yavaş yavaş gelişimleri ya duruyor ya yavaş oluyor... Diğer merkezlerde olduğu gibi oldu Bülent tıraş ın Hastanesi'nde 11 yumurtam üçüncü güne geldi, 5. Güne 11 iyi ve orta kalite devam etti 5. Güne 3 embiryom kaldı ama maalesef olmadı, 4. Denememiz için memoiralde tedavi olduk 11 döllenen embiryolar ikinci gün günüyle uyumluydu üçüncü güne sadece bir tane kaldı a kalite embiryomu üçüncü gün dondurmak yerine test etmek amaçlı 4. Güne beklettiler şansı çok düşük olan embiryomu dondurular maalesef olmadı... Daha sonra merkeze davet edildim yücel bey ve semra hanımla birlikte görüşme yaptık. Benim amh 4, toplanan yumurta sayısı 12, yaşım 33, rahimde her hangi Bir sorun yok, fsh,TSH her şey normal. Adetlerim düzenli , eşimin sperm sayısı 76 milyon, morfoloji 1 , toplam hareketli yüzde 50 herşey dışardan bakınca sorun yok gibi ama semra hanım ve yücel bey öyle konuşma yaptı ki sanki imkansız çok vahim hastayım. Bide kendiliğinden ikiz hamile kalmış biriyken önumüzde dağ gibi büyük engel varmış yumurta da sorun varmış çaresi yokmuş bizim gibi hastalar kimi donasyon alıyormuş , yani kısaca çocuğunuz olmaz mı diyorsunuz dedim, bizim dışardan gördüğümüz bunlar dedi. 11 döllenen yumurta varken öyle ya da böyle üçüncü güne gelen embiryolar varken sanki herşey bitmiş gibi moralim alt üst oldu resmen üstünden nerdeyse iki ay geçti hala moralim aynı. açıkçası ilk denememi yapmıştım orada yaklaşımları bu şekilde olmamalıydı,evet hekim değiliz ama az çok durumumuzu görüyoruz bu kadar vahim bı hasta olarak görmüyorum açıkçası...

Hakkiniz da hayırlısı olsun

Beni de önümüzdeki hafta görüşme için davet ettiler. Sana yapılabilecek birşey yok taşıyıcı anne bul derler sanırım.

Beni de önümüzdeki haftaya çağırdılar. Sana yapılabilecek birşey yok taşıyıcı anne bul derler sanırım.
Vakti zamanı gelince oluyor arkadaşım inşallah rabbim büyük mucizesi bitmez. Allah'tan ümit kesilmez drlar bu şekilde konuşktan sonra çocuğu olan o kadar kişi var ki nasip herşey yumurta ve sperm olduğu sürece ümit her zaman var bence

3.gun embrıyosuyla cok gebe kalan var neden ısrarla 5.gune getırmeye calısıuorlar rahim en ıyı laburatuardan ıyı dıyolar sonucta.o embrıyolar belki tutunacak rahimde..bence 5.gune gıtmeyın 3.gun embrıyolarıyla şansınızı deneyın derim

Evet canım aynen benim ilk defa a kalite embiryom olmuşken ısrarla 4. Güne taşımalarına şaşırdım açıkçası test etmişler, 4. Denemem olmuş test edilecek hastayım sanki. Başta yapacakları şeyi şimdi diyorlar bı sonra ki tedavimde üçüncü gün taze tranfer yapmak olarak önerildi biraz zaman geçtikten sonra tekrar bu şekilde deneyecez. Bı Dr sana ikinci gün embiryo transferi yapalım demişti semra hanıma sorduk üçüncü gün yapılabilir dedi.

Kızlar ben de tedaviye başlayacağım, benden hiç böyle bir test istenmedi, onlar ne ola ki?

merhaba arkadaşlar memorailde tedaviye başlamayı istiyoruz fakat istenen tesstleri bi türlü toparlayamadım her giittiğimde geri döndüm siz bu trombofili testlerini nerde yaptırdınız
ben haseki egıtım arastırmada yaptırdım altta son ıkı factor 5 factor 2yı memoraılde yaptırdım

allah allaaah, çok şaşırdım.. kolay gelsin arkadaşım, umarım moral bozukluğunu bir an önce atlatıp yeniden tedaviye başlarsınız. sizin değerlerinize sahip birine donasyon asla denmez, acaba başka bir değişken daha mı var? hayır, semra hanım ve yücel beyin herhangi bir durumda donasyon kelimesini zikretmesi de zor gibi geliyor ama.. çok gençsiniz, değerleriniz böyleyse ne güzel, maşallah, rahatladığınız anda doğal yoldan da geliverir sizin bebeğiniz belki: )

Yumurta geninde sıkıntı var diyor yücel bey kesin dedi, semra hanımda aynı şekilde dedi...Test edilmemiş bişeye nasıl kesin konuştuklarını anlamış değilim. Sadece embiryolarımızın üçüncü güne bir iki tane kalması sıkıntımız 4 tüp Bebek tedavisinde bu şekilde olduğu için o yüzden kesin konuşuyorlar yani. Sizin durumunuzdaki gibi bazı hastalarımız Gen testi yaptırıp daha sonra yurt dışında donasyon alıyorlar dedi. bende sıkıntı varsa çaresi yokmuş beni de kesin gende sıkıntı var gözüyle gördükleri için bu şekilde görüşme yaptık yani. Hastanelerine hergun bizim gibi üç dört hasta başvuruyormuş ilginç geldi bana her gün üç dört hastaya gende sıkıntı var deniyor yani anlamadım ama neyse bakalım hayırlısı olsun. Yani dışardan bakınca herşey normal ama durumumuz buymuş. Embiryolarımız, üçüncü güne bir iki tane kaldığı için yani bu konuşmalar ve bize konulan teşhis

sız memorialdemı başlıyorsunuz peki??bu testlerı zorunlu ıstıyorlar ama
evet, gelecek hafta reglimin 1. günü haber vereceğim, sanırım o gün covid testi olacak.
hormon, tam kan sayımı gibi testleri daha önce devlette yaptırmıştım, onları incelediler ve memorialdaki dosyama koydular. reglimin 1. günü gittiğimde yine başka testler isteyecekler mi?

hakkınızda en güzelinin en hayırlısının olmasını diliyorum.

bu testler sonuclanmafan transfer yapmıuılar tedavıye basladıgınız gun tekrar kontrol edılır dosyanızda eksıklıgı farkedılecektır mutlaka ıstıyolar cunku..

Beni de önümüzdeki hafta görüşme için davet ettiler. Sana yapılabilecek birşey yok taşıyıcı anne bul derler sanırım.
Yok canim demezler. Burda denenebilecek ne varsa deniyorlar. Onu deselerdi bana derlerdi. Niye bu kadar umitsizlige dustun. Uzuldum bak okuyunca. Dua edelim canim. Rabbim isteyince olmazlari oldurur. Sikma canini.

neden yumurta??bu anlasılabılıyormuki belkı spermle alakalıcok ılgınc ..kesınlıkle 3.gun embrıyosuyla denemenız lazım hayırlısı olur ınsallah

Yok canim demezler. Burda denenebilecek ne varsa deniyorlar. Onu deselerdi bana derlerdi. Niye bu kadar umitsizlige dustun. Uzuldum bak okuyunca. Dua edelim canim. Rabbim isteyince olmazlari oldurur. Sikma canini.
Daha önce diyen oldu, elde de denecek başka bir yöntem kalmadı. Sağol canım. İnşallah Allah bizim de yüzümüze bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…